KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Junska topla jutra stizu svuda

+52
menora72
Republica
SannI-AlL
red
dragmilk
Dacaa
Ninche
ninica2
medolino
Tinche
cicsa80
zoxa
twinsi
emilie
Tanja83
Orline
fight&faith
Gramatika
dra00
KoMetaK
nina :)
Star77
bak
Botox
Vuchica
pcelica
plavaptica
bobica83
korpica
dr mali pariz
dacans
Bjanka
cufta
filipa.panko
djole42
HappyGirl
LaFolie
bubi80
MAAKKI
Simona
BiKsi :)
Ema78
Shizika
Mirjana
lilya
missile
Sofka
caci
maus
hany
SladZana
heart84
56 posters

Strana 30 od 40 Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Sledeći

Ići dole

Junska topla jutra stizu svuda - Page 30 Empty Re: Junska topla jutra stizu svuda

Počalji od cufta 20/6/2013, 19:12

Dolazi Podgoričanin kod doktora, prelazi prstom preko rebara, i žali mu se:
- Ovuda me boli i fiska svaki dan, opuči me...
* Pijete li?
- Pijem...
* To vam je od šanka :)

cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Junska topla jutra stizu svuda - Page 30 Empty Re: Junska topla jutra stizu svuda

Počalji od bubi80 20/6/2013, 19:26

Bravo Medo!
Zelim ti brz oporavak!
bubi80
bubi80

Broj poruka : 521
Godina : 44
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 20/6/2013, 20:18

Emili, srećan ti divan dan! Da uskoro zabebiš kao što
želiš!

Medo, jedna velika stepenica predjena, idemo dalje, hrabro, samo napred!

Caci, super za tatu!

Bak, rokni to jedno da budeš bolje, a na moru da budete maksimalno razuzdani, je l jasno?!

Stisak za ekipu, toliko je toplo, da sam kao kuvana nogača, mrzi me da pišem dalje.

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 20/6/2013, 20:37

Uskacem posle 2 nedelje ovde kao pala s Marsa, ali raduje me sto su me sacekale dobre vesti.

Medolino, sjasjno sto je operacija dobro prosla, drzim pesnice za brz i lak oporavak cvet
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 20/6/2013, 20:43

Emili love srecan rodjus.

Cufto likeit taki smo ti mi osetljivi na sank Very Happy

Bak draga srecan put i lud provod ff

Odoh kod mame, pominju se neki kolaci pa da vidim o cemu se radi Very Happy

Bixi ja sam stalno ko kuvana nogaca i pijana kokoska yes
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 20/6/2013, 21:04

Emiliiii, srecan rooodjiiiiis
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 20/6/2013, 21:51

Medo bravo jedan korak blize svojoj potpunoj sreci wavecrowdwavecrowdwavecrowd

Emili srecan rodjendan d
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dra00 20/6/2013, 22:53

Medena moja ljubim sto puta usneusneusne da prodje
dra00
dra00

Broj poruka : 1309
Godina : 46
Datum upisa : 01.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 21/6/2013, 08:40

Drugari..jutro..malo guzva, malo toplota i odoh ja u offside..jutros mi bas nije dobro, vrti mi se u glavi, dosla na posao, zamalo pala, merili pritisak..on nemerljiv prakticno..pa dobila infuziju i sad malo bolje..i svi me pljuju kako ne mogu da drzim takve dijete po ovom vremenu a moram da skinem jos 4/5kg kako znam i umem, do sad skinula 8kg yaovih 6 nedelja:aa::aa51:juce mi je Medin muz javio da se cuosa Dzodicem..kaze da je levo sve izvadio, desno nije smeo sad da dira...eventualno naknadno ako bude potrebno..ne znam sto i kako nije to dirao..samo verujem da zna sta radi i da je uradio najbolje za nju...a nadam se da ce i ona danas na odeljenje..drzi se Medo nasa draga..svaki dan bice sve laksi i bices sve blize povratku normalnom zivcotu u k0ojem ces samo uzivati sa svojim andjelima...
dra avatar je za desetkuuuuu
Miro..draga , lepo se provedite danas na proslavi rodjendana..ja sutra stizem na Palic i u Su ali cemo sse druziti kada budes imala vise vremena..sada se usredsredi na rodjus..Cvrletu zelim najludji provod i jos puno ovako uspesnih godina kao sto je bila ova prva...ljubim vas jako..daj malo pisi o haljini, torti...ja moram sad Mini da sve sredim do sledeceg vikenda za rodjus jer se vracamo taman na proslavu..pa mi treba malo ideja...ljubim vas jakkooooo
Sve ostale devojke ljubim i stiskam..odoh da dizem noge i pritisak:lol!:
dacans
dacans

Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 21/6/2013, 08:44

Ej evo Meda mi bas poslala poruku..presla je u sobu:aa7:radost:aa51:kaye da je dobro, malo je povracala ali sve u svemu ok..kalcijum opet pao, pa ga prima..rekli su joj da ce mozda trebati jos jedna mala intervencija ali tek kad primi jod..eto bice to sve super Medoooooooo:aa20:srceusneloveigracicesrcaigraigrafff
dacans
dacans

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 21/6/2013, 08:46

Dobro jutro!

