Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+42
kornjaca
BabyBear
jelena.kuburic
tiramisu
Tavita
branka86
MalaSaJuga
mamadabudem
nina :)
Jerapetra
BiKsi :)
Blanka
daduska
saska1
kolibri5
masato
alisa
kiki5
marina_82
winni
Tebi
Zmajuška
Lija
Vanilla
Mimi12
lolipop
fight&faith
zsuki75
Ancica 87
PalcicaBg
Lena_83
Lola021
HappyGirl
Šašava
Bobaue
alex11
Sirijus
bak
bebko
Vanja80
mirjanamirjana1986
Amna84
46 posters
Strana 35 od 40
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Vanila energije ces imati sigurno, dodje to nekako prirodno. Kad si mama skupis i zadnji atom snage i uradis nevidjene stvari. Faliće ti itekako i energija i odmor i spavanje, ali sve su to slatke mukice
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Verujem da je tako, pogotovo se divim vama mamama blizanaca
Vanilla- Broj poruka : 298
Datum upisa : 23.03.2014
Vanilla jesi li mnogo krvarila, može da bude lošija krvna slika, popraviće se. A Blanka je u pravu stigne i neka energija prirodno, polako još se navikavate.
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
Vece cure
Veliki pozdrav Marini_82
Razlog mo nejavljanja je internet,tj ruter koji je napokon promjenjen! Necu vam ni Reci Kako mi je bilo dobrih 10-ak dana......
Kornjaco, sve su ti cure rekle! Potrazi drugo misljenje, radi sebe! Nemam iskustva sa time, Ali znam da ti je tesko! Jako te grlim!!!!
Zumbulcicu,pa Cestitke na malom pisonji 😘😘😘😘😘 Neka ste mi zivi zdravo oboje!
Tiramisu, draga, molim se da tvoji bebironi ostanu jos neko vrijeme u tvojoj trbi! Samo da ti stabilizuju pritisak i tebi ce biti puno lakse! Ljubim vas sve troje!😘
Ja sam super! Bili smo na kontroli i beban je napredniji 5 dana 😁 Mora da je na taju,kojeg ima svukuda 😊😊😊 Po doktorovim rijecima sve je savrseno. Dr je inace malo cutljiv, A ja kao navijena... Hiljadu pitanja!?!?Prebrojali smo sve prste , pregledali sve kosti.......😍 E,sada imam jedan problemcic..... Izmedju svega, desila se jako ruzna stvar u porodilistu, gje je majka preminula na porodjaju..... Sreca,u nesreci, beba je prezivjela. Veliki momak od 5400 gr, A oni su je poradjali prirodno..... Moj dr je nacelnik ginekologije i akiserstva, i sada se vodi postupak protiv njega. On do kraja procesa nece raditi, jer sam zvala bas da pitam, i navodno ce nas pregledati ostali ginekolozi koji rade. Mozda se nesto i promjeni do devembra , kada bi trebala ponovo na kontrolu, Ali Nisam nesto optimisticna. Ja nisam za to da me pregleda bilo koji doktor (Kako god to grubo zvucalo) pa sam mislila da se 'prebacim" kod privatne doktorice. Vjerujte da me je Sada malo i strah od svega, jer je bilo price da ju je moj dr poradjao, Ali to je sve "rekla-kazala".....
Veliki pozdrav Marini_82
Razlog mo nejavljanja je internet,tj ruter koji je napokon promjenjen! Necu vam ni Reci Kako mi je bilo dobrih 10-ak dana......
Kornjaco, sve su ti cure rekle! Potrazi drugo misljenje, radi sebe! Nemam iskustva sa time, Ali znam da ti je tesko! Jako te grlim!!!!
Zumbulcicu,pa Cestitke na malom pisonji 😘😘😘😘😘 Neka ste mi zivi zdravo oboje!
Tiramisu, draga, molim se da tvoji bebironi ostanu jos neko vrijeme u tvojoj trbi! Samo da ti stabilizuju pritisak i tebi ce biti puno lakse! Ljubim vas sve troje!😘
Ja sam super! Bili smo na kontroli i beban je napredniji 5 dana 😁 Mora da je na taju,kojeg ima svukuda 😊😊😊 Po doktorovim rijecima sve je savrseno. Dr je inace malo cutljiv, A ja kao navijena... Hiljadu pitanja!?!?Prebrojali smo sve prste , pregledali sve kosti.......😍 E,sada imam jedan problemcic..... Izmedju svega, desila se jako ruzna stvar u porodilistu, gje je majka preminula na porodjaju..... Sreca,u nesreci, beba je prezivjela. Veliki momak od 5400 gr, A oni su je poradjali prirodno..... Moj dr je nacelnik ginekologije i akiserstva, i sada se vodi postupak protiv njega. On do kraja procesa nece raditi, jer sam zvala bas da pitam, i navodno ce nas pregledati ostali ginekolozi koji rade. Mozda se nesto i promjeni do devembra , kada bi trebala ponovo na kontrolu, Ali Nisam nesto optimisticna. Ja nisam za to da me pregleda bilo koji doktor (Kako god to grubo zvucalo) pa sam mislila da se 'prebacim" kod privatne doktorice. Vjerujte da me je Sada malo i strah od svega, jer je bilo price da ju je moj dr poradjao, Ali to je sve "rekla-kazala".....
daduska- Broj poruka : 163
Godina : 41
Datum upisa : 14.06.2016
Kornjaco, zao mi je sto je jedna beba prestala da se razvija. isto je bilo i kod mene tako, ali sam u osmoj devetoj nedelji imala krvarenje i taj plod je otisao, tako a Vasa je ostao i evo ga spavka pored mene. secam se da je redukciju radila valjda sanib, ako se ne varam, bile su trojke, pa je moralo tako, posle je nosila dva decaka, e ne znam dal se javljala nakon porodjaja. Sve najbolje i pokusaj da se smiris, zbog ove druge bebe, znam kako je al nek je i jedna dobro do kraja. ljubim te
Tiramisu ajd da jos izgurate zajedno...
Pozdrav trudnice
Tiramisu ajd da jos izgurate zajedno...
Pozdrav trudnice
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Evo, da se i ja upišem na ove strane
Kornjačice, kako ti je već Bobica rekla, obavezno potraži Mikovića i uradi kako ti on kaže. On je kod ns neprikosnoven za patologiju trudnoće. Ja se iskreno nadam da taj dr nije dobro video... Delić tvoje patnje i ja ovih dana oećam, pošto je jedan moj mešak prazan. Tako je bilo i prošli put - drugi plod je odustao u sedmoj nedelji, pa sam u osmoj dobila obilno krvarenje... Znam da je bezbolnije kad ode tako nego kad moraš da se podvrgneš redukciji... Ali treba skupiti snagu i usmeriti je na plod koji je priroda izabrala...
Tiramisu, nadam si da si dobila terapiju i da si kod kućice. Nemoj da se plašiš prevremenog porođaja, jer je u nekim rizičnim situacijama za bebe bolje da su u inkubatoru nego u stomaku. Iz sve snage navijam da ti se pritisak stabilizuje i da budete 3 u 1 još koju nedelju
Poljubac za sve debele drugarice
Kornjačice, kako ti je već Bobica rekla, obavezno potraži Mikovića i uradi kako ti on kaže. On je kod ns neprikosnoven za patologiju trudnoće. Ja se iskreno nadam da taj dr nije dobro video... Delić tvoje patnje i ja ovih dana oećam, pošto je jedan moj mešak prazan. Tako je bilo i prošli put - drugi plod je odustao u sedmoj nedelji, pa sam u osmoj dobila obilno krvarenje... Znam da je bezbolnije kad ode tako nego kad moraš da se podvrgneš redukciji... Ali treba skupiti snagu i usmeriti je na plod koji je priroda izabrala...
Tiramisu, nadam si da si dobila terapiju i da si kod kućice. Nemoj da se plašiš prevremenog porođaja, jer je u nekim rizičnim situacijama za bebe bolje da su u inkubatoru nego u stomaku. Iz sve snage navijam da ti se pritisak stabilizuje i da budete 3 u 1 još koju nedelju
Poljubac za sve debele drugarice
Tavita- Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015
Pa.. nisu me pustili kuci,uveli metildopu. Nadam se da ce sutra.
tiramisu- Broj poruka : 922
Godina : 45
Datum upisa : 01.12.2013
Tiramisu, Koliko sam cula Metildopa Zna lijepo da regulise pritisak. Kolegica ga je koristila o 6-og mjeseca trudnoce, i nije imala nikakve nus pojave. Kako se ti osjecas?
Lose sam,ostavili me ovde. Stigli rez.urina. Pise mi u listi Preeclampsio hta pertotions. Prva rec mi se ne svidja 😯 Cekam dr.oko,13h dolazi.
tiramisu ::Lose sam,ostavili me ovde. Stigli rez.urina. Pise mi u listi Preeclampsio hta pertotions. Prva rec mi se ne svidja 😯 Cekam dr.oko,13h dolazi.
Tiramisu, budi jaka, hrabra i misli pozitivno. Koliko god ti sad zvucalo strasno bebe su sigurnije u inkubatoru sada, pa i ako ti predloze porodjaj nemoj da se plasis. Svakako popricaj sa dr sta je sada najsigurnije za tebe i bebe.
Mislim na tebe i saljem brdo pozitivne energije
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Drzi se draga tiramisu sve ce biti ok!!!!
Ja sam uspela nekako da dodjem do mikovica nekako kukala sam i molila sestru u onom ordinaciji gde radi da me primi ima mesta tek krajem decembra ali zvalaa sam sinoc i primitce me u petak kasno uvece kaze sestra da znaju ostati do ponoci!! nadam se da ce mi pomoci!!!
Ja sam uspela nekako da dodjem do mikovica nekako kukala sam i molila sestru u onom ordinaciji gde radi da me primi ima mesta tek krajem decembra ali zvalaa sam sinoc i primitce me u petak kasno uvece kaze sestra da znaju ostati do ponoci!! nadam se da ce mi pomoci!!!
kornjaca- Broj poruka : 284
Godina : 47
Datum upisa : 21.10.2013
Tiramisu mislim na tebe i na tvoje bebe obavezno nam javi sta je rekao doktor u 13 h
jelena.kuburic- Broj poruka : 603
Datum upisa : 03.11.2012
Tiramisu, Kornjačo, držim palčeve i mislim na vas!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Datum upisa : 20.03.2015
Tiramisu, sve su ti već rekle devojke. Ja sam ubeđena da će sve biti dobro. Samo budi pozitivna i veruj u svoje bebe!
Tiramisu javljaj sta se desava! Mislim na tebe i drzim cvrsto stisnute pesnice!!!
Kornjaco sad si u dobrim rukama... cekamo petak da vidimo sta ce Mikovic da kaze!!!
Kornjaco sad si u dobrim rukama... cekamo petak da vidimo sta ce Mikovic da kaze!!!
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
Kornjaco i Tiramisu mislim na vas i verujem da ce sve biti u redu
marina_82- Broj poruka : 596
Godina : 42
Datum upisa : 09.10.2015
Ma da. Bice sve ok.jos 3 nedelje cu izdrzati. Radili su mi dopler,ok su protoci. Malo mi je lakse.
Kornjaco,Mikovic je sjajan strucnjak. Ako mogu nesto da uradim kazi,da ga spijuniram pa javim kada je tu ili pitam za raspored.
Kornjaco,Mikovic je sjajan strucnjak. Ako mogu nesto da uradim kazi,da ga spijuniram pa javim kada je tu ili pitam za raspored.
Tiramisu, Samo da tako i ostane jos par nedelja
Hvala tiramisu za spijunazu mnoooogoooo sam sretna sto si dobro!!!!
kornjaca- Broj poruka : 284
Godina : 47
Datum upisa : 21.10.2013
Oooo tiramisi ti u frontu?! Ja dolazim u ponedeljak kod Mikovica pa se mozemo i videti? Drago mi je da si dobro.
Devojke ja vise ne znam sta cu. Povracam od pocetka trudnoce ali zadnja dva dana je grozno nista u usta ne mogu staviti, pojela sam dve jabuke za dva dana i njih jedino nisam povratila. Sva sam malaksala ne mogu da funkcionisem da hodam. Sutra vadim krv i ponedeljak ekspertni. I bas mi tesko uh
Devojke ja vise ne znam sta cu. Povracam od pocetka trudnoce ali zadnja dva dana je grozno nista u usta ne mogu staviti, pojela sam dve jabuke za dva dana i njih jedino nisam povratila. Sva sam malaksala ne mogu da funkcionisem da hodam. Sutra vadim krv i ponedeljak ekspertni. I bas mi tesko uh
bobica83- Broj poruka : 2140
Datum upisa : 15.01.2010
Tiramisu, dobro je, samo se ti drži Mikovića. Biće sve dobro, i da se radujemo oko Nove godine
Bobice, uh, baš bez veze sa tim povraćanjem, čuvaj se da ne dehidriraš... Valjda će uskoro proći, ipak si pri kraju prvog triestra...
Bobice, uh, baš bez veze sa tim povraćanjem, čuvaj se da ne dehidriraš... Valjda će uskoro proći, ipak si pri kraju prvog triestra...
Tavita- Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015
bobice, ja sam isto tako imala fazu kad bih pojela dve jabuke za ceo dan i povracala 8 puta dnevno pa sam isla u bolnicu da prenocim i da mi daju infuziju i bilo mi je mnogo bolje posle toga. Pazi da ne dehidriras, vec sam pisala, probaj da pijes supu iz kesice. Isto mi se to desilo tu oko ekspertnog i onda je posle krenulo polako na bolje, drzi se!
Tiramisu, drzim fige sa izdrzite sto duze zajedno vas troje!
Gde nam je Mimi?
Tiramisu, drzim fige sa izdrzite sto duze zajedno vas troje!
Gde nam je Mimi?
Lija- Broj poruka : 267
Datum upisa : 04.10.2015
I ja baš mislim na Mimi i da li se porodila 😊 Čekamo lepe vesti 😊
Bobice što se ne javiš svom dr ili u opštoj praksi pa da ti malo uključe infuziju? Ja bih već sutra išla, ako treba i u hitnu.
Lolipop nisam ja uopšte krvarila, jedino sam imala od grlića malo krvi pre dva meseca. Uskoro vadim krv pa ću videti kakav je hgb i ostalo.
Bobice što se ne javiš svom dr ili u opštoj praksi pa da ti malo uključe infuziju? Ja bih već sutra išla, ako treba i u hitnu.
Lolipop nisam ja uopšte krvarila, jedino sam imala od grlića malo krvi pre dva meseca. Uskoro vadim krv pa ću videti kakav je hgb i ostalo.
Bobi,imas pp.
Lijo,ja sumnjam da nam se mimi porodila. Bas imam takav osecaj.
Lijo,ja sumnjam da nam se mimi porodila. Bas imam takav osecaj.
Imam drugaricu lezi u nf, Mikovicev pacijent, ako treba spijunaza.
Drzim fige Kornjaco, tiramisu!
Bobo, i ovamoja drugarica bas muci muku sa mucninama.
Drzim fige Kornjaco, tiramisu!
Bobo, i ovamoja drugarica bas muci muku sa mucninama.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Strana 35 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu