Decembarska snezna bela jutra :)
+47
Ninche
Sofija Veks
neca73
Niny
Simona
snedra
LaFolie
HappyGirl
dragmilk
djole42
twinsi
zvoncica36
Endzi
MARA
Republica
bak
Orline
red
lelas
OKacica
JocY
dacans
Shizika
*AIDA*
zoxa
cicsa80
caci
Vuchica
hocukusurnecuzvaku
SladZana
KoMetaK
Botox
emilie
buby
JAmajka
Ema78
maus
missile
Tinche
BiKsi :)
MAAKKI
Dacaa
nina :)
leptirko82
cufta
fight&faith
Tanja83
51 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 26 od 30
Strana 26 od 30 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30
Re: Decembarska snezna bela jutra :)
Dančić ženskaći
Miss sjajan fotosešn prava si zgodnica najvažnije je da je sve prošlo u najboljem redu
Ja sam donela jednu jako važnu odluku, a to je da se udam po drugi put
Mm i ja smo se pre još malo 4 godine venčali u opštini, ali nismo u crkvi, ali sada smo čvrsto rešeni da i to obavimo...naravno ima tu peripetija zato što sam ja evangelista, ali rešićemo sve prepreke na našem putu ne bi li se venčali i pred Bogom
Miss sjajan fotosešn prava si zgodnica najvažnije je da je sve prošlo u najboljem redu
Ja sam donela jednu jako važnu odluku, a to je da se udam po drugi put
Mm i ja smo se pre još malo 4 godine venčali u opštini, ali nismo u crkvi, ali sada smo čvrsto rešeni da i to obavimo...naravno ima tu peripetija zato što sam ja evangelista, ali rešićemo sve prepreke na našem putu ne bi li se venčali i pred Bogom
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
maki,srecan rodjendanko lepoto
sta radite zenske?
nadam se da je Meta ok ...
sta li je sa Medo,bas je dugo nisam videla ovde?
sta radite zenske?
nadam se da je Meta ok ...
sta li je sa Medo,bas je dugo nisam videla ovde?
emilie- Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013
Rođendani, venčanja....pa neka je NA ZDRAVLJE!
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
nisi jedina hocu kusur ni mi nismo vencani u crkvi i zadnjih par godina pokrecem papirologiju da bi se i mi vencali ali kakao se promeni svestenik tako sve moram izpocetka da donosim papire ,jer sam ja katolkinja odnosno krstena sam u reformatskoj crkvi a ocu da se prekrstim u pravosolavnu pa zato imam probleme.da sam samo tela da odem i vencamo se sredili bi ali ovako moramo da dobijem odobrenje prvo.a inace vise postujem pravolslavne svece i to mi je od malena urezano jer se samo slavio kodnas dupli bozic iuskrs a sve ostalo pravoslavno,tata se sad kaje sto nas je tu i krstio po nagovoru njegovih roditelja a nikad nismo ni isli u crkvu makar tata i mi deca a baba i deda su bili redovno.kad tata isto oce da predje u pravoslavnu veru a i nas cetvoro dece onda znate koliko smo u katolickoj veri odgajni
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Citam vas redom, al ne mogu da kuckam, ubi me prehlada. Mm donosi rostilj za rucak, ja lezuckam i pravim se bolesna, neka malo mm navikne, kad ostanem trudna sa ovom minijaturnom matericom necu da mrdam,.
Setam kanale na tv pa natrcah na jeku bolnicu, joj uzasa. Mami sam jedva objasnila da nije ona kriva sto ja nemam jormalnu matericu. Zalomilo se, pa bolje anomalija na materici nego bajpas na srcu, jel tako Cuftice? I kako to da L nece suknjice?
Meni je pre rekla: pogledajnonu tako devojcicu, mladja je od mene a zna da veze pertle!!! Ne secam se kako sam je tad naterala da mi dozvoli da je obujem i vezem pertle
Ljub svima, a dr koji mi je radiobhistero je moje godiste i zakazao mi usmeno pregled u januaru detaljan. Ne mogu smajlice preko tel, steta
Ljubim, hvala vam na energiji i podrsci, i lep dan svima zelim
Setam kanale na tv pa natrcah na jeku bolnicu, joj uzasa. Mami sam jedva objasnila da nije ona kriva sto ja nemam jormalnu matericu. Zalomilo se, pa bolje anomalija na materici nego bajpas na srcu, jel tako Cuftice? I kako to da L nece suknjice?
Meni je pre rekla: pogledajnonu tako devojcicu, mladja je od mene a zna da veze pertle!!! Ne secam se kako sam je tad naterala da mi dozvoli da je obujem i vezem pertle
Ljub svima, a dr koji mi je radiobhistero je moje godiste i zakazao mi usmeno pregled u januaru detaljan. Ne mogu smajlice preko tel, steta
Ljubim, hvala vam na energiji i podrsci, i lep dan svima zelim
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
IPak je zakazala ponovni sastanak sa nekim..... e lepo sam rekla. Miss, ja ništa nisam ukapirala da fali tvojoj materici
Za veličinu su nas odavno učili da nije važna ni za šta.
Sa L ti je "Pusti, pusti modu" - ne nosi se u jaslicama, pa ne nosi ni ona.
Nina, daj te kafe, ja hoću SVE!
Za veličinu su nas odavno učili da nije važna ni za šta.
Sa L ti je "Pusti, pusti modu" - ne nosi se u jaslicama, pa ne nosi ni ona.
Nina, daj te kafe, ja hoću SVE!
hocukusurnecuzvaku ::Ja sam donela jednu jako važnu odluku, a to je da se udam po drugi put
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Mis, i meni su na TVL-u rekli da ja imam hipoplasticnu, tj malu matericu...ustvari, kada bolje razmislim, svasta su mi nesto rekli, al sam resila da to ignorisem. Sipku da komentarisem necu, al da si zgodnica , jesi vala... konsultacije u januaru? Da dr nije video slike?
Nina, Cufta i ja cemo izgleda da se posvadjamo oko kafe, daj pristavi jos jedan posluzaonik!
Leptirko, udri brigu na veselje... ja se uglavnom osecam kao samohrana mama, mm i nije tu da bi mi kvario praznicno razlopozenje. Jelku kupila, namestila i okitila sama...kada je to vece dosao kuci, ni primetio je nije. Daleko od toga da me ne voli, ili da me ne razume, al, u nekom je svom svetu...Ja digla ruke, al sam resila zato da Petra vaspitam da nema nista lepse od porodicnog okupljanja i praznika.
A sto se tice onih udaja, mm i ja se vencali u crkvi, ali posto nismo bas vernici, to smo vise uradili zbog roditelja. Ali, sledece godine cemo slaviti 10 godina veze, pa cemo praviti zurku povodom toga. I to, nesto kao plesno vece-bal, jer su nam skoro svi prijatelji u svetu plesa, folklora, ili samo vole da djuskaju.
Devojke, gde su nam Bjanka, Meda, M. ...
Nina, Cufta i ja cemo izgleda da se posvadjamo oko kafe, daj pristavi jos jedan posluzaonik!
Leptirko, udri brigu na veselje... ja se uglavnom osecam kao samohrana mama, mm i nije tu da bi mi kvario praznicno razlopozenje. Jelku kupila, namestila i okitila sama...kada je to vece dosao kuci, ni primetio je nije. Daleko od toga da me ne voli, ili da me ne razume, al, u nekom je svom svetu...Ja digla ruke, al sam resila zato da Petra vaspitam da nema nista lepse od porodicnog okupljanja i praznika.
A sto se tice onih udaja, mm i ja se vencali u crkvi, ali posto nismo bas vernici, to smo vise uradili zbog roditelja. Ali, sledece godine cemo slaviti 10 godina veze, pa cemo praviti zurku povodom toga. I to, nesto kao plesno vece-bal, jer su nam skoro svi prijatelji u svetu plesa, folklora, ili samo vole da djuskaju.
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Ema78 ::
...Anak, Lilya, Korpica....
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
MIrajana, Pariz, Tinche....i maus sve češće izostaje.
Razumem ja pripreme za emigraciju na Mljet, ali i tamo ima Internet
Razumem ja pripreme za emigraciju na Mljet, ali i tamo ima Internet
Hocu i ja kafuuuuu, Nina....
Sad cu malo da skrenem s teme...(Missilinih reproduktivnih organa i udova )
Koga imamo ovde od porodilja? Da li vam je leglo porodiljsko za prosli mesec??? To bude obicno posle 20-og, a danas je vec 26-ti... Cekam te parice da legnu, da pustim koleginici, pa mogu mirne duse da idem na mini-raspust
Sad cu malo da skrenem s teme...(Missilinih reproduktivnih organa i udova )
Koga imamo ovde od porodilja? Da li vam je leglo porodiljsko za prosli mesec??? To bude obicno posle 20-og, a danas je vec 26-ti... Cekam te parice da legnu, da pustim koleginici, pa mogu mirne duse da idem na mini-raspust
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Jutro, popodnevno
Ja prelezah ceo dan od jutros, stigla neki dan ranije, pa sa njom i migrena, te sam sve odlozila danas i leskarim...citam vas i nazdravljam uz kaficu!
Ja prelezah ceo dan od jutros, stigla neki dan ranije, pa sa njom i migrena, te sam sve odlozila danas i leskarim...citam vas i nazdravljam uz kaficu!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Miss,bice sve dobro ako Bog da ...
prica mi drugarica da je dobila,i posle 2 dana prestala meca,zena 2 dana imala normalan sex.posle 2 dana dobila opet...kao iscedak.inace rade na bebi.sta bii to moglo biti ?
prica mi drugarica da je dobila,i posle 2 dana prestala meca,zena 2 dana imala normalan sex.posle 2 dana dobila opet...kao iscedak.inace rade na bebi.sta bii to moglo biti ?
emilie- Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013
emili o tim sintomima ne govori.u novembru sam imala 5 dana stim da mi je islo onako a u decembru samo 2dana a inace uvek imam po 7 dana i to jako obilno.da sam se utripovala da mi nesto nije uredu sa hormonima sa kim pricam kazu mi hormoni,menopauza mozda cak,rekla sam da cu cekati januarski ciklus pa ako i on zeza otici cu kod dr da vidim sta je ,mozda cak trazim da proverim sve hormone i stitnu zlezdu dali to sve moze ginekolog da da uput ili moram kod opste prakse skroz sam zaboravila,jer sam se u zadnje vreme bas ugojila mozda i secer proverim jer kad sam radila test opterecenja receno mi je da sam sklona secernoj bolesti
ja se cak tripujem da nisam zakacila ali vec imam sve sintome kao da cu dobiti cak sam primetila i sekrtet kad bude ovulacija ali stos da me drzi to vec par dana jer vidim na papiru kad se brisem malo belog sekreta,ko zna sta je
opet otisla u off temu
ako treba ponovicemo tacnu sa kafom jer i meni bi legla jos jedna
ja se cak tripujem da nisam zakacila ali vec imam sve sintome kao da cu dobiti cak sam primetila i sekrtet kad bude ovulacija ali stos da me drzi to vec par dana jer vidim na papiru kad se brisem malo belog sekreta,ko zna sta je
opet otisla u off temu
ako treba ponovicemo tacnu sa kafom jer i meni bi legla jos jedna
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Dobro vece!
Ja sam vec zalegla, kuckam iz kreveta. Sutra idem na posao da delim knjizice! Bile ste sjajne i duhovite sa vasim savetima. Poslusla sam svoju intuiciju i uradila ono sto najboje umem. Napisala sam mu pricu i citala sam mu kad je dosao sa posla i rucao.
Odusevio se i rekao je da sam mu oci otvorila. Nova godina je bila samo delic, a toliko toga je moralo da se resi.
Da sam mu govorila, nikada me ne bi ovako pazljivo sliusao.
Posle me je odveo u Big i kupovali smo paketice klincadiji.
Betmen varijanta je uvek pozeljna!!!)))
Ja sam vec zalegla, kuckam iz kreveta. Sutra idem na posao da delim knjizice! Bile ste sjajne i duhovite sa vasim savetima. Poslusla sam svoju intuiciju i uradila ono sto najboje umem. Napisala sam mu pricu i citala sam mu kad je dosao sa posla i rucao.
Odusevio se i rekao je da sam mu oci otvorila. Nova godina je bila samo delic, a toliko toga je moralo da se resi.
Da sam mu govorila, nikada me ne bi ovako pazljivo sliusao.
Posle me je odveo u Big i kupovali smo paketice klincadiji.
Betmen varijanta je uvek pozeljna!!!)))
leptirko82- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013
Samo da vas ljubnem jaaaako!
Miss, pusti ti to jedno ili dvoroga, ne znam ni sta znaci, al isam sigurna da nije nista strasno! ALi butka ti je... sestro slatka!!! Sad iskoristi tm da se nauci i navikne da te sluzi i ne sekiraj se. A ako te on ne slusa, hoce dr u januaru! Samo pripreti!
Leptirko, drago mi je da si resila problem, ponekad nam samo treba malo maste da nas nasi dragani shvate. Ne razmisljamo isto.
LJubim i odoh u krevet, opet je danas pocela da me boli kicma i jedva sedim
Miss, pusti ti to jedno ili dvoroga, ne znam ni sta znaci, al isam sigurna da nije nista strasno! ALi butka ti je... sestro slatka!!! Sad iskoristi tm da se nauci i navikne da te sluzi i ne sekiraj se. A ako te on ne slusa, hoce dr u januaru! Samo pripreti!
Leptirko, drago mi je da si resila problem, ponekad nam samo treba malo maste da nas nasi dragani shvate. Ne razmisljamo isto.
LJubim i odoh u krevet, opet je danas pocela da me boli kicma i jedva sedim
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Dobro jutro, zene drage.
Nisam maher kao Cufta da jutro pocnem nekom mudrom recenicom. Kafu verovatno ne umem da postavim.
Kometo, moram da te izljubim puno.
VolEm kad mi jutro zapocne sa Kutkom !!!
Nisam maher kao Cufta da jutro pocnem nekom mudrom recenicom. Kafu verovatno ne umem da postavim.
Kometo, moram da te izljubim puno.
VolEm kad mi jutro zapocne sa Kutkom !!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013
Dobro jutro
PEEEEEEEEEETAAAAAAAAAAAAAK!
Jedva dočekan.
Cijelu nedelju liježem oko 2, 3 a ustajem u 6. Danas me umor baš stigao pa bauljam na poslu.
Sjutra veče idem na žurku sa kolegama! Svake godine organizujemo i ludo se provedemo. To mi je jedinsvena prilika da se skockam kako treba i kako volim.
Meta
PEEEEEEEEEETAAAAAAAAAAAAAK!
Jedva dočekan.
Cijelu nedelju liježem oko 2, 3 a ustajem u 6. Danas me umor baš stigao pa bauljam na poslu.
Sjutra veče idem na žurku sa kolegama! Svake godine organizujemo i ludo se provedemo. To mi je jedinsvena prilika da se skockam kako treba i kako volim.
Meta
twinsi- Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012
Dobro jutro!
Evo leptirko za sve nas jedna dobra, crna. Bravo za pismo i muzica pazljivog slusaca
bez secera je, da znate
Meta draga, ljubim te i grlim i nadam se da ce boilovi u kicmi ubrzo nestati.
Cufta hahahahahaha vec nas zamisljam na Mljetu, nas dve ranoranioci, pijemo kafu, a i vino je na stolu i gledamo kako se zora radja, more mirno, mirise bor i zrikavci pocinju svojom pesmom. Ostale cice spavaju i nemaju pojma sta propustaju
Maaki sa zakasnjenjem srecan rodjus i zelim ti sve najlepse.
Miss i tvom muzu srecan rodjus sa zakasnjenjem. Kakve butke sestro slatka imas. Kazes dr tvoje godiste ...
Arsa sa Marsa uziva u svom domu
MJP odlicne su ti suknjice. Pokazem Ani pa ako joj se svidi narucujemo odmah jednu.
HKNZ bravo za odluku! Za prevazilazenje prepreka uopste ne sumnjam. Samo napred!
Djole zeno kada su rezultati?
Bak petak i raspuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssssssssssssstttttttttttttt
Daco kako Andrej?
Da, stvarno nedostaju sve te zene...
Ja sam malo zabusavala ovih dana, mislim sto se tice Kutka. Posto ne radim od 01.01. do 08.01. imala sam brdo poslova da pozavrsavam i tako da sam retko mogla svracati ovde, a i ako svratim to je sve bilo na kratko. Cak sam juce i zdravstvene knjizice za 28 sekundi overila. Prosto sam bila u soku. I radnica iza saltera se nasmejala pruzajuci mi knjizice i rekla mi je izvoli. Izasla sam iz RZZO zbunjena. Ni u Rodi nije bila guzva, tako da sam kupovinu slatkisa za Anin paketic obavila u rekordnom vremenu. I srecom da mi auto uopste nije bio potreban, inace bi provristala od guzve u saobracaju.
Jutros se razocarah zbog podignutih cena praseceg pecenja. Htela sam da narucim 3 kg pecenja za Anin rodjendan. Bese cena 600,00 po kilogramu sada je 900,00. Odustadoh, cist bezobrazluk! Dogovorila sam se za deo ruze i sola pa cu praviti aromaticno svinjsko pecenje. I narucih jagnjece kotlete, imam divan recept.
Sad vas pozdravljam i sve ljubim!
Twinsi sutra se provedi za sve pare. Uzivaj maksimalno.
Evo leptirko za sve nas jedna dobra, crna. Bravo za pismo i muzica pazljivog slusaca
bez secera je, da znate
Meta draga, ljubim te i grlim i nadam se da ce boilovi u kicmi ubrzo nestati.
Cufta hahahahahaha vec nas zamisljam na Mljetu, nas dve ranoranioci, pijemo kafu, a i vino je na stolu i gledamo kako se zora radja, more mirno, mirise bor i zrikavci pocinju svojom pesmom. Ostale cice spavaju i nemaju pojma sta propustaju
Maaki sa zakasnjenjem srecan rodjus i zelim ti sve najlepse.
Miss i tvom muzu srecan rodjus sa zakasnjenjem. Kakve butke sestro slatka imas. Kazes dr tvoje godiste ...
Arsa sa Marsa uziva u svom domu
MJP odlicne su ti suknjice. Pokazem Ani pa ako joj se svidi narucujemo odmah jednu.
HKNZ bravo za odluku! Za prevazilazenje prepreka uopste ne sumnjam. Samo napred!
Djole zeno kada su rezultati?
Bak petak i raspuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssssssssssssstttttttttttttt
Daco kako Andrej?
Da, stvarno nedostaju sve te zene...
Ja sam malo zabusavala ovih dana, mislim sto se tice Kutka. Posto ne radim od 01.01. do 08.01. imala sam brdo poslova da pozavrsavam i tako da sam retko mogla svracati ovde, a i ako svratim to je sve bilo na kratko. Cak sam juce i zdravstvene knjizice za 28 sekundi overila. Prosto sam bila u soku. I radnica iza saltera se nasmejala pruzajuci mi knjizice i rekla mi je izvoli. Izasla sam iz RZZO zbunjena. Ni u Rodi nije bila guzva, tako da sam kupovinu slatkisa za Anin paketic obavila u rekordnom vremenu. I srecom da mi auto uopste nije bio potreban, inace bi provristala od guzve u saobracaju.
Jutros se razocarah zbog podignutih cena praseceg pecenja. Htela sam da narucim 3 kg pecenja za Anin rodjendan. Bese cena 600,00 po kilogramu sada je 900,00. Odustadoh, cist bezobrazluk! Dogovorila sam se za deo ruze i sola pa cu praviti aromaticno svinjsko pecenje. I narucih jagnjece kotlete, imam divan recept.
Sad vas pozdravljam i sve ljubim!
Twinsi sutra se provedi za sve pare. Uzivaj maksimalno.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
http://www.b92.net/ljubimac/zanimljivosti.php?yyyy=2013&mm=12&nav_id=793324
Jutro cureTc !
Miss za tebe kissss .
Danas popodne odoh da vidim dal su gotovi rezultati ,mada sam ja unapred odlučila da su dobri ,da neću na operaciju i uvodim novitete u ishrani ,osim po testu tolerancije ,hraniću se isključivo presnom hranom ,čajčići i razni prirodni recepti za smanjivanje TU (razne gljive.....)
Javljam se .
Miss za tebe kissss .
Danas popodne odoh da vidim dal su gotovi rezultati ,mada sam ja unapred odlučila da su dobri ,da neću na operaciju i uvodim novitete u ishrani ,osim po testu tolerancije ,hraniću se isključivo presnom hranom ,čajčići i razni prirodni recepti za smanjivanje TU (razne gljive.....)
Javljam se .
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Jutro ženskaći
Ništa lepše od kafice sa Kutkom
Đolence ja verujem da će rezultat biti dobar, navijam svim
Lep dan vam želim svima
Ništa lepše od kafice sa Kutkom
Đolence ja verujem da će rezultat biti dobar, navijam svim
Lep dan vam želim svima
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Datum upisa : 03.11.2012
Naravno da ce sve biti ok! Ljubim te dragadjole42 ::Jutro cureTc !
Miss za tebe kissss .
Javljam se .
Tako je, ja sam budna rano ujutro samo kad se vracam iz clubbinga (ili shvaleracije ).maus ::Cufta hahahahahaha vec nas zamisljam na Mljetu, nas dve ranoranioci, pijemo kafu, a i vino je na stolu i gledamo kako se zora radja, more mirno, mirise bor i zrikavci pocinju svojom pesmom. Ostale cice spavaju i nemaju pojma sta propustaju
Pricha o vuku je
Twinsi, ispleshi se i za mene!
Kometa, mozhda bi trebalo ici na akupunkturu jednom sedmichno dok se kichma malo bolje ne oporavi?
Djole, ja sam sigurna da cesh se ti drzhati svoje odluke o ishrani, kao shto si istrajna sa odvikavanjem od cigareta.
Danas bih morala do samoposluge a ne znam je li poplavila cesta, kod nas jako kishovit/vjetrovit period.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Strana 26 od 30 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30
Similar topics
» Decembarska jutra
» Decembarska jutra
» decembarska jutra
» Decembarska jutra
» Decembarska zimska jutra
» Decembarska jutra
» decembarska jutra