Zlaćani oktobar :))))))
+50
medolino
zvoncica36
SannI-AlL
hany
Vecka
emilie
zoxa
Arya
milkyway
JocY
lilly13
Mirjana
ninica2
snedra
bubi80
Botox
Shizika
tuli
Erata
maus
fight&faith
Niny
lelas
Orline
bobica83
djole42
cicsa80
caci
dr mali pariz
plavaptica
MAAKKI
leptirko82
cufta
KoMetaK
SladZana
missile
BiKsi :)
Ema78
SoJa
Vuchica
bak
JAmajka
HappyGirl
nina :)
Bebis
twinsi
lilya
dacans
filipa.panko
Tinche
54 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 39 od 39
Strana 39 od 39 • 1 ... 21 ... 37, 38, 39
Re: Zlaćani oktobar :))))))
Hvaka Biksi ne nadam se puno ali ko zna
Cuftice joj cokolada, to je nesto sto obozavam mmmmm evo sve joj osecam ukus
Cuftice joj cokolada, to je nesto sto obozavam mmmmm evo sve joj osecam ukus
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
i ja drzim fige ,Maki.i molim Boga da sve bude kako treba
Biksi,ti si bas ekonomicna...i to sto kazes,ili se ves skine,ili se poceoa .i na kraju ne kaze da mi lepo stoji
Cufto,podsecas me na mene ...ja bratancu cesto pojedem cokoladu.a onda on place ,i histerise.a meni stomak pun,i lepo mi je .e jesam vestica prava iako sam udata ,i imam dete ,dusa mi je da mu pojedem nesto
kada sam se porodila,nije steo da prica sa mnom...bio je ljut,jer je mislio da cu ga zaboraviti ...pa sam mu iz porodilista slala cokoladno mleko,tofitu ,smoki...svasta nesto,i na kraju me pozove da se zahvali za poklon,i kaze ipak me nisi zaboravila ..oh srce moje lepo ja sam to dete iznjivila,kupala,hranila,cuvala,ucila slova,pesmice,cak i da psuje
Biksi,ti si bas ekonomicna...i to sto kazes,ili se ves skine,ili se poceoa .i na kraju ne kaze da mi lepo stoji
Cufto,podsecas me na mene ...ja bratancu cesto pojedem cokoladu.a onda on place ,i histerise.a meni stomak pun,i lepo mi je .e jesam vestica prava iako sam udata ,i imam dete ,dusa mi je da mu pojedem nesto
kada sam se porodila,nije steo da prica sa mnom...bio je ljut,jer je mislio da cu ga zaboraviti ...pa sam mu iz porodilista slala cokoladno mleko,tofitu ,smoki...svasta nesto,i na kraju me pozove da se zahvali za poklon,i kaze ipak me nisi zaboravila ..oh srce moje lepo ja sam to dete iznjivila,kupala,hranila,cuvala,ucila slova,pesmice,cak i da psuje
emilie- Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013
Ma emile, bolje nešto drugo kupi, nisam li ja ekonomista džaba?! I pratkičar pre svega! Kakav seksi veš, kakvi bakrači! Bolje kupi još jednu haljinicu, pa se pojavi mužu u njoj, al bez veša, moj ti savet!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Ko ume da se raduje, ima cemu da se raduje. Radost je privilegija onih koji skromno misle o sebi a lepo o zivotu
Dobrooo juuutroooooo
Dobrooo juuutroooooo
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Strana 39 od 39 • 1 ... 21 ... 37, 38, 39
Similar topics
» OKTOBAR - u znaku visokih beta i pripremama za rodjendan
» OKTOBAR - Zlatna jesen za zlatnu bebecu prasinu
» Oktobar Da nam potraje Miholjsko leto
» OKTOBAR - Zlatna jesen za zlatnu bebecu prasinu
» Oktobar Da nam potraje Miholjsko leto