Medo za dobre vesti danas. Nadam se da si se malo oporavila od anestezije i da ne boli rana. Znaj da stalno mislimo na tebe. I cekamo vesti.

Mala kako ste putovali? da li su zvezdice bile dobre u putu? Javi se kada budes mogla.

Biksaco, kuvana nogo jedna hahahahahaaha Do godine kod mene na Drinu sa bebacem, a mozemo i kod Djoleta ak` kupi vikendicu. Joooooooooooj ala cemo uzivati i piti ladnu pivcugu, Bak ce pecati sa Miss...ma uzivancija. Posle se selimo na Mljet!

Marija, Sladjo:sunny:ti zarko  totalno se zbunih..

Emilie sa malim zakasnjenjem srecan ti rodjendan!

Bakisa, samo navali po uvinom caju, bice sve ok i zeno lepa, more leci sve! Uzivajte, uzivajte...

Cicsa mila , samo ti nastavi da cinis to sa sobom. Ljubim ja tvoju pametnu glavicu!

Caci kako je tata? Kada se vidjas sa Parizanima?

Miro koji jucerasnji raspored kod tebe. Si nasla sandale?

Twinsi ljubi decicu!

Cufta hocete li na more og?

Lilya mazuckas li ti onog slatkog Milutina?

Miss guzvanjac na poslu?

Meta i kod tebe?

Sa`cu vam jednu lepu kafu skuvati i malo osvezenja servirati.

kafa photo: kafa sa slagom kafasaslagom.jpg

sladoled photo: sladoled sladoled.jpg

koktel photo: koktel koktel.jpg
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 21/6/2013, 08:49

dacans ::Ej evo Meda mi bas poslala poruku..presla je u sobu:aa7:radost:aa51:kaye da je dobro, malo je povracala ali sve u svemu ok..kalcijum opet pao, pa ga prima..rekli su joj da ce mozda trebati jos jedna mala intervencija ali tek kad primi jod..eto bice to sve super Medoooooooo:aa20:srceusneloveigracicesrcaigraigrafff

SUPEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!

Bravo Medo nasa!!!! Daco pozdravi je mnogo!

Daco polako sa dijetom, nemoj se zezati. Skinula si puno kilograma za kratko vreme.
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 21/6/2013, 08:56

evo dok malo kuliram da vam postavim koju sliku od juce sa Stranda..inace i Minu smo osisali na paz..nije vise bilo humano sa onolikom kosom
Junska topla jutra stizu svuda - Page 30 1wbv

Junska topla jutra stizu svuda - Page 30 Zcpl

Junska topla jutra stizu svuda - Page 30 Xlhn

Junska topla jutra stizu svuda - Page 30 8p3t

dacans
dacans

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 21/6/2013, 08:59

Medo draga bravo  igracice 

Mausice hvala na ovim raznim poslasticama cvet a kamuflaza mi je uspjela Very Happy

Daco stvarno polako, zasto si tako pozurila? Nemoj se zezati jos na ovo vrijeme. usne
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 21/6/2013, 09:22

Jutro!!!

Opet u gužvi, ali na brzaka da vas pozdravim, posebno ovog malog živahnog medenjaka Andreja, i umiljatu pahuljicu Minu!!!

Dogodilo se (i događa se) na današnji dan:

-počelo leto
-Lili slavi rođendan
-Neca73 slavi rođendan,
-Noja slavi rođendan.....
-Ja neispavana, mučila me nesanica
-Ja zvanično nemam mutacije na PAI-1, MTHFR, FII i FV.

i još puno, puno toga, pa PETAK,  i tako, odoh, zovu me.

LJUB i STISAK!!!!!!!
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 21/6/2013, 10:31

Missile, ne znam da li da ti chestitam na rezultatima mutacija ili ne, ponekad se nadamo da ce neshto otkriti pa da uzmemo terapiju i problem rijeshen. Zelim ti da te iznenadi jedna sasvim prirodna trudnoca. cvet
Da poljubim Bak prije nego odleprsha na more poljubac
Chestitam rodjendan svima koji slave ovih dana. Bash je fino, moze se slaviti i u otvorenom i u zatvorenom prostoru, kako 'ko voli. likeit
Hvala ti Daco za divne vijesti o nashoj Medolino. Josh jedan mali zahvat i bit ce to sve odlichno. Hrabra nasha Medolino, jedva chekam da sve ovo prodje pa da se kod svoje kuce opustish sa svojim djechacima. 
srcabeberadostbebesrca
Zelim svima prijatan dan
ff
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 21/6/2013, 10:45

Shizika ::Missile, ne znam da li da ti chestitam na rezultatima mutacija ili ne, ponekad se nadamo da ce neshto otkriti pa da uzmemo terapiju i problem rijeshen. Zelim ti da te iznenadi jedna sasvim prirodna trudnoca. cvet

Šizo, čitaš mi misli.
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 21/6/2013, 11:16

Dan, cure Very Happy

Medooo javila si se ovde. Vidim da je akcija uspjela. Cure svaka čast! KoMeta, Tanja, posebno osmeh srce

Jako sam ponosna na našu hrabru Medicu koja će ove sve muke da zaboravi jednog dana. 
Grlim te jako.

Ova vrelina sprži sve. Ludilo.Vazda neki kijamet, il ladno ili kiša il zvjezdan upeče. Il sam ja prezrela, što bi rekla Ćufta Laughing

Moram da se naviknem i na novi editor, vidim nije ni vama puno lakše ;)Najteže mi pada što moram spejs prije smajlića, inače ispadaju slova Razz

Parižanima sretan put, ako već nisu i stigli, to videh na nekoj stranici. Marija postala Sladjana, kamuflaža uspjela Very Happy

Bak na more, uživancija, brčni se i za mene. A dogodine ti zbog bebe kući, akobogda, a ja ti mašem sa moreta.

Uuu, koliko rodjendanaca, noja, lilya, naca..ihaaaj SREĆNO VAM BILO
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 21/6/2013, 11:54

Čuh se i sama s Medom. Duša jedna, kako se namuči Mad
Medo moj mili zagrljaj

Daco:roll:Shockedaffraid Kako da ne štipnem ove guzice medene? Sad ću da probam da se izorganizujem nekako, pa da pre podne doletim do Palića. Javljam ti u toku dana kako ćemo Wink
Haljina je kao zavesa :DTako kaže Bosančeros Very HappyŠta ću, takva je moda! Sinoć na školskij žurci je bilo ludo. Stala nisam, imam upalu mišića. Direktorica mi naredila da do Septembra javim da sam opet na trudničkom. Kamo lepe sreće.
Čestitam rođendane love
Toliko vremena imam za ovo javljanje
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 21/6/2013, 12:23

missile ::
Shizika ::Missile, ne znam da li da ti chestitam na rezultatima mutacija ili ne, ponekad se nadamo da ce neshto otkriti pa da uzmemo terapiju i problem rijeshen. Zelim ti da te iznenadi jedna sasvim prirodna trudnoca. cvet

Šizo, čitaš mi misli.

i moje !

Medo cardice.
  e, pa super se stvari dogadjaju danas, samo da Daca prestane da pada po ustanovama Razz

Kod mene nista novo, Maus, ove godine smrdimo celo leto kod kuce....
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 21/6/2013, 12:24

E Mirce, pusti bre ove nase muskarce
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 21/6/2013, 12:25

Cure moje,puno toplih pozdrava od nas iz SK. Ima li vesti od Mede-tek sam se sad nakačila, a bater.slaba-nism čitala.
Šaljem ovo da ne ispari.
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 21/6/2013, 12:27

Meda stigla u sobu, bravo, sad lagano oporavak, pa doza joda, pa ako treba i nova intervencija, samo nek sve ide na bolje, sve će se to zvati juče! Držim fige i stiskam te jako za što lakši oporavak.

Cure, stisak, odo, kanim se sat vremena nešto s posla da počnem da radim, stvarno bi valjalo malo da se aktiviram.

Mimice, Bak i Miss će bogme biti trudne i neće ni moći da dodju na Drinu, i mi ćemo im se plaziti, kao što se Bak sad meni plazi! Pošteno je tako, neka ravnoteža se mora uspostaviti!lol! 

Orle, dje si ti sunce ti kalajisano sto godina?! Ljubim te u Mikija.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 21/6/2013, 12:27

cufta ::E Mirce, pusti bre ove nase muskarce

Ma da! Seksi haljina, pa pi..i što će i drugi da te gledaju!!!
yes 

i daj negde sličku, da i mi uživamo Very Happy
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 21/6/2013, 12:27

Oho, parižani stigli, lep provod želim. Ima vesti, eto daca je pisala na prethodnoj strani.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 30 od 40 Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu