Projekat br.14-Februar
+3
Agata27
zalosna_sova
Hitron-Luka
7 posters
Strana 1 od 1
Projekat br.14-Februar
Kao da smo juče pokrenule ovu ideju a evo nas već kod broja 14. Nastavljamo dalje, zamolila bi Agatu27 da da svoj predlog kome da uplatimo novac.
Novac prikupljamo do 15.februara,racun isti .....
Hvala!
Novac prikupljamo do 15.februara,racun isti .....
Hvala!
Poslednji izmenio Hitron-Luka dana 28/4/2009, 19:09, izmenjeno ukupno 1 puta
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Datum upisa : 07.12.2007
Re: Projekat br.14-Februar
Joooj ja sam iskreno slabo u toku. Zamolila bih za br racuna da znam ili gde mogu da ga vidim. Hvala
zalosna_sova- Broj poruka : 505
Godina : 48
Datum upisa : 30.09.2008
Sovice, otvoren je racun u Intesa banci na koji mozemo uplacivati novac za nase humanitarne akcije.
Racun br:51-102-0004607/0
Racun br:51-102-0004607/0
Ok,odoh u potragu!
Ako neka od devojaka zna da je nekome BAŠ sada potrebna pomoć,neka piše!
Ako neka od devojaka zna da je nekome BAŠ sada potrebna pomoć,neka piše!
Agata27- Broj poruka : 778
Godina : 53
Datum upisa : 28.12.2008
Sovice ovde ti je sve objašnjeno već na prvoj strani https://kutak.forumotion.com/svaki-mesec-malo-delo-ljubavi-f34/predstavljamo-projekat-12-t131.htm a a imaš i sliku priznanice...
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Aha ok hvala
Uh cekajte da pitam jel ovako: kad preko poste uplacujem onda ide ona priznanica i rn broj 908-16001-87 a u Intesi preko rn broj 51-102-0004607/0 ili je ovo poziv na broj?
Sinoć sam preko neta tražila kome je sada najpotrebnija pomoć,ali su mi izlazile neke starije priče. Danas u blicu nema rublika za pomoć deci.
Ja sam prilično ovih dana izolovana,ali ono što me potreslo iz mog okruženja jeste smrt mlade majke od 31 godine iz mog kraja, koja je iza sebe ostavila 3 ćerke,najmladju od 14 meseci. Srećom deca su zdrava,ali mi je situacija ostavila knedlu u grlu.
Ali apelujem,ako neko zna za neku hitniju situaciju,za lekove,operaciju ili slično neka napiše. Ili eventualno da sačekamo blic u kome će biti tražena pomoć.
Kakav je vaš predlog?
Ja sam prilično ovih dana izolovana,ali ono što me potreslo iz mog okruženja jeste smrt mlade majke od 31 godine iz mog kraja, koja je iza sebe ostavila 3 ćerke,najmladju od 14 meseci. Srećom deca su zdrava,ali mi je situacija ostavila knedlu u grlu.
Ali apelujem,ako neko zna za neku hitniju situaciju,za lekove,operaciju ili slično neka napiše. Ili eventualno da sačekamo blic u kome će biti tražena pomoć.
Kakav je vaš predlog?
Imam ja jednu ideju, pa da vidimo šta vi kažete.
ne bi bilo loše, da mesečno svakoj ženi koja ide na VTO, ili se sprema, uplatimo neku svotu, tipa 1ooo dindži ili sl, i ako bi to uradilo nas 20-30, smanjili bi makar trošak za poneku ampulu u fazi stimulacije. Sad oni koji su na besplatnom programu, ne znam da li bi ušli u taj izbor, vi odlučite.
Ovo je kao ideja, kad smo već okupljene oko iste stvari , i ako se moralno pomažemo, savetujemo, ne bi bilo loše i da pomoć bude i delom materijalna. Vi presudite.
Jbg, sve se izgleda u životu svede na cash and cary
ne bi bilo loše, da mesečno svakoj ženi koja ide na VTO, ili se sprema, uplatimo neku svotu, tipa 1ooo dindži ili sl, i ako bi to uradilo nas 20-30, smanjili bi makar trošak za poneku ampulu u fazi stimulacije. Sad oni koji su na besplatnom programu, ne znam da li bi ušli u taj izbor, vi odlučite.
Ovo je kao ideja, kad smo već okupljene oko iste stvari , i ako se moralno pomažemo, savetujemo, ne bi bilo loše i da pomoć bude i delom materijalna. Vi presudite.
Jbg, sve se izgleda u životu svede na cash and cary
Jeckie- Broj poruka : 527
Datum upisa : 18.10.2008
Sovo
Ako ide preko pošte isto je kao na priznanici(a vreme leganja para je 5 dana), a ako ideš preko intese pišeš samo broj računa 51-102-0004607/0 bez ikakvog poziva na broj i leže odmah istog trenutka. Odeš u intesu i daš na papiriću ispisan broj računa i kažem hoću na ovaj račun da uplatim novac. E to je sve. Račun kutka (nije mogao da se otvori na ime kutka)pa je otvoren na moje ime i maje76, tako da nemoj da se zbuniš ako te pita jer to račun od SS.
Agata što se tiče blica to izlazi samo sredom, tako da zato danas ništa nisi našla. Ja trenutno nemam ideju ali naćićeš već sigurno nešto...A ta situacija sa tvojom komšinicom i tri ćerke jer hoćeš za njih nešto da spremimo i kupimo...Strašno stvarno Ili što kažeš ako neko ima ideju nek piše...
