Dobrodošao mart, proljeće i bebe
+24
Sofija Veks
Sirijus
MalaSaJuga
SoJa
bobica83
lenjivica
Jerapetra
sanja 73
Ancica 87
bak
BiKsi :)
BabyBear
HappyGirl
AriesGirl
Zmajuška
ganedina
Niny
Vuchica
medolino
Ema78
nina :)
mimi85
tatjanica
Blanka
28 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 1 od 17
Strana 1 od 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Dobrodošao mart, proljeće i bebe
Drage moje, vrijeme je proljeću, leptirićima u stomaku, pozitivnim betama i malim buckastim bebama.
E pa Marte dobro nam došao!
E pa Marte dobro nam došao!
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Re: Dobrodošao mart, proljeće i bebe
...mart je vec poceo a ja o tome nisam obavestena???!!!
....drage moje da vam u martu sve procveta i da ste mi srecne,zadovoljne i voljene ..ljubi vas vasa tatjanica sa malom nevaljalicom sofkom koja je pocela burno i to u punom kapacitetu decibela da reaguje za svaku sitnicu koja nije po njenom,komsije nas sigurno obozavaju!!!
....drage moje da vam u martu sve procveta i da ste mi srecne,zadovoljne i voljene ..ljubi vas vasa tatjanica sa malom nevaljalicom sofkom koja je pocela burno i to u punom kapacitetu decibela da reaguje za svaku sitnicu koja nije po njenom,komsije nas sigurno obozavaju!!!
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
Zelim nam punoooo lepih martovskih dana, velike bete, najlepse susrete, prelepe trenutke sa decicom. Trudnicama da uzivaju u trudnickim danima, ide lepo vreme sad ce biti milina za setnje!!!
dobro nam dosao marte dsa bude bebicetan jako sa puno velikih beta,i naravno sa puno bebirona ,da su nam svima deca ziva I zdrava I naravno da usvojiteljima bude plodonosan mart isto da dobiju pozive za svoje andjele koji ih negde cekaju da se sretnu I prepoznaju
nama je danas 4 g kakao je miki doso kuci I kad vratim film nazad ko da je juce bilo a ne da je sad vec polako zavrsni 2 razred a ne jedan mali nemi9rko koji je bio sad je veliki nemirko u trandemu sa sestrom
nama je danas 4 g kakao je miki doso kuci I kad vratim film nazad ko da je juce bilo a ne da je sad vec polako zavrsni 2 razred a ne jedan mali nemi9rko koji je bio sad je veliki nemirko u trandemu sa sestrom
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Nina u neku ruku vama je danas godisnjica veliki poljubac za tebe i tvoje andjele
hej zene, zelim vam da procevetate na svim poljima...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Ehej, kutku, ehej zenice neka vam je mart srecan na svim poljima, zelim vam puno zdravlja, trudnickih stomacica, velikih beta i puno radosti i ljubavi
Mima 85 koliko sam ispratila ti ces uskoro na trudnicke stranice. Od srca ti zelim veliku i debelu betu!
Neka se svakoj ostvari najlepsi san!
Virnem ja na kutak ali ne stizem da pisem
Evo da vas malo nasmejem, primetim danas da se jedan od decaka ceska po kosi...ja ga pitam sine sto se ceskas a on ce meni sav ozbiljan ,, pa mama imam krastavac na glavi" Ahahaaa..umesto krastice on kaze krastavac Svasta deca izmisle.
Ljubimo vas sve tete redom i one koje nas znaju i koje nas ne znaju i uzivajte u martu
Mima 85 koliko sam ispratila ti ces uskoro na trudnicke stranice. Od srca ti zelim veliku i debelu betu!
Neka se svakoj ostvari najlepsi san!
Virnem ja na kutak ali ne stizem da pisem
Evo da vas malo nasmejem, primetim danas da se jedan od decaka ceska po kosi...ja ga pitam sine sto se ceskas a on ce meni sav ozbiljan ,, pa mama imam krastavac na glavi" Ahahaaa..umesto krastice on kaze krastavac Svasta deca izmisle.
Ljubimo vas sve tete redom i one koje nas znaju i koje nas ne znaju i uzivajte u martu
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Jao, Medolino, tvoji decaci vec pune tri godine! 😊
Prosli mart mi je bio uzbudljiv od pocetka do kraja. Bolnica, lezanje, prevremeni porodjaj, ostanak bebe na poluintenzivnoj... Sad kad se svega setim drmaju emocije zestoko. S dolaskom proleca u nas zivot dosao je Bogdan...
U prvim danima nisam ni stigla posteno da se poradujem sto sam POSTALA MAMA 😍.
Sada je vec druga prica, trudim se da uzivam u svakom danu, polako se pripremamo za rodjendan. Proletela mi je godina kao nikad do sad. Sve se plasim, zaboravicu te razne faze, propusticu nesto...valjda je to normalno
Zelim svima MART prepun divnih dogafjaja. Svi planovi i zelje da se ostvare!
Prosli mart mi je bio uzbudljiv od pocetka do kraja. Bolnica, lezanje, prevremeni porodjaj, ostanak bebe na poluintenzivnoj... Sad kad se svega setim drmaju emocije zestoko. S dolaskom proleca u nas zivot dosao je Bogdan...
U prvim danima nisam ni stigla posteno da se poradujem sto sam POSTALA MAMA 😍.
Sada je vec druga prica, trudim se da uzivam u svakom danu, polako se pripremamo za rodjendan. Proletela mi je godina kao nikad do sad. Sve se plasim, zaboravicu te razne faze, propusticu nesto...valjda je to normalno
Zelim svima MART prepun divnih dogafjaja. Svi planovi i zelje da se ostvare!
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Stigao nam mart a uskoro i prolece :) jedva cekam da zasija sunce i da olista drvece.
Uzivajte u martu drugari :)
Uzivajte u martu drugari :)
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
...vuchice,kaqko vreme leti,kao da je juce bio taj mart i tvoj porodjaj...kad se samo setim tvoje prve slike sa bogdanom,tako ste mi lepi bili oboje,a ti zracis srecom zeno stvarnooooooo....neka vam je bogi ziv i zdrav i vi sa njim!!!
....ema,neka i tebi cveta sve,i ordinacija i petar a bogami i ljubav sa muzicem....
....niny,nasa duso romanticna,evo cvetak za tebe!!!
...baby bear,volim da te vidim ovde,vec sam brinula sto te nema....prolece je tvoje i tu price nema,a sa takvim stavom i takvim muzem uz tebe da ne kazem papa bear-om,ne moze da omane ,tako da bez meceta mi se ne vracajte!
....ljubim vas sve,moram da idem,posao zoveeee!!!!...
....ema,neka i tebi cveta sve,i ordinacija i petar a bogami i ljubav sa muzicem....
....niny,nasa duso romanticna,evo cvetak za tebe!!!
...baby bear,volim da te vidim ovde,vec sam brinula sto te nema....prolece je tvoje i tu price nema,a sa takvim stavom i takvim muzem uz tebe da ne kazem papa bear-om,ne moze da omane ,tako da bez meceta mi se ne vracajte!
....ljubim vas sve,moram da idem,posao zoveeee!!!!...
Mart mesec dobro nam dosao . To je moj mesec jer sam se rodila 2. marta . Volim ga zato sto on oznacava kraj zime I dolazak po meni najlepseg godisnjeg doba proleca , kad se sve budi, budi se priroda, sve pocinje da pupi, cveta .
Juce sam proslavila rodjendan , bio je prelep dan , a ja sa najlepsim poklonom u rukama u zivotu , sa mojim Lazom koji je poceo da izgovara ma ma ma ma .
Zenice, neka vam ovaj mesec bude lep, veseo, srecan I bericetan .
Juce sam proslavila rodjendan , bio je prelep dan , a ja sa najlepsim poklonom u rukama u zivotu , sa mojim Lazom koji je poceo da izgovara ma ma ma ma .
Zenice, neka vam ovaj mesec bude lep, veseo, srecan I bericetan .
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Ganedina srecan rodjendan. Sta da ti covjek pozeli kad vec imas najljepsi poklon na svijetu Lazu Mazu
Samo da budete zdravi i srecni oboje. Grlim vas
Samo da budete zdravi i srecni oboje. Grlim vas
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Srećan rođendan, Ganedina!!!
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Hvala ti Blankic . Bas tako, samo da budemo srecni I dugovecni I da me gospod Bog pozivi da moje dete izvedem na pravi put .
...srecan rodjos,ganedina i da ovde pises i o unucicima jednog dana!!! :*
...sanjci,kako ti je tata? ...stigli rezultati?
...sanjci,kako ti je tata? ...stigli rezultati?
Ganedina srecan ti najlepsi rodjendan, koji si proslavila sa svojim slatkim Lazom :)
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Zmajuska, Tatjanice, Niny hvala na cestitkama.
Za prosli rodjus sam bila trudna I tada jos nisam znala sta imam u stomaku .A tada je sem srece postojao I strah I strepnja da li ce biti sve u redu do kraja .
Danas smo se 1 snaha I ja toliko smejale Lazi da su nam sve isle suze na oci . Ja njoj bas kazem da od kako sam rodila Lazu da sam se vise smejala nego za prethodnih 10 godina .
Ljubimo vas Laza I ja .
Za prosli rodjus sam bila trudna I tada jos nisam znala sta imam u stomaku .A tada je sem srece postojao I strah I strepnja da li ce biti sve u redu do kraja .
Danas smo se 1 snaha I ja toliko smejale Lazi da su nam sve isle suze na oci . Ja njoj bas kazem da od kako sam rodila Lazu da sam se vise smejala nego za prethodnih 10 godina .
Ljubimo vas Laza I ja .
Ganedina, srecan ti rodjendan i da uzivas sa tvojim Lazom!
Devojke, da vam mart donese mnogo lepih stvari i ispunjenje svih malih i velikih zelja. Ljubac od Filipa i mene.
Devojke, da vam mart donese mnogo lepih stvari i ispunjenje svih malih i velikih zelja. Ljubac od Filipa i mene.
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
Ganedina srecan rodjendan i najlepse reci na svetu sto su tvoje usi cule, vilinsku muziku od tvog Laze
genedina srecan rodejndan
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Aries, Mimi , nina hvala vam puno .
mama Ganedina, srecan rodjendan! Izljubi to preslatko dete u moje ime
Cure, srećno nam svima bilo a posebno ovim čeklicama bete +.
Genedina, srećan rođđendanac
Cure, u velikom sam haosu u poslednjih dve sedmice i sa tendencijom još većeg rasta. Ali biće sve to na blagoslov
Inače, da vas malo zagolicam Kuva se velika, lepa ideja Kutka. Ukoliko se usvoji bićete svi učesnici sa mnogo strana. Za sada se samo molite i šaljite dobre vibracije
Genedina, srećan rođđendanac
Cure, u velikom sam haosu u poslednjih dve sedmice i sa tendencijom još većeg rasta. Ali biće sve to na blagoslov
Inače, da vas malo zagolicam Kuva se velika, lepa ideja Kutka. Ukoliko se usvoji bićete svi učesnici sa mnogo strana. Za sada se samo molite i šaljite dobre vibracije
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Happy draga, saljem svu svoju pozitivnu energiju i molim se za tu novu lepu, veliku ideju Kutka, da se sto pre realizuje, a u tebe ne sumnjam da ce biti sjajna
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Strana 1 od 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Similar topics
» MART-Martovske vesele vesti
» MART - Mirisu ljubicice na velike bete
» MART- Da pupe stomaci!
» Mart- mesec dobrih dela :)
» MART - Mirisu ljubicice na velike bete
» MART- Da pupe stomaci!
» Mart- mesec dobrih dela :)