Projekat 2 Februar
Strana 1 od 1
Projekat 2 Februar
Prvo da se izvinem svima što kasnimo sa projektom 2
Dugo sam razmišljala šta bi mogao da bude projekat 2,mnogo ima potreba za pomoći i toliko problema da mi je bilo teško da nešto izdvojim. Ipak...
Godinam čitam dnevne novine blic, svake srede izlaze članci pod zajedničkim nazivom POMOĆ a kao ataše čitalaca se javlja Đoko Vještica koji pomaže pri posredovanju i davanju informacija za pomoć uglavnom deci. Ono što je dobro to je da je sve provereno i da svaka uplata bude javno napisana na istim stranama u blicu. Dece kojima je potrebna pomoć je nažalost sve više i više ali ponosno mogu da kažem da je sve više i više ljudi koji pomažu.
Moj predlog je da u mesecu februaru skupljamo novac za pomoć jednom detetu sa stranica bliza, i da novac sa našeg računa prebacimo tj.uplatimo za lečenje.
Slobodni ste ako imate još neki predlog da date, jer ovaj se ne mora usvojiti!
Dugo sam razmišljala šta bi mogao da bude projekat 2,mnogo ima potreba za pomoći i toliko problema da mi je bilo teško da nešto izdvojim. Ipak...
Godinam čitam dnevne novine blic, svake srede izlaze članci pod zajedničkim nazivom POMOĆ a kao ataše čitalaca se javlja Đoko Vještica koji pomaže pri posredovanju i davanju informacija za pomoć uglavnom deci. Ono što je dobro to je da je sve provereno i da svaka uplata bude javno napisana na istim stranama u blicu. Dece kojima je potrebna pomoć je nažalost sve više i više ali ponosno mogu da kažem da je sve više i više ljudi koji pomažu.
Moj predlog je da u mesecu februaru skupljamo novac za pomoć jednom detetu sa stranica bliza, i da novac sa našeg računa prebacimo tj.uplatimo za lečenje.
Slobodni ste ako imate još neki predlog da date, jer ovaj se ne mora usvojiti!
Poslednji izmenio Admin dana 20/3/2008, 23:45, izmenjeno ukupno 1 puta
Re: Projekat 2 Februar
Što se tiče računa , ostaje isti
Racun u Intesa banci
Racun br:51-102-0004607/0
Kada uplaćujete u Intesa Banci date broj računa i iznos koji uplaćujete i sve će rešiti službenik banke.
Kada uplaćujete van filijala Banke Intesa, uplaćujete na nalogu za uplatu. Na uplatnici u rubrici račun primaoca se upiše sledeći broj:908-16001-87. Ispod je broj modela koji ostaje prazan a u pozivu na broj(odobrenje) upisujete broj računa 51-102-0004607/0.
Uplatilac - ime i prezime, svrha uplate - na račun, primalac -Intesa Banca
Za sva pitanja i nedoumice tu smo i jos jednom SREĆNO u ovim mali-velikim akcijama.
Racun u Intesa banci
Racun br:51-102-0004607/0
Kada uplaćujete u Intesa Banci date broj računa i iznos koji uplaćujete i sve će rešiti službenik banke.
Kada uplaćujete van filijala Banke Intesa, uplaćujete na nalogu za uplatu. Na uplatnici u rubrici račun primaoca se upiše sledeći broj:908-16001-87. Ispod je broj modela koji ostaje prazan a u pozivu na broj(odobrenje) upisujete broj računa 51-102-0004607/0.
Uplatilac - ime i prezime, svrha uplate - na račun, primalac -Intesa Banca
Za sva pitanja i nedoumice tu smo i jos jednom SREĆNO u ovim mali-velikim akcijama.
Sakupljanje novca za ovaj projekat je završeno 15.3.2008. U nedelju 30.3. na našem skupu ćemo zajednički odlučiti kom detetu ćemo uplatiti novac u ponedeljak 31.3. Hvala!
Danas smo donele odluku da sakupljeni novac uplatimo na račun malog Mihajla koji ima tumor. Novac će sutra uplatiti Maja a priznanica će biti skenirana i postavljena ovde.
Neka dragi Bog blagoslovi Mihajla! Drage kutanjke hvala od srca!
Neka dragi Bog blagoslovi Mihajla! Drage kutanjke hvala od srca!
Similar topics
» Projekat br.14-Februar
» JOCY- Februar u Frontu :)
» Februar - Nek ne manjka radosti
» februar - ceo da bude sa velikim betama
» Projekat br.17-MAJ
» JOCY- Februar u Frontu :)
» Februar - Nek ne manjka radosti
» februar - ceo da bude sa velikim betama
» Projekat br.17-MAJ
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: