Decembarska snezna bela jutra :)
+47
Ninche
Sofija Veks
neca73
Niny
Simona
snedra
LaFolie
HappyGirl
dragmilk
djole42
twinsi
zvoncica36
Endzi
MARA
Republica
bak
Orline
red
lelas
OKacica
JocY
dacans
Shizika
*AIDA*
zoxa
cicsa80
caci
Vuchica
hocukusurnecuzvaku
SladZana
KoMetaK
Botox
emilie
buby
JAmajka
Ema78
maus
missile
Tinche
BiKsi :)
MAAKKI
Dacaa
nina :)
leptirko82
cufta
fight&faith
Tanja83
51 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 8 od 30
Strana 8 od 30 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30
Re: Decembarska snezna bela jutra :)
Zvoncice nije mi to muzh ,vec ljubav & ljubavnik :) moj Zhika :)
Pssss Botox ja to da curama bude malo lakshe
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Nemam ja ništa protiv slobodnih veza niti imam predrasude.Bitno je da se ljudi vole.Republica ::Zvoncice nije mi to muzh ,vec ljubav & ljubavnik :) moj Zhika :)
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
Zhika se ne bi slozhio da je "slobodna", kazhe da je vishe vezan nego u braku nekada :)
A i ja se zatarabila
I tako mi eto guramo 9-tu godinu zajedno
A i ja se zatarabila
I tako mi eto guramo 9-tu godinu zajedno
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Nekade emilie, ima nas dosta što bismo se družile sa tvojom mamomemilie ::svaka cast,zeno...zaista ... moja mama ima 47 godina i 3 unucadi ...imam i 2 starija brataRepublica ::Pozdrav cice a poseban stisak za Tinche & Maus.
Emilie, ne shtrecaj se predamnom nisam ICH stroga majka
Ja sam spremna svakog momenta da mi sin i kazhe mama>> shta da ti kazhem bicesh uskoro baka.
Dje si republica, divni niče i divna ženo
Obradova me poštenski.
Ajkde sad i neke debele bete, pa da poskočim od sreće kad sam već ovde.
I ja pamtim vodoinstalatere repy, one što mrdaju
NG pred vratima, a djedovi ili unuci, bitno je da vam se osmeh sa usta ne skida.
Zvončice, oštar jezik ko sablja britka svidja mi se, podsećaš me na jednu moju drugaricu. svaki put je se setim kad pročitam neki tvoj post, bilo bi poslednje vreme i da je okrenem da pijemo neku kafu.
Ja uvek voleh praznike, za razliku od mm koga ta praznična euforija nervira, ali sad ih volim još više, kad ovo malo guizavo šeprlja po parketu.
Nedostajete mi, al ne postizavam, M se pretvorio u čička, otkako radim. Pa se ne razdvajamo popodne.
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Svasta nesto bre ispisaste...
Tince, nadam se da ce se upala usiju srediti...a ako je vec tu, da sto pre prodje...
Sto se tice emisije koju smo sve manje vise gledale, meni je bljak...odlicna ideja, al realizacija i nije neka. Najvise mi je smetala voditeljka koja je mahala onim rukama kao krilima...i cekala sam da vidim tu cuvenu plesnu tacku, u cemu je svetska sampionka, kad ono deciji poskok u studiju...
Sto se tice majstorisanja po kuci, ne zelim ni da pomislim na majstore bilo kakve vrste...
Tince, nadam se da ce se upala usiju srediti...a ako je vec tu, da sto pre prodje...
Sto se tice emisije koju smo sve manje vise gledale, meni je bljak...odlicna ideja, al realizacija i nije neka. Najvise mi je smetala voditeljka koja je mahala onim rukama kao krilima...i cekala sam da vidim tu cuvenu plesnu tacku, u cemu je svetska sampionka, kad ono deciji poskok u studiju...
Sto se tice majstorisanja po kuci, ne zelim ni da pomislim na majstore bilo kakve vrste...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
molim vas ako ocete da glasate za moje radove za sad je ova prva strana ubacena a videcemo dali ce kasnije i drugu sliku ubaciti .dosta je samo da se liknkuje slika u albumu a netreba da se prvo linkuje grupa pa strana nego je dosta samo radovi
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1477739_596137023786357_1409072231_n.jpg
hvala unapred na glasanju
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1477739_596137023786357_1409072231_n.jpg
hvala unapred na glasanju
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=643528505693876&set=a.643071822406211.1073741844.107616959285036&type=1&theater
greska na ovaj link a te dve slike
greska na ovaj link a te dve slike
Republica ::
Kod mene vishe nema paljevine na telo, otresla nekoliko ko ovaj unuk sad se lozhim na lucidan mozak i zdrave ideje :)
što mi se ovo sviđa što si rekla
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
za one koji su mislili na nas, betica se fino udebljala
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
opaaaa Botoooo....tako je!. I novi tiker...sve....
SlaDŽo i ti za par dana, sve isto kao Bot
SlaDŽo i ti za par dana, sve isto kao Bot
cufta- Broj poruka : 5392
Datum upisa : 20.05.2010
jeste, cekamo sladzu, pa ruku pod ruku...
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Super Botoks, navijam i za Sladju i ovde, da beta krene progresivno naviše!
Kometice, veliki stisak za tebe i tvog dragog, još jednom ti skidam kapu na svemu, i divim ti se stvarno!
Kometice, veliki stisak za tebe i tvog dragog, još jednom ti skidam kapu na svemu, i divim ti se stvarno!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
botox komentarisala sam tvoj tiker u tvom dnevniku drago m ije da je sve super
sladjo bas si me iznenadila sa betom
sto se tice unuka od deda mraza nebi se ni ja ljutila da me poseti malo jer me nesto ledja zezaju a ovaj moj je poceo krevet ,poso,krevet da se skoro i nevidjamo ode ujutru u 5 dodje oko 6 jede i vec je u 8 u krevetu zaspe pre dece.zezam ga sinoc ima vec par noci kad ga probudim da legne u krevet mi se raspricamo oko ponoci kao da je ujutru 6-7 sati a ne vec 1-2 on se razbudi a mewni se oci sklapaju ali moramo malo da se ispricamo jer smo se i tog uzeleli,kazem m uja da nas neko sad vidi reko bi vidi ove dve budale da u sitne sate pricaju umesto da nesto drugo rade kad deca spavaju
sladjo bas si me iznenadila sa betom
sto se tice unuka od deda mraza nebi se ni ja ljutila da me poseti malo jer me nesto ledja zezaju a ovaj moj je poceo krevet ,poso,krevet da se skoro i nevidjamo ode ujutru u 5 dodje oko 6 jede i vec je u 8 u krevetu zaspe pre dece.zezam ga sinoc ima vec par noci kad ga probudim da legne u krevet mi se raspricamo oko ponoci kao da je ujutru 6-7 sati a ne vec 1-2 on se razbudi a mewni se oci sklapaju ali moramo malo da se ispricamo jer smo se i tog uzeleli,kazem m uja da nas neko sad vidi reko bi vidi ove dve budale da u sitne sate pricaju umesto da nesto drugo rade kad deca spavaju
Botox i ovdje da ti nisam ni ocekivala drugaciji nalaz
Hvala vam drugari, dr rekla u petak, ja ako budem opustena poslusacu , ako budem malo poludutis radicu u srijedu
Hvala vam drugari, dr rekla u petak, ja ako budem opustena poslusacu , ako budem malo poludutis radicu u srijedu
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Sto volEm zurke na jutrima!!!
Al ovog mog nedam ni za vodoinstalatere, ni za unuke, ni za uniforme, ne zbog drugog, nego je na putu da postane Deda Mraz uskoro, za godinu-dve, taman da pobeli!!! I ja sam zena u 40-tim pa se ne palim na misice, vec na slaufe i mozak! Sve sam ga naucila, osim da menja gumice i sijalice, al ii to ce jednog dana. Za druge "kucne" poslove ga ne menjam!
Repy, mila, jako mi je drago da te opet vidim, iako znam sta te je prizvalo, raduje me da te citam i vidm, ozivela si nam zamrla jutra, ulepsala prve dane decembra! si ti jedno veliko! Ne stigoh da ti pisem, ali hocu! Ne mogu da odgovorim na sve mejlove i poruke, a imam trenutaka i kad nisam u stanju.
Sladzo, ma idi i u sredu i u petak, samo zbog sebe! Navijam za dupanje i radovanje!
Bole, i ovde cestitke, Vladeta ce biti stariji bata za 8 meseci!
Tince, drzim figeda je sve OK sa uvcetom!
Ljubim vas sve, da vas ne nabrajam,k zaobravicu neku! Hvala vam sto postojite i sto ste takve! Uz vas je i bol manje bolan!
Al ovog mog nedam ni za vodoinstalatere, ni za unuke, ni za uniforme, ne zbog drugog, nego je na putu da postane Deda Mraz uskoro, za godinu-dve, taman da pobeli!!! I ja sam zena u 40-tim pa se ne palim na misice, vec na slaufe i mozak! Sve sam ga naucila, osim da menja gumice i sijalice, al ii to ce jednog dana. Za druge "kucne" poslove ga ne menjam!
Repy, mila, jako mi je drago da te opet vidim, iako znam sta te je prizvalo, raduje me da te citam i vidm, ozivela si nam zamrla jutra, ulepsala prve dane decembra! si ti jedno veliko! Ne stigoh da ti pisem, ali hocu! Ne mogu da odgovorim na sve mejlove i poruke, a imam trenutaka i kad nisam u stanju.
Sladzo, ma idi i u sredu i u petak, samo zbog sebe! Navijam za dupanje i radovanje!
Bole, i ovde cestitke, Vladeta ce biti stariji bata za 8 meseci!
Tince, drzim figeda je sve OK sa uvcetom!
Ljubim vas sve, da vas ne nabrajam,k zaobravicu neku! Hvala vam sto postojite i sto ste takve! Uz vas je i bol manje bolan!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Dobro jutro!
Botox, drago mi je da beta lepo raste!
Kometak, ljubim te da puca sve!
Botox, drago mi je da beta lepo raste!
Kometak, ljubim te da puca sve!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Kometa duso...jos samo ti nisam rekla 'cekamo vas sirom otvorenih ruku i srca da opet stignete u nas grad..kad god vi pozelite'...
Jutro svim ostalim dveojkama..bila ja ovde ovih dana, navracala..ali bez snage i zelje za pisanjem..znate i sami...
Sada vas sve ljubim, cestitam i ovde debele bete Botoxu i Sladzi..i slusaj ti draga sebe..ja bih kao Kometa i u sredu i u petak..zelim i ja isti senario, da sve prepisujes od malo starije trudnice boki
Mi smo dobri..idemo na Kopaonik sutra..nedelju dana..jeeee...ali Mina od nedelje slinavi..kaslje..pa sam sva ko na iglama..kad dodjemo krecu egzibicije rodjendana i NG..torte za naeg decaka narucene..hoce Mikija i umfa(strumfa)
grlim vas sve a vi grlite vase deda mrazove, njihoveunuke, vatriogasce..ko sta zeli neka vata...meni nije do toga..znam da mi ne verujete nista ali tako je
Ljubac svima..najveci ide nasoj najvecoj hrabrici
Jutro svim ostalim dveojkama..bila ja ovde ovih dana, navracala..ali bez snage i zelje za pisanjem..znate i sami...
Sada vas sve ljubim, cestitam i ovde debele bete Botoxu i Sladzi..i slusaj ti draga sebe..ja bih kao Kometa i u sredu i u petak..zelim i ja isti senario, da sve prepisujes od malo starije trudnice boki
Mi smo dobri..idemo na Kopaonik sutra..nedelju dana..jeeee...ali Mina od nedelje slinavi..kaslje..pa sam sva ko na iglama..kad dodjemo krecu egzibicije rodjendana i NG..torte za naeg decaka narucene..hoce Mikija i umfa(strumfa)
grlim vas sve a vi grlite vase deda mrazove, njihoveunuke, vatriogasce..ko sta zeli neka vata...meni nije do toga..znam da mi ne verujete nista ali tako je
Ljubac svima..najveci ide nasoj najvecoj hrabrici
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Dobra vam snežna jutra, devojke!!!!!
Republika se vratila, i odmah podigla atmosferu! Sjajno! Bićeš ti Repi i mama i baka u isto vreme, baš je kul da budu vršnjakinje. A nekako mi logično da su obe devojčice.
Mozak DA, vaspitanje DA, sistem vrednosti DA, životni principi DA,.... šlauf jel baš mora? Ima i kod nas šlaufa. Ovde sam mislila isključivo na mušku stranu.
BTW, zahvaljujući Kutanjkama nisam više panično opterećena stomačićem i kvadricepsima. Dobro jesam pomalo, ali ne kao ranije. manje više, nije to važno.
Biksi, od kad ne dođoh u tvoj dnevnik, ne stižem, ali zato ovde šaljem poljupce!!!!
Da nam BataK i Tejkica brzo ozdrave!
Kod mene od novih stvari - samo brisevi. Svi do jednog čisti, sterilni, kako se već kaže. Sad čekam ciklus za 5-6 dana i histero.
Ljubim i stiskam SVE!
Republika se vratila, i odmah podigla atmosferu! Sjajno! Bićeš ti Repi i mama i baka u isto vreme, baš je kul da budu vršnjakinje. A nekako mi logično da su obe devojčice.
KoMetaK ::
I ja sam zena u 40-tim pa se ne palim na misice, vec na slaufe i mozak!
Mozak DA, vaspitanje DA, sistem vrednosti DA, životni principi DA,.... šlauf jel baš mora? Ima i kod nas šlaufa. Ovde sam mislila isključivo na mušku stranu.
BTW, zahvaljujući Kutanjkama nisam više panično opterećena stomačićem i kvadricepsima. Dobro jesam pomalo, ali ne kao ranije. manje više, nije to važno.
Biksi, od kad ne dođoh u tvoj dnevnik, ne stižem, ali zato ovde šaljem poljupce!!!!
Da nam BataK i Tejkica brzo ozdrave!
Kod mene od novih stvari - samo brisevi. Svi do jednog čisti, sterilni, kako se već kaže. Sad čekam ciklus za 5-6 dana i histero.
Ljubim i stiskam SVE!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Jutro Jutra!
Evo jedne vesele:
Miss, bravo za briseve. jos histero pa u nove pobede! radujem see! :)
Daco, lepo se provedite na Kopaoniku.
KometaK
Boko, jeeeee!!! Happy sam zbog vas!
Sladzo, ja navijam za sredu...strpljenje mi nikad nije bila jaca strana. Al samo neka raste!
Kokooooo! Ljubim u tibaK!
Cuftice, pozitivo najveca! Sta nam Luci radi?
Napisah sinoc u dnevniku, nisam stigla ovde. Batak timpanometrija B, zapusen za sve pare! Trebam da ga inhaliram naredne tri nedelje pa na kontrolu. Plus sekretolitik da malo razbije to u usima. Ihnaliram i debelicu usput. Tj bata joj drzi masku. kod mene se vrpolji a pored njega ko hipnotisana. milina.
Odoh da poradim nesto dok je mir! :*
Evo jedne vesele:
Miss, bravo za briseve. jos histero pa u nove pobede! radujem see! :)
Daco, lepo se provedite na Kopaoniku.
KometaK
Boko, jeeeee!!! Happy sam zbog vas!
Sladzo, ja navijam za sredu...strpljenje mi nikad nije bila jaca strana. Al samo neka raste!
Kokooooo! Ljubim u tibaK!
Cuftice, pozitivo najveca! Sta nam Luci radi?
Napisah sinoc u dnevniku, nisam stigla ovde. Batak timpanometrija B, zapusen za sve pare! Trebam da ga inhaliram naredne tri nedelje pa na kontrolu. Plus sekretolitik da malo razbije to u usima. Ihnaliram i debelicu usput. Tj bata joj drzi masku. kod mene se vrpolji a pored njega ko hipnotisana. milina.
Odoh da poradim nesto dok je mir! :*
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Tinche ja sam ti u rd napisala recept..nama pomogao
Da napišem i ovde reko da te podsetim..odnosno ti tm da podsetis..mozete vi i sad..topli krajevi u decembru su pravi raj za dusu i usi
Da napišem i ovde reko da te podsetim..odnosno ti tm da podsetis..mozete vi i sad..topli krajevi u decembru su pravi raj za dusu i usi
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Drage moje hvala na savjetima, mene malo boli jutros stomak, na iglama sam. Sve vas
Danas mi je polaganje za posao, evo me opet u papirima i ucenju, ko moze kome kad i kako...i sta ako a onda ovakoa ne nego onako... od zakona cu da poludim brrrrr
BataKu i Teici i ovdje saljem jer ih je bas to stislo dosadno.
Danas mi je polaganje za posao, evo me opet u papirima i ucenju, ko moze kome kad i kako...i sta ako a onda ovakoa ne nego onako... od zakona cu da poludim brrrrr
BataKu i Teici i ovdje saljem jer ih je bas to stislo dosadno.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Dobar dan svima !
Djole vas voleeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Ljubim novopečene trudnice i one još nepotvrdjene i one koje su trudne samo to još ne znaju .
Ljubim i sve vas koje nam protrčitepovremeno ko i ja ...
Ljubim dečicu,bolna nek nam ozdrave što pre a zdrava nek budu još zdravija
Poseban stisak za moju Kometu
Djole vas voleeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Ljubim novopečene trudnice i one još nepotvrdjene i one koje su trudne samo to još ne znaju .
Ljubim i sve vas koje nam protrčitepovremeno ko i ja ...
Ljubim dečicu,bolna nek nam ozdrave što pre a zdrava nek budu još zdravija
Poseban stisak za moju Kometu
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Dan jutrima
Jutros bila na kontoli za onaj ekcem i dr zadovoljan kako se to lepo smiruje, ona kremica sto je Jamajka poslala dala se fantasticne rezultate u rekordnom roku.
Nisam cilata odoh sada ali sve vas
Jutros bila na kontoli za onaj ekcem i dr zadovoljan kako se to lepo smiruje, ona kremica sto je Jamajka poslala dala se fantasticne rezultate u rekordnom roku.
Nisam cilata odoh sada ali sve vas
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010
sladjo srecno na polaganju za poso ,nemogu se setiti dali si pisala za koji si poso konkurisala ili neces da nam kazes
Strana 8 od 30 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30
Similar topics
» Decembarska jutra
» Decembarska jutra
» decembarska jutra
» Decembarska jutra
» Decembarska zimska jutra
» Decembarska jutra
» decembarska jutra