Korak po korak na putu do bete +
+67
Nataly17
Bubamara
ne gubim nadu
pravnica
BabyBear
ivanicasale
MAAKKI
Bobaue
Smrdica
mata
Lena_83
ariadne69
OKacica
Tebi
Vecka
marija123
SladZana
tetreb
Afrodita
pticica
annci
plašljiva
srculence 84
makac71
nina :)
neris8
fmala
Dacaa
JocY
LAJTOP
Djurdjevak79
Sofija Veks
jovanka.draskic
ninica2
boni m
saska1
ganedina
Magnolie
dragmilk
cecilija78
insomnia
d77
noja
jelena*mama2andjela*
Vilaa
Vuchica
Erata
KoMetaK
BiKsi :)
Ninche
lela1984
kornjaca
hocukusurnecuzvaku
lelas
MalaSaJuga
PalcicaBg
ragaco
Star77
mamadabudem
sandrolina
Hiperaktivna
Petkana
Ema78
luckystar74
sanib
Niny
sareni leptir
71 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 17 od 40
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Eeeee, sto taj kinder suprise lepo zvuuuciiii.....
Mada, znam kakve sam srece, to je onda glupi ciklus, i da nesreca bude jos gora, ja sam trebala da se javim u NS cim dobijem i pocnem sa lekovima. Dogovor je bio da mi Kopitovicka radi histo u avgustu. Ako mi se stvarno racuna 1dc od kada je pocelo to mrljanje (22/07, ja debelo kasnim. trebalo je da pocnem sa kontraceptivima od 5 dc).
Glupo mi sada da zovem tu sestru ciji mi je telefon dr dala. Rekla je da je zovem kad dobijem i dogovorim termin koji mi odgovara. A ja treba da zovem zenu i objasnim joj da ja ustvari ne znam ni da li sam dobila, a ako jesam, onda svakako kasnim za ovaj mesec
Mada, znam kakve sam srece, to je onda glupi ciklus, i da nesreca bude jos gora, ja sam trebala da se javim u NS cim dobijem i pocnem sa lekovima. Dogovor je bio da mi Kopitovicka radi histo u avgustu. Ako mi se stvarno racuna 1dc od kada je pocelo to mrljanje (22/07, ja debelo kasnim. trebalo je da pocnem sa kontraceptivima od 5 dc).
Glupo mi sada da zovem tu sestru ciji mi je telefon dr dala. Rekla je da je zovem kad dobijem i dogovorim termin koji mi odgovara. A ja treba da zovem zenu i objasnim joj da ja ustvari ne znam ni da li sam dobila, a ako jesam, onda svakako kasnim za ovaj mesec
annci- Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013
Evo da vas razodonim malo sem ucestalog piskanja ( zamalo jutros da poplavu napravim kad sam naletela na zakljucan wc :) ) danas sam izzuzetno svadljiva pa dan provodim zatvorena u svoja 4 zida da nekog ne povredim :) mislim fizicki. Danas guramo 8dpt, jos malo ostalo :) I ceo dan mi mirise sunka, a nje nigde nema :)
Hiperaktivna- Broj poruka : 203
Godina : 39
Datum upisa : 29.04.2014
Ukoliko se radi o sestra MIrjani, #lo:odno joj se javi. Jako je fina i njena desna ruka.. Ja i sada ponekad sa njom komuniciram porukom... Ukoliko imam nekih nedoumica naravno. Zovi i pitaj sta te zanima, cura je super...annci ::Eeeee, sto taj kinder suprise lepo zvuuuciiii.....
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
annci ::Eeeee, sto taj kinder suprise lepo zvuuuciiii.....
A gde treba da radis histeroskopiju?E ovako i ja sam mislila da radim histero u avgustu,ali pocetkom i zvala sam sestru Miru tjer sam dobila 27.07 i ona mi je rekla da je Vesna na odmor do pred kraj avgusta tako da se ja spremam sada za histero.Uskoro spremam rezultate i nadam se pocetkom Septembra da radimo histero i ujedno krecemo sa Diferelinom.
Nadam se da sam ti pomogla jer mislim da mozes i ti da radis histero kad i ja.
Hiperaktivna svidja mi se tvoje piskanje non stop i ta sunkica...Zelim ti ogromnu betu da razbijes nit neg. beta u poslednje vreme
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Jeste, Leptiricu. Mira Stupar. Zvacu je.
Ivanice, kako stvari stoje, mi cemo zajedno na histero, a posle i da setamo stomake
Hiperaktivna da ja moalo
i posaljem koju
Sto kaze IvanicaSale, daj prekini ovaj los niz!
Ivanice, kako stvari stoje, mi cemo zajedno na histero, a posle i da setamo stomake
Hiperaktivna da ja moalo
i posaljem koju
Sto kaze IvanicaSale, daj prekini ovaj los niz!
Hiperaktivna,navijam za ogromnu betu sad u subotu,pa ti saljem malo rodica!
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
hiperaktivna da beta bude kao kuca........
ja sam resila inace na svoju ruku da radim histero bez obzira sto mi doca nije rekao ja mislim da sve mi koje idemo na vto trebamo imati taj nalaz jer unutrasnjost materce nicim drugim sem histeroskopijom se ne moze videti ako ima neke anomalije i obavezno uzeti uzorak endometrijuma....
drage moje buduce sve vas puuuuno
ja sam resila inace na svoju ruku da radim histero bez obzira sto mi doca nije rekao ja mislim da sve mi koje idemo na vto trebamo imati taj nalaz jer unutrasnjost materce nicim drugim sem histeroskopijom se ne moze videti ako ima neke anomalije i obavezno uzeti uzorak endometrijuma....
drage moje buduce sve vas puuuuno
boni m- Broj poruka : 187
Godina : 42
Datum upisa : 21.01.2014
Divna je vasa podrska....jos sitno brojimo do bete. Ipak cu raditi u petak popodne,nema ko da me vozi u subotu do laba pa cemo nalaz imati taman malko ranije
Danas sam zavrtala nos i na slatki kupus, a to mi je omiljeno jelo i pitah docu on kaze da je to posledica hcg-a koji se luci, a ja sam ga i primila u subotu pa mi je rano da to pripisem bilo cemu sem tome
Danas sam zavrtala nos i na slatki kupus, a to mi je omiljeno jelo i pitah docu on kaze da je to posledica hcg-a koji se luci, a ja sam ga i primila u subotu pa mi je rano da to pripisem bilo cemu sem tome
navijam hiperaktivna da preseces ovaj lanac neg beta ,sto rece ivanica !
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Datum upisa : 27.04.2012
Hiperaktivna, nasa!!!
Ideeemoooo!!!!
Ideeemoooo!!!!
Hiperaktivna zelim ti od srca Betu do neba i da povuces nogu za nas ostale!!!
Djurdjevak79- Broj poruka : 56
Datum upisa : 14.06.2012
Makac,navijam da bude jajne celije na aspiraciji i da se oplodi!
Hiperaktivna,navijam da prekosutra bude visoka beta!
Hiperaktivna,navijam da prekosutra bude visoka beta!
Da se i ja, u ovom trenutku dok mi prave bebu, pridruzim podrsci Hiperaktivnoj. Drzim palceve draga Aktivna i svi cekamo dobre vesti u petak!
Neka krenu
Neka krenu
makac71- Broj poruka : 226
Datum upisa : 31.05.2013
Hiperaktivna navijam!!!Jos malo pa videces betu ko kuca...
Annci ipak se druzimo ti i ja...Imacemo mi jos zajednickih stvari...:)
Ljubim vas cure
Annci ipak se druzimo ti i ja...Imacemo mi jos zajednickih stvari...:)
Ljubim vas cure
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Jos jedan dan do bete :) Malo sam uzbudjena, a vise nestrpljiva da konacno saznam :) Sutra ce biti 13dpt, a vestica bi po kalendaru trebalo da bude danas. Mada probudila sam se sa ziganjem, ali bez bola u krstima (sto je kod mene siguran znak da stize). Zato me grudi rasturaju za sve pare :)
Hiperaktivna , za debelu betu!!!!
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Hiperaktivana,navijam za pozitivnu,veeeliiiku betu!
Petkana- Broj poruka : 436
Datum upisa : 16.02.2014
Hiperaktivna, prasim :k
d77- Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009
Hiperaktivna, siiiiitnoooooo!!!!
otvaraj prozore, stize oluja ali rodaaa
otvaraj prozore, stize oluja ali rodaaa
zdravo svima, zelim vam svima pozitivnu betu u sto skorije vreme
imam jedan problem i htela bih da se posavetujem sa vama i da cujem vasa iskustva.
imala sam jednu kiretazu u oktobru 2013g, dijagnoza je bila blighted ovum, vec nekoliko meseci posle toga pokusavam da ostanem u drugom stanju i neuspeva mi, ginekolog mi je rekao da uradim nalaze hormona i rezultati su sl, tsh-5.6, fT4 i fT3 u granicama normali kao i FSH, LH, estradiol, progesteron, a prolaktin mi je bio 886, povisen. uputila me je kod endokrinologa i on mi je dao da pijem Eytirox od 25mg 1x1 dva meseca, i da opet odem na kontrolu sa jos nekim nalzima, kada sam otisla tsh se smanjio bio je 0.6, a prolaktin u 8h bio je 840 a u 11h 256, radila sam jos i insulin pre i nakon opterecenja 75g glukoze, pre opterecenja bio je 14.7 a posle 120 min bio je 86.1, ogtt pre opetecenja bio je 4.62, a posle 120 min bio je 4.64, anti tpo <5, on mi je isto bio dobar, dala mi je da i dalje pijem eytirox ali jedan dan u nedelji da uzimam po pola tablete a ostalim celu kao i do sada, uvela mi je jos i glukofaz 850mg, nedelju dana 2x1/2 a na dalje da pijem 2x1, i rekla mi je da bih sad mogla da ostanem u drugom stanju. Glukofaz pijem od 28.6. i nisam ostala u drugom stanju, ako ne dobijem sada oticu na kontrolu pa cemo videti, kakva su vasa iskustva sa tim, da li mislite da cu uspeti da ostanem u drugom stanju i koliko je vremena potrebno za to, inace imam 20 godina, 170cm, i 85 kg, pre glukofaza sam imala 91, pomogao mi je da smrsam, ciklusi su redovni, hvala vam unapred, jako mi znaci vas savet i to da cujem vasa iskustva. sve vas
imam jedan problem i htela bih da se posavetujem sa vama i da cujem vasa iskustva.
imala sam jednu kiretazu u oktobru 2013g, dijagnoza je bila blighted ovum, vec nekoliko meseci posle toga pokusavam da ostanem u drugom stanju i neuspeva mi, ginekolog mi je rekao da uradim nalaze hormona i rezultati su sl, tsh-5.6, fT4 i fT3 u granicama normali kao i FSH, LH, estradiol, progesteron, a prolaktin mi je bio 886, povisen. uputila me je kod endokrinologa i on mi je dao da pijem Eytirox od 25mg 1x1 dva meseca, i da opet odem na kontrolu sa jos nekim nalzima, kada sam otisla tsh se smanjio bio je 0.6, a prolaktin u 8h bio je 840 a u 11h 256, radila sam jos i insulin pre i nakon opterecenja 75g glukoze, pre opterecenja bio je 14.7 a posle 120 min bio je 86.1, ogtt pre opetecenja bio je 4.62, a posle 120 min bio je 4.64, anti tpo <5, on mi je isto bio dobar, dala mi je da i dalje pijem eytirox ali jedan dan u nedelji da uzimam po pola tablete a ostalim celu kao i do sada, uvela mi je jos i glukofaz 850mg, nedelju dana 2x1/2 a na dalje da pijem 2x1, i rekla mi je da bih sad mogla da ostanem u drugom stanju. Glukofaz pijem od 28.6. i nisam ostala u drugom stanju, ako ne dobijem sada oticu na kontrolu pa cemo videti, kakva su vasa iskustva sa tim, da li mislite da cu uspeti da ostanem u drugom stanju i koliko je vremena potrebno za to, inace imam 20 godina, 170cm, i 85 kg, pre glukofaza sam imala 91, pomogao mi je da smrsam, ciklusi su redovni, hvala vam unapred, jako mi znaci vas savet i to da cujem vasa iskustva. sve vas
pticica- Broj poruka : 3
Datum upisa : 06.08.2014
Hiperaktivna,navijam da sutra bude !Prasim u to ime!
hiperaktivna navijam draga moja, obraduj konacno sve nas velikom beturinom i da se ovaj negativni niz beta konacno prekine...sto se vestice tice, ukoliko koristis terapiju untrogestana neces ni dobiti dok ga ne prestanes uzimati, mada ti si nasa nova i otvaraj prozor stizu
sandrolina- Broj poruka : 450
Datum upisa : 06.01.2014
Hiperaktivna,navijam za visoku betu danas!
Pticice,ti si tek pocela da pijes glucofage,a on se pije minimum 3 meseca,ja sam ga toliko pila.Po tvojim ostalim nalazima koje si ovde napisala(nivou hormona),trebalo bi da mozes da zatrudnis prirodno opet.Posto pijes glucofage tek mesec dana,probaj da se opustis koliko je moguce,zatrudneces.Stres inace utice i na prolaktin,od nerviranja on skace,a to onda utice na ovulaciju.Mlada si,polako.Ja ti zelim da sto pre zabebis ponovo i da se odrzi do kraja.
Hiperaktivna navijam :a11
plašljiva- Broj poruka : 9
Datum upisa : 01.08.2014
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +