Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+42
kornjaca
BabyBear
jelena.kuburic
tiramisu
Tavita
branka86
MalaSaJuga
mamadabudem
nina :)
Jerapetra
BiKsi :)
Blanka
daduska
saska1
kolibri5
masato
alisa
kiki5
marina_82
winni
Tebi
Zmajuška
Lija
Vanilla
Mimi12
lolipop
fight&faith
zsuki75
Ancica 87
PalcicaBg
Lena_83
Lola021
HappyGirl
Šašava
Bobaue
alex11
Sirijus
bak
bebko
Vanja80
mirjanamirjana1986
Amna84
46 posters
Strana 8 od 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Zumbulčiću dobrodošla! Želim ti laganu i lepu trudnoću!
Jao Tiramisu sa opisom sisa hahaha Ja još uvek nisam kupila nijedan brushalter 😁
Kupila sam pre par dana puter protiv strija Alverde u DM-u, ima lep miris i koža brzo upija pa makar preko dana da se mažem sa tim, a uveče Striet-om.
Ljubim drage trudnicice
Jao Tiramisu sa opisom sisa hahaha Ja još uvek nisam kupila nijedan brushalter 😁
Kupila sam pre par dana puter protiv strija Alverde u DM-u, ima lep miris i koža brzo upija pa makar preko dana da se mažem sa tim, a uveče Striet-om.
Ljubim drage trudnicice
Vanilla- Broj poruka : 298
Datum upisa : 23.03.2014
Alex, sve cestitkeeeee! Prelepo ime ste izabrali!
Amna, samo odmaraj, dosta zenica je imalo taj problem. Bitno je da beba preraste hematom. A krvarenja od hematoma mogu i duze trajati.
Vanja, strasno kakve razlicite info, sve mi mirise da ocekuju kovertu...
Zumbulcicu, dobrodosla na ove strane! Odusevila sam se tvojom betom, bak mi javila!
Amna, samo odmaraj, dosta zenica je imalo taj problem. Bitno je da beba preraste hematom. A krvarenja od hematoma mogu i duze trajati.
Vanja, strasno kakve razlicite info, sve mi mirise da ocekuju kovertu...
Zumbulcicu, dobrodosla na ove strane! Odusevila sam se tvojom betom, bak mi javila!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
hvala vammmm puno svima
zumbulcicu molim te pazi se,,znam da nista ne mora znaciti ai eto ja se pitam sta bi bilo da sam se jos vise pazila ko napocetku .bar do te 12 sedm.
nema vanje ne javlja se danas,nemam rjeci za sto sto joj doktori rade,,bezobrazluk...
Meni moja danas napravi termin tek za 2 sedmice kontrola..mogu umrjeti do tada!! Dosta sto nije vidjela hematom ..uffff mislim da cu je otkaciti fakat ...
Jos jedn info ovdje kasa ne placa taj prvi test iz krvi i mjerenje nuhalnog nabora,combi test.
Tako da mi idemo na nifty svakako jer je razlika 300
zumbulcicu molim te pazi se,,znam da nista ne mora znaciti ai eto ja se pitam sta bi bilo da sam se jos vise pazila ko napocetku .bar do te 12 sedm.
nema vanje ne javlja se danas,nemam rjeci za sto sto joj doktori rade,,bezobrazluk...
Meni moja danas napravi termin tek za 2 sedmice kontrola..mogu umrjeti do tada!! Dosta sto nije vidjela hematom ..uffff mislim da cu je otkaciti fakat ...
Jos jedn info ovdje kasa ne placa taj prvi test iz krvi i mjerenje nuhalnog nabora,combi test.
Tako da mi idemo na nifty svakako jer je razlika 300
Amna84- Broj poruka : 1022
Datum upisa : 15.02.2015
Amna, jesi ti to kuci? Blago, blago! Odmarajte sad i ne lomi glavu da si mogla da sprecis nastanak hematoma. Osim ako nije posledica nekog ludog ? Sad kad je sve ok, mozemo da se salimo...
Vanje stvarno nema da se javi....nadam se iskreno da su se konacno udostojili da je porode.
Ja muku mucim sa kiselinom i gorusicom...povracam ponovo bar jednom u nekoliko dana, samo sto to sad mnogo teze podnosim nego i prvom trimestru. Stomak je veliki, ja i tako usporena,...ovo me rastrese celu...Beba se posle ne javlja satima.... Bas je moglo da me nesto preskoci sa spiska problema u trudnoci.
Vanje stvarno nema da se javi....nadam se iskreno da su se konacno udostojili da je porode.
Ja muku mucim sa kiselinom i gorusicom...povracam ponovo bar jednom u nekoliko dana, samo sto to sad mnogo teze podnosim nego i prvom trimestru. Stomak je veliki, ja i tako usporena,...ovo me rastrese celu...Beba se posle ne javlja satima.... Bas je moglo da me nesto preskoci sa spiska problema u trudnoci.
Mimi12- Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013
Vanja ne mogu nista lose da kazem za trninicku..mislim da je razapeta izmedju privatno drz.ne bi da protivreci kolegama ali ja bih se drzala sta mi kaze privatno..ono sto znam da je ona protiv carskog i ja nisam htela da se ubedjujem sa njom nego lepo otisla u mitrovicu na carski..
mirjanamirjana1986- Broj poruka : 293
Godina : 38
Datum upisa : 10.11.2015
tako da cim je ona za carski to je to...sto kazes i laik zna koliko beba moze da napreduje za dva dana..drrzi se njenog misljenja..ona sigurno ne sme da se zauzima za pacijente koje ima privatno i meni je tako zvucalo kada sam joj rekla da bih da me ona porodi..bila je tipa kad krene javite ako ja nisam tamo neko ce biti a ja cu javiti..mislim se isto mi se hvata...
mirjanamirjana1986- Broj poruka : 293
Godina : 38
Datum upisa : 10.11.2015
Hvala vam drage moje na dobrodoslici
marina pa ja sam mislila sacekat bobicu i ierapetru pa da sve tri zajedno preselimo ovdje, al eto ja dosla. Vjerujem da ce i one za koji dan.
tiramisu ako me dobro sjecanje pamti nas dvije smo cekal3e zajedno betu u mom prvom fetu? Znaci 2 bebaca bez mucnina, blago tebi..uzivaj i mazi pupu
vanilla, mimi hvala vam
Biksi ljubim tebe i bak. Vjeruj da jos uvijek ne vjerujem da je to moja beta
Amna pa pazim se koliko mogu,sreca po stanu nista ne radim sve mm obavlja a ja samo rucak napravim.Kako si ti?
Ja se osjecam ko poslije slavlja Nove Godine u jutro, mahmrno....uzasno mi je muka, kafu nisam pila...Skuhala sebi jutros kamilicu i pojela koji cajni keksic pa bilo ok,sad evo ispekla 2 jaja i hoce na nos da izadu.... Ako je ovo cijena rasta moje mrvice neka muci mamu svoju, istrpit cu ja.
marina pa ja sam mislila sacekat bobicu i ierapetru pa da sve tri zajedno preselimo ovdje, al eto ja dosla. Vjerujem da ce i one za koji dan.
tiramisu ako me dobro sjecanje pamti nas dvije smo cekal3e zajedno betu u mom prvom fetu? Znaci 2 bebaca bez mucnina, blago tebi..uzivaj i mazi pupu
vanilla, mimi hvala vam
Biksi ljubim tebe i bak. Vjeruj da jos uvijek ne vjerujem da je to moja beta
Amna pa pazim se koliko mogu,sreca po stanu nista ne radim sve mm obavlja a ja samo rucak napravim.Kako si ti?
Ja se osjecam ko poslije slavlja Nove Godine u jutro, mahmrno....uzasno mi je muka, kafu nisam pila...Skuhala sebi jutros kamilicu i pojela koji cajni keksic pa bilo ok,sad evo ispekla 2 jaja i hoce na nos da izadu.... Ako je ovo cijena rasta moje mrvice neka muci mamu svoju, istrpit cu ja.
zumbulcic- Broj poruka : 429
Datum upisa : 15.03.2016
Zumbulčiću, neka tebe ovde, a ako Bog da i mi ćemo uskoro, hvala tebi i drugim trudnicama što prašite i vučete!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Jeste zumbulcic,isti dan smo tada imale transfer. Zelim ti trudnocu kao moju,bez trzavica. Bar za sada sve ide kao po loju.
tiramisu- Broj poruka : 922
Godina : 45
Datum upisa : 01.12.2013
Nema Vanje ni danas ,sta li se desava......
Mimi,kuci sam strogo lezanje..A nema sexa jos od noci prije transfera
Zumbulcicu dobro sam,ali eto ja tako mislim jer rekose mi u bolnici da utrogestan stavim i uvjek malo odlegnem a ja stavim pa van...sad se pitam sta bi bilo kad bi bilo...
Nego imam termine privatno kod jedne nase doktorice pa opet kod moje pa mjerenje nuhalnog to je 8 ultrazvuka u 13 sedmica trudnoce,je li to puno
ps smeta li smijanje mom mirovanju i hematomu ...mm me nasmijava i kad nista ne kaze..danas navukao rukavice i pere sudje ...
Mimi,kuci sam strogo lezanje..A nema sexa jos od noci prije transfera
Zumbulcicu dobro sam,ali eto ja tako mislim jer rekose mi u bolnici da utrogestan stavim i uvjek malo odlegnem a ja stavim pa van...sad se pitam sta bi bilo kad bi bilo...
Nego imam termine privatno kod jedne nase doktorice pa opet kod moje pa mjerenje nuhalnog to je 8 ultrazvuka u 13 sedmica trudnoce,je li to puno
ps smeta li smijanje mom mirovanju i hematomu ...mm me nasmijava i kad nista ne kaze..danas navukao rukavice i pere sudje ...
Amna, posle stavljanja utrogestana minimum mirovanja je 45-60 min. Inace, sve izadje. Kad ne moze da se to ispostuje, onda se pije.
Ali sad si i tako vodoravno, pa ga stavljaj.
Sa brojem ultrazvukova me ne mozes stici nikako, kolikogod da se trudis .
Salim se malo... Ja ti nisam prava osoba da odgovori na pitanje broja ultrazvukova.Ja sam generalno protiv preterivanja sa ultrazvukom, a sama trcim na svaki mali zabrinjavajuci znak. Totalno kontradiktorna zena. I to se nije promenilo evo ni dalje...
Ali sad si i tako vodoravno, pa ga stavljaj.
Sa brojem ultrazvukova me ne mozes stici nikako, kolikogod da se trudis .
Salim se malo... Ja ti nisam prava osoba da odgovori na pitanje broja ultrazvukova.Ja sam generalno protiv preterivanja sa ultrazvukom, a sama trcim na svaki mali zabrinjavajuci znak. Totalno kontradiktorna zena. I to se nije promenilo evo ni dalje...
Mimi12- Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013
Ma ista sam ti,idem sad ekstra jer ne mogu cekat 2 sedm da vidim ..
Al stass
Al stass
zumbulcicu dobro dosla
ja danas bila kod hematologa na kontroli zbog fraxija jer ga vec 10 dana neprimam i d-dimer je 513 a danass smo punih 16 nedelja sutra ulazimo u 17 tako da je za sada o.k kaze ako dodje do 1000 umesto fraxija ce mi dati nesto drugo
a ultrazvuk ja jedva cekam da se vidimo ali jos 2 nedelje
ja danas bila kod hematologa na kontroli zbog fraxija jer ga vec 10 dana neprimam i d-dimer je 513 a danass smo punih 16 nedelja sutra ulazimo u 17 tako da je za sada o.k kaze ako dodje do 1000 umesto fraxija ce mi dati nesto drugo
a ultrazvuk ja jedva cekam da se vidimo ali jos 2 nedelje
winni- Broj poruka : 436
Datum upisa : 02.11.2011
bas se radujem winii za tebe -----e jesi se udebljala
draga moja amna jesam poslednji put se merila pre 2 nedelje i 3 kg vise sada verovatno jos neko a ti
winni- Broj poruka : 436
Datum upisa : 02.11.2011
Dajte neki link za to odbrojavanje,jel ima za blizance ☺
Ima Tiramisu
http://global.thebump.com
http://global.thebump.com
Vanilla- Broj poruka : 298
Datum upisa : 23.03.2014
Hvala vanilice ☺ sada kad me pitaju koja sam nedelja,mogu ovde da pogledam.
Dancic od mene
Nadam se da primate nove clanove
Amna,drga, Sada sam tek vidjela sta ti se desilo.... Drago mi je da je sve u redu. Sada uzivaj u horizontali i mazi trbu Vjerujem da ti cekanje uzv sada tesko pada,ali se ipak posavjetuj sa nekim. Treba prezivjeti neizvesnost.... A sto se tice utrica, nakon stavljanja ja lezim 1,5 sat. Tako su mi rekli jos u prvom postupku VTO.
Zumbulcicu, Cestitke i o mene! Naci cu ja tebe na svakoj temi
Tiramisu, ticker je vrh
Ja sam danas 8+1. Super se osjecam. Jedino me grudi jaaaaaako bole. Mislim da su porasle za broj (sto uopste nije lose) Sledeca kontrola je 13.10. i zaista se nadam da ce ovaj put biti sve u redu!
Sve vas redom
Nadam se da primate nove clanove
Amna,drga, Sada sam tek vidjela sta ti se desilo.... Drago mi je da je sve u redu. Sada uzivaj u horizontali i mazi trbu Vjerujem da ti cekanje uzv sada tesko pada,ali se ipak posavjetuj sa nekim. Treba prezivjeti neizvesnost.... A sto se tice utrica, nakon stavljanja ja lezim 1,5 sat. Tako su mi rekli jos u prvom postupku VTO.
Zumbulcicu, Cestitke i o mene! Naci cu ja tebe na svakoj temi
Tiramisu, ticker je vrh
Ja sam danas 8+1. Super se osjecam. Jedino me grudi jaaaaaako bole. Mislim da su porasle za broj (sto uopste nije lose) Sledeca kontrola je 13.10. i zaista se nadam da ce ovaj put biti sve u redu!
Sve vas redom
daduska- Broj poruka : 163
Datum upisa : 14.06.2016
Dancic i od mene.
Daduska koliko se nas dvije ganjamo jednog dana cemo se uganjat i uzivo
Kako se osjecas, imal simptoma? Vidim guras ispred mene dvije sedmice
tirramisu slazem se s daduskom,ticker je extra
Mogla sam ga i ja napravit
Daduska koliko se nas dvije ganjamo jednog dana cemo se uganjat i uzivo
Kako se osjecas, imal simptoma? Vidim guras ispred mene dvije sedmice
tirramisu slazem se s daduskom,ticker je extra
Mogla sam ga i ja napravit
zumbulcic- Broj poruka : 429
Datum upisa : 15.03.2016
Drage moje evo i mene. Jos uvek sam na patologiji u betaniji. Jutros posle vizite su me pregledali, grlic je i dalje zabetoniran, 25 mm, sutra ujutru dace mi gel da omeksa grlic, mada dr misli da to kod mene nece ni delovati, u slucaju da deluje prikljucice me na indukciju, ako ne bude delovalo kaze razmotrice druge opcije. Sta da vam kazem, agonija se i dalje nastavlja, od proslog utorka sam ovde. 😔😯😕
Vanja80- Broj poruka : 894
Datum upisa : 25.01.2015
Vanja, uz tebe smo, da se agonija što pre završi i da onda na miru uživaš sa svojom bebicom!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Datum upisa : 20.03.2015
Joj Vanja drzimo pesnice da sto lakse,brze i po vas najbolje prodje.
bobica83- Broj poruka : 2140
Datum upisa : 15.01.2010
Draga Vanja, zelim ti svu snagu ovoga svijeta, i da se ta agonija sto prije zavrsi!!!
daduska- Broj poruka : 163
Datum upisa : 14.06.2016
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Strana 8 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu