Decembarska snezna bela jutra :)
+47
Ninche
Sofija Veks
neca73
Niny
Simona
snedra
LaFolie
HappyGirl
dragmilk
djole42
twinsi
zvoncica36
Endzi
MARA
Republica
bak
Orline
red
lelas
OKacica
JocY
dacans
Shizika
*AIDA*
zoxa
cicsa80
caci
Vuchica
hocukusurnecuzvaku
SladZana
KoMetaK
Botox
emilie
buby
JAmajka
Ema78
maus
missile
Tinche
BiKsi :)
MAAKKI
Dacaa
nina :)
leptirko82
cufta
fight&faith
Tanja83
51 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 29 od 30
Strana 29 od 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: Decembarska snezna bela jutra :)
Dan ženskaći
Ja sva u pripremam, noćas sam zaginula do 2h, pravila tortu za nas i svekijevce, danas opajala ceo stan, otišla do frizera da se ošišam i feniram i sad sam upalila lampice blenem u njih izvaljena u lenjivac
Emili
Ja sva u pripremam, noćas sam zaginula do 2h, pravila tortu za nas i svekijevce, danas opajala ceo stan, otišla do frizera da se ošišam i feniram i sad sam upalila lampice blenem u njih izvaljena u lenjivac
Emili
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Hahahah ja prasak citam bukvalno pa pomislih na veliki prasak>>.Big Bang. :)
Hmmmm veseli prashak.
Hmmmm veseli prashak.
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
napokon sam se o`ladila. Izgleda stomacni da me potkacio
Ljubim vas kuckamo se kasnije.
Ljubim vas kuckamo se kasnije.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Cure drage zhelim da vas se svi snovi ispune u 2014 godini.
Uzhivajte u praznicnoj atmosferi , poklonima,ljubavi,hrani i poljubcima.
Kad je Repy davno slushala ovu pesmu sve je bilo u debelom minusu-bedaku u njenom zhivotu. A sada , dobar pomak. Ja samo zhelim da ostane tako.Nemam novih zhelja samo da negujem ovo shto imam.
Grlim vas sve skupa
Uzhivajte u praznicnoj atmosferi , poklonima,ljubavi,hrani i poljubcima.
Kad je Repy davno slushala ovu pesmu sve je bilo u debelom minusu-bedaku u njenom zhivotu. A sada , dobar pomak. Ja samo zhelim da ostane tako.Nemam novih zhelja samo da negujem ovo shto imam.
Grlim vas sve skupa
Dan/vece Jutra!!!
Happy, divno za kucova!!! Velika je to radost...slikaj ga obavezno! I uzivajte maksimalno!!!
Da se i ovde zahvalim Caci, Maus, Maloj i Biksi na prelepim cestitkama!!! A ona bela koska je stigla odvojeno od srca, u posebnoj koverti...adresiranoj na Laru i Neru! Mimica, koja si ti likusa!!! Hvala vam duse moje, vama i vasoj decici!!! Volim vas!
Nama je prosle godine dosao Mraz u kucu. Ima tu fora u prodavnici bebi opreme i igracaka...kupis nesto, doplatis simbolicno i mraz ti stize na kucu. Ove godine su ga imali u vrticu tako da ga nismo zvali kod nas.
Juce smo bili na Vasaru! Nije ni prineti onom kakvog ga se ja secam kada sam bila mala. Samo u dve hale...al zato deca odusevljena! Sa nama su isli i brat od mm sa svojom cerom i sestra od mm sa njenim klincima. Njih cetvoro "velikih" su se ludo proveli. Jos uvek pricaju o svemu. A ja sam naravno morala da i ove godine overim "kamikaze". Ko voli zna kakav je to osecaj! Cak mi je u jednom momentu i neciji mobilni zavrsio u krilu!!!
Sad cu da budim decu i da pravimo tutu suknjicu za Tejkicu...mora cica da bude lepa za prvi svoj docek.
Sve vas puno ljubim!
Happy, divno za kucova!!! Velika je to radost...slikaj ga obavezno! I uzivajte maksimalno!!!
Da se i ovde zahvalim Caci, Maus, Maloj i Biksi na prelepim cestitkama!!! A ona bela koska je stigla odvojeno od srca, u posebnoj koverti...adresiranoj na Laru i Neru! Mimica, koja si ti likusa!!! Hvala vam duse moje, vama i vasoj decici!!! Volim vas!
Nama je prosle godine dosao Mraz u kucu. Ima tu fora u prodavnici bebi opreme i igracaka...kupis nesto, doplatis simbolicno i mraz ti stize na kucu. Ove godine su ga imali u vrticu tako da ga nismo zvali kod nas.
Juce smo bili na Vasaru! Nije ni prineti onom kakvog ga se ja secam kada sam bila mala. Samo u dve hale...al zato deca odusevljena! Sa nama su isli i brat od mm sa svojom cerom i sestra od mm sa njenim klincima. Njih cetvoro "velikih" su se ludo proveli. Jos uvek pricaju o svemu. A ja sam naravno morala da i ove godine overim "kamikaze". Ko voli zna kakav je to osecaj! Cak mi je u jednom momentu i neciji mobilni zavrsio u krilu!!!
Sad cu da budim decu i da pravimo tutu suknjicu za Tejkicu...mora cica da bude lepa za prvi svoj docek.
Sve vas puno ljubim!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Veče cureTci !
Samo da mahnem ...guzva ...kockaju se popisi.....
NG kući ...MM i ja ,flaša vina i listamo prethodnih 20 godina ....
Ljubim i staiskam sve !
Ljubim i staiskam sve !
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Biksi, hvala u Lucijino ime na čestitki! Divna, je i ide na ogledalo (staru skidam).
Ništa još nisam spremila....sve ću sutra kad dođem sa posla. Znam da sam lenja, ali ne stigoh.
Ništa još nisam spremila....sve ću sutra kad dođem sa posla. Znam da sam lenja, ali ne stigoh.
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Isti scenario i rezime prethodnih 9.djole42 ::Veče cureTci !
Ljubim i staiskam sve !
leptirko82- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013
Masem vam, ljubim, grlim....
Otrcano i izlizano ali tako istinito: budite zdrave i srecne.
Otrcano i izlizano ali tako istinito: budite zdrave i srecne.
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Drugari dragi napokon da fino sjednem i napisem
Srecni vam praznici, da uzivate sa svojim porodicama, prijateljima i zivuljkicama. Da vam 2014 donese ono sto sami pozelite, ja vam zelim zdravlje, ljubav i puno puno
Srecni vam praznici, da uzivate sa svojim porodicama, prijateljima i zivuljkicama. Da vam 2014 donese ono sto sami pozelite, ja vam zelim zdravlje, ljubav i puno puno
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Dobro jutro, jutra!
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Drage moje,
Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavite za sobom.Počnite od ovog sekunda da očekujete bolje.Život je kratak,ne bojte se nikog, budite hrabre i volite, jer vredimo baš onoliko koliko znamo da volimo.Od sveg Vam želim sve najbolje u Novoj 2014.!
Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavite za sobom.Počnite od ovog sekunda da očekujete bolje.Život je kratak,ne bojte se nikog, budite hrabre i volite, jer vredimo baš onoliko koliko znamo da volimo.Od sveg Vam želim sve najbolje u Novoj 2014.!
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Datum upisa : 03.11.2012
Drage moje, samo brzinski da vas cmoknem sve i poželim lep provod večeras
Da nam svima nova godina donese puno svega lepog, da smo zdravi, to je najvažnije. Da se i dalje lepo družimo i da nam 2014.god donese najviše beba do sad
P.S. Happy, stiže Biglić, divno Lepši poklon niste mogli pokloniti dečici, mogu zamisliti njihovu sreću kad vide malog ušatog
Da nam svima nova godina donese puno svega lepog, da smo zdravi, to je najvažnije. Da se i dalje lepo družimo i da nam 2014.god donese najviše beba do sad
P.S. Happy, stiže Biglić, divno Lepši poklon niste mogli pokloniti dečici, mogu zamisliti njihovu sreću kad vide malog ušatog
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
SRECNA NOVA GODINA!!!!!!!!!! DA BUDE NAJVISE BEBA DO SADA I DA SE SVIMA OSTVARE SNOVI
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
A ja vam želim da ste srećne i da sledeće godine svi koji žele imaju na današnji dan ovakav lom kakav je sada kod mene: lom od igračaka, bojica, dečijih stvari za oblačenje, plastelina i svega i svačega SVUDA po kući razbacano!
Danas je vrh haosa, ali se IČ ne uzbuđujem. Pa Nova godina je - sve je dozvoljeno!
Jutros sam dooooosta prezore ustala, istrčala u samoposlugu koja radi 24h i kupila po spisku sve što mi treba. Ništa do jutros nisam napravila. Otrčala na posao , završila sve što je trebalo i dotrčala kući.
Ruska je gotova, ne da je dobra ispala, L i dalje pravi haos po kući, mm radi i on će uskoro kući. Pola torte mi je gotovo, gudu će mm uzeti u povratku.
Odoh da dovršim drugu polovinu
Danas je vrh haosa, ali se IČ ne uzbuđujem. Pa Nova godina je - sve je dozvoljeno!
Jutros sam dooooosta prezore ustala, istrčala u samoposlugu koja radi 24h i kupila po spisku sve što mi treba. Ništa do jutros nisam napravila. Otrčala na posao , završila sve što je trebalo i dotrčala kući.
Ruska je gotova, ne da je dobra ispala, L i dalje pravi haos po kući, mm radi i on će uskoro kući. Pola torte mi je gotovo, gudu će mm uzeti u povratku.
Odoh da dovršim drugu polovinu
E i ja isto ovako ko Cufta samo bez bojica i plastelina, al nadam se da ce u sledecoj godini biti ako nista drugo onda trudnicki stomak.
Svima vama drage moje zelim da vam deca budu zdrava kao i vi i vase druge polovine. Puno novih beba i gde ih nema a Bogami i tamo gde ih vec ima (dece i para nikad dosta). Budite mi srecne i neka sve lose ostane u prosloj godini...
Svima vama drage moje zelim da vam deca budu zdrava kao i vi i vase druge polovine. Puno novih beba i gde ih nema a Bogami i tamo gde ih vec ima (dece i para nikad dosta). Budite mi srecne i neka sve lose ostane u prosloj godini...
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
Dobar dan, jutra!
Zelim da sve sto pre osetimo, dozivimo i iskusimo ovaj dan kao Cufta!
Ja se radujem i ponavljam, mantram, da je ovo poslednji docek u duetu, pa makar na sledecem da je samo mrva u stomaku!
Probala sam tortu koju sam pravila! Udarila me u glavu koliko je slatka!
Neka ste mi sve zdrave, srecne i zadovoljne !
Zelim da sve sto pre osetimo, dozivimo i iskusimo ovaj dan kao Cufta!
Ja se radujem i ponavljam, mantram, da je ovo poslednji docek u duetu, pa makar na sledecem da je samo mrva u stomaku!
Probala sam tortu koju sam pravila! Udarila me u glavu koliko je slatka!
Neka ste mi sve zdrave, srecne i zadovoljne !
Srecna vam Nova Godina!!!Neka vam je srse puno i neka su vasi najdrazi sa vama kad otkuca ponoc!
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Još sam na poslu, ludnica prava, pa da vam brzinski poželim
SREĆNU NOVU GODINU
SREĆNU NOVU GODINU
twinsi- Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012
Cure, želim vam predivan doček i slatku noć. Ljubim vas sve!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Dan, cure
citam, al slabo pamtim, al provalih da je Bixi dovela pilence kuci
Ja sam tako gadno prehladjena, neki virus. Muz isto. I danas, taman me proslo mako, javlja mama da je umro moj deda Danilo. Frka, zurba, uglavnom spakovasmo se mi u neku krntiju od busa i evo nas na putu za Knjazevac. Imao je skoro 88, bio je slab, znala rtam da nece jos dugo. Kad sam ga poslednji put videla krajem novembra kupio mi je cizme. Sad ih necu skidati.
Tako, moram unapred da cestitam novu godinu svima, koliko vas na kutku ima,. Zelim vam zdravlja, zdravu i veselu decicu, debele bete, ma sve bebece moguce i nemoguce!
Ajd odoh, pa se kuckamo dogodine.
Ljubim sve do jedwme!!!
citam, al slabo pamtim, al provalih da je Bixi dovela pilence kuci
Ja sam tako gadno prehladjena, neki virus. Muz isto. I danas, taman me proslo mako, javlja mama da je umro moj deda Danilo. Frka, zurba, uglavnom spakovasmo se mi u neku krntiju od busa i evo nas na putu za Knjazevac. Imao je skoro 88, bio je slab, znala rtam da nece jos dugo. Kad sam ga poslednji put videla krajem novembra kupio mi je cizme. Sad ih necu skidati.
Tako, moram unapred da cestitam novu godinu svima, koliko vas na kutku ima,. Zelim vam zdravlja, zdravu i veselu decicu, debele bete, ma sve bebece moguce i nemoguce!
Ajd odoh, pa se kuckamo dogodine.
Ljubim sve do jedwme!!!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Miss, zao mi je zbog dede.
Miss, žao mi je. Pozdrav tvojoj mami odnas.
A i srećan dolazak Bigla kod Hepi. Hepi, ti imaš mačku?.....biće to kao kod nas
Kiflice su tu od sveki, torta me nije udarila u glavu ali je malo da kažem tečnija .
Lom je i dalje isti.....
A i srećan dolazak Bigla kod Hepi. Hepi, ti imaš mačku?.....biće to kao kod nas
Kiflice su tu od sveki, torta me nije udarila u glavu ali je malo da kažem tečnija .
Lom je i dalje isti.....
Sve je spremno za vecerasnji docek
Salatica napravljena, ovo ga puta je spanska na meniju.
Tortica napravljena eno je u frizideru.
Lom smo sredili.
Svim curama zelim da sve sto je lose ostave u ovoj godini i da samo lepe stvari ponesu u novoj.
Imajte lepu i veselu noc
Salatica napravljena, ovo ga puta je spanska na meniju.
Tortica napravljena eno je u frizideru.
Lom smo sredili.
Svim curama zelim da sve sto je lose ostave u ovoj godini i da samo lepe stvari ponesu u novoj.
Imajte lepu i veselu noc
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Strana 29 od 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Similar topics
» Decembarska jutra
» Decembarska jutra
» decembarska jutra
» Decembarska jutra
» Decembarska zimska jutra
» Decembarska jutra