Decembarska snezna bela jutra :)
+47
Ninche
Sofija Veks
neca73
Niny
Simona
snedra
LaFolie
HappyGirl
dragmilk
djole42
twinsi
zvoncica36
Endzi
MARA
Republica
bak
Orline
red
lelas
OKacica
JocY
dacans
Shizika
*AIDA*
zoxa
cicsa80
caci
Vuchica
hocukusurnecuzvaku
SladZana
KoMetaK
Botox
emilie
buby
JAmajka
Ema78
maus
missile
Tinche
BiKsi :)
MAAKKI
Dacaa
nina :)
leptirko82
cufta
fight&faith
Tanja83
51 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 1 od 30
Strana 1 od 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30
Decembarska snezna bela jutra :)
Neplanirano ali eto da i ja jednom otvorim jutra
Zelim da nam ovaj decembar donese dobro zdravlje,puno srece,ljubavi,para,visokih beta,novih bebica,da volimo i budemo voljeni
Decembar posebno volim jer me sve potseca na nesto lepo,romanticno,belo Na sneg, na praznike,srecu,kicenje,guzvu,poklone,paketice i Deda Mraza
Pre dve godine smo zajedno trudnovali i cekali Novaka . a vec sledece sam imala dva najlepsa ukrasa,Matiju & Novaka Zelim svima vama bas ovakva dva mangupa
Mame,trudnice,cekalice,da zajedno docekamo i ovu godinu u sreci,zdravlju i veselju
Sve vas
Deda Mraze,Deda Mlaze,ne skreci sa staze,ne oklevaj ne dremaj vec poklone spremaj
Zelim da nam ovaj decembar donese dobro zdravlje,puno srece,ljubavi,para,visokih beta,novih bebica,da volimo i budemo voljeni
Decembar posebno volim jer me sve potseca na nesto lepo,romanticno,belo Na sneg, na praznike,srecu,kicenje,guzvu,poklone,paketice i Deda Mraza
Pre dve godine smo zajedno trudnovali i cekali Novaka . a vec sledece sam imala dva najlepsa ukrasa,Matiju & Novaka Zelim svima vama bas ovakva dva mangupa
Mame,trudnice,cekalice,da zajedno docekamo i ovu godinu u sreci,zdravlju i veselju
Sve vas
Deda Mraze,Deda Mlaze,ne skreci sa staze,ne oklevaj ne dremaj vec poklone spremaj
Tanja83- Broj poruka : 1272
Godina : 41
Datum upisa : 01.05.2011
Re: Decembarska snezna bela jutra :)
Tanja hvala puno na lepim zeljama za sve nas cekalice. I jedan ovakav mangupcic bi bio dovoljan za srecu.
Poslednji izmenio fight&faith dana 1/12/2013, 16:01, izmenjeno ukupno 1 puta
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
Sto nas je lepo ova Tanja pozdravila....
i ja volim decembar iz istih razloga
i ja volim decembar iz istih razloga
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Bice lep ovaj decembar, ima da bIDne!!!
Stino brojim do raspusta, a onda cu se prepustit carima [redstojecih praznika.
Jos ovu zimu smo sami, samo jos ovu!!!
Stino brojim do raspusta, a onda cu se prepustit carima [redstojecih praznika.
Jos ovu zimu smo sami, samo jos ovu!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
tanja prelepo je otvaranje decembarskog dnevnika,ja celo vreme gledam gde nam se iygubio novembarski ja jos ostala unovembru
srecan decembar svima buducim cekalicama,bockalicama ,velikim betama,mamama deci,buducim usvojiteljima da sto pre dobiju svoju decu koja ih negde cekaju
da nam decembar sto vise srecan pun poklona a ne ruznih misli ( prvo meni to mislim ) i desavanja da nam deca budu zdrava i srecna
nisam mogla da se odlucim koji mi je lepsi sajlic
srecan decembar svima buducim cekalicama,bockalicama ,velikim betama,mamama deci,buducim usvojiteljima da sto pre dobiju svoju decu koja ih negde cekaju
da nam decembar sto vise srecan pun poklona a ne ruznih misli ( prvo meni to mislim ) i desavanja da nam deca budu zdrava i srecna
nisam mogla da se odlucim koji mi je lepsi sajlic
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Tanja prelepi su.... Kakvo divno otvaranje decembra! Nadam se da ce mo sve koje nismo trudne biti to sledece godine ili da vec udjemo u 2014 trudne
Dacaa- Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009
Tanja premedeni su
Zelim i ja da pozdravim decembar, meni drag mesec, sto zbog svih lepih praznika, sto zbog toga sto sam i rodjena u tom mesecu. Nema nam donese samo lepe stvari, puno radosti i smeha.
Zelim i ja da pozdravim decembar, meni drag mesec, sto zbog svih lepih praznika, sto zbog toga sto sam i rodjena u tom mesecu. Nema nam donese samo lepe stvari, puno radosti i smeha.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010
I ja da poželim dobrodošlicu decembru i da bude samo radosti u ovom mesecu!
Meni je danas bio baš jedan divan i ispunjen dan, bila mi Bak u gostima, tako mi je bilo lepo i tako mi je prijalo da vam ne mogu objasniti! Malo sam je protrljala stomakom, povukla za nos kad je Mima napomenula, bebac joj se javljao i šutao je i talasao i sve moguće akrobacije koje zna joj pokazao. Ma baš lep dan.
Stisak za sve!
Meni je danas bio baš jedan divan i ispunjen dan, bila mi Bak u gostima, tako mi je bilo lepo i tako mi je prijalo da vam ne mogu objasniti! Malo sam je protrljala stomakom, povukla za nos kad je Mima napomenula, bebac joj se javljao i šutao je i talasao i sve moguće akrobacije koje zna joj pokazao. Ma baš lep dan.
Stisak za sve!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Tanja, divno otvaranje decembra! Neka se sve tvoje zelje ostvare i tebi i nama. Bas su lepe!
I neka svakoj Bog podari kao tvoje najlepse poklone ispod jelke.
I ja se radujem decembru jos vise nego prosle godine. I kod nas jedan ukras vise...a ovaj ne da voli sljokice...iha!!! Javlja mi se da cemo kititi jelku vec za koji dan. Samo da lampica nakupujem, China rules!
Ne zaboravite da imamo i temu "Novogodisnja idila...2014." tj imacemo je ko prvi okiti i slika ove godine.
Mi smo bolje, deca se mnogo brze oporavila od mene. Batak je vecu vrticu i najavljuje trening. Bembelica pavka...odoh da budem korisna!
Poslednji izmenio Tinche dana 2/12/2013, 11:08, izmenjeno ukupno 1 puta
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Ima ljudi skromnih.
Kad se ujutru probude, kad shvate da su još živi, da još uvek slušaju, gledaju i misle, prva rečenica im je: neverovatno
Takvim ljudima uvek slobodno možete reći koji je dan i datum, ne prave pitaje, obraduju se svakom
Evo i nove nedelje...još 4 ovakvih i stiže onaj deda da nam ispuni sve želje!
Kad se ujutru probude, kad shvate da su još živi, da još uvek slušaju, gledaju i misle, prva rečenica im je: neverovatno
Takvim ljudima uvek slobodno možete reći koji je dan i datum, ne prave pitaje, obraduju se svakom
Evo i nove nedelje...još 4 ovakvih i stiže onaj deda da nam ispuni sve želje!
cufta- Broj poruka : 5392
Datum upisa : 20.05.2010
Dobar dan u decembru.
Tanja, divno si otvorila ovaj mesec! I hvala, da, rado bih i ja dva mangupa kao tvoja! Oni su predivni!
Devojke, sve da vam se lepo i čarobno ovog meseca dešava, meni je decembar jedan od omiljenih, mm je rođen u decembru. A ove godine će mi decembar, i to baš na njegov rođendan, doneti histeroskopiju, dakle veliki i verovatno poslednji korak pred novi vto postupak. Eto, pa nek je i meni i vama sa srećom, šta god da radimo! :D:D
Da nam se rodi puno bebica, puno beta da proslavimo, deca da su zdrava i da uživaju u snegu...
Hepi, pošto si prošla stres, sad dolaze samo lepe stvari za tebe!
Sve vas jaaako
Tanja, divno si otvorila ovaj mesec! I hvala, da, rado bih i ja dva mangupa kao tvoja! Oni su predivni!
Devojke, sve da vam se lepo i čarobno ovog meseca dešava, meni je decembar jedan od omiljenih, mm je rođen u decembru. A ove godine će mi decembar, i to baš na njegov rođendan, doneti histeroskopiju, dakle veliki i verovatno poslednji korak pred novi vto postupak. Eto, pa nek je i meni i vama sa srećom, šta god da radimo! :D:D
Da nam se rodi puno bebica, puno beta da proslavimo, deca da su zdrava i da uživaju u snegu...
Hepi, pošto si prošla stres, sad dolaze samo lepe stvari za tebe!
Sve vas jaaako
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Samo da vam mahnem, i odoh... svasta nesto imam da uradim, a ne da me mrzi... uf...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Dobar dan!
Tanjičak...diiivna si.Ljubim tvoje najukrasnije ukrase(nemoj da me ispravljaju prof.srpskog).
Poželela si nam sve što nam treba,nemam šta da dodam. Samo da nam se želje ostvare.
I ja se radujem dolasku Nove godine,više nego ikad.I moja dva"ukrasa"nestrpljivo čekaju Deda Mraza,poklone i ostvarenje želja.Moja najveća želja je ostvarena.Moji "ukrasi "su ovde i meni više ništa ne treba.
Tina,drago mi je da ste bolje. I ja sam nakupovala milion nekih lampica,i ako ih sve okačimo,stan će nam ličiti na cirkus.Sve za ljubav dece..."Deca su ukras sveta..."
Curice,moje drage uživajte u ovom prazničnom mesecu,obojenom magijom i čarolijom.Ne zaboravite da volite,praštate i radujete se.
Tanjičak...diiivna si.Ljubim tvoje najukrasnije ukrase(nemoj da me ispravljaju prof.srpskog).
Poželela si nam sve što nam treba,nemam šta da dodam. Samo da nam se želje ostvare.
I ja se radujem dolasku Nove godine,više nego ikad.I moja dva"ukrasa"nestrpljivo čekaju Deda Mraza,poklone i ostvarenje želja.Moja najveća želja je ostvarena.Moji "ukrasi "su ovde i meni više ništa ne treba.
Tina,drago mi je da ste bolje. I ja sam nakupovala milion nekih lampica,i ako ih sve okačimo,stan će nam ličiti na cirkus.Sve za ljubav dece..."Deca su ukras sveta..."
Curice,moje drage uživajte u ovom prazničnom mesecu,obojenom magijom i čarolijom.Ne zaboravite da volite,praštate i radujete se.
Poslednji izmenio jamajka dana 2/12/2013, 13:01, izmenjeno ukupno 1 puta
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
..samo umesto my nek bude OUR
...i mi volimo taj decembar..i nek svakom pude plodan i radostan kao nama...ET..pozitivna beta..sve u jednom lepom decembru 2009
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
sad mi mm poslo sms da me obraduje da sutra potpisuje novi ugovor ,znaci da su zadovojni sa njim jer je takav gazda ako nije zadovojan nece da potpise sledeci ugovor.a danas je piso paketice za ova nasa dva ukrasa kod njega u firmi
konacno da i nama nesto lepo krene
konacno da i nama nesto lepo krene
Nina,drago mi je zbog tm i vas.Deca će se radovati paketićima i susretu sa Deda Mrazom.Nemoj da si pesimista,imaš lepu i pametnu decu,divnu porodicu,a to je najvažnije.Ljubim vas:jdis:
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
nikad kod mm nema deda mraza u fimni nego oni donesu kuci paketice.al ise je nesekiram mi svake godine dovedemo deda mraza kuci da uruci od mama i tate paketice i ti po navici budu ogromni a oni sa uzivjanjem sede kod deda mrwza u krilo.a ove godine ce miki imati priredbu u zabavistu pa ce itu biti sa deda mrazom jedino sto ce nam biti problem sto marija nece dobiti paketic jer ce biti humanitarni jer opstina finansira oni ga zovu humanitarni ali bude lepi paketici sa igrackom nekom uvek.pitala sam vaspitacicu dali ja mogu mariji da kupim ali nemoze zato sto opstina ima spisal koliko dece ide i toliko je i naruceno ,to su od prosle godine uveli dotle se uvek moglo kupiti i za drugu decu ako oce roditelji,sad je vec pripremam da ona nece dobiti paketic nego da cemo ici na priredbu i da ce se zajedno slikati sa deda mrazem i da ce podeliti paketic a da ce ona sledece godine dobiti i da ce onda taj podeliti.inace mi jako puno paketica dobijemo svke godine jer i ja pravim 10 bez moje dece a moji dobijo po 12-15 pojedinacno tako da oni uvek cekaju jer znaju da ce dobiti puno igracaka i slatkisa.vec sam polako krenula da kupujem za paketice deci jer su razlicitih uzrasta a i polova ,ali stos je sto je izmedju njih po godina razlike a to su deca od mog brata,sestre,devera,kumova a sad cemo praviti i za batu koji svaki dan moze da se rodi jer je snaji termin 14.12 taj ce m ibiti najdrazi paketic jer sve bude za bebu potrepstine .zato najvise volim tako male da pravim
zdravo devojke..
mi juce proslavili 2-i rodjendan ,evo i torte
jako smo uzivali...
mi juce proslavili 2-i rodjendan ,evo i torte
jako smo uzivali...
emilie- Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013
Emili, srecan rodjendancic tvojoj princezici!!!!!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
hvala,
ne znam kako da smanjim sliku da se bolje vidi cela torta
ne znam kako da smanjim sliku da se bolje vidi cela torta
emilie- Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013
Emili, srecan rodjendan klincezi princezi!
Nina, tako to biva u zivotu, malo dobro, malo lose!
Trenutno sam sama kod kuce, malo ce pasti kuvanjac, pa kupanjac.
Nina, tako to biva u zivotu, malo dobro, malo lose!
Trenutno sam sama kod kuce, malo ce pasti kuvanjac, pa kupanjac.
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
napokon zima :)
obozavam zimu, a vidim da se ni V. ne buni :)
ljubim vas sve, uzivajte u iscekivanju deda mraza :))))))
obozavam zimu, a vidim da se ni V. ne buni :)
ljubim vas sve, uzivajte u iscekivanju deda mraza :))))))
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Divno otvaranje i predivni pelceri za ovaj decembar!!!
Zelim vam svima, da ako nista ukrasile ovogodisnju jelku ovakvim poklonima, ukrasite dogodine jelkice sa najlepsim ukrasima, jednim ili dvoje kako zelite!
Neka ovaj decembar donese puno radosti na nase strane, puno velikih beta, dobrih rezultata, decijih osmeha i radosti zbog deda mraza!
Emili, srecan rodjendanac tvojoj princezi! Torta se vidi cela, bas je lepa!
Nina, drago m ije da je tm nasao dobru firmu i da je zadvoljan poslodavcem a on njime! Secam se kako ste prosle godine bas bili u frci, samo neka je zdravlja, sve na kraju legne na svoje i onako kako treba.
Tince, drago mi je da su klinci ozdravili, a verujem da ces i ti!
Leptirko, ti se kupas posle kuvanja?
Bakicka i Bixica uzivale, zao mi je sto nisam pticica pa da sam doletela samo da ih ljubnem! Mada, pelcer je Bak dobila, kud ces lepsi, vidis da ti Olinesto saputao i prizivao drugara!
Misu, kako si ti? Kako Anci? bas nedostajes!
Miss, da proleti vreme do 25. i da u novu godinu najzad krenes u postupak, inace cu da dodjem tamo da te vucem i za nos i za usi!
Dacooooons, gde si nam? Ja cekam nastavak spanske serije, sve me strah da nije neki nepredvidjen scenario na kraju!
Daco, neka ti ovaj decembar donese jednu veliku betu za ispod jelkice!
Maaki, neka ti bar decembar bude lep kad novembar nije!
Jamajka, i ti si dobila 2 mirisljava paketica, najlepse moguce pokloncice za ispod jelke!!! Sto kazes, sasvim dovoljno da covek bude srecan!
Ema, da Petar ozdravi i da se sto pre oporavi!
Pariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, gde si nam?!
Miiiirooooo?!
JA zimu ne volEm od kad sam pocela da vozim, mislim ne volim sneg. Mada sam prosle zime uzivala u snegu jer nisam imala obaveza, nigde nisam zurila, auto mi zavejan, pa sam se ponasala kao dete. Posto je mm vidjao sneg kao klinac sam ona slikama, on se jos vise plasi snega! Rekao m ije da ce biti sa mnom u Budimepsti dok ne padne sneg a psle se vraca kuci, da se ne oklizne i padne!!! I meni je zabranio da izlazim iz istih razloga kad bude poceo da pada!
Ljubim vas sve, odoh da citam i pisem neke stvarcice za predavanja sutra.
Zelim vam svima, da ako nista ukrasile ovogodisnju jelku ovakvim poklonima, ukrasite dogodine jelkice sa najlepsim ukrasima, jednim ili dvoje kako zelite!
Neka ovaj decembar donese puno radosti na nase strane, puno velikih beta, dobrih rezultata, decijih osmeha i radosti zbog deda mraza!
Emili, srecan rodjendanac tvojoj princezi! Torta se vidi cela, bas je lepa!
Nina, drago m ije da je tm nasao dobru firmu i da je zadvoljan poslodavcem a on njime! Secam se kako ste prosle godine bas bili u frci, samo neka je zdravlja, sve na kraju legne na svoje i onako kako treba.
Tince, drago mi je da su klinci ozdravili, a verujem da ces i ti!
Leptirko, ti se kupas posle kuvanja?
Bakicka i Bixica uzivale, zao mi je sto nisam pticica pa da sam doletela samo da ih ljubnem! Mada, pelcer je Bak dobila, kud ces lepsi, vidis da ti Olinesto saputao i prizivao drugara!
Misu, kako si ti? Kako Anci? bas nedostajes!
Miss, da proleti vreme do 25. i da u novu godinu najzad krenes u postupak, inace cu da dodjem tamo da te vucem i za nos i za usi!
Dacooooons, gde si nam? Ja cekam nastavak spanske serije, sve me strah da nije neki nepredvidjen scenario na kraju!
Daco, neka ti ovaj decembar donese jednu veliku betu za ispod jelkice!
Maaki, neka ti bar decembar bude lep kad novembar nije!
Jamajka, i ti si dobila 2 mirisljava paketica, najlepse moguce pokloncice za ispod jelke!!! Sto kazes, sasvim dovoljno da covek bude srecan!
Ema, da Petar ozdravi i da se sto pre oporavi!
Pariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, gde si nam?!
Miiiirooooo?!
JA zimu ne volEm od kad sam pocela da vozim, mislim ne volim sneg. Mada sam prosle zime uzivala u snegu jer nisam imala obaveza, nigde nisam zurila, auto mi zavejan, pa sam se ponasala kao dete. Posto je mm vidjao sneg kao klinac sam ona slikama, on se jos vise plasi snega! Rekao m ije da ce biti sa mnom u Budimepsti dok ne padne sneg a psle se vraca kuci, da se ne oklizne i padne!!! I meni je zabranio da izlazim iz istih razloga kad bude poceo da pada!
Ljubim vas sve, odoh da citam i pisem neke stvarcice za predavanja sutra.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
A ja se cudim sto niko ne pise na novembru genije.
Drugari dragi i ja nam zelim srecan i bebicetan decembar. Nadam se da ce meni biti uspjesniji od prosle godine.
Emilie srecan rodjendan
Tanja hvala na lijepi zeljama i otvaranju decembra
Kod nas nista novo, radimo punom parom, jedva cekam praznike
Nadam se da ste svi dobro i veselo.
Male drugare posebno
Drugari dragi i ja nam zelim srecan i bebicetan decembar. Nadam se da ce meni biti uspjesniji od prosle godine.
Emilie srecan rodjendan
Tanja hvala na lijepi zeljama i otvaranju decembra
Kod nas nista novo, radimo punom parom, jedva cekam praznike
Nadam se da ste svi dobro i veselo.
Male drugare posebno
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Strana 1 od 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30
Similar topics
» Decembarska jutra
» Decembarska jutra