KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korak po korak na putu do bete +

+67
Nataly17
Bubamara
ne gubim nadu
pravnica
BabyBear
ivanicasale
MAAKKI
Bobaue
Smrdica
mata
Lena_83
ariadne69
OKacica
Tebi
Vecka
marija123
SladZana
tetreb
Afrodita
pticica
annci
plašljiva
srculence 84
makac71
nina :)
neris8
fmala
Dacaa
JocY
LAJTOP
Djurdjevak79
Sofija Veks
jovanka.draskic
ninica2
boni m
saska1
ganedina
Magnolie
dragmilk
cecilija78
insomnia
d77
noja
jelena*mama2andjela*
Vilaa
Vuchica
Erata
KoMetaK
BiKsi :)
Ninche
lela1984
kornjaca
hocukusurnecuzvaku
lelas
MalaSaJuga
PalcicaBg
ragaco
Star77
mamadabudem
sandrolina
Hiperaktivna
Petkana
Ema78
luckystar74
sanib
Niny
sareni leptir
71 posters

Strana 16 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći

Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 16 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od MalaSaJuga 31/7/2014, 19:15

ivanicasale, hvala ti, pusti mi pp i br. tel...bas se nesto ne snalazim u bg, a i da odem do tamo trebaju mi pare...kad uzmem u obzir jednu platu, a ja student...al ako ovde blize nema, moracu...moram da se raspitam da li i sta sve mogu da odradim ovde kod nas jer sad stedim na svaku sitnicu da bi skupila za ovaj pokusaj. Sad 
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 16 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od plašljiva 1/8/2014, 08:57

Drage devojke, želim da vam se pridržim i ovde. Neke od vas me znaju sa drugih foruma a sa nekima ću ovde ostvariti prve kontakte.
Ja iza sebe imam dve vto. Prva u Frontu 2013, vraćeno tri embriončića i 12 dan beta 14. Druga Vto je bila u julu u Valjevu ali nismo došli do et zbog II stepena hiperstimulacije  affraid  (voda u stomaku, uvećani jajnici..) Imam dva smrzlića od kojih mi je rečeno da će jedan preživeti odledjivanje a drugi ne, medjutim mi smo tražili da zalede oba. Oporavljam se od hipera i čekam svoj prvi Fet.
Imam gomilu dijagnoza : PCOS, insulinska rezistencija, Hasimoto tireoditis, Mutacije MTHFR, Pai 4/4G, smanjen protein S, Lupus antikoagulants. Mislim da je to sve što smo pronašli do sada Rolling Eyes Mužić ima dobar spermogram i bakterije s vremena na vreme.
Fet me malo plaši jer kada god sam bila na nekom pregledu, a i po hormonima 2 dana (invervija FSH i LH) nisam imala ovulaciju
Navijam za sve Vas i želim da se sve što pre ostvarimo kao mamice, našim dragim  trudnica što lakšu trudnoću.

plašljiva

Broj poruka : 9
Datum upisa : 01.08.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 1/8/2014, 09:19

Plasljiva, dobrodosla!!!  ff 

Drzim fige jako najjace za uspesan i bebicetan FET!!
Nadam se da neces zuriti i da ces ici po smrzlice kada budes bas spremna i fizicki i psihicki.
Sto se tice tvojih dijagnoza, bitno je da si otkrila to sve. Verujem da uz dobru terapiju, uspeh nece izostati

Napravi potpis, da mozemo lakse da te pratimo i navijamo

Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 1/8/2014, 09:39

Plasljiva  zagrljaj 
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 1/8/2014, 09:46

plasljiva takodje ti zelim dobrodoslicu...da se odavde prebacis uskoro na trudnicke strane...pa naravno bcemo mi majke, svaku od nas ceka svoja sreca, pre ili kasnije samo treba biti uporan i bez odustajanja cvet 
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 1/8/2014, 12:42

BoniM, zao mi je sto nije uspelo, ali mi je drago da vec planiras dalje. TO je jedino ispravno!

Plasljiva, dobrodosla! Drzim fige i ja za uspesan FET!

Neka su vam srecni koraci, kakvi god bili!
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lela1984 1/8/2014, 13:12

Plasljiva,dobrodosla!Navijam za uspesan FET! osmeh srce Very Happy 

lela1984

Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plašljiva 1/8/2014, 15:11

Hvala devojke divne ste  smajli angel

plašljiva

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djurdjevak79 2/8/2014, 11:46

Drage moje, nisam imala vremena nekoliko dana, pa da se sad javim i pozdravim vas!!! osmeh srce 
Boni - zao mi je  Sad  Istraj, i podigni se kao Phenix, pa u novu pobedu!!!
Hiperaktivna - sta se desava, nisam videla, mozda mi je promaklo, posle aspiracije?  Drzim fige!!!

Ja sam dobila M. 29.dan i 2 d.c. isla na UZ gde je sve bilo ok, a hormoni su mi:
E2 - 20, FSH - 3.3., LH - 1.1 Tako da sam odmah 01.08 pocela sa Gonalom po 3 kom, i nastavila Dipherelyn, na UZ i krv vadim za 5 dana...
Djurdjevak79
Djurdjevak79

Broj poruka : 56
Datum upisa : 14.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 2/8/2014, 11:49

Plasljiva, dobro dosla i da sto prije ostvaris svoj cilj :)

Sve ostale djevojke puno pozdravljam i zelim vam mnogo uspjehq u svemu sto radite!!!
Star77
Star77

Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plašljiva 2/8/2014, 14:50

Djurdjevak srećan početak.  igracice 

plašljiva

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lela1984 2/8/2014, 15:04

Srecan start,Djurdjevak! sretan početak sretan početak sretan početak sretan početak sretan početak sretan početak sretan početak 

napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro 

navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 

lela1984

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hiperaktivna 2/8/2014, 16:10

OOOOO ja nikako da vam se javim. Jedva smo cekali da nam majstori zakrpe krov, pa evo ukljucili internet. Dakle od sveg mog cekanja :) u subotu u 12h me zove doktor i kaze da krenem na transfer. Otisao covek u lab i imao sta da vidi, mamina 4 andjela spremna za vracanje :) E sad, posto smo mi bili za rizik da trudnoca bude viseplodna, a i doktor smatra da sam dovoljno krupna i jaka vratili smo sva 4 i evo guramo vec 7 dan :) Beta nam pada sledece subote, a sve mi se cini da ce ipak biti petak  smajli angel lol! 
Hiperaktivna
Hiperaktivna

Broj poruka : 203
Godina : 39
Datum upisa : 29.04.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lela1984 2/8/2014, 16:30

Hiperaktivna,ususkavaju se embrioncici kod tebe!Navijam za  beta sledece subote!srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca navijači2 srcasti poljupci navijači2 srcasti poljupci navijači2 srcasti poljupci navijači2 srcasti poljupci navijači2 srcasti poljupci

Zato ti saljem lepe rodice!roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda   

lela1984

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hiperaktivna 2/8/2014, 16:37

Ne znam dal se to jos nekome desavalo, ali ja sam malo malo pocela da idem u wc :)
Hiperaktivna
Hiperaktivna

Broj poruka : 203
Godina : 39
Datum upisa : 29.04.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od annci 2/8/2014, 20:06

Juuu, zene! Ja odem na more na 8 dana, kad vidi sta se sve izdesavalo!

Kometice,  zagrljaj videla sam jos na moru da je beta mala, ali da je bar ima...uzasno mi je zao, al pogledam ti potpis, i znam da ces ponovo da se dignes!

Hiperaktivna, naravno da piskis, mala. Pa truuuudna si!

Djurdjevak, srecnooooo!!!

Ako sam nekog preskocila, sorryyyyy!!! Zelim uspesne i kruuuupne korake ka trudnoci!!!

E sada da vas pitam:
ja bila kod Kopitovice 9dc i sve je izgledalo savrseno. Idealno za prirodnjak, ali mi vec imali upaceno more, pa otisli na pravi prirodnjak  lol! Kud ces bolje...i stvarno, par dana posle odnosa, neko braonkasno mrljanje, rekoh iskusno implantacija! Sva srecna. Stvarno sam se trudila da ne pokvarim ni sebi ni drugima (vodili smo i decu moje ljubavi) odmor, svojom opterecenoscu ovulacijom, imlantacijom...ako je sudjeno,bice sve ok, ako nije dobro otici ce...medjutim, to braon mrljanje traje sve vreme. Ne prestaje. Sada se vec malo brinem. Treba da dobijem tek 10. avgusta. Ima li neka slicnih iskustava? Treba li da se javim ginekologu?
annci
annci

Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lela1984 3/8/2014, 10:55

Ja ne znam za to mrljanje,Annci,ali ako postoji mogucnost da si trudna prirodno,idi kod ginekologa,ja bih tako uradila.

lela1984

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 3/8/2014, 11:13

Annci, ako nije implantacijsko, onda ti je naglo pao progesteron. To se meni dešavalo. Neki dr to smatraju menstruacijom.

Poslednji izmenio mamadabudem :) dana 3/8/2014, 12:49, izmenjeno ukupno 1 puta
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od annci 3/8/2014, 11:39

Ma nemam pojma, ali to ne prestaje. Malo je, ali mene nervira. Do sada mi se nikada nije desavalo, pa je to jos veci problem.

Od cega moze toliko da padne progesteron? Mogla sam mozda njega da proverim ujutru. Sutra bi mi bio 25 dc. Ima li to uopste smisla proveravati sada. Inace, u poslednje vreme ciklus mi traje 32-35 dana.
annci
annci

Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lela1984 3/8/2014, 11:52

Ja sam imala takvo krvarenje kad sam bila u banji pre oko 6 god.Isto nije prestajalo,trajalo kao ciklus,isto su mi rekli da je to ciklus zbog promene klime,i ako je krenuo u ovulaciji,a naredni je dosao tek za oko 25 dana,tako da je to zaista bio vanredni ciklus.Stao je tek 2 dana nakon sto sam se vratila u BGD.Ako ne stane,idi kod ginekologa,Annci.

lela1984

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 3/8/2014, 12:52

Nema potrebe da sada proveravaš, progesteron on se radi 21dc. To što Lela kaže, krenulo je u ovulaciji, računaj to kao  veštica i izbroj dane kad ti se ppojavilo da bi znala kada da očekuješ sledeći ciklus.
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od luckystar74 3/8/2014, 12:59

Zavrsila u petak sa primolut smorom, i sada kao za inat nikako da dobijem, a krvarila sam dva meseca i jedva zaustavila sa primolut,. Treba da idem na more za dve nedelje pa samo da mi prodje do tada...
luckystar74
luckystar74

Broj poruka : 501
Datum upisa : 20.12.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lela1984 3/8/2014, 13:59

Lucky,dobices.Nakon smora ciklus krene za 2-5 dana.

lela1984

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 3/8/2014, 14:40

Annci, ja navijam da to bude jedan morski kinder-suprise!!
 wavecrowd wavecrowd wavecrowd
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lela1984 3/8/2014, 15:15

Vuchica ::Annci, ja navijam da to bude jedan morski kinder-suprise!!
 wavecrowd wavecrowd wavecrowd

I ja! radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost 

igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice 

lela1984

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 16 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu