februar - ceo da bude sa velikim betama
+13
HappyGirl
sanja 73
BiKsi :)
Blanka
libra35
Zmajuška
Jerapetra
Lola021
Sofija Veks
Ancica 87
Sirijus
BabyBear
nina :)
17 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
februar - ceo da bude sa velikim betama
da nam bude svo vise pozitivnih beta,da svi budemo zivi i zdravi,sto vise veselja i da nas konacno zaobidje ovaj ledeni talas jer je vise dosadio
meni je februar poceo najlepse sto se moze pozeleti,kuma mi jutros javja najlepsu vest od nje i to onako polako sapce ko da se neceg bolji kaze BETA POZITIVNA ja sta ona dobro si cula.i prekinemo vezu ,zvala je posle 5 min i kazem nemoguy verovati sto nije rekla da je isla opet na insemenaciju kaze nije tela jer joj vise dosta pitanja od svilju ima li lepih vesti.jutros isla da cuje otkucaje srca i zovnula odma iz ambulante zato smo i prekinuli odma.posle 6 g braka i neznam ni ja koliko pokusalja jer su isli na prirodne cikluse stalno nisu teli vto jer zna kako sam i ja prosla a i prvu insemenaciju je imala sa jako puno hormona
ali stos pre 2 nedelje na marijinom rodjendanu pita mene kuma nsto nas je vencala da li ti je kuma trudna ja kazem nije ona jeste ,jeste i kazem pa valjda bi znala medju prvima jer smo jako vezane,zato se slabo cujemo zadnjih mesec dana da se neoda,jer koliko puta sam samo ja znala pored njih dvoje da su isli u feronu
meni je februar poceo najlepse sto se moze pozeleti,kuma mi jutros javja najlepsu vest od nje i to onako polako sapce ko da se neceg bolji kaze BETA POZITIVNA ja sta ona dobro si cula.i prekinemo vezu ,zvala je posle 5 min i kazem nemoguy verovati sto nije rekla da je isla opet na insemenaciju kaze nije tela jer joj vise dosta pitanja od svilju ima li lepih vesti.jutros isla da cuje otkucaje srca i zovnula odma iz ambulante zato smo i prekinuli odma.posle 6 g braka i neznam ni ja koliko pokusalja jer su isli na prirodne cikluse stalno nisu teli vto jer zna kako sam i ja prosla a i prvu insemenaciju je imala sa jako puno hormona
ali stos pre 2 nedelje na marijinom rodjendanu pita mene kuma nsto nas je vencala da li ti je kuma trudna ja kazem nije ona jeste ,jeste i kazem pa valjda bi znala medju prvima jer smo jako vezane,zato se slabo cujemo zadnjih mesec dana da se neoda,jer koliko puta sam samo ja znala pored njih dvoje da su isli u feronu
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Re: februar - ceo da bude sa velikim betama
Nini cestitam na kuminoj trudnoci!!!
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
Nina bravo za kumu. Nek se samo nizu pozitivne bete
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Srećan ovaj mesec mačaka pa da i vi kao i oni dobijete svoje mačiće
Nina, čestitamo kumi i neka je trudnoća bude lagana, lepa i dosadna
Nina, čestitamo kumi i neka je trudnoća bude lagana, lepa i dosadna
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Volim mesec macaka prrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sirijus nam ga je lepo zapocela
Sirijus nam ga je lepo zapocela
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Nina, neka je sa srecom kumi bas se obradujem svaki put kada cujem da je beta pozitivna. Neka joj je skolska trudnoca i da se radujemo kumcetu
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Dobro nam svima februar dosao!
Nina, sve cestitke za kumu, divne vesti!
Ljubim vas, duze se ostaje na poslu, ponela kuci nesto da radim preko vikenda, umor ,umor i umor. Odoh na babine kod komsinice.
Nina, sve cestitke za kumu, divne vesti!
Ljubim vas, duze se ostaje na poslu, ponela kuci nesto da radim preko vikenda, umor ,umor i umor. Odoh na babine kod komsinice.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Podsecam vas da je utorak ded laj za uplatu i narucivanje solja. Uplata ide na racun kutka. A koju ste solju odabrali i podatke za slanje saljete na pp Alisi
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
ne upisah se u februaru... ali nemam sta pametno ni da upisem.... Pod virusima smo non stop svi troje i to u krug... nesto mi sve bezveze... sto se soljane tice cekam platu ne bi verovale od 09.meseca... cim dobijem odmah cu uplatiti... malo glupo zvuci al jbg takva nam drzava...Hvala na razumevanju :)
Vama svima zelim lep februar kao sto ga imaju mace :)
Vama svima zelim lep februar kao sto ga imaju mace :)
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Da vam mahnem. danas divan dan za setnju, ja I vasa skitali
Od sutra opet hladno, bljak. ocu bre prolece, sunce da zivnemo malo.
Ljubim vas
Od sutra opet hladno, bljak. ocu bre prolece, sunce da zivnemo malo.
Ljubim vas
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Mesec darivanja... U nasoj kuci ovo je mesec rodjendana, moj otvara sezonu krajem januara a zatim idu mamin i sestrin u narednih osam dana. Ove godine je specijalan.... Vec nekoliko godina seka i ja nismo skupa za rordjendane, uvek je poslom na drugom kraju sveta... Ove godine iako razdvojene, za nas ne postoje granice... Iznenadila me, poslala mi cvece za rodj, poslala mami... Pa red je bio da uzvratim i ja
Mimi, divno! Shvatih da ces do nje, ili umislih?
Umorna sam od posla,svaki dan duze ostajem, plus nosim kuci za vikend, tako je oko zavrsnog racuna.
Ljubim vas~!
Umorna sam od posla,svaki dan duze ostajem, plus nosim kuci za vikend, tako je oko zavrsnog racuna.
Ljubim vas~!
Rado bih... Al ne mogu... Poslala sam joj cvece nesto me zeza ne mogu da okacim slicicu
Čitam ovde, čitam na FB, al' ne pišem
Pa hajd' samo da vam poželim što lepši dan
Pa hajd' samo da vam poželim što lepši dan
Lola021- Broj poruka : 144
Datum upisa : 15.06.2016
Gde si bre Lola
Nedostajea! Nadam se da si dobro
Nedostajea! Nadam se da si dobro
Dobrodosao, februare, mesecu punom beta!
Biksi, izgleda da nisi jedina umorna, ja citam gore da ides na batine
Nina bravo za kumu!
Ljubim vas devojke, jupi, ovog meseca stize solja...a nadam se i moja otpremnina
Biksi, izgleda da nisi jedina umorna, ja citam gore da ides na batine
Nina bravo za kumu!
Ljubim vas devojke, jupi, ovog meseca stize solja...a nadam se i moja otpremnina
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Alisa, sve ok :)
Imala sam gomilu nekih obaveza, što privatno što poslovno, pa se nisam baš javljala ovde, samo sam virila na FB :)
Al' popraviću se, časna pionirska
Imala sam gomilu nekih obaveza, što privatno što poslovno, pa se nisam baš javljala ovde, samo sam virila na FB :)
Al' popraviću se, časna pionirska
Lola021- Broj poruka : 144
Datum upisa : 15.06.2016
Samo da vas ljubnem ženske!!!!
Vidjeh na fb da će Kutak biti bogatiji za tri srculenca naše nam drage Kutanjke. Posebno mi je drago zbog nje. Predivno!
Nama je početak februara bio užasan, nisam ništa čitala detaljno jer nisam imala vremena. Sada se sve stišalo i bogu hvala očekujem bolje dane.
Ljubim vas sve redom i nedostajale ste.
Aj sad laku noć
Vidjeh na fb da će Kutak biti bogatiji za tri srculenca naše nam drage Kutanjke. Posebno mi je drago zbog nje. Predivno!
Nama je početak februara bio užasan, nisam ništa čitala detaljno jer nisam imala vremena. Sada se sve stišalo i bogu hvala očekujem bolje dane.
Ljubim vas sve redom i nedostajale ste.
Aj sad laku noć
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Da mahnem svima i pitam šta pije kafana - legla plata konačno! Šta da vam kažem, ozbiljna suma je u pitanju Šalu na stranu, konačno uplatih još malo za Antologiju, a šolju ću da naručim u sledećem krugu, nisam sad ni stigla jer sam bila u bolnici zbog serklaža.
Nina, predivne vesti za kumu, želim joj bezbrižnu trudnoću!
Blanka, dobro je da se izboriste i da prođoše ti virusi i čuda, stvarno strašno, ali sad idu bolji dani!
Nina, predivne vesti za kumu, želim joj bezbrižnu trudnoću!
Blanka, dobro je da se izboriste i da prođoše ti virusi i čuda, stvarno strašno, ali sad idu bolji dani!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Početak februara je definitivno obeležila draga nam Pikseta i njena Mnogo sreće svima koje su u postupku a i nama koje malo odmaramo, bebe i dečica da budu zdrava i vesela i da se svi vole kao i mace nam.
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Drage nesto sam propustila? ...jel pikseta trudna?
I ja sam na fb i u grupi ali nisam mogla da nadjem nista u vezi nje evo vec satima trazim?Trojke?
Pisite detalje jer me je jako obradovala ova vest❤mozda se i ona javi❤❤❤❤
I ja sam na fb i u grupi ali nisam mogla da nadjem nista u vezi nje evo vec satima trazim?Trojke?
Pisite detalje jer me je jako obradovala ova vest❤mozda se i ona javi❤❤❤❤
libra35- Broj poruka : 385
Datum upisa : 12.09.2014
Libra cini mi se da je prva vest Piksetine trojke!
Jel si clan one zatvorene fb grupe Kutak - Forum o neplodnosti?
Jel si clan one zatvorene fb grupe Kutak - Forum o neplodnosti?
Da da sad sam videla .
Divno❤
Divno❤
libra35- Broj poruka : 385
Datum upisa : 12.09.2014
Da, da, tri srculenceta kod nase Piksete, ja sam odusevljena! Pu pu pu , usrale ih koke!
Sofijaveks, hahahahah, bili smo na babinama, al cale izudarao starije dete pa je bilo i batina! Nisi mnogo pogresila.
Sofijaveks, hahahahah, bili smo na babinama, al cale izudarao starije dete pa je bilo i batina! Nisi mnogo pogresila.
Evo i mene da se upišem kasnim malo,da nam u februaru sve pršti od velikih beta i malih beba...
kod mene sve pod kontrolom,malo posetila dr.endok.kaže da sam dobro,ko da ja to neznam i bez njega čekam sunce i da još otopli pa da krećem lagano,e da uzela malo femisan kapi i folnu da pijem uz onu moju standardnu terapiju...navika je čudo
kod mene sve pod kontrolom,malo posetila dr.endok.kaže da sam dobro,ko da ja to neznam i bez njega čekam sunce i da još otopli pa da krećem lagano,e da uzela malo femisan kapi i folnu da pijem uz onu moju standardnu terapiju...navika je čudo
sanja 73- Broj poruka : 1001
Datum upisa : 15.08.2015
Strana 1 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Maj, nek nam bude jak ko zmaj!
» AVGUST - da bude dobar kao jul :)
» NOVEMBAR - Nek bude jesenje razigran!
» Avgust - da bude lepih vesti
» AVGUST - da bude dobar kao jul :)
» NOVEMBAR - Nek bude jesenje razigran!
» Avgust - da bude lepih vesti
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro