Oktobarska jutra
+17
gogs-ii
alo-alo
zalosna_sova
Nekica
Jelence
Hitron-Luka
lepa kata
mijica
NINA1
adriatika
terka
megica-pegica67
TetaSneki
vakic
maja76
maus
HappyGirl
21 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 10 od 10
Strana 10 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Oktobarska jutra
Dobro jutro!
Jelence avatar je prva liga. Odusevljena sam!
Hitron jedva cekam da se javis posle Bice to sve sper.
Klinci su ustali. Ukratko, kod nas je TRALALALALALALALA
Jana zeli nesto vazno da vam saopsti
:aa1: :xc: :yx: :cvbnm:
Sve vas ljubimo!
Jelence avatar je prva liga. Odusevljena sam!
Hitron jedva cekam da se javis posle Bice to sve sper.
Klinci su ustali. Ukratko, kod nas je TRALALALALALALALA
Jana zeli nesto vazno da vam saopsti
:aa1: :xc: :yx: :cvbnm:
Sve vas ljubimo!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Dobro jutro cure moje.
Gogsi, nadam se da je sve dobro proslo, da je sve ok.Mislim na tebe. Javi se kad budes mogla.
Jelence sto ti je tiker.Luce malo, sto je slatka.I jes` nije tvoja...nego nasa.
Hitron cekamo te.....
Misice pa bas lepo.Polako ali sigurno se navikavas na decurliju. :aa84:
Ja se sinoc naradila.Slava nam u Petak (Sv.Luka) pa juce pravila tortu, ajvar.
Uglavnom sve pravi moja mama ali eto ja pomogla.
U Cetvrtak sam zaduzena za rusku salatu.Ih sto sam vredna.
Odoh da radim
Gogsi, nadam se da je sve dobro proslo, da je sve ok.Mislim na tebe. Javi se kad budes mogla.
Jelence sto ti je tiker.Luce malo, sto je slatka.I jes` nije tvoja...nego nasa.
Hitron cekamo te.....
Misice pa bas lepo.Polako ali sigurno se navikavas na decurliju. :aa84:
Ja se sinoc naradila.Slava nam u Petak (Sv.Luka) pa juce pravila tortu, ajvar.
Uglavnom sve pravi moja mama ali eto ja pomogla.
U Cetvrtak sam zaduzena za rusku salatu.Ih sto sam vredna.
Odoh da radim
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Dobro jutro zene!!!
Ja tek sad otkrila da ovde caskate o svakodnevnim desavanjima.... :aa1:
Ja tek sad otkrila da ovde caskate o svakodnevnim desavanjima.... :aa1:
duga76- Broj poruka : 253
Godina : 48
Datum upisa : 22.01.2008
Jano hvala mila moja pa sto si tako rano ustala pozdrav za celu ekipu
Hironice bas se radujem da si uspela da odvedes Luku danas
Gogsi sto pre da nam se oporavis
Pozdrav do sve cure koje misle na nas
Hironice bas se radujem da si uspela da odvedes Luku danas
Gogsi sto pre da nam se oporavis
Pozdrav do sve cure koje misle na nas
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
Gogsi nadam se da ces se brzo oporaviti i da ce sve biti ok
Adriatika pa ti si prava vrednica, nadam se da si bolja kuvarica od happy, uve se setim njene strudle
Jelence tiker je
:aa44: navikavaj se na tralalalalala...
Sve vas
Adriatika pa ti si prava vrednica, nadam se da si bolja kuvarica od happy, uve se setim njene strudle
Jelence tiker je
:aa44: navikavaj se na tralalalalala...
Sve vas
alo-alo- Broj poruka : 686
Datum upisa : 04.09.2008
Gogsi želim ti da se brzo oporaviš i da nam se pridružiš na ovim našim lepim šarenim stranama .
Adriatika, pa ti si naša vrednica, Ruska će biti extra.
Jeco ticker ti je stvarno super. Andrea je prava šećerlema. Pazi ti nju kako gleda okicama i smeška se, zarobi ti srce kad je gledaš , ali bih volela da ubaciš i tekst koji si imala: "Pomiri se sa samim sobom...." PLEASE tako volim da pročitam taj tekst. Ispod tickera, kao Hitron
Hitron držim palčeve da taj doca da Luki odgovarajuću terapiju, da ga prestanu ušići. Duša mala kako se namuči, mogu da zamislim koliko ga boli
Adriatika, pa ti si naša vrednica, Ruska će biti extra.
Jeco ticker ti je stvarno super. Andrea je prava šećerlema. Pazi ti nju kako gleda okicama i smeška se, zarobi ti srce kad je gledaš , ali bih volela da ubaciš i tekst koji si imala: "Pomiri se sa samim sobom...." PLEASE tako volim da pročitam taj tekst. Ispod tickera, kao Hitron
Hitron držim palčeve da taj doca da Luki odgovarajuću terapiju, da ga prestanu ušići. Duša mala kako se namuči, mogu da zamislim koliko ga boli
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
LULE smekeru nas forumski pobedices ti sve to pa ce da vide te upale bezobrazne.
Za hrabru mamu Hitron poljubci i reci podrske,treba izdrzati sve to
Snekisa samo za tebe vracam stari tekst,ionako sam se dvoumila ali mi izgledalo nabudzeno,pa sam sklonila
Ostale tete hvala sto vam se svidja tiker i ljubaz za sve
Za hrabru mamu Hitron poljubci i reci podrske,treba izdrzati sve to
Snekisa samo za tebe vracam stari tekst,ionako sam se dvoumila ali mi izgledalo nabudzeno,pa sam sklonila
Ostale tete hvala sto vam se svidja tiker i ljubaz za sve
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Luka Hitron
Gde ste Belgijanci nasi?
A sta ste vi mislile da cu sve info da prepustim milojku Nece moci Slucajno naletesmo na intcafe i oma smo uletele ko furije sa sve 100 kesa sto ce reci danas smo malo pustosile grad a i sinoc Sta nas briga zaradile smo E cure nama je divno, videcete slidze, uzivamo punom parom i mogu vam reci skoro nam nije bilo ovako dobro.Kad s evrnemo sledi detaljan opis.
Hitron ljubi nam luleta, vakic, jeco, aus ,hvala na divnim zeljama, sve cure ljubimo i skoro se pisemo.VELIKI POZDRAV ZA SVE KUTANKE
Hitron ljubi nam luleta, vakic, jeco, aus ,hvala na divnim zeljama, sve cure ljubimo i skoro se pisemo.VELIKI POZDRAV ZA SVE KUTANKE
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Divne moje drugarice hvala vam od srca sto brinete za nas...
Uspesno obavljen pregled kod specijaliste,za divno cudo Luka je super bio miran,sto nikad do sad,uvek je bilo sa vriskom i pregled bi bio munjevitom brzinom zavrsen ,sto danas nije bio slucaj,valjda je drugi doktor pa mozda zbog tog...
Evo ovako:u utorak ujutro ide u bolnicu da mu se ugrade tube (predpostavljam da su to kod nas cevi) i od tog momenta znaci nema vise nikkavih upala,te tube sluze da sva ta valznost koja se zadrzava unutar u kanalima izlazi preko tih tuba napolje,u stvari to mu dodje kao neka drenaza...oprostite na objasnjenu ja sam bukvalno prevela onako kako mi je specijalista objasnio..Bice uspavan svega pola sata ,sam zahvat ne traje dugo ,ali dovoljno da se vec unapred brinem,al dobro tesim se kad znam da ce ga spasiti svih muka a i nas zajedno s' njim....
Za sve
Uspesno obavljen pregled kod specijaliste,za divno cudo Luka je super bio miran,sto nikad do sad,uvek je bilo sa vriskom i pregled bi bio munjevitom brzinom zavrsen ,sto danas nije bio slucaj,valjda je drugi doktor pa mozda zbog tog...
