Oktobarska jutra
+17
gogs-ii
alo-alo
zalosna_sova
Nekica
Jelence
Hitron-Luka
lepa kata
mijica
NINA1
adriatika
terka
megica-pegica67
TetaSneki
vakic
maja76
maus
HappyGirl
21 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 2 od 10
Strana 2 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Oktobarska jutra
Lepa Kato
Luka, ima da komarce da prodje
Ja sam vam bolesna, grlo me jako boli i ceo dan sam lezala i lecila se
Misica me utesila, rekla je da nije nista strasno, a ja joj verujem
Luka, ima da komarce da prodje
Ja sam vam bolesna, grlo me jako boli i ceo dan sam lezala i lecila se
Misica me utesila, rekla je da nije nista strasno, a ja joj verujem
mijica- Broj poruka : 488
Godina : 49
Datum upisa : 16.01.2008
ajde da mi neka od vas posalje gde mogu da stavim slicice tetkinih andjela da ih vidite.ja trazila i samo nalazim od putovanja a nemogu naci ni jedne druge.ili sam ja zastarela na ovom forumu
NINA1- Broj poruka : 707
Datum upisa : 11.02.2008
ninuska evo https://kutak.forumotion.com/nasa-deca-f37/ tu mozes postavljati do mile volje
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
hvala ti vakic evo stavila sam par slicica da vidite i moje male andjele
NINA1- Broj poruka : 707
Datum upisa : 11.02.2008
Jutro cure
Jao žene šta nas je bolesnih lule, mijica, sneki, kata, ja... :aa6:
Sreća pa će proći
Uživajte u vikendu
Jao žene šta nas je bolesnih lule, mijica, sneki, kata, ja... :aa6:
Sreća pa će proći
Uživajte u vikendu
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Jutro cure
Mi smo skoro pa ki novi ,Luletu spao otok samo su jos ostale crven flrke od ujeda,ali to nije nista ,tako da je mama
Za moje prehladjene drugarice cure samo navalite!!!!
Mi smo skoro pa ki novi ,Luletu spao otok samo su jos ostale crven flrke od ujeda,ali to nije nista ,tako da je mama
Za moje prehladjene drugarice cure samo navalite!!!!
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Datum upisa : 07.12.2007
E hitron Hvala na kamilici! Mmmmm što je Epo
Bravo za dušu našu i njegovu mamu
Bravo za dušu našu i njegovu mamu
Dobro jutro i od mene!
Evo da se i ja pridruzim bolesnima. Nije nista strasno, samo jako slinim i to me bas nervira.I hrkala sam sinoc, jerbo je nos totalno zacepljen. Ali, ja imam efikasan lek i OMA sam ga jutros primenila. Prebrana svinjska mast( u 9 voda) i stavi se u nosic i oko njega. Tako da cu ja do veceras biti ki nova.
Moram da pohvalim mog tatu koji je napravio fenomenalan dzem od sipuraka i ispekao paprike-za svoje cerke. Inace on pravi dzem i od sljiva i kajsija. Ja nisam pristalica zimnice i nista od toga ne pravim.Ako mi se jede ajvar ili kiseli krastavcici-odem u prodavnicu i kupim. Inace vise volim svezu salatu. Ali moj tajko uziva u tome i tako da svake godine spremi pecene paprike i dzem. Zatim, napravio je i kupinovo vino,neke sokice za unuke...ma svasta on na placu radi. A, da, kako da zaboravim na Dukin med. Ima 9 kosnica i mi mu pomazemo da vrca med.Morala sam malo da nahvalim tatu,stvarno svaka mu cast.
Hitron drago mi je da je Luki bolje. Fleke ce polako spasti, bitno je da je on ozdravio. Ljubi ga za mene.
Uf, sto je nesto sivo i mracno napolju. Upalila sam svetla, kao da se sprema noc, a ne da je jutro.
Zene, sve vas ljubim
Evo da se i ja pridruzim bolesnima. Nije nista strasno, samo jako slinim i to me bas nervira.I hrkala sam sinoc, jerbo je nos totalno zacepljen. Ali, ja imam efikasan lek i OMA sam ga jutros primenila. Prebrana svinjska mast( u 9 voda) i stavi se u nosic i oko njega. Tako da cu ja do veceras biti ki nova.
Moram da pohvalim mog tatu koji je napravio fenomenalan dzem od sipuraka i ispekao paprike-za svoje cerke. Inace on pravi dzem i od sljiva i kajsija. Ja nisam pristalica zimnice i nista od toga ne pravim.Ako mi se jede ajvar ili kiseli krastavcici-odem u prodavnicu i kupim. Inace vise volim svezu salatu. Ali moj tajko uziva u tome i tako da svake godine spremi pecene paprike i dzem. Zatim, napravio je i kupinovo vino,neke sokice za unuke...ma svasta on na placu radi. A, da, kako da zaboravim na Dukin med. Ima 9 kosnica i mi mu pomazemo da vrca med.Morala sam malo da nahvalim tatu,stvarno svaka mu cast.
Hitron drago mi je da je Luki bolje. Fleke ce polako spasti, bitno je da je on ozdravio. Ljubi ga za mene.
Uf, sto je nesto sivo i mracno napolju. Upalila sam svetla, kao da se sprema noc, a ne da je jutro.
Zene, sve vas ljubim
maus- Broj poruka : 14046
Devojke moje sta vam je, rano mi je za neku epidemiju ili virusnu infekciju, za to su mi rezervisani zimski dani. Samo klopajte med, propolis i cajice, cedjene sokice malo za podizanje imuniteta i sve ce biti super
Ljubim vas sve, odoh malo u nabavku za rucak
Ljubim vas sve, odoh malo u nabavku za rucak
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Dobar vam jutar drage moje.
Uf sto volem Subotu.Jos posle aspiracije bas mi je fino.
Ne daj te se forumasice.Kakva prehlada, kakvi bakraci.Zagrlite sebi dragu osobu i mislite na nesto lepo.Skuvajte kaficu, caj...
Mi danas imamo rostilj za rucak.Ma ko ce da kuva.Posle podne mi dolazi maserka, da je jos malo iskoristim.Joj sto volem kad mi masira stopala.
Napolju je bezveze ali to mi nece pokvariti raspolozenje.
Ostajte mi zdravo.Idem da kuvam kaficu.
Uf sto volem Subotu.Jos posle aspiracije bas mi je fino.
Ne daj te se forumasice.Kakva prehlada, kakvi bakraci.Zagrlite sebi dragu osobu i mislite na nesto lepo.Skuvajte kaficu, caj...
Mi danas imamo rostilj za rucak.Ma ko ce da kuva.Posle podne mi dolazi maserka, da je jos malo iskoristim.Joj sto volem kad mi masira stopala.
Napolju je bezveze ali to mi nece pokvariti raspolozenje.
Ostajte mi zdravo.Idem da kuvam kaficu.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Bravo Adriatika za raspoloženje
Mišica stalno priča da je vrcala med, jest vrcala je samo ne znam čime , a eno je sad trudna
Lule dušice naša, pa zar i komarci da ti zagorčavaju život Hitron, draga seli se na Lefkadu, tamo uopšte nema komaraca - suva je klima, gde si otišla u to sivilo idi u sunčane zemlje kad već nećeš u ovu našu zemljicu (nemo se ljutiš, ja to samo onako)
Evo i ja bolesna. Smlatila me neka temperatura juče, ali čini mi se da je više nema, u svakom slučaju ja sam celo jutro na kutku :dgkh: lečim se.
Nisam vam se pohvalila, kupili smo televizor veliki 40", ogroman je i sad je prava uživancija gledati tv, imam osećaj da sam u bioskopu. Verovatno sam se zato i razbolela da mogu malo da gledam tv. Inače dans mi je radna subota i nisam otišla na posao
Mišica stalno priča da je vrcala med, jest vrcala je samo ne znam čime , a eno je sad trudna
Lule dušice naša, pa zar i komarci da ti zagorčavaju život Hitron, draga seli se na Lefkadu, tamo uopšte nema komaraca - suva je klima, gde si otišla u to sivilo idi u sunčane zemlje kad već nećeš u ovu našu zemljicu (nemo se ljutiš, ja to samo onako)
Evo i ja bolesna. Smlatila me neka temperatura juče, ali čini mi se da je više nema, u svakom slučaju ja sam celo jutro na kutku :dgkh: lečim se.
Nisam vam se pohvalila, kupili smo televizor veliki 40", ogroman je i sad je prava uživancija gledati tv, imam osećaj da sam u bioskopu. Verovatno sam se zato i razbolela da mogu malo da gledam tv. Inače dans mi je radna subota i nisam otišla na posao
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
Adriatika i ja sam jutros imala masažu, ali maser je bio u pitanju
Opasna je ova Sneki ,ko bi rekao da se u tako lepoj glavici roje takvi planovi.Razbolela se da bi išla u kućni biskiš
Maus, molim te pohvali tatu!
Opasna je ova Sneki ,ko bi rekao da se u tako lepoj glavici roje takvi planovi.Razbolela se da bi išla u kućni biskiš
Maus, molim te pohvali tatu!
TetaSneki ::Inače dans mi je radna subota i nisam otišla na posao
Kakvo je ovo svercovanje, ali dobro postedjena si mora da se proslavi kupovina nove plazmice, sigurno je ona u pitanju. Sneki uzivajte
Adriatika opusti se maksimalno, sve zarad malih bebana
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
" alt="" />
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Hvala i mi tebe puno puno ljubimo
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
Dobro jutro!
Sta ste se uspavale cice mice??? Prigrlile muzice i ne izlazi vam se iz kreveta
Ako ako tako i treba.
Ajd pa se cujemo kasnije!
Sta ste se uspavale cice mice??? Prigrlile muzice i ne izlazi vam se iz kreveta
Ako ako tako i treba.
Ajd pa se cujemo kasnije!
maus- Broj poruka : 14046
Dobro jutro :123: Kakav kišni dan. Moraću još jedan dan da provedem u krevetu gledajući TV :dgkh:
TetaSneki :: Hitron, draga seli se na Lefkadu, tamo uopšte nema komaraca - suva je klima, gde si otišla u to sivilo idi u sunčane zemlje kad već nećeš u ovu našu zemljicu (nemo se ljutiš, ja to samo onako)
:
joooooooo Sneki zivot me odveo u ovu sivu i kisovitu zemlju ,da sam mogla da biram znala bi ja izabrati
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Jutro
Cure uživajte, dan idealan za spavanje i razvlaćenje po krevetu:D
Uf što sam nešto gladna , odo da njupam
Cure uživajte, dan idealan za spavanje i razvlaćenje po krevetu:D
Uf što sam nešto gladna , odo da njupam
HITRON evo mi ti šaljemo puno
A OVO SU MENI MOJE TETE KUPILE KADA SU DOLAZILE DA ME VIDE I KAO STO VIDITE MNOGO MI SE SVIDJA DA BUDEM U NJOJ KAD RUCKAM!
" alt="" />
Jao sto je neko sladak.Ma vidi mi nonicu sto viri.Secerko pravi.
Ja se ofabala i pula kafu sa mamom.I sad vrsljam po forumu.
Spremam se za popodne.
Happy otkud ta glad, zeno.I sta si to lepo ruckala.
Ja se ofabala i pula kafu sa mamom.I sad vrsljam po forumu.
Spremam se za popodne.
Happy otkud ta glad, zeno.I sta si to lepo ruckala.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Joj slatkiša Nije što je naša, ali mora se priznati lepotica je prava! Nema na čemu bonbonice i drugi put!
Ma glad otud iz stomaka Evo napunila sam crevca, sad ko beba mogu da odem da opet lalam N esekiraj se nisam ništa pravila sebi Njupala sam crveni luk, crne masline, integralni hleb i sojinu paštetu
Ma glad otud iz stomaka Evo napunila sam crevca, sad ko beba mogu da odem da opet lalam N esekiraj se nisam ništa pravila sebi Njupala sam crveni luk, crne masline, integralni hleb i sojinu paštetu
Strana 2 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 2 od 10
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu