Dobrodošao mart, proljeće i bebe
+24
Sofija Veks
Sirijus
MalaSaJuga
SoJa
bobica83
lenjivica
Jerapetra
sanja 73
Ancica 87
bak
BiKsi :)
BabyBear
HappyGirl
AriesGirl
Zmajuška
ganedina
Niny
Vuchica
medolino
Ema78
nina :)
mimi85
tatjanica
Blanka
28 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 5 od 17
Strana 5 od 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Re: Dobrodošao mart, proljeće i bebe
Biksi, srecna vam godisnjica! Bravo za ideju za poklone! Milina sto ti je tvoj Bambi doneo ljubicice za praznik, dusa mala
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
Srecna godisnjica Biksi!!! Super su ti majice hihihi i zelim da sledece godine dopunite sa bar jos jednom majicom :-)
Biksi, neka vam je srecna godisnjica, majice su extra; pisi kako je tm reagovao. Kakva je Arsa dusa mala, poklonio mami cvece, mogu misliti koliko si ponosna :)
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Bixi, srecna vam godisnjica zabavljanja. To je bas lep staz Sto rece Niny, obavezno nam napisi kako je tvoj muzic reagovao hehehehe...jedva cekam
Majce su preslatke. Ljubi tog lepotana Arsicu Bambija, a zelim ti da uskoro bude i cetvrta majca sa natpisom Bambina
Majce su preslatke. Ljubi tog lepotana Arsicu Bambija, a zelim ti da uskoro bude i cetvrta majca sa natpisom Bambina
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Biksi,srecno vam bilo... Ideja je prava! Bas je to divno!
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Biksi srećna godišnjica a već sledeća da se slavi u širem sastavu,od srca želim,svidja mi se tvoja kreativnost i vesela duša
sanja 73- Broj poruka : 1001
Datum upisa : 15.08.2015
Biksi, srecna godisnjica! Mnogo su slatke majice! Sledece godine da dodas jos jednu- Bambijeva seka
lenjivica- Broj poruka : 617
Godina : 48
Datum upisa : 06.11.2012
Srećna godišnjica, BiKsi :)
Ljubac za BABIJA!!!!!! Blanka, super ti je ideja za još jednu majčicu, navijam!
Ljubac za BABIJA!!!!!! Blanka, super ti je ideja za još jednu majčicu, navijam!
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Hvala drugarice moje drage! Hvala na lepim zeljama, divne ste!
MM se odusevio, odmah je zvao da kaze da nisam tačna! Kaze kako sam se samo setila, hihihihi! Onda smo popodne, on i ja, obukli majice, i otisli kod moje madre, koja je cuvala Bambija! Ta sreca kad je video nase majice, a onda i njegovu majicu, to poskakivanje od srece, ja vam ne umem opisati! Odusevljen je bio! U svakom slucaju, prelep dan je za nama! Lep je osecaj sto bih ja sve opet da me neko pita, i nakon ovih 15 godina! Leptirici su jos uvek tu! Jedino sto sam malo pospana, kasno smo legli, a malo smo vise popili! Hik
Stisak!
MM se odusevio, odmah je zvao da kaze da nisam tačna! Kaze kako sam se samo setila, hihihihi! Onda smo popodne, on i ja, obukli majice, i otisli kod moje madre, koja je cuvala Bambija! Ta sreca kad je video nase majice, a onda i njegovu majicu, to poskakivanje od srece, ja vam ne umem opisati! Odusevljen je bio! U svakom slucaju, prelep dan je za nama! Lep je osecaj sto bih ja sve opet da me neko pita, i nakon ovih 15 godina! Leptirici su jos uvek tu! Jedino sto sam malo pospana, kasno smo legli, a malo smo vise popili! Hik
Stisak!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Divnoooo!!! I narednih bar 70 godina tako:-)
Kad smo mm i ja poceli da s zabavljamo dogovorili smo se da cemo biti zajedno naredne 84 godine! Hihihi sto bas toliko danas pojma nemam ali ne bih menjala nista u tom dogovoru, i sto kaze Biksi sve bih opet isto ponovo!
Kad smo mm i ja poceli da s zabavljamo dogovorili smo se da cemo biti zajedno naredne 84 godine! Hihihi sto bas toliko danas pojma nemam ali ne bih menjala nista u tom dogovoru, i sto kaze Biksi sve bih opet isto ponovo!
Hvala mimi!
Uzivajte u vikendu!
Ja vec uzivam, jer sam isla na shishanje, to mi popravi narednih pet dana!
Uzivajte u vikendu!
Ja vec uzivam, jer sam isla na shishanje, to mi popravi narednih pet dana!
Ja sam kakvo je i vreme...naoblaci se napolju ja sam nervozna i ujedam, razvedri se napolju, vrati se i meni osmeh na lice... Nikako da se vratim u normalu...
...curice moje,samo da vas ljubnem!
...sto biksi kaze,kad me frizerka sredi,srecna sam 5 dana....tako da se na 5 dana i zakazujem! ....i kod mene kisa,samo ja to i ne primecujem,posle onih kotorskih apokalipticnih zima sa sve potopima & fjakom ova nasa vojvodjanska kisa je milina...danas radim do 12 i odoh sa kumom na rucak,nismo se videle 2 meseca....ima da opalimo trac partiju samo takvu.,,,,hihihihihiih.....naravno,ovog mog "lagodnog zivota" ne bi bilo da nema moje mame,jer iza svake uspesne majke stoji bar jedna baka!!!
...grlimo vas sofka i ja!!! ...koji je to mangup,samo da znate!
ps. mimice,od ponedeljka najavljuju lepo vreme,tako da spremi osmeh,onaj najlepsiiii!!!
...evo jedne lepe price za moje drugarice sa kutka!!!
http://www.cdm.me/zabava/zanimljivosti/predivna-prica-o-ljubavi-dvije-rode
...sto biksi kaze,kad me frizerka sredi,srecna sam 5 dana....tako da se na 5 dana i zakazujem! ....i kod mene kisa,samo ja to i ne primecujem,posle onih kotorskih apokalipticnih zima sa sve potopima & fjakom ova nasa vojvodjanska kisa je milina...danas radim do 12 i odoh sa kumom na rucak,nismo se videle 2 meseca....ima da opalimo trac partiju samo takvu.,,,,hihihihihiih.....naravno,ovog mog "lagodnog zivota" ne bi bilo da nema moje mame,jer iza svake uspesne majke stoji bar jedna baka!!!
...grlimo vas sofka i ja!!! ...koji je to mangup,samo da znate!
ps. mimice,od ponedeljka najavljuju lepo vreme,tako da spremi osmeh,onaj najlepsiiii!!!
...evo jedne lepe price za moje drugarice sa kutka!!!
http://www.cdm.me/zabava/zanimljivosti/predivna-prica-o-ljubavi-dvije-rode
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
Mimi, ja sam ti ista. Iako nemam toliko nista protiv same kise. Al mi ubija kicmu promena vremena. Od jutros opet zakovana i na xeforapidu i bromazepamu. Iscupacu je leba mi!
Sofkica, lutkica, opasnica!
Cure, stisak!
Sofkica, lutkica, opasnica!
Cure, stisak!
Joooooooooj sto ja volim da odem kod frizera! Dovoljno je samo kosu da mi operu i da se osecam extra. Volim da mi neko radi o glavi
https://www.youtube.com/watch?v=RcOzgGmBRrY
Evo i za vas nesto sto ja slusam sada, a slusala sam ovog frajera pre neki dan uzivo i vratio me u stara dobra vremena kada je postojao onaj odlicni funky-soul zvuk uz koji se dobro djuska, pa ko voli toplo preporucujem.
A i sam naziv ove pesme je jedina istina koja nas, izmedju ostalog, dovodi do naseg cilja.
Zelim vam prijatno subotnje popodne
Evo i za vas nesto sto ja slusam sada, a slusala sam ovog frajera pre neki dan uzivo i vratio me u stara dobra vremena kada je postojao onaj odlicni funky-soul zvuk uz koji se dobro djuska, pa ko voli toplo preporucujem.
A i sam naziv ove pesme je jedina istina koja nas, izmedju ostalog, dovodi do naseg cilja.
Zelim vam prijatno subotnje popodne
BB, zanimljiv glas!
Stisak od mene, danas su mi ledja ok, da ne ureknem!
Stisak od mene, danas su mi ledja ok, da ne ureknem!
Pa zovu ga italijanski Berry White, onda ti je sve jasno Biksili. A frajer je skroz sexy, pogotovu kad djuska
Da, bas ima slican glas Berijevom! Prepustam ti ga, nije moj tip!
Sto volim kad se lepo dogovorim sa drugaricama oko frajera
samo da vas pozdravimo,mahnemo!!!!!
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
BB, ma sa mnom ces se uvek lako dogovoriti!
Ja odvalila popodne sa Arsom od dva do pola sest spavanje! Sta li cemo nocas raditi, videcemo.
Sedi Arsa juce posle spavanja na nosi, pogleda me i pita: Jesu li te prestala ledja?
Koja je on dusa od deteta, ja reci nemam. Doslo mi da ga pojedem. Sreckovic!
Srecica mala pazljiva. Tek ces da vidis sta znaci ljubav sina. I moj ti je brat prema nasoj mami takav. Pre ce je on nesto tako pitati nego ja
Nego, jesu li te prestala ledja? Rece da si bolje...
Nego, jesu li te prestala ledja? Rece da si bolje...
Jutros me opet bolela, ubi me ova kisa. Kasnije popustilo. Sad je ok, pu pu pu.
Kad malo bolje razmislim, i moj brat je za nijansu prema mami boleciviji nego ja. Ili mi se cini. Ko ce ga znati.
Kad malo bolje razmislim, i moj brat je za nijansu prema mami boleciviji nego ja. Ili mi se cini. Ko ce ga znati.
Mama Bambi, da te pusti ta kičma uskoro.
Ljubi malog Bambija
Kod nas je vrijeme baš šugavo, duva sjeverni vjetar, a poplaninama snijeg. A ja sam se sad tako najela da to nije normalno. Pokrila se ćebetom i čekam tursku seriju ( koje nikad u životu nisam gledala, sem Sultana Veličanstvenog) Kao prava dokona baba hahahaha
Ljubi malog Bambija
Kod nas je vrijeme baš šugavo, duva sjeverni vjetar, a poplaninama snijeg. A ja sam se sad tako najela da to nije normalno. Pokrila se ćebetom i čekam tursku seriju ( koje nikad u životu nisam gledala, sem Sultana Veličanstvenog) Kao prava dokona baba hahahaha
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Strana 5 od 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Similar topics
» MART-Martovske vesele vesti
» MART - Mirisu ljubicice na velike bete
» MART- Da pupe stomaci!
» Mart- mesec dobrih dela :)
» MART - Mirisu ljubicice na velike bete
» MART- Da pupe stomaci!
» Mart- mesec dobrih dela :)