Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+42
kornjaca
BabyBear
jelena.kuburic
tiramisu
Tavita
branka86
MalaSaJuga
mamadabudem
nina :)
Jerapetra
BiKsi :)
Blanka
daduska
saska1
kolibri5
masato
alisa
kiki5
marina_82
winni
Tebi
Zmajuška
Lija
Vanilla
Mimi12
lolipop
fight&faith
zsuki75
Ancica 87
PalcicaBg
Lena_83
Lola021
HappyGirl
Šašava
Bobaue
alex11
Sirijus
bak
bebko
Vanja80
mirjanamirjana1986
Amna84
46 posters
Strana 7 od 40
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Radi se i kod mene ctg u domu zdravlja, blizu mi je, a i dzabe
Nego ne znam da li on zavisi od strucnosti dr, aparata...i sl. Tj. da li tu moze biti nekog propusta?
Ono sto sam videla deluje mi prosto, bas dosta zena dolazi....
Nego ne znam da li on zavisi od strucnosti dr, aparata...i sl. Tj. da li tu moze biti nekog propusta?
Ono sto sam videla deluje mi prosto, bas dosta zena dolazi....
Mimi12- Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013
Mimi spavas li ti zeno..
ja bi sad od srece plakala.... hematom se smanjio na 11mm 5mm beba je 4.1 cm ...idem kuciiii
ja bi sad od srece plakala.... hematom se smanjio na 11mm 5mm beba je 4.1 cm ...idem kuciiii
Amna84- Broj poruka : 1022
Datum upisa : 15.02.2015
Jeee Amnice super !
Bobaue- Broj poruka : 658
Godina : 46
Datum upisa : 27.06.2014
Amna duso samo se cuvaj,odmaraj i uzivaj te u svojoj kucic...
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010
Vanilla- Broj poruka : 298
Datum upisa : 23.03.2014
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Datum upisa : 20.03.2015
mirjanamirjana1986- Broj poruka : 293
Godina : 38
Datum upisa : 10.11.2015
To je to Amna! Bice sve ok. Poljubac
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Amna sad krevet i wc i nista vise.Knjigu u ruke i citaj nesto, gledaj tv i uzivaj
Tebi- Broj poruka : 656
Godina : 39
Datum upisa : 20.11.2013
Alex cestitam, dobrodoslica za devojcicu Milu!
Drzi se Amna, bice to sve ok!
Drzi se Amna, bice to sve ok!
Vanja80- Broj poruka : 894
Datum upisa : 25.01.2015
Zene moje drage, evo i mene da ispricam desavanja od ove nedelje.
U proslu nedelju sam bila u Feroni kod dr Trninic, jer mi ona vodi trudnocu, na ctg-u i ultrazvuku, kaze posteljica je odradila svoje, beba sad vec ima zastoj u rastu, dosta slabije napreduje nego sto bi trebalo, u utorak da se javim u betaniju na Patologiju, da tu vise nema sta da se cega, plodova voda je pala sa 70 na 50.
I tada krecu putesestvije, u utorak su me primili na lezanje na Patologiju, u sredu posle vizite ultrazvuk i ctg, kazu beba ima 2700 gr, nekih dve nedelje je u zaostatku, smanjena plodova voda, kazu sutra ce resiti sta ce, u cetvrtak spominju da me u ponedeljak planiraju za carski.
U petak vizita, opet spominju da me planiraju za ponedeljak, opet sve po redu ctg i kasnije ultrazvuk, kad odjednom, isti doktor kao i u sredu radi uz, sad izmeri 2900 gr, kaze stvari su se drasticno promenile, dovoljna kolicina plodove vode i pustaju me kuci za vikend, u ponedeljak opet da dodjem, tj. sutra.
Malo je reci da sam poludela, i laik zna da beba ne moze za dva dana da napreduje 100 gr i plodova voda toliko da se poveca.
Srela sam i Trninicku u betaniji, sad je okrenula pricu, bolje da sacekamo, da vidimo, da sam u dobrim rukama, nek me prate...bla, bla...poprilicno sam se razocarala u nju.
E da, a grlic mi nije omeksao, kako Trninicka kaze zabetoniran je, koliko sam skontala dok ne omeksa ne mogu prirodno da me porode, jedino mogu carski da odrade, a to im se izgleda ne radi.
U proslu nedelju sam bila u Feroni kod dr Trninic, jer mi ona vodi trudnocu, na ctg-u i ultrazvuku, kaze posteljica je odradila svoje, beba sad vec ima zastoj u rastu, dosta slabije napreduje nego sto bi trebalo, u utorak da se javim u betaniju na Patologiju, da tu vise nema sta da se cega, plodova voda je pala sa 70 na 50.
