Decembarska snezna bela jutra :)
+47
Ninche
Sofija Veks
neca73
Niny
Simona
snedra
LaFolie
HappyGirl
dragmilk
djole42
twinsi
zvoncica36
Endzi
MARA
Republica
bak
Orline
red
lelas
OKacica
JocY
dacans
Shizika
*AIDA*
zoxa
cicsa80
caci
Vuchica
hocukusurnecuzvaku
SladZana
KoMetaK
Botox
emilie
buby
JAmajka
Ema78
maus
missile
Tinche
BiKsi :)
MAAKKI
Dacaa
nina :)
leptirko82
cufta
fight&faith
Tanja83
51 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 14 od 30
Strana 14 od 30 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30
Re: Decembarska snezna bela jutra :)
Leptirko, srce je vitalni organ-mishic.Pumpa jedna najobicnija. Koja pored ostalih organa odrzhava nashe telo u balansu.E sada mi kao zhiva bica imamo i dushu ono nematerijalno. Nesvesno. Volish dushom- impulsom svoje esencije. Zdravo telo-zdrav duh.
Ti poznata ova slika Anima Mundi ?
Ti poznata ova slika Anima Mundi ?
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Ne vidim je preko telefona bas najbolje. Dusa sveta?
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Drugari nema vas, skitate, spavate
Nocas je moja godina na redu sou svih vremena, dajem mu joj jednu sansu zbog godine.
Cigare sam ostavila kad sam zavrsila sa astmom, sad ih ne mogu primirisati
Kometice
Nocas je moja godina na redu sou svih vremena, dajem mu joj jednu sansu zbog godine.
Cigare sam ostavila kad sam zavrsila sa astmom, sad ih ne mogu primirisati
Kometice
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Vece kutanke moje drage.
Nisam uspela da citam al sam videla sliku nase lepe Djole koja nas vole .
Ja nisam dobro dohvatilo me je bas bas...upala bubrega i to bas gadna ,temeratura celu noc 39 a jutros cak 39.5 i u jakim bolovima zavrsila na hitnu. Nakon terapije sam odspavala celi dan i cak sam sad ustala iz kreveta. Nije mi da se zalim ali mi je nekako sve lakse kad podelim sa vama. Ova se bas i sad nije moralo desiti kad su pripreme za slavu u punom jeku. Ali sta je tu je, sve ce biti dobro.
Ljubim vas i zelim vam laku radnu nedelju :* (ne rade mi smajici )
Nisam uspela da citam al sam videla sliku nase lepe Djole koja nas vole .
Ja nisam dobro dohvatilo me je bas bas...upala bubrega i to bas gadna ,temeratura celu noc 39 a jutros cak 39.5 i u jakim bolovima zavrsila na hitnu. Nakon terapije sam odspavala celi dan i cak sam sad ustala iz kreveta. Nije mi da se zalim ali mi je nekako sve lakse kad podelim sa vama. Ova se bas i sad nije moralo desiti kad su pripreme za slavu u punom jeku. Ali sta je tu je, sve ce biti dobro.
Ljubim vas i zelim vam laku radnu nedelju :* (ne rade mi smajici )
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Ma ne, ja se prisećam svoje mladosti i pevam gledajući Nikolu Kojo u "šouu svih vremena".
"Ćao amoreee, ćao ljubavi....." "wake me up before you go go...."
"Ćao amoreee, ćao ljubavi....." "wake me up before you go go...."
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Uh sto volim " wake me up..."
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Dobro jutro
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Dobro jutro drugari
twinsi- Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012
Jutrić
Mmm...obožavam prvu jutarnju kaficu
Mmm...obožavam prvu jutarnju kaficu
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Datum upisa : 03.11.2012
Dobro jutro i od nas..
Dobro jutro,
Mi stigli na kontrolu sa Ninom jutros ranom zorom, jos danas atb i cao. Znaci proslava rodjendana je ipak u petak.
Ja i mm poceli kasljati, masala.
Mm jos i pusi, inace mjesec dana prije trudnoce sa B smo oboje prestali pusiti, on poceo posle prvog UZ a ja jos nisam. Ne kazem da necu ali za sad je dobro, ni ne privlaci me.
A on morao od treme, kaze izdrzao je i toliko samo zbog mene. Toliko smijesnu situaciju nemozete ni zamisliti, cim je nervozan odmah je govorio e sad cu ici po cigare, smijesno i zalosno.
Meni je bilo tesko prestati, bila sam u haosu prvih dana a onda je dosla trudnoca pa sam bila presrecna sto sam izdrzala.
Inace sam samo presjekla, ujutro ustala i rekla ne.
Sto se mene tice to je jedini nacin.
Kod nas danas suncano, ima da padne setnjica!
Pozdrav veliki!!!
Mi stigli na kontrolu sa Ninom jutros ranom zorom, jos danas atb i cao. Znaci proslava rodjendana je ipak u petak.
Ja i mm poceli kasljati, masala.
Mm jos i pusi, inace mjesec dana prije trudnoce sa B smo oboje prestali pusiti, on poceo posle prvog UZ a ja jos nisam. Ne kazem da necu ali za sad je dobro, ni ne privlaci me.
A on morao od treme, kaze izdrzao je i toliko samo zbog mene. Toliko smijesnu situaciju nemozete ni zamisliti, cim je nervozan odmah je govorio e sad cu ici po cigare, smijesno i zalosno.
Meni je bilo tesko prestati, bila sam u haosu prvih dana a onda je dosla trudnoca pa sam bila presrecna sto sam izdrzala.
Inace sam samo presjekla, ujutro ustala i rekla ne.
Sto se mene tice to je jedini nacin.
Kod nas danas suncano, ima da padne setnjica!
Pozdrav veliki!!!
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
pozdrav svima!
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
ja sam prestala pusiti kad sam saznala da sam trudna s vladetom
nije lako, ali sve za njega, posle kad se rodio bila mi je odbojna ideja da pusim i da njemu smrdim na duvan kada pozelim da ga amzim, ljubim, sta god, da ne govorim da mi je jako ruzno kada vidim mame male dece sa cigarom, a dete u drugoj ruci, npr....
i mislim da je to to, a pusila sam ko turcin, jednu za drugom
mm i dalje pusi, ali napolju, izlazi za svaku na terasu, smanjio je dosta i presao na motanje duvana, ko pusi, moja preporuka, taj duvan ne smrdi toliko i bar znate sta pusite
nije lako, ali sve za njega, posle kad se rodio bila mi je odbojna ideja da pusim i da njemu smrdim na duvan kada pozelim da ga amzim, ljubim, sta god, da ne govorim da mi je jako ruzno kada vidim mame male dece sa cigarom, a dete u drugoj ruci, npr....
i mislim da je to to, a pusila sam ko turcin, jednu za drugom
mm i dalje pusi, ali napolju, izlazi za svaku na terasu, smanjio je dosta i presao na motanje duvana, ko pusi, moja preporuka, taj duvan ne smrdi toliko i bar znate sta pusite
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Dobro jutro i od nas!
Đole,srećno,čekamo te sa lepim vestima.Slatka si na slici
Caci,dušice,brzo se oporavi.Kud baš upala?Čula sam da to jaaako boli.
Kometa,meni je tvoja SB pomogla da ostavim cigarete.Nikako mi nije "išao"duvan u kombinaciji sa onim vazduhom.
Zoko,bliži se rođendančić,da ozdravite do tada...cmokić za male drugarice.
I mi smo sinoć gledali"Šou svih vremena" i podsetili se na muziku iz "starih,dobrih 80-ih."Posle smo mm i ja na Yutube tražili sve pesme iz tog vremena,kojih smo se setili...i to je potrajalo do duboko u noć.On je jutros jedva ustao za posao,a ja spavala do 10h
Odoh sada da nešto radim,dolazi mi pomoć(sestra od ujaka)i počinju finalne pripreme za slavu.Sve vas
Đole,srećno,čekamo te sa lepim vestima.Slatka si na slici
Caci,dušice,brzo se oporavi.Kud baš upala?Čula sam da to jaaako boli.
Kometa,meni je tvoja SB pomogla da ostavim cigarete.Nikako mi nije "išao"duvan u kombinaciji sa onim vazduhom.
Zoko,bliži se rođendančić,da ozdravite do tada...cmokić za male drugarice.
I mi smo sinoć gledali"Šou svih vremena" i podsetili se na muziku iz "starih,dobrih 80-ih."Posle smo mm i ja na Yutube tražili sve pesme iz tog vremena,kojih smo se setili...i to je potrajalo do duboko u noć.On je jutros jedva ustao za posao,a ja spavala do 10h
Odoh sada da nešto radim,dolazi mi pomoć(sestra od ujaka)i počinju finalne pripreme za slavu.Sve vas
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Metice, nije loša ideja o ostavljanju cigareta. Ubacila si mi crva u glavu.KoMetaK ::
Kusurko, nadam se da cu vam se i ja uskoro pridruziti sa cigaretama, pa makar ih sanjala! Taman cemo da slavimo, ti 3 godine, DJole 2, a ja 1 bez nikotina!
..................................
JEdva cekam utorak da se vratim kuci i da uzivam bar 2 nedelje u domu svom!
A ovo za odmor- vala vreme je bilo! Zaslužila si da se dobro odmoriš za prethodne 2 godine!
Đole, srećno!!!! I svaka ti čast za ostavljanje cigareta! Ja znam da nije lako i koliko snage treba da se istraje. Pa sve i da se vratiš, opet izgržati godinu dana je ogroman uspeh!djole42 ::Da vam mahnem još jednom i odoh sutra ,pun pansion ,1-2-3 noćenja u KC Niš da vidimo što ćemo činit sa onom aždajom il ćemo je još puštati da se šepuri ....
Delim ovo mišljenje!Republica ::
Sreca je u tebi, otvori ono okce koje se malo zatvorilo.
Dobar vam dan, dobre žene!
Našij koki BIXI i na ovim stranama želim srećno roditeljstvo, a bebanu lep, dug i srećan život!!!
Sad moram da radim, pa se pišemo kasnije, a do tada vas sve
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
cao,zenske,kako ste...
emilie- Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013
Dobar dancic!
Danas sam ranije stigla kuci. Ljustim mandarine, grejem promrzle noge, caskam sa vama...Sta bih lepse mogla da radim?
Caci, zelim ti da sto pre ozdravis! Cestitam ti sto imas tako divno i talentovano dete!
Danas sam ranije stigla kuci. Ljustim mandarine, grejem promrzle noge, caskam sa vama...Sta bih lepse mogla da radim?
Caci, zelim ti da sto pre ozdravis! Cestitam ti sto imas tako divno i talentovano dete!
sinoc mi je muz ogulio mandarine,pomorandze i kivi...kako sma se slatko najela da opisati ne mogu :)
Ems, posalji malo te energije na nas. Nas dvoje postadosmo pravi penzosi,mzemo da se takmicimo ko ce pre zaspati!
leptirko,auuu zar je dotle doslo ?ne,ne ,obavezno da se trgnete ,nema spavanja kazem muzu ja cu sad da legnem gola,a ti kako hoces
Samo da mahnem svima
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Blago vama sto imate muzeve kraj sebe, u bilo kom obliku... Ja sa mojim komuniciram samo putem poruka, ne mogu ni da pohvatam gde je i dokle je, kada dolazi, a kada ide...Pocinjem da se osecam kao samohrana mama...
Dan cure!
Evo masem iz postelje,ytri uboda po ruci je trenutni skor♥
Evo masem iz postelje,ytri uboda po ruci je trenutni skor♥
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Emili srce imas 21....eeeeeeeeee meni tad nista drugo nije ni padalo na pamet... a sad po stare dane,termofor mi je svaler
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Strana 14 od 30 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30
Similar topics
» Decembarska jutra
» Decembarska jutra
» decembarska jutra
» Decembarska jutra
» Decembarska zimska jutra
» Decembarska jutra
» decembarska jutra