Evo ovako:u utorak ujutro ide u bolnicu da mu se ugrade tube (predpostavljam da su to kod nas cevi) i od tog momenta znaci nema vise nikkavih upala,te tube sluze da sva ta valznost koja se zadrzava unutar u kanalima izlazi preko tih tuba napolje,u stvari to mu dodje kao neka drenaza...oprostite na objasnjenu ja sam bukvalno prevela onako kako mi je specijalista objasnio..Bice uspavan svega pola sata ,sam zahvat ne traje dugo ,ali dovoljno da se vec unapred brinem,al dobro tesim se kad znam da ce ga spasiti svih muka a i nas zajedno s' njim....
Za sve
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Srce moje malo ali nij lako da te uvo boli
Jutro!! Nema nikoga nije valjda da jos
Ajde budite se :aa1: :aa1:
Ajde budite se :aa1: :aa1:
alo-alo- Broj poruka : 686
Datum upisa : 04.09.2008
Hitron dobro je proslo.Te tube se zovu Separdove cevcice i zaista su dobro resenje.
Ja sam kao mala patila od upale uveta i to je bio uzas.
Ljubi mi tu lepotu i javi kako je proslo.
Happy radujem se sto vam je lepo.Jedva cekam slidze.
Mene nesto hvata prehlada. Nadam se da cu se izvuci ovog puta.Pijem koldreks za svaki slucaj.
Bicu odsutna par dana, slava i ostalo ali se posle cujemo.
Ljubim
Ja sam kao mala patila od upale uveta i to je bio uzas.
Ljubi mi tu lepotu i javi kako je proslo.
Happy radujem se sto vam je lepo.Jedva cekam slidze.
Mene nesto hvata prehlada. Nadam se da cu se izvuci ovog puta.Pijem koldreks za svaki slucaj.
Bicu odsutna par dana, slava i ostalo ali se posle cujemo.
Ljubim
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
NAdam se da ce te tube pomoci Luki,a i vama ce biti lakse,a da te hvata frka oko intervencije verujem ti.
Veliki ljubac za vas
Veliki ljubac za vas
Happy, pa baš ste ceo grad opustošile , baš sve ste morale da kupite . Šalim se, mnogo mi je drago što uživate, Budimpešta je jako lepa. Jedva čekam sličice da se podsetim. Mogu da vas zamislim sa sve kesama u internet kafeu . Što ti je ljubav, ne kažu džaba ljubav granica nema
Hitron drago mi je da ste našli rešenje za Luleta, a da se brineš to ti verujem. Biće to sve ok, a Lule će se posle preporoditi
Adriatika, nemoj da preteraš sa pravljenjem kolača, a nemoj ni sve da pojedeš . Nadam se da će te prehlada zaobići.
Hitron drago mi je da ste našli rešenje za Luleta, a da se brineš to ti verujem. Biće to sve ok, a Lule će se posle preporoditi
Adriatika, nemoj da preteraš sa pravljenjem kolača, a nemoj ni sve da pojedeš . Nadam se da će te prehlada zaobići.
Gde ste zene!?
Evo lepe vesti, direktno od nase Happy, a njoj je poslala nasa Gogsi:
operacija je prosla dobro, sve je odstranjeno. dr je zadovoljan,od juce sam u sobi,mogu polako da hodam i jedem.iskljucili su mi sve aparate. hvala vam svima na molitvama i podrsci. sve vas puno volim i saljem vam milion poljubaca.pusa
BRAVO GOGSI :aa1: :aa1: :aa1: :aa1:
BICE DRAGA SVE SUPER!
DRZI SE I SAMO NAPRED!
Evo lepe vesti, direktno od nase Happy, a njoj je poslala nasa Gogsi:
operacija je prosla dobro, sve je odstranjeno. dr je zadovoljan,od juce sam u sobi,mogu polako da hodam i jedem.iskljucili su mi sve aparate. hvala vam svima na molitvama i podrsci. sve vas puno volim i saljem vam milion poljubaca.pusa
BRAVO GOGSI :aa1: :aa1: :aa1: :aa1:
BICE DRAGA SVE SUPER!
DRZI SE I SAMO NAPRED!
Hvala dragom Gospodu da je sve proslo dobro.
Drzi se devojko,proci ce i to
Jelence ::Hvala dragom Gospodu da je sve proslo dobro.
Potpisujem Jecu
Dobro jutro-dobar dan!!!
Svima koji danas slave SRECNA SLAVA.
I ja sam trebala ici danas u Sabac na slavu, ali sam ipak ostala kuci. Ova poslednja 4 dana sam se ponasala kao da nisam trudna,svuda smo isli,setali...nonstop puna kuca i 100% akcija svaki dan+sto me poslednjih 7-8 dana muci nesanica...i jednostavno nisam nizasta. Samo da vam se javnem i prosvrljam po kutku i zauzimam lezeci polozaj narednih 48 sati. Mile i Natasa pravo iz SA idu za Dojcland, a Tanja sa klincima u KI. Ponovo se svi skupljamo u decembru
Happy i Lepa Kato kako se provodite? Koliko ste butika orobili?
Za sve vas
Svima koji danas slave SRECNA SLAVA.
I ja sam trebala ici danas u Sabac na slavu, ali sam ipak ostala kuci. Ova poslednja 4 dana sam se ponasala kao da nisam trudna,svuda smo isli,setali...nonstop puna kuca i 100% akcija svaki dan+sto me poslednjih 7-8 dana muci nesanica...i jednostavno nisam nizasta. Samo da vam se javnem i prosvrljam po kutku i zauzimam lezeci polozaj narednih 48 sati. Mile i Natasa pravo iz SA idu za Dojcland, a Tanja sa klincima u KI. Ponovo se svi skupljamo u decembru
Happy i Lepa Kato kako se provodite? Koliko ste butika orobili?
Za sve vas
Evo i mene po prvi put na ovoj temi!
Kao prvo, SRECNA SLAVA ADRIATICI i ostalima koji slave Sv.Luku!
Happy, cujem da si u Budimpesti, ja je obozavam, svojevremeno sam sa ekipom makar jednom godisnje isla tamo na produzeni vikend, neki put cak i samo do Zerboa na kolace...odavno vec nisam isla, poslednji put 2003. godine...those were the days
Ne znam u kom si aranzmanu tamo, ali ako se pitas gde ces uvece, ja ti toplo preporucujem Old men's pub - odlicna svirka, pristojna ekipa, nema veze sa imenom kluba, veruj mi - mada smo mi, priznajem, upravo zbog imena otisli tamo
Kao prvo, SRECNA SLAVA ADRIATICI i ostalima koji slave Sv.Luku!
Happy, cujem da si u Budimpesti, ja je obozavam, svojevremeno sam sa ekipom makar jednom godisnje isla tamo na produzeni vikend, neki put cak i samo do Zerboa na kolace...odavno vec nisam isla, poslednji put 2003. godine...those were the days
Ne znam u kom si aranzmanu tamo, ali ako se pitas gde ces uvece, ja ti toplo preporucujem Old men's pub - odlicna svirka, pristojna ekipa, nema veze sa imenom kluba, veruj mi - mada smo mi, priznajem, upravo zbog imena otisli tamo
Yvonne- Broj poruka : 213
Datum upisa : 25.10.2008
Dobar dan, dobro veče
Adriatika srećna ti slava
Gogsi srećan oporavak
Maus odmori malo, prilegni i san će sam doći
Adriatika srećna ti slava
Gogsi srećan oporavak
Maus odmori malo, prilegni i san će sam doći
Hvala Gospodu sto je bio uz nasu dragu Gogsi! Nadam se uspesnom oporavku
Srecna slava Adriatika!
U Budimpesti sam bila na medenom mesecu i grad je super bas za soping, meni se nije bas nesto posebno dopao! Mogu da zamislim kako su izgledale dve zene gladne za garderobom
Srecna slava Adriatika!
U Budimpesti sam bila na medenom mesecu i grad je super bas za soping, meni se nije bas nesto posebno dopao! Mogu da zamislim kako su izgledale dve zene gladne za garderobom
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
ko dve devojcice Majo i to radoznale
Dobro jutro I danas je divan dan iako su najavljivali kišu. Danas mm i ja putujemo u selo kod tatine rodbine. Mužića mog nisam tamo nikad vodila, pa evo konačno smo se odlučili da ih posetimo. Baš se radujem
Strana 10 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 10 od 10
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu