vratice se rode
+37
Tinche
kasia
Jeckie
anna
nena beba
majce
Hitron-Luka
Niki-Kiki
JZM
Cherry
ciklama
megica-pegica67
tuli
maki82
adriatika
vremejezabebe
Danicav
Orline
palchica s
minnie
Sami
MARA
mala parizanka
Nefertari
maus
nabla
želja
Gala
brinbili
bebko
HappyGirl
ceca55
caci
piroskica
nesalela
vajsi
catherine290505
41 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 10 od 40
Strana 10 od 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: vratice se rode
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Caty,pa gde si curo? Dugo te nema...
mala parizanka- Broj poruka : 1533
Godina : 46
Datum upisa : 05.08.2009
vremejezabebe- Broj poruka : 609
Godina : 43
Datum upisa : 30.12.2008
sigurno je na nekom lepom mestu
i
i
želja- Broj poruka : 832
Datum upisa : 06.02.2009
Samo da znas da mislimo na tebe, a ti se javi kad budes mogla.
Danicav- Broj poruka : 792
Godina : 55
Datum upisa : 08.02.2008
Gde ste drage moje drugarice
sestra mi se udaje u subotu, pa sam imala raznoraznih akcija, najvise po pitanju svog autfita ( ) jer naravno- nikad nista dovoljno za obuci napacenom zenskom rodu... pa sam obilazila grad uzduz i popreko i shvatila dve stvari- da treba ubrzo da postanem Rockfeler ako hocu da si priustim ono sto mi se dopada i druga -da od svega sto sam videla -bolja je jedna moja haljina koju sam kupila za veridbu -a nisam do sada ni probala ponovo da se uvucem u istu, verujuci da nema sanse , medjutim i to se desilo, nekim cudom , tako da sam se obradovala "samo" novim sandalama i nekim sitnicama i sad cekam spremna
Inace danas sam uglavnom provela dan na netu, citajuci sva vasa i iskustva devojaka sa drugih foruma i resila da to sebi od sutra-ZABRANIM -jer cu da siznem...Od kako su mi na poslednjim konusltaciama u Frontu dali da potpisem, da se postupak obustavlja u raznoraznim situacijama koje mogu da se dese tokom procedure ne izlaze mi iz glave sve te stvari i moram da priznam da osecam i strah pomalo od svega sto dolazi (naravno pomesan sa srecom sto konacno pocinje ) u stilu "sta ako se desi ovo ili ono"...i sl...i znam da cete sada da me grdite- i treba ali sam danas procitala bar 100 stranica raznoraznih prica i iskustava..i od ovog trenutka sebi zabranjujem sve sem smeha
Dakle u cetvrtak pocinje bitka -prva injekcija Dipherelina u 15h (cak cu morati da pobegnem i sa svadbe u subotu posle vencanja u crkvi da je primim )
Pisacu sve kroz sta budem/o prolazili, kako bi nekome koristilo eventualno (a i da meni bude lakse ) I unapred se stidim ako nesto obudem kukala, obzirom na teska iskustava nekih od vas, ali kako se kaze, svako nosi svoj kamen i on mu je najtezi...
puno vam hvala na interesovanju i podrsci
sestra mi se udaje u subotu, pa sam imala raznoraznih akcija, najvise po pitanju svog autfita ( ) jer naravno- nikad nista dovoljno za obuci napacenom zenskom rodu... pa sam obilazila grad uzduz i popreko i shvatila dve stvari- da treba ubrzo da postanem Rockfeler ako hocu da si priustim ono sto mi se dopada i druga -da od svega sto sam videla -bolja je jedna moja haljina koju sam kupila za veridbu -a nisam do sada ni probala ponovo da se uvucem u istu, verujuci da nema sanse , medjutim i to se desilo, nekim cudom , tako da sam se obradovala "samo" novim sandalama i nekim sitnicama i sad cekam spremna
Inace danas sam uglavnom provela dan na netu, citajuci sva vasa i iskustva devojaka sa drugih foruma i resila da to sebi od sutra-ZABRANIM -jer cu da siznem...Od kako su mi na poslednjim konusltaciama u Frontu dali da potpisem, da se postupak obustavlja u raznoraznim situacijama koje mogu da se dese tokom procedure ne izlaze mi iz glave sve te stvari i moram da priznam da osecam i strah pomalo od svega sto dolazi (naravno pomesan sa srecom sto konacno pocinje ) u stilu "sta ako se desi ovo ili ono"...i sl...i znam da cete sada da me grdite- i treba ali sam danas procitala bar 100 stranica raznoraznih prica i iskustava..i od ovog trenutka sebi zabranjujem sve sem smeha
Dakle u cetvrtak pocinje bitka -prva injekcija Dipherelina u 15h (cak cu morati da pobegnem i sa svadbe u subotu posle vencanja u crkvi da je primim )
Pisacu sve kroz sta budem/o prolazili, kako bi nekome koristilo eventualno (a i da meni bude lakse ) I unapred se stidim ako nesto obudem kukala, obzirom na teska iskustava nekih od vas, ali kako se kaze, svako nosi svoj kamen i on mu je najtezi...
puno vam hvala na interesovanju i podrsci
catherine290505- Broj poruka : 5953
Datum upisa : 02.08.2009
Srecan pocetak.
Teorija, vidim, odradjena, a praksa te ceka, PA ZAR u crkvi .
Teorija, vidim, odradjena, a praksa te ceka, PA ZAR u crkvi .
ciklama- Broj poruka : 1143
Datum upisa : 24.06.2009
Ohohoho svadbica u subotu Lepo se provedi, izdjuskaj se, sepuri se u haljinici i novim sandalicama.
I NEKA JE SRECAN POCETAK U CETVRTAK
I NEKA JE SRECAN POCETAK U CETVRTAK
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Maus
Ciklama- u teoriji sam vrh
Ciklama- u teoriji sam vrh
Draga baš lepo što ćeš da se provedeš i izdjuskaš na sestrinoj svadbi...Naravno da treba da pišeš o svemu što se dešava tokom terapije, tako je mnogo lakše, podeliš iskustvo.... Meni je na poslu koleginica davala injekcije u rame i onda kada mi da kaže mi da sam bila bleda kao krpa i da mi vidi puls na vratu koliko se srce uzbudi..A onda posle kući nema ko da mi da, nemam vremena da odem do Doma zdravlja i šta, dam sama sebi injekciju, u životu svome ne bi mogao niko da me ubedi da to mogu, ali eto.... Sve mi možemo kad nam prigusti... Nadam se dobrom početku, da ćeš lepo podnositi terapiju i naravno da nam se pridružiš na trudničkim stranama....
Izvini na malo dužem tekstu....
Izvini na malo dužem tekstu....
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Nesalela a ja se bas obradovala sto mi ovako i ovoliko lepo kuckas, milo mi oko srca , dakle kad god nadjes vremena, osecaj se kao kod svoje kuce
a teorija ima svoju snagunesalela :: ...ali eto.... Sve mi možemo kad nam prigusti...
želja- Broj poruka : 832
Datum upisa : 06.02.2009
Oooo pa draga srecan nam pocetak....I ja pocinjem u cetvrtak sa diferelinom,rekao mi da uzmem 20kom...Davacu ih sama sebi u stomak,jer sam se ispraksala prosli put...
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Caty,Brini,pa SRECNO U CHETVRTAK!!
Caty,a shto ti treba da shnjurash po tudjim dnevnicima bez happy end-a? To je strogo zabranjeno devojkama koje ulaze u postupak.Stvarno! Nisi chula? Bilo juche u Dnevniku.
Nego,lepo se ti nama izdjuskaj,bocu lepo da sruchish u-se ,pa da nam kachish neke slidze sa svadbice.Kakve si sandale kupila? Jesu li kao Adriatikine?
Pozz
Caty,a shto ti treba da shnjurash po tudjim dnevnicima bez happy end-a? To je strogo zabranjeno devojkama koje ulaze u postupak.Stvarno! Nisi chula? Bilo juche u Dnevniku.
Nego,lepo se ti nama izdjuskaj,bocu lepo da sruchish u-se ,pa da nam kachish neke slidze sa svadbice.Kakve si sandale kupila? Jesu li kao Adriatikine?
Pozz
Brinbili navijam za tebe iz sve snage
Bas ste blesave, nasmejale ste me ...Inace ja sam malo pobrkala datume sto sam jutros shvatila pa je bockanje DANAS a ne sutra, tako da vam pisem kada se vratim...
Paris, slazem se i ja evo zvanicno sebi zabranjujem sve sem smeha i da -sinoc bilo i na dnevniku ...sigurno cu okaciti neke slickice -cisto da znate sa kim imate posla a sandale su bas onako "Sex i grad" satenske, crne sa srebrnim obrubom i shtiklom 12cm..(valjda cu izdrzati, ima da onako "damski" hladim prstice ispod stola )
ljubim vas sve pa se cujemo posle 15h
Bas ste blesave, nasmejale ste me ...Inace ja sam malo pobrkala datume sto sam jutros shvatila pa je bockanje DANAS a ne sutra, tako da vam pisem kada se vratim...
Paris, slazem se i ja evo zvanicno sebi zabranjujem sve sem smeha i da -sinoc bilo i na dnevniku ...sigurno cu okaciti neke slickice -cisto da znate sa kim imate posla a sandale su bas onako "Sex i grad" satenske, crne sa srebrnim obrubom i shtiklom 12cm..(valjda cu izdrzati, ima da onako "damski" hladim prstice ispod stola )
ljubim vas sve pa se cujemo posle 15h
Cathy i ja imam svadbu u subotu, zeni se moj brat od tetke. Da ne idemo na istu svadbu? Samo da ti kazem da se moj brat zove Dragos, pa ako je ista svadba da se vidimo.
Danicav- Broj poruka : 792
Godina : 55
Datum upisa : 08.02.2008
e nazalost Danice, nije ista svadba ali lepo se provedi svakako
-u danasnjem Blicu navedena je uspesnot po klinikama koje rade oplodnju o trosku drzave, pa cu da postavim brojke u vodicu za klinike, pa koga zanima neka procita...
Inace moram da dodam da su me jutros zvali iz fronta da me podsete da mi danas pocinje bockanje sto je jako lepo od njih
-u danasnjem Blicu navedena je uspesnot po klinikama koje rade oplodnju o trosku drzave, pa cu da postavim brojke u vodicu za klinike, pa koga zanima neka procita...
Inace moram da dodam da su me jutros zvali iz fronta da me podsete da mi danas pocinje bockanje sto je jako lepo od njih
A baš bi bio vrh da idete na istu svadbu.... Šteta....
A što se tiče podsećanja iz Fronta za bockanje svaka čast, nemam reči....
Srećno sa prvom bocom....
A što se tiče podsećanja iz Fronta za bockanje svaka čast, nemam reči....
Srećno sa prvom bocom....
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
srecno!!!!!!!!!!
minnie- Broj poruka : 153
Datum upisa : 06.05.2009
hvala minnie