Jecky, što se mene tiče ja sam za svaki predlog, pa i za ovaj tvoj. Jedino što bi to mogli da odvojimo od ovoga. Da bude poseban projekat. Ne bi ja odvajala cure koje imaju besplatnu i one imaju troškove sa laboratorijama, putovanjima ...sem toga i one bi davale za druge pa može i za njih jednom da se da...ali naravno kako cure odluče tako neka bude...
Ja sam uvek za.
Ako ide preko pošte isto je kao na priznanici(a vreme leganja para je 5 dana), a ako ideš preko intese pišeš samo broj računa 51-102-0004607/0 bez ikakvog poziva na broj i leže odmah istog trenutka. Odeš u intesu i daš na papiriću ispisan broj računa i kažem hoću na ovaj račun da uplatim novac. E to je sve. Račun kutka (nije mogao da se otvori na ime kutka)pa je otvoren na moje ime i maje76, tako da nemoj da se zbuniš ako te pita jer to račun od SS.
Agata što se tiče blica to izlazi samo sredom, tako da zato danas ništa nisi našla. Ja trenutno nemam ideju ali naćićeš već sigurno nešto...A ta situacija sa tvojom komšinicom i tri ćerke jer hoćeš za njih nešto da spremimo i kupimo...Strašno stvarno Ili što kažeš ako neko ima ideju nek piše...
Jecky, što se mene tiče ja sam za svaki predlog, pa i za ovaj tvoj. Jedino što bi to mogli da odvojimo od ovoga. Da bude poseban projekat. Ne bi ja odvajala cure koje imaju besplatnu i one imaju troškove sa laboratorijama, putovanjima ...sem toga i one bi davale za druge pa može i za njih jednom da se da...ali naravno kako cure odluče tako neka bude...
Ja sam uvek za.
Ja sam u principu za neku vruću temu,pa možda da sačekamo sredu. A za ovu dečicu,mislim, nisu oni u nekoj teškoj finansijskoj krizi ( ako neko u Srbiji nije),nego sam mislila kao znak pažnje zbog stravičnog gubitka. Ja ih lično ne poznajem,ali moji su bili na sahrani i onda su mi ispričali (i sada onaj deo koji ne volim-Bože,pomislila sam samo da se meni nešto desi,šta bi bilo sa Palčicom?_taj deo ne volim,ne volim da mislim takooooooooo!!!!!!!!!).Izvinite.HappyGirl ::
Ma kakve su to misli. Ijuuu!!! Nema toga!!!
Hvala happy sad mi je skrooooz jasno!
Hvala happy sad mi je skrooooz jasno!
Jecky dobra ti ideja,sto da ne
Ovaj mesec malo delo čljubavi upućujemo Mihailu.
Trogodišnjem Mihailu Šćepanoviću dijagnostikovan je maligni embrionalni tumor u odmakloj fazi. Za terapiju i operaciju u inostranstvu mu je potrebno 50 000 eura,bez pratećih troškova. Lečenje i operacija se sprovode u Univerzitetskoj dečijoj bolnici u Diseldorfu.
Novac treba uplatiti na adresu "Findomestic banke" Novi Sad,žiro račun 908-0000000024001-46,poziv na broj 2000092378 sa napomenom pomoć za Mihaila.
Trogodišnjem Mihailu Šćepanoviću dijagnostikovan je maligni embrionalni tumor u odmakloj fazi. Za terapiju i operaciju u inostranstvu mu je potrebno 50 000 eura,bez pratećih troškova. Lečenje i operacija se sprovode u Univerzitetskoj dečijoj bolnici u Diseldorfu.
Novac treba uplatiti na adresu "Findomestic banke" Novi Sad,žiro račun 908-0000000024001-46,poziv na broj 2000092378 sa napomenom pomoć za Mihaila.
Agata, predlog usvojen!
Vreme prikupljanja novca za Mihaila je do 15 februara.
Čim prođe rok, novac uplaćujemo. Hvala!
Vreme prikupljanja novca za Mihaila je do 15 februara.
Čim prođe rok, novac uplaćujemo. Hvala!
Mihaila srećno
Ja sam tek sad videla temu projekat. Uplatila bih novac za Mihaila ako je to i dalje u opticaju.
Danicav- Broj poruka : 792
Godina : 55
Datum upisa : 08.02.2008
Naravno draga da može
Samo mi reci jel uplatnica je kao ova iz findomestik banke
Danicav- Broj poruka : 792
Godina : 55
Datum upisa : 08.02.2008
Draga, možeš otići u Findomestic banku, i kažeš želim da uplatim novac na žiro račun 908-0000000024001-46,poziv na broj 2000092378 sa napomenom pomoć za Mihaila. Ili uplatiti na račun kutka , a onda ga ili ja prebacimo za mihaila. Ako budeš išla preko kutka ovde ti je objašnjanja kako(negde na sredini strane, imaš i primer sa priznanicom)
https://kutak.forumotion.com/svaki-mesec-malo-delo-ljubavi-f34/predstavljamo-projekat-12-t131.htm
https://kutak.forumotion.com/svaki-mesec-malo-delo-ljubavi-f34/predstavljamo-projekat-12-t131.htm
Similar topics
» Projekat 2 Februar
» Februar - Nek ne manjka radosti
» JOCY- Februar u Frontu :)
» februar - ceo da bude sa velikim betama
» Projekat br.17-MAJ
» Februar - Nek ne manjka radosti
» JOCY- Februar u Frontu :)
» februar - ceo da bude sa velikim betama
» Projekat br.17-MAJ