Zlaćani oktobar :))))))
+50
medolino
zvoncica36
SannI-AlL
hany
Vecka
emilie
zoxa
Arya
milkyway
JocY
lilly13
Mirjana
ninica2
snedra
bubi80
Botox
Shizika
tuli
Erata
maus
fight&faith
Niny
lelas
Orline
bobica83
djole42
cicsa80
caci
dr mali pariz
plavaptica
MAAKKI
leptirko82
cufta
KoMetaK
SladZana
missile
BiKsi :)
Ema78
SoJa
Vuchica
bak
JAmajka
HappyGirl
nina :)
Bebis
twinsi
lilya
dacans
filipa.panko
Tinche
54 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 3 od 39
Strana 3 od 39 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 39
Re: Zlaćani oktobar :))))))
Evo me,vraćam se kući.
Pa imamo slavljenike za koji dan-i koliko sutra-
Twinsi, Caci- nek je sa srećom!
Markić-glumac naš veliki..ljubac veliki!
Tino- Batačić je dobar,kad ide u vrtić? ljubim !
Ej, a što volEm ove što se voleeeee
odoh...inače-ovoliku i ovakvu-zimu ne volem!!
Cile-i ja sam za sandale again!
Pa imamo slavljenike za koji dan-i koliko sutra-
Twinsi, Caci- nek je sa srećom!
Markić-glumac naš veliki..ljubac veliki!
Tino- Batačić je dobar,kad ide u vrtić? ljubim !
Ej, a što volEm ove što se voleeeee
odoh...inače-ovoliku i ovakvu-zimu ne volem!!
Cile-i ja sam za sandale again!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Jeste zemske rogendanko nam je za dva dana ...4.10 u petak.
Torta zavrsena i eto je u frizideru da se hladi......fondan gotov ,odmara se zajedno sa mnom pa se hvatam da radim Spajdermena
Torta zavrsena i eto je u frizideru da se hladi......fondan gotov ,odmara se zajedno sa mnom pa se hvatam da radim Spajdermena
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Dobar dan devojke... meni ovaj oktobar i nije bas lepo poceo, saznadoh juce neke lose vsti, pa sam se bas nesto rastuzila. Dr zahvaljujuci kome je Petar stigao na svet je tesko bolestan, i to me je bas bas pogodilo, jer eto meni je on doneo najvecu srecu, a ja njemu ne mogu da pomognem.
Sa druge strane, zahvaljujuci Petru, meni sija sunce...i osecam se sjajno...trebalo bi da nastavimo skitanje po rodbini, moja mala skitalica bas voli da se vozi i da gostuje svuda gde nas pozovu. Od sada cu da ga zovem Skituljko...
Ljubim vas sve, i punoooo pozdravljam Medolino!
Sa druge strane, zahvaljujuci Petru, meni sija sunce...i osecam se sjajno...trebalo bi da nastavimo skitanje po rodbini, moja mala skitalica bas voli da se vozi i da gostuje svuda gde nas pozovu. Od sada cu da ga zovem Skituljko...
Ljubim vas sve, i punoooo pozdravljam Medolino!
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Hvala Pari
Haha Caci i kod vas spajdermen. Ja sam ga već napravila, suši se Samo da ga danas popnem na tortu!
Ema ljubi skituljka!
Haha Caci i kod vas spajdermen. Ja sam ga već napravila, suši se Samo da ga danas popnem na tortu!
Ema ljubi skituljka!
twinsi- Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012
I oktobar nam je počeo rodjenjem jedne cure, nebuloza se juče porodila i na svet je stigla Lea!
Nek se nastavi isti trend! :)
Ema, zagrljaj!
Twinsi, caci, sa srećom da su pripreme za rodjuse vašoj dečici!
Markić prava zvezda, nastupa u Skoplju, mama je li ti srce na mestu ili hoće da iskoči od ljubavi i ponosa?!
Stisak cure moje!
Nek se nastavi isti trend! :)
Ema, zagrljaj!
Twinsi, caci, sa srećom da su pripreme za rodjuse vašoj dečici!
Markić prava zvezda, nastupa u Skoplju, mama je li ti srce na mestu ili hoće da iskoči od ljubavi i ponosa?!
Stisak cure moje!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Lea dobro nam dosla...da budes uvek na zdravlje i radost svojim roidteljima:12a:
Mame al ste vredne..pa vam i ukrasi gotovi..spajdermeni..ja se ne bih usudila praviti torte...pogotovo ne deci..svaka vam cast...
Poljubac za skituljka i od mene...ali i za svu ostalu decicu i mame i tetke..mrtva sam umorna..i iskreno ovih dana najcesce svracam u dnevnike usvajanja...svima jasno zasto....odoh
MARKIC zvezdo velika...bravo...koliko je srce mamino ponosno ne mogu ni da zamislim..bravo bravo bravo:aa5:
Mame al ste vredne..pa vam i ukrasi gotovi..spajdermeni..ja se ne bih usudila praviti torte...pogotovo ne deci..svaka vam cast...
Poljubac za skituljka i od mene...ali i za svu ostalu decicu i mame i tetke..mrtva sam umorna..i iskreno ovih dana najcesce svracam u dnevnike usvajanja...svima jasno zasto....odoh
MARKIC zvezdo velika...bravo...koliko je srce mamino ponosno ne mogu ni da zamislim..bravo bravo bravo:aa5:
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Dan, cure!
Najpre da čestitam Nebulozi rođenje ćerkice, neka je živa i zdrava 100 godina
Tortice su skoro gotove, jedva čekam da vidim slike. Biće žuraja
Pariz, i ja sam za sandale
Pozić svima
Najpre da čestitam Nebulozi rođenje ćerkice, neka je živa i zdrava 100 godina
Tortice su skoro gotove, jedva čekam da vidim slike. Biće žuraja
Pariz, i ja sam za sandale
Pozić svima
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Dan jutra!
Samo brzinski, bila na uz u desnom bubregu sljunkovit talog, u levom pesak. Lepo, rekoh, samo mi fali cement i sve je tu A stigla i pa sad ne znam sta me vise boli
Eto iskukah se, a sad idem, ne znam sta cu pre! Sutra citam lepo
Samo brzinski, bila na uz u desnom bubregu sljunkovit talog, u levom pesak. Lepo, rekoh, samo mi fali cement i sve je tu A stigla i pa sad ne znam sta me vise boli
Eto iskukah se, a sad idem, ne znam sta cu pre! Sutra citam lepo
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Dragi Oktobre, nije da te nesto specijalno volim, ali imas veeeliki potencijal i sansu da mi postanes omiljeni mesec u godini
Nebuloza Nek vam je Lea zdrava i vesela i svi vi zajedno sa njom
Nebuloza Nek vam je Lea zdrava i vesela i svi vi zajedno sa njom
Poslednji izmenio lilya dana 7/10/2013, 11:00, izmenjeno ukupno 1 puta
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Ih bak, znači gradjevinski materijal, ajde što pre to da izgnaš! :) A meca i nije morala baš sad, djubra jedna!
Lilya, lepo zboriš, ja nisam volela maj zbog feta i mućka na uz pre tri godine, al sam mu dala ove godine novu šansu da ga zavolim, pa se on potrudio za to! Tako nek tebi bude u ovom oktobru, da ti baš bude omiljeni mesec! Držim fige!
Nadam se da su nam sva dečica ozdravila!
Lilya, lepo zboriš, ja nisam volela maj zbog feta i mućka na uz pre tri godine, al sam mu dala ove godine novu šansu da ga zavolim, pa se on potrudio za to! Tako nek tebi bude u ovom oktobru, da ti baš bude omiljeni mesec! Držim fige!
Nadam se da su nam sva dečica ozdravila!
Kako si sve lepo srocila draga Lilya...savrseno...i ostvarice OKTOBAR taj svoj potencijal:aa:
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Da podelim i ovde:
http://www.telegraf.rs/vesti/825235-roditelji-nestalih-beba-gradjani-navijaci-i-patriote-potpisite-peticiju-za-donosenje-zakona?fb_action_ids=10201083824715163&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%2210201083824715163%22%3A395682390557429}&action_type_map={%2210201083824715163%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]
Inace, nisam ni ja bila fan oktobra sve dok nismo otisli na vto bas u ovom mesecu pre cetiri godine.
Juce sam neke slike sredjivala, pakovala po folderima za izradu. Pa naletih na slike iz SK, za vreme postupka. Secam se da sam krecila dan pred aspiraciju ceo jedan zid kod tetke...koji sam predhodni dan isprskala narom...a bilo sveze okreceno. Tetka nas slika a mi na nervnoj bazi krecimo i umiremo od smeha!!!
http://www.telegraf.rs/vesti/825235-roditelji-nestalih-beba-gradjani-navijaci-i-patriote-potpisite-peticiju-za-donosenje-zakona?fb_action_ids=10201083824715163&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%2210201083824715163%22%3A395682390557429}&action_type_map={%2210201083824715163%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]
Inace, nisam ni ja bila fan oktobra sve dok nismo otisli na vto bas u ovom mesecu pre cetiri godine.
Juce sam neke slike sredjivala, pakovala po folderima za izradu. Pa naletih na slike iz SK, za vreme postupka. Secam se da sam krecila dan pred aspiraciju ceo jedan zid kod tetke...koji sam predhodni dan isprskala narom...a bilo sveze okreceno. Tetka nas slika a mi na nervnoj bazi krecimo i umiremo od smeha!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
E pa i ja volim oktobar, pored toga što mi je tata rodjen bio u oktobru, dobila sam mog Mihaila prošle godine u ovom mesecu.
Pa kako da ga ne volim. I ovakvog kišnog
Svratih na brzinu da se upišem, al se zadržah na koracima, opet sam molila da se postovi kopiraju. Baš sam dosadna, valjda neće zameriti niko
Ljubim vas sveeee. Voljene, najvoljenije
Pa kako da ga ne volim. I ovakvog kišnog
Svratih na brzinu da se upišem, al se zadržah na koracima, opet sam molila da se postovi kopiraju. Baš sam dosadna, valjda neće zameriti niko
Ljubim vas sveeee. Voljene, najvoljenije
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
I ja volim i oktobar i sve vas!
Shiz, od kad pomenu pre neki dan da Ariana sluša "Abu", počela i ja i ne prestajem.... oooooo stara grupa stara ljubav.
A ljubav je ljubav....
Shiz, od kad pomenu pre neki dan da Ariana sluša "Abu", počela i ja i ne prestajem.... oooooo stara grupa stara ljubav.
A ljubav je ljubav....
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Nebuloza ,neka je Lea ziva i zdrava 100 godina!
Ostale cure ljubim puno!
Ostale cure ljubim puno!
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Ma ko će se naljutiti Orle, nego se olenjimo, pisah i ja, lakše kad tabamo na jednoj temi, al valja nam uši s vremena na vreme izvući.
Vece cure
I ovde Nebulozi da cestitam rodjenje cerkice neka je ziva i zdrava
Eto oktobar je lepo poceo neka se tako i nastavi.
Medolini poseban pozdrav i mnogo energije saljem
Danas sam pala sa nogu unoseci cvece sa terase, skupljajuci orahe i sredjivajuci dvoriste, al ajd pri kraju sam i zima moze da dodje, joj sto mi sada sve nesto prazno u dvoristu, neke biljke sam vec povadila, neke jos kao stoje, ali to me tako rastuzi, ja sam mnogo vise za prolece i leto.
Oktobar za mene nema neko veliko znacenje osim par meni bitnih rodjendana mojih prijateljica, ali to ne znaci da nece da dobije nekada na znacaju.
I ovde Nebulozi da cestitam rodjenje cerkice neka je ziva i zdrava
Eto oktobar je lepo poceo neka se tako i nastavi.
Medolini poseban pozdrav i mnogo energije saljem
Danas sam pala sa nogu unoseci cvece sa terase, skupljajuci orahe i sredjivajuci dvoriste, al ajd pri kraju sam i zima moze da dodje, joj sto mi sada sve nesto prazno u dvoristu, neke biljke sam vec povadila, neke jos kao stoje, ali to me tako rastuzi, ja sam mnogo vise za prolece i leto.
Oktobar za mene nema neko veliko znacenje osim par meni bitnih rodjendana mojih prijateljica, ali to ne znaci da nece da dobije nekada na znacaju.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010
Ju huuuuuuu dobro juuutrooooo
odo'
odo'
cufta- Broj poruka : 5392
Datum upisa : 20.05.2010
Jutrooo iako sam ustala evo 3 sata vec.. sta cu kad sam uspavana i troma ovih dana.. Veliki zagrljaj od mene i fin dan vam zelim
Bebis- Broj poruka : 67
Datum upisa : 30.09.2013
Dobro jutro Neka nam oktobar donese puno, puno lepih stvari
Nebuloza, čestitam rođenje princeze
Puno poljubaca svima
Nebuloza, čestitam rođenje princeze
Puno poljubaca svima
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Dobro jutro,dan!
Jedan brzinski kiss i odoh da radim:jdis:
Jedan brzinski kiss i odoh da radim:jdis:
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Dobro jutro!!!
Bila jutor do dz, uzela uput za endokrinologa...i smrzla se ko .....!
Al evo ga sunce...cekaju me radovi u dvoristu...
Bila jutor do dz, uzela uput za endokrinologa...i smrzla se ko .....!
Al evo ga sunce...cekaju me radovi u dvoristu...
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Dobro jutro!
Tinče, lepa je i kafa i šoljica!!!! I obuci nešto toplo i za dvorište, hladno je.
Mišice, a gde si ti ovih dana?
CureTci, napolju lepo, sveže, miriše na zimu, mada joj nije vreme al ajde, pa uživajte u ovom hladnom i sunčanom danu! Moje vreme, ako ovako nastavi, zavoleću oktobar.
Tinče, lepa je i kafa i šoljica!!!! I obuci nešto toplo i za dvorište, hladno je.
Mišice, a gde si ti ovih dana?
CureTci, napolju lepo, sveže, miriše na zimu, mada joj nije vreme al ajde, pa uživajte u ovom hladnom i sunčanom danu! Moje vreme, ako ovako nastavi, zavoleću oktobar.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Di ste zene drage
Miss, ajd makar neko da se raduje hladnoci
Cure, nemojte mi zameriti, ali zamolila sam nasu dragu Tinche da do daljnjeg skloni moj dnevnik.
Hvala vam na razumevanju i podrsci.
Miss, ajd makar neko da se raduje hladnoci
Cure, nemojte mi zameriti, ali zamolila sam nasu dragu Tinche da do daljnjeg skloni moj dnevnik.
Hvala vam na razumevanju i podrsci.
Poslednji izmenio lilya dana 7/10/2013, 11:01, izmenjeno ukupno 1 puta
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Lilya,mi ćemo ovde da navijamo:aa7:
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Strana 3 od 39 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 39
Similar topics
» OKTOBAR - u znaku visokih beta i pripremama za rodjendan