Zlaćani oktobar :))))))
+50
medolino
zvoncica36
SannI-AlL
hany
Vecka
emilie
zoxa
Arya
milkyway
JocY
lilly13
Mirjana
ninica2
snedra
bubi80
Botox
Shizika
tuli
Erata
maus
fight&faith
Niny
lelas
Orline
bobica83
djole42
cicsa80
caci
dr mali pariz
plavaptica
MAAKKI
leptirko82
cufta
KoMetaK
SladZana
missile
BiKsi :)
Ema78
SoJa
Vuchica
bak
JAmajka
HappyGirl
nina :)
Bebis
twinsi
lilya
dacans
filipa.panko
Tinche
54 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 21 od 39
Strana 21 od 39 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 39
Re: Zlaćani oktobar :))))))
Dobro jutro,
Ova kafa bas prija za razliku od vremena. Lilya nikad nisam videla da je neko toliko alergican na komarca nadam se da je danas bolje. Maus Ancica je divna kao sto uvek kazem, i bas bi volela cerku kao ona.
Djole drzim pesnaje da danas bude sve u redu.
Sve vas ljubi Jocy
Ova kafa bas prija za razliku od vremena. Lilya nikad nisam videla da je neko toliko alergican na komarca nadam se da je danas bolje. Maus Ancica je divna kao sto uvek kazem, i bas bi volela cerku kao ona.
Djole drzim pesnaje da danas bude sve u redu.
Sve vas ljubi Jocy
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
Dan Jutra!
Ajd da se prvo ovde upisem, dok procitam sve posao me skopa i .....
Djolence, verujem da ce sve biti ok, letela ala napolje ili ne
Bingo je kao med!
Crna Ljiljo, pa sto ne plati punu cenu, nego ti do pola upumpali Ljubim puno, puno, da prodje
Maus, sta ce dete, mi matori ponekad u svemu vidimo smetnju, a deca u svemu vide radost. Eto razlike
Meta Kometa, samo i tebe da ljubim
Miss Kiss nas opasno bijkotukje, neka, nek odmori malo i od nas
Eto, dosta je od mene
Ajd da se prvo ovde upisem, dok procitam sve posao me skopa i .....
Djolence, verujem da ce sve biti ok, letela ala napolje ili ne
Bingo je kao med!
Crna Ljiljo, pa sto ne plati punu cenu, nego ti do pola upumpali Ljubim puno, puno, da prodje
Maus, sta ce dete, mi matori ponekad u svemu vidimo smetnju, a deca u svemu vide radost. Eto razlike
Meta Kometa, samo i tebe da ljubim
Miss Kiss nas opasno bijkotukje, neka, nek odmori malo i od nas
Eto, dosta je od mene
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
[quote="bak"]
Maus, sta ce dete, mi matori ponekad u svemu vidimo smetnju, a deca u svemu vide radost. Eto razlike /quote]
Što si ovo lepo rekla
Maus, sta ce dete, mi matori ponekad u svemu vidimo smetnju, a deca u svemu vide radost. Eto razlike /quote]
Što si ovo lepo rekla
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Dan, Jutra!
Ne postizavam, eto to je. Završismo zimnicu svečanim činom zatvaranja tegli sa šarenom salatom. I dosta. Prvo one paprike što se pasterizuju, 5 dana sam se z... s njima. Onda šarena... Dobro, muž je uradio 90 posto posla tu, ja samo paprike. I sinoć sedosmo da popijemo kafu, i ja se nešto vrpoljim, pa mi čusno... da li je moguće da nema nikakve paprike ili nečeg drugog da se radi!
Na poslu neki spid,i tak....
LaFica je super! U svakom mogućem smislu.
Mišice, avatar ti je - malo sam zastala, i šok - kao iz magazina, predivan!!!! Ana jeste uvek prelepa i preslatka na svakom tvom avataru, ali ova je slika tehnički super ispala.
Pozdrav svim curama, čitucnula sam ja prethodnih 5 strana, al nemam vremena da detaljišem o svojim utiscima. Bolesne- što pre da ozdrave, trudnice da guraju školski, deca da su zdrava.... Ma sve najbolje vam želim!!
Ne postizavam, eto to je. Završismo zimnicu svečanim činom zatvaranja tegli sa šarenom salatom. I dosta. Prvo one paprike što se pasterizuju, 5 dana sam se z... s njima. Onda šarena... Dobro, muž je uradio 90 posto posla tu, ja samo paprike. I sinoć sedosmo da popijemo kafu, i ja se nešto vrpoljim, pa mi čusno... da li je moguće da nema nikakve paprike ili nečeg drugog da se radi!
Na poslu neki spid,i tak....
LaFica je super! U svakom mogućem smislu.
Mišice, avatar ti je - malo sam zastala, i šok - kao iz magazina, predivan!!!! Ana jeste uvek prelepa i preslatka na svakom tvom avataru, ali ova je slika tehnički super ispala.
Pozdrav svim curama, čitucnula sam ja prethodnih 5 strana, al nemam vremena da detaljišem o svojim utiscima. Bolesne- što pre da ozdrave, trudnice da guraju školski, deca da su zdrava.... Ma sve najbolje vam želim!!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Danas pravo jesenje vreme
Djole, srećno danas i da sve dobro prođe
Soja, Bingo je diiiiiiiiiivan, savršen mali Biglić :12a:Stavljaj nam slike, da vidimo kako raste
Maus, trčanje po kiši, mogu misliti kako je Ančici to super i meni je bilo nekad davno
Liliya, jel ti bolje danas?
Botox, kako ti je tata? Jel izašao iz bolnice? Hoće li ostati na rođendanku?
Meta, bravo, nismo ni sumnjali u tebe
Djole, srećno danas i da sve dobro prođe
Soja, Bingo je diiiiiiiiiivan, savršen mali Biglić :12a:Stavljaj nam slike, da vidimo kako raste
Maus, trčanje po kiši, mogu misliti kako je Ančici to super i meni je bilo nekad davno
Liliya, jel ti bolje danas?
Botox, kako ti je tata? Jel izašao iz bolnice? Hoće li ostati na rođendanku?
Meta, bravo, nismo ni sumnjali u tebe
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Vala bas!cufta ::bak ::
Što si ovo lepo rekla
hahahahah ma ne smeta meni kisa, nego `ladno bre. A njoj bi zanimljiva jakna preko glave...
Cufta e to je prava stvar. Svaka bara je nasa i skaci skaci...gumAAne cizme su zakon!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Dobro jutro.
Mada bas i nije dobro muku mucim sa besikom,vako strasnu upalu nikad nisam imala
Tinche hvala na suncanoj kafi bas prija :-)
Maus slozila bih se sa kometom da je Ana postala ozbiljnija. Ljubim je takvu. A i to trcanje po kisi volimo i mi jos kad imamo one gumene cizme..lepota.
Djole stiskam palceve da rezultati budu dobri.
Soja lep vam druskan.
Lily kako je tvoja usta?
Sve ostale pomenute i nepomenute stiskam jako. Idem malo i da radim:-)
Mada bas i nije dobro muku mucim sa besikom,vako strasnu upalu nikad nisam imala
Tinche hvala na suncanoj kafi bas prija :-)
Maus slozila bih se sa kometom da je Ana postala ozbiljnija. Ljubim je takvu. A i to trcanje po kisi volimo i mi jos kad imamo one gumene cizme..lepota.
Djole stiskam palceve da rezultati budu dobri.
Soja lep vam druskan.
Lily kako je tvoja usta?
Sve ostale pomenute i nepomenute stiskam jako. Idem malo i da radim:-)
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Jutro cure !
Eto ,prvu turu krvi isporučih jutros ,umalo umlaćena od bakica i dekica jer im nikako nje jasno što baš mora to tačno u tolko sati da se vadi i kako ja to samo što stigoh odmah udjoh ....
Druga tura popodne u 17h.
Hvala što ste uz mene !
Eto ,prvu turu krvi isporučih jutros ,umalo umlaćena od bakica i dekica jer im nikako nje jasno što baš mora to tačno u tolko sati da se vadi i kako ja to samo što stigoh odmah udjoh ....
Druga tura popodne u 17h.
Hvala što ste uz mene !
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Brzinski pozz svima i bežim.
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
nevidi se dobro kako mariji otecenolevo oko i to samo od ujeda komarca
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
mi je zezamo da je neko udario u oku kao bokser jer je ovde izigravala boksera sa misicama za plavanje,
Sinoc i jutros smo ubili 2 komarca koji su STVARNO kao rode. 3-5 puta su veći od normalnih komaraca. Verovatno je njihov i ujed gori. Do sada ih nismo videli tolike, vreovatno su se ovih nekoliko otplih dana izlegli...nova jesen, nova vrsta
Dobar dan
Ziva sam, nisu me pojeli komarci
Usta se vratila na staro. Vise nisam lepa
Jaaaako velika frka na poslu, ali jako, jako...
Sve vas pozdravljam. Ajd zive bile
Ziva sam, nisu me pojeli komarci
Usta se vratila na staro. Vise nisam lepa
Jaaaako velika frka na poslu, ali jako, jako...
Sve vas pozdravljam. Ajd zive bile
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Mimica pokisla juce, ja danas, ali mi ne smeta...samo da mi frizuru ne pokvari! Ljubac za tebe i Anci!
Cufta prakticna ko i mi. Imam neki kisobrancic...to bas kada idem negde i stvarno imam frizuru pa...
Jocy
Bakisa rinta rinta... vrednica nasa!
Miss, dobaci koju teglu!
Cacim misa mu...nadam se da ce uskoro proci.
Djolence, mislim jako!! Kad su rezultati?
I nama je kuca puna komaraca...svako vece koknem bar pet i opet se nadje neki da mi zuji dok spavam. Nije ni to problem nego sto mi decu "izede". Tejkici doduse bude samo tackica...dok Bataku otekne tvrdo, belo, crveno, boli...ko da ga je pcela bocnula. Dusa me boli. A sve ove mazalice i ono sto ide u struju da ih rastera...sve je to dodatna hemija...a oni mali. Tako da i to izbegavam. Za sada sinopen odradi posao.
Ali moji su neki maaaalecni, prodju i kroz mrezu. Mamicu im...
Odoh da kuvam dalje! ljub!
Cufta prakticna ko i mi. Imam neki kisobrancic...to bas kada idem negde i stvarno imam frizuru pa...
Jocy
Bakisa rinta rinta... vrednica nasa!
Miss, dobaci koju teglu!
Cacim misa mu...nadam se da ce uskoro proci.
Djolence, mislim jako!! Kad su rezultati?
I nama je kuca puna komaraca...svako vece koknem bar pet i opet se nadje neki da mi zuji dok spavam. Nije ni to problem nego sto mi decu "izede". Tejkici doduse bude samo tackica...dok Bataku otekne tvrdo, belo, crveno, boli...ko da ga je pcela bocnula. Dusa me boli. A sve ove mazalice i ono sto ide u struju da ih rastera...sve je to dodatna hemija...a oni mali. Tako da i to izbegavam. Za sada sinopen odradi posao.
Ali moji su neki maaaalecni, prodju i kroz mrezu. Mamicu im...
Odoh da kuvam dalje! ljub!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
U Lo je veliko nevreme...duva jak vetar, kisa, smece leti...ma uzas!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
ovde samo pada kiša, non-stop od jutros. Za par sati vreme se iz Lo seli u BG
Pravo vreme za kolaze, tempere, citanje bajki...
Da, meni je W2U izbacila obavestenje da se ocekuje bas jaka kisa oko 13h...a ja odoh u vrtic po bataka...pa na sisanje...jos i Tejkicu vodim. :)
Dan devojke..
Djole da sve bude bas kako i treba:qq:
Ovde pljusti ko iz kabla poslednjih desetak minuta...bar koliko cujem..ne vidim nista jer kucam u roditeljskom dnevniku moje dece da ne bih dobijala roditeljske cuske:P
Marija srce malo..kako i ona reaguje na komarce..ja ljudi ne znam gde vi nalazite te komarce..kod mene ni jednog jedinog..mozda zato sto sam na desetom spratu:roll:
Ajd evo vec 15 min kucam na kutku..odoh da zavrsavam posao pa po decu pa da ja dezuram sa njima, dok taja dezura sa svojim pacijentima... sama sam trazila dezurstva i prizivala...a sad bih plakal:x
Djole da sve bude bas kako i treba:qq:
Ovde pljusti ko iz kabla poslednjih desetak minuta...bar koliko cujem..ne vidim nista jer kucam u roditeljskom dnevniku moje dece da ne bih dobijala roditeljske cuske:P
Marija srce malo..kako i ona reaguje na komarce..ja ljudi ne znam gde vi nalazite te komarce..kod mene ni jednog jedinog..mozda zato sto sam na desetom spratu:roll:
Ajd evo vec 15 min kucam na kutku..odoh da zavrsavam posao pa po decu pa da ja dezuram sa njima, dok taja dezura sa svojim pacijentima... sama sam trazila dezurstva i prizivala...a sad bih plakal:x
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
kod nas pada jaska kisa oko pola sata,taman deda doso kuci sa marijom i mikijem iz zabavista
Nina ljubi Mariju od mene
Odoh i ja da dežuram, ali ne sa Dacinim mužem Mada mlađi dr sa kojim sam dežurna je isto kao i Dacin muž "zgodan i lep....onda kad mrzim ceo svet....." ali nije onaj Hanin miljenik....
Odoh i ja da dežuram, ali ne sa Dacinim mužem Mada mlađi dr sa kojim sam dežurna je isto kao i Dacin muž "zgodan i lep....onda kad mrzim ceo svet....." ali nije onaj Hanin miljenik....
Cufta pa ti bre nisi normalna..pa ti to mm nasla da reklamiras:lol!:
Ljubim te u tu tvoju glavu lepu i cerku jos lepsu;) ..a skim cete ti i mm da dezurate ne zelim da znam
Ljubim te u tu tvoju glavu lepu i cerku jos lepsu;) ..a skim cete ti i mm da dezurate ne zelim da znam
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Dan cure!!
Hvala na komplimentima upućenim Bingu
Jutros sam ponovo pustila krv za tireoidne, pa sam se do maločas ukomirala, verovatno zbog vremena.
Danas mi je godišnjica veridbe, kupila sam medeno srce M-u, pošto postimo danas
Za doručkom smo se upiškili od smeha... M je započeo, kaže on "Šta misliš, mi od silne želje da dobijemo dete, utripujemo da ga imamo? Pa kupimo sedište za bebe i zalepimo nalepnicu -beba u autu-", ja počinjem da se smejem, a on nastavlja " stavimo krevetac u sobu, igračke po sobi razbacane..." ja dodam "i kupujemo garderobicu, sve veću, kako dete raste", a on kaže "a zamisli kad ga šetamo po gradu" "i posle godinu dana, slavimo mu prvi rođendan, zamisli da pozovemo ljude", ja tu skroz vrisnula i kažem "dal bi došli?", kaže M "možda bi i došli ljudi, šta će, al zamisli kuma da mora da šiša dete" E tu smo već plakali, nismo smeli dalje da lupetamo... Znam da je crnjak, al mi se raspoloženje podiglo za par skala!
Volim ga što je takav blesa!
Ljubim vas sve
Hvala na komplimentima upućenim Bingu
Jutros sam ponovo pustila krv za tireoidne, pa sam se do maločas ukomirala, verovatno zbog vremena.
Danas mi je godišnjica veridbe, kupila sam medeno srce M-u, pošto postimo danas
Za doručkom smo se upiškili od smeha... M je započeo, kaže on "Šta misliš, mi od silne želje da dobijemo dete, utripujemo da ga imamo? Pa kupimo sedište za bebe i zalepimo nalepnicu -beba u autu-", ja počinjem da se smejem, a on nastavlja " stavimo krevetac u sobu, igračke po sobi razbacane..." ja dodam "i kupujemo garderobicu, sve veću, kako dete raste", a on kaže "a zamisli kad ga šetamo po gradu" "i posle godinu dana, slavimo mu prvi rođendan, zamisli da pozovemo ljude", ja tu skroz vrisnula i kažem "dal bi došli?", kaže M "možda bi i došli ljudi, šta će, al zamisli kuma da mora da šiša dete" E tu smo već plakali, nismo smeli dalje da lupetamo... Znam da je crnjak, al mi se raspoloženje podiglo za par skala!
Volim ga što je takav blesa!
Ljubim vas sve
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Brzinsko mahanje, kad iscitam kuckamo se
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Strana 21 od 39 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 39
Similar topics