Decembarska snezna bela jutra :)
+47
Ninche
Sofija Veks
neca73
Niny
Simona
snedra
LaFolie
HappyGirl
dragmilk
djole42
twinsi
zvoncica36
Endzi
MARA
Republica
bak
Orline
red
lelas
OKacica
JocY
dacans
Shizika
*AIDA*
zoxa
cicsa80
caci
Vuchica
hocukusurnecuzvaku
SladZana
KoMetaK
Botox
emilie
buby
JAmajka
Ema78
maus
missile
Tinche
BiKsi :)
MAAKKI
Dacaa
nina :)
leptirko82
cufta
fight&faith
Tanja83
51 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 19 od 30
Strana 19 od 30 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 30
Re: Decembarska snezna bela jutra :)
Zoxaaaa, 'de me nađe sa jednom od mojih omiljenih torti.....
Mi smo smislili da kažemo komšijama da izađu na ulicu 31. decembra na sat vremena, i da se svi malo proveselimo. Ukoliko nam bude baš toliko lepo, nastavićemo kod nekog od nas.
mi ne pravimo jelovnik, kod nas se uvek isto odigrava: prase, ruska salata, ajvar i torta su OBAVEZNI ! Malo smo ješni pa nam glupo da menjamo. Još imamo svoja "verovanja". Deda Mraz ne dolazi ako ovoga nema, Deda Mraz ne ispunjava debelima želje, u ponoć se MORAMO ljubiti!
Ostalo šta se kome jede kaže ranije, to i dobije. Obično nešto napravim ja, nešto sveki, a prase naručimo i kupimo ga ispečeno oko podne 31. I odmah počinjemo da ga jedemo....ko da čeka Deda Mraza kad je vruće.
"Tako my hand, take my whole life tooooooooo............."
Mi smo smislili da kažemo komšijama da izađu na ulicu 31. decembra na sat vremena, i da se svi malo proveselimo. Ukoliko nam bude baš toliko lepo, nastavićemo kod nekog od nas.
mi ne pravimo jelovnik, kod nas se uvek isto odigrava: prase, ruska salata, ajvar i torta su OBAVEZNI ! Malo smo ješni pa nam glupo da menjamo. Još imamo svoja "verovanja". Deda Mraz ne dolazi ako ovoga nema, Deda Mraz ne ispunjava debelima želje, u ponoć se MORAMO ljubiti!
Ostalo šta se kome jede kaže ranije, to i dobije. Obično nešto napravim ja, nešto sveki, a prase naručimo i kupimo ga ispečeno oko podne 31. I odmah počinjemo da ga jedemo....ko da čeka Deda Mraza kad je vruće.
"Tako my hand, take my whole life tooooooooo............."
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Zoxa, ženo draga, šta mi uradi
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Ja ne prepoznajem tortu. Zoxa, koja je to torta?
Cufto, gde narucujete prase? U blizini ili "Tamo Daleko" ?
Cufto, gde narucujete prase? U blizini ili "Tamo Daleko" ?
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Samo da među ovim slasticama napravim kratki rez:
Molim članicu foruma da kada ima da mi kaže nešto što joj se ne sviđa u vezi sa mojim delovanjima na Kutku, napiše to lepo javno na "jutrima". Nema nikakvih problema da se udovolji željama, ali mora se pokazati i malo m*da za ostvarenje želja.
Konkretno sada, želja će joj biti ispunjena i bez pomenutih...
različitimo smo, raspravljali smo se o raznim stvarima, svi smo iz toga svašta naučili, neke stvari u razmišljanjima (ja jesam) promenili, i nastavljali dalje da se lepo slažemo.
Danas Bakiši dolazi mužić.
Shiz, da li će Aba biti na novogodišnjem repertoaru? Kod nas će sigurno biti...moja mladalačka veeelika muzička ljubav
Molim članicu foruma da kada ima da mi kaže nešto što joj se ne sviđa u vezi sa mojim delovanjima na Kutku, napiše to lepo javno na "jutrima". Nema nikakvih problema da se udovolji željama, ali mora se pokazati i malo m*da za ostvarenje želja.
različitimo smo, raspravljali smo se o raznim stvarima, svi smo iz toga svašta naučili, neke stvari u razmišljanjima (ja jesam) promenili, i nastavljali dalje da se lepo slažemo.
Danas Bakiši dolazi mužić.
Shiz, da li će Aba biti na novogodišnjem repertoaru? Kod nas će sigurno biti...moja mladalačka veeelika muzička ljubav
U bre Rep, pa ti sve znaš :). U "tamo daleko" - svake godine.....i bude uvek super.
Btw, ko god želi da nam se pridruži u uličnoj zabavi, pozvan je......i pomenuta članica foruma - naravno! A i posle, ako se nastavi.
Rep, odakle tako dobro znaš ovaj mali, slabo naseljen kraj? I taksisti ga znaju samo po kafanama
Btw, ko god želi da nam se pridruži u uličnoj zabavi, pozvan je......i pomenuta članica foruma - naravno! A i posle, ako se nastavi.
Rep, odakle tako dobro znaš ovaj mali, slabo naseljen kraj? I taksisti ga znaju samo po kafanama
Poslednji izmenio cufta dana 21/12/2013, 15:34, izmenjeno ukupno 1 puta
Hahahha Cufto , kad sam u Bgd-u onda sam ti suseTka.
Da,da ekipa je isto odlicna u Dalekooo. Zlatiborac se malo profinio od kako je izashao iz onog zelenog box-a.
Da sam u Bgd-u spustili bi se . Mi smo ti zajedno ove godine u Amsterdamu a posle u NemaCku.
Da,da ekipa je isto odlicna u Dalekooo. Zlatiborac se malo profinio od kako je izashao iz onog zelenog box-a.
Da sam u Bgd-u spustili bi se . Mi smo ti zajedno ove godine u Amsterdamu a posle u NemaCku.
Rep, molim te, javi se kad dođeš da pijemo kafu, šalimo se i ogovaramo život i ove žene sa Kutka
Nina, ne mracis temu, sve je to sastavni deo zivota...moja mama se pre 3 godine operisala bas 30-og dec, zibacili su je iz bolnice (kao i sve) sa onom spravom sa cevcicom, jer boze moj klinicki centar je zbog praznika bio zatvoren 3 dana, pa ti se snadji. Prezivela nakon toga i hemo, i zracenje, bilo je veoma tesko. Ali eto da kucnem u drvo, super je i redovno se testira. Drzim ti fige da se tako i tvoja mamica sto pre oporavi, i da 2014-ta svima po nesto lepo donese...
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Dobro onda, molim te da ubuduce, kad kachish slike Djeda Mrazovog unuka i slichnih, obavezno objavish i njihove kontakt detalje!?cufta :: Samo da među ovim slasticama napravim kratki rez:
ABBA ce biti ako je Zrno bude trazhila, inache uglavnom Indie muzika, i pop/electro '80ih.
A ti i Repy, ne bi me chudilo da ste jedne godine pojele i istog prasca, polovinu kupila jedna - polovinu druga.
Bak sad kiti , a kad isprati , mozhda ce josh neshto.
Bash bezveze kako mogu chitave velike klinike tako zatvoriti za praznike, neodgovorno.
Shizika- Broj poruka : 5408
Datum upisa : 14.03.2010
Shizika, ti si NAAAAAJDUHOVITIJA osoba na Kutku i jedna od najduhovitijih osoba koje sam ja srela!
Spremila sam jednu novogodišnju kolekciju Deda Mrazovih unučadi da je iznesem ovde 31 decembra..... kaže moja drugarica "auuuu, od ovog može da se rikne".
Ostavljam i njihove telefone , kontakte.... meni ne trebaju, jer bi meni sa ovim godinama i stasom svoje urluge ozbiljno naplatili Takav je život...
Spremila sam jednu novogodišnju kolekciju Deda Mrazovih unučadi da je iznesem ovde 31 decembra..... kaže moja drugarica "auuuu, od ovog može da se rikne".
Ostavljam i njihove telefone , kontakte.... meni ne trebaju, jer bi meni sa ovim godinama i stasom svoje urluge ozbiljno naplatili Takav je život...
EJ sto bi ja na snjeg,posaljite malo kod nas....fali mi bjelina i skripa snjega pod nogama...Zlatibor,Jahorina,Zabljak,ma moze sve...al ja nemogu Ove zime sam zasticeni bijeli medjed,kako kaze moj mm u svakom pogledu...
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Ćufto meni se tvoj humor dopada i bas mi je bzv ako te neka članica proziva negdje.
Samo ti naprijed i dalje nam uveseljavaj jutra na Kutku!
Kod nas svake godine komsije izadju van za NG, uglavnom bacaju petarde i sve ostalo, bude i vatromet, domaci, ni blizu onog u centru.
Ja ove godine samo sa prozora mogu gledati, neka i to je fino.
Rastu djeca kao iz vode , mala 7 mjeseci a Nini 5 godina, bice jos dana za slavlja i sve ostalo...
Republica torta je Nugat sa višnjama sa sajta Minjina kuhinjica, već treću godinu je pravim Nini za rodjendan.
Samo ti naprijed i dalje nam uveseljavaj jutra na Kutku!
Kod nas svake godine komsije izadju van za NG, uglavnom bacaju petarde i sve ostalo, bude i vatromet, domaci, ni blizu onog u centru.
Ja ove godine samo sa prozora mogu gledati, neka i to je fino.
Rastu djeca kao iz vode , mala 7 mjeseci a Nini 5 godina, bice jos dana za slavlja i sve ostalo...
Republica torta je Nugat sa višnjama sa sajta Minjina kuhinjica, već treću godinu je pravim Nini za rodjendan.
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
Evo nesto zajednicko za Deda Mrazovog unuka, ABBA-u i pomalo bezobrazluka...
https://www.youtube.com/watch?v=qefnmCJI8IM
https://www.youtube.com/watch?v=qefnmCJI8IM
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Dobro vece!
Zoxa, salji tu tortu, predivno izgleda!
Cufto, kaci slike tih unucica da malo parim oci. Humor ti je neprevazidjen i samo tako nastavi! Kome smeta, neka zaobidje u sirokom luku!
Danas sam u prodavnici naletela u lokume , ali sam odolela. Samo sam zamislila kako su ukusni. Kad ih jedem, ne mogu da stanem.
Danas sam jednoj dragoj i posebnoj devojcici poklonila zekana. Da ste samo videle taj osmeh....
Zoxa, salji tu tortu, predivno izgleda!
Cufto, kaci slike tih unucica da malo parim oci. Humor ti je neprevazidjen i samo tako nastavi! Kome smeta, neka zaobidje u sirokom luku!
Danas sam u prodavnici naletela u lokume , ali sam odolela. Samo sam zamislila kako su ukusni. Kad ih jedem, ne mogu da stanem.
Danas sam jednoj dragoj i posebnoj devojcici poklonila zekana. Da ste samo videle taj osmeh....
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
imate mahanje i od nas
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202788916665399&l=1614396331989946314
trebace vam i zvucnici :)... snimljeno danas
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202788916665399&l=1614396331989946314
trebace vam i zvucnici :)... snimljeno danas
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
cufta ::
Koje godine...koji stas ....idi begaj ,pa mi smo ti sad u najboljim godinama -znaš šta oćeš i to i platiš
Ljubim vas sve ,stego me neki virus ....nos ,turica,...kasalj.....
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
sad sam ovo nasla i odma sam morala da stavim ovde jer je opet ocela prica oko unuka deda mraza
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Ja sam se jednom prevarila pa slavila N.g.sa mojima i mm roditeljima.Želim ti mnogo,mnogo bolji provod.Kod nas je to bilo ovako.Večera u 8.00h supa,sarma,pečenje,.....naravno piće i kolači.Kad su se najeli počeli su sedeći da spavaju.Mm i ja smo ih slikali.Kad je počeo haos u ponoć poskakali su i čestitali jedni drugima Ng.Kad smo im rekli da su spavali poricali su.''Samo su odmarali oči''.Što je najbolje od svega kad su budni onda su bučni i veseli.Napiši posle žurkr kako je vama bilo.Sofija Veks ::Mi smo do sada Nove godine uvek docekivali ili na velikim zurkama, ili po trgovima raznih gradova, dakle ludo :-D No ove godine po prvi put skroz porodicno, dolaze moji i od mm roditelji u goste, pa slavimo sa njima Zivo me zanima kako ce to biti hehe
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
Hehe mozda nece biti mnogo razlicito i kod nas Nego smo se mm i ja vencali solo (daleko odavde, na ostrvu) pa je proslava NG ujedno i proslava vencanja sa nasim roditeljima, doputovace nam i jedni i drugi tim povodom, pa rekosmo valja napraviti kompromis i ne ocekivati lud provod, vec porodicno druzenje
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Aaaaaa unuk koji lezhi je bio razlog?
Hehehhe evo ga sad stoji mladic.Nina ga ispravila
Evo Cufto nek malo mene ogovaraju. Vidite mi avatar, stavila rukavicke, tanku martini cashi prihvatila.Kosu podigla i samo merkam.
Zoxa, a-ha to je ta torta.Odlican presek.
Shizo , dok je moj momak bio malen mi smo uz ovu pesmu Djipali :
Hehehhe evo ga sad stoji mladic.Nina ga ispravila
Evo Cufto nek malo mene ogovaraju. Vidite mi avatar, stavila rukavicke, tanku martini cashi prihvatila.Kosu podigla i samo merkam.
Zoxa, a-ha to je ta torta.Odlican presek.
Shizo , dok je moj momak bio malen mi smo uz ovu pesmu Djipali :
Hvala Cufto, drago mi je da ti se dopada moj humor, mada se sve cheshce teshko prevodi.
A ti shto si se okomila na sebe/nas, pa valjda se medju ribama visoko kotiramo zbog iskustva, mora se i to cijeniti. A ovi modeli shto ih forsira modna industrija, takve zhene vole uglavnom gay mushkarci. Ostali se lozhe na silikone. Nama uglavnom preostaju oni sa posebnim potrebama na ljubavnom polju.
Repy, tako se razvija dobar ukus u muzici.
I nas su par godina zvali sveki i svekar na dochek Nove g. sa njihovim drushtvom. Ne mogu se zamisliti, ne te vecheri, nego da mi tako pochne godina.
A ti shto si se okomila na sebe/nas, pa valjda se medju ribama visoko kotiramo zbog iskustva, mora se i to cijeniti. A ovi modeli shto ih forsira modna industrija, takve zhene vole uglavnom gay mushkarci. Ostali se lozhe na silikone. Nama uglavnom preostaju oni sa posebnim potrebama na ljubavnom polju.
Repy, tako se razvija dobar ukus u muzici.
I nas su par godina zvali sveki i svekar na dochek Nove g. sa njihovim drushtvom. Ne mogu se zamisliti, ne te vecheri, nego da mi tako pochne godina.
Shizika- Broj poruka : 5408
Datum upisa : 14.03.2010
Evo svoju kolekciju koju sam vam pripremila za novu godinu šaljem ranije. Đole mi pobolela, pa da mi brže ozdravi!
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
Što ste dobru muziku stavile večeras......uh... uživam
Ninche, sve sam je razumela
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
Što ste dobru muziku stavile večeras......uh... uživam
Ninche, sve sam je razumela
Passenger to a Sexy Air Hostess: What is your name?
Air Hostess answers : Mercedes, Sir!
Passenger says : Lovely name! Any relation with Mercedes Benz?
Air hostess: Same Price, Sir!
Air Hostess answers : Mercedes, Sir!
Passenger says : Lovely name! Any relation with Mercedes Benz?
Air hostess: Same Price, Sir!
Ajoj, trbusnjaka!
Cufto, spremam kupus za rendanje!
Cufto, spremam kupus za rendanje!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Piletina je sve ovo na slikama,volim one dobro ocuvane od 40-45...dajte slike nekih takvih...Ninche beba ti je med medeni,sladju odavno nisam vidjela....
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Strana 19 od 30 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 30
Similar topics
» Decembarska jutra
» Decembarska jutra
» decembarska jutra
» Decembarska jutra
» Decembarska zimska jutra
» Decembarska jutra
» decembarska jutra