I tada krecu putesestvije, u utorak su me primili na lezanje na Patologiju, u sredu posle vizite ultrazvuk i ctg, kazu beba ima 2700 gr, nekih dve nedelje je u zaostatku, smanjena plodova voda, kazu sutra ce resiti sta ce, u cetvrtak spominju da me u ponedeljak planiraju za carski.
U petak vizita, opet spominju da me planiraju za ponedeljak, opet sve po redu ctg i kasnije ultrazvuk, kad odjednom, isti doktor kao i u sredu radi uz, sad izmeri 2900 gr, kaze stvari su se drasticno promenile, dovoljna kolicina plodove vode i pustaju me kuci za vikend, u ponedeljak opet da dodjem, tj. sutra.
Malo je reci da sam poludela, i laik zna da beba ne moze za dva dana da napreduje 100 gr i plodova voda toliko da se poveca.
Srela sam i Trninicku u betaniji, sad je okrenula pricu, bolje da sacekamo, da vidimo, da sam u dobrim rukama, nek me prate...bla, bla...poprilicno sam se razocarala u nju.
E da, a grlic mi nije omeksao, kako Trninicka kaze zabetoniran je, koliko sam skontala dok ne omeksa ne mogu prirodno da me porode, jedino mogu carski da odrade, a to im se izgleda ne radi.
Poslednji izmenio Vanja80 dana 25/9/2016, 21:37, izmenjeno ukupno 1 puta
Vanja80- Broj poruka : 894
Datum upisa : 25.01.2015
Au, Vanja, baš vas namučiše, baš mi krivo. Želim ti da se sutra sve razreši na najbolji mogući način!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Datum upisa : 20.03.2015
Mi smo Vanja vec mislile da si se porodila. Au bre kako je to bezveze,ja bih poludela.
Amna kod tebe sve super ali molim te lezi i ne mrdaj. Pomisli da si inkubator za tvoju bebu i ponasaj se tako. Sada sve od tebe zavisi,nije to bezazlena stvar. Sta kazu,odakle hematom.
Znaci ja necu ni ici na ctg jer cim udjem u 9 ti verovatno na carski.
Jel zna neko sta beba radi u stomaku kad jako udari. Jel to nogom kao sutne ili sta.
Amna kod tebe sve super ali molim te lezi i ne mrdaj. Pomisli da si inkubator za tvoju bebu i ponasaj se tako. Sada sve od tebe zavisi,nije to bezazlena stvar. Sta kazu,odakle hematom.
Znaci ja necu ni ici na ctg jer cim udjem u 9 ti verovatno na carski.
Jel zna neko sta beba radi u stomaku kad jako udari. Jel to nogom kao sutne ili sta.
tiramisu- Broj poruka : 922
Godina : 45
Datum upisa : 01.12.2013
jaooo Vaanja bas mi je zao i jako su bezobrazni pa niko i ne misli na psihu zene....ne znam zasto jednostavno ne odrade cr...nadam se da ce sve dobro zavrsiti i da ces zaboravit na ovo sa matletiranje...
tiramisu ne kazu nista odkud hematom ,kazu da se desi i pitaju mene jel bilo sex,udes,dizanja teskog itd,,,sad je samo da mirujem da beba nadjaca..
ni meni nije jasno da mi moja dr dan prije nije vidjela hematom posteljice
tiramisu ne kazu nista odkud hematom ,kazu da se desi i pitaju mene jel bilo sex,udes,dizanja teskog itd,,,sad je samo da mirujem da beba nadjaca..
ni meni nije jasno da mi moja dr dan prije nije vidjela hematom posteljice
Amna84- Broj poruka : 1022
Datum upisa : 15.02.2015
Jao Vanja, ja sve cekam da se javis sa izvestajem sa porodjaja. Ne sanjam da se ti jos setas od bolnice do kuce. Kakvi kret...,kad moram tako da kazem!
U cemu je problem da ti urade carski, ne razumem?
Ja se stvarno nadam da ces nam za koji dan javiti lepe vesti, da nece vise cekati. Jer mogu samo da zamislim kako ti je....
U cemu je problem da ti urade carski, ne razumem?
Ja se stvarno nadam da ces nam za koji dan javiti lepe vesti, da nece vise cekati. Jer mogu samo da zamislim kako ti je....
Amna super, sjajne vijesti! Odmaraj kucici, mazi stomacic i uzivaj u trudnoći
Vanjuska, nemam riječi, zao mi je sto te tako izvozase. Zelim ti svu srecu i da sve bude dobro a hoce, mora.
Vanjuska, nemam riječi, zao mi je sto te tako izvozase. Zelim ti svu srecu i da sve bude dobro a hoce, mora.
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
O Vanja drži se draga i izdrži još malo...
Vanilla- Broj poruka : 298
Datum upisa : 23.03.2014
Amna draga sad videh sta se desavalo...odmaraj i uzivaj i bice sve super
Vanja to bezvezno iskustvo je sada iza tebe, zelim i nadam se da ce danas sve dobro proci...cekamo da nam se javis. I jos malo pa cete upoznati vasu bebicu
Vanja to bezvezno iskustvo je sada iza tebe, zelim i nadam se da ce danas sve dobro proci...cekamo da nam se javis. I jos malo pa cete upoznati vasu bebicu
marina_82- Broj poruka : 596
Godina : 42
Datum upisa : 09.10.2015
Jutrooo debeljucee, kako ste mi?
Nadam se da me primate u druzenje Dosta vas je svracalo u moj dnevnik i zahvalna sam vam do neba. Ja sam se nekako vezala za dnevnik ali vec me zene tjeraju da se prebacim ovdje Trudnicki dnevnik neplaniram otvarat pa cu se s vama druziti.
E sad malo o mojoj trudnoci hihihih ne mogu da vjerujem da ovdje pisem. Danas sam punih 6 sedmica. Po pitanju simptoma, nemam nekih posebno...bole me (.)(.) od pozitivne bete, cesto sam gladna a sto se tice mucnina mislim da jos nisu pocele...dobro bude mi tu i tamo muka pa to ne vodim kao simptom jer mi je znalo i prije da bude. Zbog ove moje dugogodisnje borbe i jaa i mm sve cekamo kad cu zagrliti solju da bi se uvjerili da je sve ok i da bebac raste. Za nekih 15-tak dana trebam ponovo na uz da vidimo kako napreduje mrvica i da li se pojavilo
Nadam se da me primate u druzenje Dosta vas je svracalo u moj dnevnik i zahvalna sam vam do neba. Ja sam se nekako vezala za dnevnik ali vec me zene tjeraju da se prebacim ovdje Trudnicki dnevnik neplaniram otvarat pa cu se s vama druziti.
E sad malo o mojoj trudnoci hihihih ne mogu da vjerujem da ovdje pisem. Danas sam punih 6 sedmica. Po pitanju simptoma, nemam nekih posebno...bole me (.)(.) od pozitivne bete, cesto sam gladna a sto se tice mucnina mislim da jos nisu pocele...dobro bude mi tu i tamo muka pa to ne vodim kao simptom jer mi je znalo i prije da bude. Zbog ove moje dugogodisnje borbe i jaa i mm sve cekamo kad cu zagrliti solju da bi se uvjerili da je sve ok i da bebac raste. Za nekih 15-tak dana trebam ponovo na uz da vidimo kako napreduje mrvica i da li se pojavilo
zumbulcic- Broj poruka : 429
Datum upisa : 15.03.2016
Zumbulcicu dobrodosla na trudnicke strane! Uzivaj!
Navijamo da od tebe prepisu Bobica i Ierapetra i cekamo i njih
Navijamo da od tebe prepisu Bobica i Ierapetra i cekamo i njih
marina_82- Broj poruka : 596
Godina : 42
Datum upisa : 09.10.2015
Zumbulčiću dobrodošla na trudničke strane, da ti trudnoća bude što dosadnija bez ikakvih trzavica, i zelim ti da uzivas svaki dan u tom blazenom, bozanstvenom stanju
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Zumbulcic,dobrodosla. Zelim ti laganu i skolsku trudnocu. Sto se tice simptoma i meni je tako bilo,i sada,cini mi se da mi sise najveci problem prave. Bile su ogromne,bolne,stajale kao silikonske. Sada su vise kravlje hehe . Mucnine sam imala 3 dana,cini mi se u 8 nedelji i to je to.Bez povracanja.Iako su mi svi govorili da ce mi biti katastrofa zbog dve bebe.
tiramisu- Broj poruka : 922
Godina : 45
Datum upisa : 01.12.2013
Zumbulcicu dobrodosla! I da se pune ove strane sto vise novim clanovima!!!!
Aleks čestitam, neka ti je srećna ćera
Vanja, baš bzv iskustvo. Izdrži još malo pa ćemo da se radujemo bebanu
Amna, odmaraj i opusti se bebac je kod tebe biće to sve ok
Vanja, baš bzv iskustvo. Izdrži još malo pa ćemo da se radujemo bebanu
Amna, odmaraj i opusti se bebac je kod tebe biće to sve ok
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40