KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jul je cool za rode i razonode! :)

+36
JocY
kornjaca
cufta
lela1984
leptirko82
hocukusurnecuzvaku
Stenli
Tinche
buby
twinsi
adriatika
Vuchica
Ema78
HappyGirl
dragmilk
MAAKKI
saska1
fight&faith
jelena*mama2andjela*
ChillyVilly
maus
BiKsi :)
nina :)
Orline
JAmajka
Shizika
Star77
karakaca
SladZana
Sofija Veks
djole42
Niny
bak
ganedina
missile
KoMetaK
40 posters

Strana 17 od 18 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18  Sledeći

Ići dole

Jul je cool za rode i razonode! :) - Page 17 Empty Re: Jul je cool za rode i razonode! :)

Počalji od ganedina 28/7/2014, 23:48

Drage moje, hvala vam na cestitkama za polozen ispit. Uh, kakvo olaksanje, veliki sam teret skinula sa pleca i sad lakse disem. Sad planiram da avgust iskuliram, uradim generalku u o obe kuce, laganica. Pa od septembra verovatno u novu akciju zvana protivpozarno prvo obuka, pa polaganje . Nadam se da ce biti i FETa u decembru .

Zvako, otkud sada ta glupa cista, ja nikada nisam imala slicnih problema, a mogu da zamislim koliko boli i kako ti je.Grlim te jako da sto pre prodje .

Sve vas ostale ljubim .Odoh da spavam, mrtva sam umorna , danas nisam ni isla na posao jer sam u 9h odvezla auto kod majstora koji ga je zavrsio tek posle 4h. A nisam ni spavala ovih dana kao covek, jer sam ucila kao blesava po oko 8h dnevno, mislila sam da cu odlepiti .
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Jul je cool za rode i razonode! :) - Page 17 Empty Re: Jul je cool za rode i razonode! :)

Počalji od Vuchica 29/7/2014, 15:01

Iskusne Kutanjke, pomagajte

Vuchica ::Drage moje, htela bih u nekom momentu da otvorim temu u okviru alternativnih pristupa - Kvantna medicina, biorezonantna terapija, homeoterapija...

Dajte ideju gde to da se smesti a da bude logicno i pregledno, a sigurno ima jos zenica kojima bi znacila nasa iskustva, a i one bi podelile svoja.
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 29/7/2014, 19:46

Vuchice, najbolje bi bilo da bude na pdf zdravlje u kategoriji alternativna medicina. Naravno ja bih otovrila kategoriju ako za to ima potrebe.

Drage moje, pratim vas redovno, navijam svim srcem i radujem se sa vama i plačem iako ne pišem često. Danas sam imala zanimljiv susret i opet shvatih kako je svet mali.Ispričaću vam jednom prilikom ali Kutak je čudo :)

Ljubim vas sve  d
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 29/7/2014, 21:29

Happy, gledala sam u pdf Zdravlje, i tamo nema kategorije gde bi bilo zgodno udenuti ovako nesto. Tako da mozda ne bi bilo lose otvoriti posebnu.

Postoji i ova temu koju bi, shodno tome, takodje trebalo premestiti https://kutak.forumotion.com/t770-alternativni-pristup-akupunktura-akupresura-i-mumija
Svojevremeno, kada sam trazila, posteno se namucih....
Vuchica
Vuchica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 29/7/2014, 21:36

Draga ja gore napisa da bih otovrila na pdf zdravlje kategoriju alternativna medicina. Jer to ok?
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 29/7/2014, 21:44

super!
Otvori i prebaci ovu "akupunkturu"
tnx!  queen 
Vuchica
Vuchica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 29/7/2014, 23:26

Večeras sam videla ovu reklamu i dirnula me je.

Naravno da sam je morala podeliti sa vama. Ako vama nešto ne kažem, nije se ni dogodilo

Žvako, kakve su bre to muke? Šta je to?

Nova tema na Kutku, odlično. Ja kao Hepi, lepo kažem: "tamo, tamo idite. Idite na Kutak. Tamo piše sve što Vas zanima. A onda se regitrujte, pitajte i učestvujte"
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 30/7/2014, 08:18

Stize nam Mirna! Botox setka...a mi navijamo!!!!!!!!!

hajde Bokoooo!!! Hajde Mirnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
 radost  radost  radost  radost  radost  radost  sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  as  as  as  as  as  as  as  as  as  as  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  ljubav  ljubav  ljubav  ljubav  ljubav  ljubav  ljubav  ljubav  ljubav  ljubav  ljubav 

Poslednji izmenio Tinche dana 30/7/2014, 08:26, izmenjeno ukupno 1 puta
Tinche
Tinche

Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 30/7/2014, 08:21

Tinche ::Stize nam Mirna! Botox setka...a mi navijamo!!!!!!!!!
 igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice 
juce shne nokle, a danas tek prava poslastica stizeeee  sreca 

Napred Boko!
Vuchica
Vuchica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 30/7/2014, 09:08

Ajmo Botox ajmo Mirna  igracice 
Ćuftolina moja reklama je predivna postaviću je na svom fb profilu.
Vuchice sad ću rešim slučaj  Wink 
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 30/7/2014, 09:27

Evo, nov pdf postavljen, ono prebačeno. Ajde pogledajte temu lečenje biljem pošto tamo ima što šta da li prebaciti na alternativnu i šta ili ne. Ajd pomagajte Very Happy 
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 30/7/2014, 09:44

Dobro jutro, drage moje :)
Ja ovih dana ustajem kao vampir, ne znam sta mi je. A nesto sam sva kisela, zeludac me boli pa rastura. Ne da mi se ispraviti. Ali junacki se borim, on me savija a ja se ispravljam, pa da vidimo ko ce pobijediti.

Cufta, divna reklama, tvoje sale obozavam. Uljepsas mi dan :)

Zvakice, nadam se da si bolje. Glupa cista.

Niny nam sad uziva na moru, zavidim joj :) kao sto rece MDB, ove godine 100% ne idemo, a dodje mi da kao malo dijete sjednem i pocnem mlatiti sa obje ruke i noge i sve uz vrisak ' hocu na moreeee, hocu, hocu, hocuuuuu ' ali nisam dijete pa se tjesim time da je ipak ljepse mozda otici na planinu ( kojih mi ovdje imamo na pretek i svaku poznajem od do )...ipak je ljepse more Sad

Karakaca, samo da te ljubnem :)

Moja djevojcica juce stigla sa odmora, bila 7 dana kod svoje mame. Sacekala sam je na stanici i one njene ruke oko mene necu nikad zaboraviti. I sad bih plakala. Sjetila se i donijela mi poklon, gel za tusiranje, ruz i ferrero rocher cokoladice koje obozavam :) dusa mi je kao nebo velika...danas spremamo tortu, sutra mm rodjendan :)

Eto drage moje, ljubim vas i grlim sve redom :)
Star77
Star77

Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 30/7/2014, 09:46

Vuchica
Vuchica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 30/7/2014, 09:55

Jutro cure !
Cestitam Ganedina ,ispit je resen ajmo sad laganica sve po redu  Wink 
Kusurko nam se lepo topi ,meni nesto ne ide ...tj.ide al spooooro (citaj ne vodim racuna  Embarassed
Stize nam i Mirna ,ajmo Botox!

Cuftice ,reklama je divna ,m.
eni posebna jer je tu moj prijatelj sa kojim sam se igrala u pesku ,Ljuba Bandovic

MetaK samo te stisnem .
Sve ostale cure ,veliki pozdrav !
Ja vas pratim iz prikrajka ,kolko mognem i stignem....uglavih se u posao do guse...ne zalim se ,sama sam birala ,no priznajem da lagano posustajem ....ustvari jedini problem mi je sto sam skoro 12h u zatvorenom prostoru ,gde nema ventilacije pa klima tuce po ceo dan ...uvece kad izadjem ,ne mogu se nadisati ....Ali i to resavamo uskoro ,stiglo je jedno devojce koje ce me menjati  Very Happy 
i
U skolici sam dobar djak ...najbolja....zovu me streberka...
I tak...eto sve vam ispricah brzinski ...

Znam da znate al ipak da vas podsetim da SVE VAS VOLEEEEEEEEEEEEE DJOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 30/7/2014, 10:46

STIGLA MIRNAAA!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! JUPIIIIIIIIIIII!!!

BOKO CESTITAMO!!! LJUBIMO VAAASSS!!!

sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  as  as  as  as  as  as  as  as  love  love  love  love  love  love  love  love  love  ljubav  ljubav  ljubav  ljubav  ljubav  vv  vv  vv  vv  vv  vv  vv  v  v  v  v  v  v  v 
Tinche
Tinche

Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 30/7/2014, 10:48

Tinche ::STIGLA MIRNAAA!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! JUPIIIIIIIIIIII!!!

BOKO CESTITAMO!!! LJUBIMO VAAASSS!!!

sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  sreca  as  as  as  as  as  as  as  as  love  love  love  love  love  love  love  love  love  ljubav  ljubav  ljubav  ljubav  ljubav  vv  vv  vv  vv  vv  vv  vv  v  v  v  v  v  v  v 

CESTITAAAAAM!!!!!
Vuchica
Vuchica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 30/7/2014, 10:50

Cestitam od srca ,neka je Mirna ziva i zdrava i nek vam samo osmeh donosi !
 bb bb bb bb bb bb bb bb bb bb d d d d d d d d d d d d konfete konfete konfete konfete konfete konfete konfete konfete konfete konfete konfete 
djole42
djole42

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bobaue 30/7/2014, 11:12

Cestitam !!!! Da ste zivi i zdravi !  as igra 

Bobaue

Broj poruka : 658
Godina : 46
Datum upisa : 27.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 30/7/2014, 12:10

Bravo Botox i najiskrenije čestitke! Mirna dobro nam došla i blagoslovena da si u svemu!  d ff vv vv bb d x v g jumping

Ok, prebacujem i to Vuchice  Very Happy 
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 30/7/2014, 12:30

Dobrodošla Mirna, sve čestitke Mami , Tati a ponajviše velikom Bati koji je dobio druga zauvek (zna se kako se sestre vole  yes )

Ja se ske..ah načisto opet imam neku glupu cistu, dr mi tražila gomilu tumor markera pa sad živa nisam dok ne uradim sve to. Evo kako se ja osećam ovih dana u ovoj mojoj borbi... Samo neke prepreke....
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 30/7/2014, 12:39

Jocy,tumor markere ti je dala verovatno da bi izdefinisala cistu jer ako je endometrioticna onda tumor markeri mogu dati povisene vrednosti tako da nemoj paniciti i ako budu vrednosti iznad normale .
djole42
djole42

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 30/7/2014, 12:45

Pitah je ja za endometriozu jer sam je imala pre kaže nije po ultra zvuku endometrična cista već kao da isključi nešto drugo jer ipak sad idem na stimulaciju, a ja više stavrno nemam snage za nove zdravstvene probleme...
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 30/7/2014, 13:04

Mirna, da si nam ziva i zdrava 100 godina. igracice  igracice  igracice  igracice  family  family  family  family  family  family  family  as  as  as  as  as  as  as  as  as  as  as  as  as  ljubav  ljubav  ljubav  ljubav  ljubav  ljubav  ljubav  ljubav .

Star, to je to o cemu ja sanjam, ta radost sa tvojom devojcicom i sreca koju ti ona donosi. Divno, uzivajte sada u troje .

JocY, pa gde i tebe sad snadje ta glupa cista.Ja ne znam tacno od cega se stvaraju , imam utisak da su one posledica prethodnih stimulacija, a mozda to i nema veze .

Djole, vrednica si prava. I mi jedva cekamo da stignu mladji da te odmene da malo i ti predahnes i da se malo cesce druzis  s nama ovde. Hvala ti za cestitke za ispit.
Samo da znas da si nam ostala duzna slicice iz Pariza, da malo parimo oci .

NinY nam sada uziva na moru i brcka se i za nas koji ga ovog leta necemo videti .
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 30/7/2014, 13:27

dobro nam dosla mirna

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lela1984 30/7/2014, 14:23

Mirna,dobrodosla! Very Happy sunny osmeh srce 

lela1984

Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 17 od 18 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu