KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Maj, maj, maj... velike bete nam daj !!!

+23
jelena*mama2andjela*
Zmajuška
tetreb
Baš za andjele 75.
dragmilk
lelas
MAAKKI
caci
Sofija Veks
KoMetaK
hocukusurnecuzvaku
Ancica 87
HappyGirl
JocY
saska1
bak
Vecka
brinbili
AriesGirl
mamadabudem
BiKsi :)
Niny
Ema78
27 posters

Strana 2 od 6 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Ići dole

Maj, maj, maj... velike bete nam daj !!! - Page 2 Empty Re: Maj, maj, maj... velike bete nam daj !!!

Počalji od mamadabudem 6/5/2015, 10:35

Gde ste, ženiceee sreca
Posle 4 dana konstatne temperatre oko 39,5, a kad padne to je 38, ja sam danas konačno otvorila oči Very Happy Uh, mnogo je lepo biti zdrav.... Wink
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Maj, maj, maj... velike bete nam daj !!! - Page 2 Empty Re: Maj, maj, maj... velike bete nam daj !!!

Počalji od AriesGirl 6/5/2015, 13:00

Hvala, devojke, na lepim zeljama.

MDB, drago mi je da ti je bolje.

Ljubac za sve.
AriesGirl
AriesGirl

Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 6/5/2015, 18:10

Devojke zao mi je sto cu da pokvarim lepo raspolozenje sa velikim betama ali treba mi vas savet.
Neznam dal sam pisala ali moja seka je trudna. Sada je u 20 nedelji i otkrili su da bebica nije dobro. Decko ne piski i nakupilo se plodove vode u besiku. Stoga i ona ima manjak plodove vode. Doktori nedaju dobre prognoze. Dali ima neko ko bi znao da mi kaze nesto vise o tome???
Izuzetno nam je tesko, ona zivi 1000 km daleko od mene i to mi jos teze pada.
hvala vam
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 6/5/2015, 19:53

Caci ja apsolutno nista ne znam o tome, ali samo da posaljem seki zagrljaj i verujem da ce sve biti ok  yes Ako ista nadjem, saljem
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 6/5/2015, 20:43

Nažalost ni ja nisam upoznata sa takvim slučajem. Ali pokušaću nešto da iščačkam. Ljubi m tebe i seku
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 6/5/2015, 22:46

Caci, mozda se radi o nekom obliku hidronefroze. Stanje jeste ozbiljno, ali postoji slucajevi kada se to resi samo od sebe,i kada je potrebno lecenje. Petar je recimo prosao bez terapije ( ali mu je kasnije to zamaskiralo problem sa fimozom), a deckicu mojih poznanika su na zalost odstanili jedan bubreg.U svakom slucau,konzilijum lekara donosi odluku o d daljem lecenju...
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od AriesGirl 7/5/2015, 07:52

Caci, ne razumem se u to, ali saljem pregrst pozitivne energije da sve bude u redu.
Ako je, kao sto kaze Ema, hidronefroza, to je resivo. Poznajem dete koje je to imalo. Kad je napunilo godinu dana, operisano je i sad je zdravo, pravo i napredno. A ako je u pitanju blazi oblik, resi se sam od sebe. Cak neki ljudi u odraslim godinama otkriju, zbog sasvim nekih drugih problema, da imaju hidronefrozu, a ona im nikad nije pravila problem i ziveli su sa njom godinama. Navijam da se sve dobro zavrsi.

Devojke, grlim vas sve.
AriesGirl
AriesGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 7/5/2015, 09:04

Caci,ja ne znam nista,ali verujem da sve moze da se resi!

Ancica 87

Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 7/5/2015, 12:09

Hvala vam devojke zagrljaj
Ne radi se o hidronefrozi, vec o opstruknivnog zastoja na besici. Juce su radili amniocintezu i aspirirali tecnost iz besike. Cekali su da vide dali kad se besika oslobodi pritiska beba moci da piski..nazalost nije piskio.Bubrezi su uredu, jedan je minimalno uvecan ali doktor je rekao da nije nista opasno i srce je u redu e pluca malo zaostaje u razvoju. Pustili su je kuci i rekli da ponovo doge u sredu da bi videli da se mozda desi cudo pa bebica pocne da piski...a ja znam da se cuda desavaju Bog je veliki zato se i svakodnevno molimo. molitva molitva molitva molitva
Seka je neutesiva, place i molise, ovo je njihova prva bebica nakon 5 godine pokusavanja.
Jos jednom vam hvala, seki sam prenela vasu energiju i ona se zahvaljuje.
caci
caci

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 7/5/2015, 13:04

Caci, ne znam sta moze da bude, nisam cula nikada za takav slucaj. Verujem da su je pregledali najbolji lekari i da je u najboljim rukama! Mogu samo da se molim da bebac pocne da piski samostalno sto pre i da se sve razresi na sto bezbolniji nacin! molitva molitva molitva molitva molitva
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 7/5/2015, 13:53

Caci, dobro je da nema ostecenja bubrega i srca, to znaci da to stane relativno krako traje, a sto se tice pluca, mozda  bebac ne kasni sa razovjem, nego je greska u proceni... ma bice to redu, videces... a sestra mora nekako da se smiri, da pokusa da "komunicra" sa bebom, da pokusa da bude jaka, jer bebac sve to oseca, i nije mu lako...zato,  samo pozitivne misli kako ce sve biti u redu, a m odavde saljemo jos pozitivne energije...

sunny sunny sunny sunny sunny
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 7/5/2015, 18:20

Caci sigurno ce sve biti dobro... molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva

Ancica 87

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 7/5/2015, 21:39

Vece cure sunny

Evo i mene u maju, da pozelim da bude lep, sa puno lepih vesti, beta, radosti osmeh srce

Novim trudnicama cestitam, neka sve bude skolski. radost radost radost

Caci saljem puno molitva molitva molitva molitva molitva molitva da sve bude u redu.

Sve ostale d
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 7/5/2015, 23:04

Caci, saljem svu svoju energiju za seku i bebu, i verujem da ce sve biti ok!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od AriesGirl 8/5/2015, 08:08

Caci, navijam da sa bebicom sve bude dobro!

Devojke, ljubim.
AriesGirl
AriesGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lelas 8/5/2015, 10:51

Caci,navijam da bebac bude ok!
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 8/5/2015, 22:28

Caci drzim pesnice da beba pocne uskoro da piski samostalno i da sve bude u redu.
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragmilk 11/5/2015, 13:59

Držimo palčeve maloj bebici!
dragmilk
dragmilk

Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 12/5/2015, 16:09

caci, ima li novosti? Kako su sesta i beba? Drzim figge i navijam da sve bude u redu! molitva molitva molitva molitva

Ljubac drugarice! ljubav
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 13/5/2015, 15:15

Drugarke, kako ste? Nigde nikog... Crying or Very sad

Caci, kako su ti sestra i bebiron? Nadam se bolje !
KOmetak, divan ti je avatar !

Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 13/5/2015, 18:49

Tu smo.... Wink Mislimo i mi na tetka Caci seku i bebu...

Ancica 87

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 13/5/2015, 22:49

Devojke vi ste sjajni....havla vam love , a i seka se zahvaljuje na molitve i podrske ljubav
Kometa imas najlepsi avatar osmeh srce
Jos nista definitivno, bili danas kod Dr, ostecenja nema, beba zaostaje u razvoju nedelju dana ali rekli su da to nije strasno. U petak trebaju biti gotovi rezultati hromozomopatije. ako oni budu Ok i ako nema ostecenja idu na intrauterinu operaciju ili u Italiju ili u Austriju, gde ce se otvoriti taj deo.
Seka je bolje, dobro se drzi i sad polako i ona ko mene veruje u cuda molitva molitva molitva molitva
Jos jednom hvala vam ljubav ljubav ljubav ljubav
caci
caci

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od AriesGirl 14/5/2015, 08:14

Caci, molim se i dalje da sa bebicom sve bude u redu! Cuda se dogadjaju onom ko veruje u njih!

Devojke, stisak!
AriesGirl
AriesGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hocukusurnecuzvaku 14/5/2015, 11:08

Caci molitva da sa bebicom bude sve dobro, a biće Bog je velik!

Ženskaći moji sve vas zagrljaj poljubci poljubci poljubci
hocukusurnecuzvaku
hocukusurnecuzvaku

Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 14/5/2015, 21:25

Božanstvena, ljubim te da puca! I Arsa, iliti kako on kaže, Asa, te cmače!

Caci, verujem da će sve biti ok!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 6 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu