KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Junska topla jutra stizu svuda

+52
menora72
Republica
SannI-AlL
red
dragmilk
Dacaa
Ninche
ninica2
medolino
Tinche
cicsa80
zoxa
twinsi
emilie
Tanja83
Orline
fight&faith
Gramatika
dra00
KoMetaK
nina :)
Star77
bak
Botox
Vuchica
pcelica
plavaptica
bobica83
korpica
dr mali pariz
dacans
Bjanka
cufta
filipa.panko
djole42
HappyGirl
LaFolie
bubi80
MAAKKI
Simona
BiKsi :)
Ema78
Shizika
Mirjana
lilya
missile
Sofka
caci
maus
hany
SladZana
heart84
56 posters

Strana 35 od 40 Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

Junska topla jutra stizu svuda - Page 35 Empty Re: Junska topla jutra stizu svuda

Počalji od SladZana 24/6/2013, 08:39

Dpbro jutro drugari Very Happy

Bulevarko draga mnogo ste slatki i lijepi yes ljubav

Medo poljubac

Cvrle muskarcino zgodna likeit

Pticice, Anci je uzivala u potpunosti sa tatom Very Happy

Mi juce uzivali na moru, mada nije bilo sunny mnogo, dok nismo primili vijesti o rumunskom autobusu No
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Junska topla jutra stizu svuda - Page 35 Empty Re: Junska topla jutra stizu svuda

Počalji od maus 24/6/2013, 09:43

Dobro jutro zene moje drage!

Mihajloooooooooooooo lepoto lepoto, lepoto!!!! Bulevar draga sve cestitke, Mihajlo je divan! Kada sam u proslu nedelju bila u NS i dok smo sedele na strandu, pitam, dragu nam i milu Draganovicku gde si ti, kad ona rece da si se porodila. A ja bila u Kikindi kod sestre i nisam imala vremena da svrljam Kutkjom. Uzivaj draga!

Medo sto volim da vidim tvoje postove na Kutku! Svakim danom si sve blize i blize konacnoj pobedi. Ljubim te!

Milutin budi Liluy ranom zorom joooooooooooooj hahahahahahaha Zvrk maleni slatki!

Botox kod vas radno i radno. Muz ima svakojake ideje, neka, samo neka ih sprovodi u delo a ti uzivaj sa sekom.

Caci veliki pozdrav za tatu i da sto pre izadje iz bolnbice. kada se vidjas sa Parizanima? Caci i meni se cini da se vas dvoje u poslednje vreme cesto svadjate.

Gramatika, falis na jutrima. Ljubi mladunce! Ja nisam ljubitelj klime.

Sladjo, Marija:D jutros procitah na sajtu B92 o nesreci. Strasno!

Ptico, spremate li se za rodjus? Tj rodjendane, Anin i tvoj:12a:

Biksaco, odlicno znam kako ti je po ovim vrelim danima. I leto 2008. godine, kada sam bila trudna je bilo pakleno, a ja , k`o sto kazes, ki kuvana noga. A onda mi Sneza salje poruku, kako je super Drina, kako se Nadja brcka, tralalalala Laughing

Bak sada spava, njena plaza je od podneva pa do mraka:aa:

Miss gde si ti ovih dana zeno lepa?

Meta zeno, ne znam sta da ti kazem za spermogram. Moguce da je bio pod stresom. Da on ipak ponovi nalaz, a? Ima li sanse da se uzorak odnese u neki lab?

Nina kako je mama? Kada krece sa terapijom? Veliki pozdrav za nju!

Daco, Mina je definitivno lepa na tebe! I Andrej lici na tebe. Jos malo more i uzivancija!

Miro, gerilko hahahahahaha Zene ko ide u pravcu SU neka se obavezno javi Miri kako vas ne bi prepadala i spopadala i zaskakala. Su gotove pripreme za prvi rodjendanko? Jioooooj kakav je Cvrle u gacama majko mila hahahahahahaha guzica nad guzicama!

Emilie uskoro ces pofatati konce ko je ko. Ima nas VAZDA , MASALA!

Shiz, mi smo na Mljetu od 4. avgusta. Minimum smo 2 nedelje tamo a odlazak u Makarsku obavezno i ovo leto. Cucemo se jos i bilo bi lepo da se vidimo.

Orliska kako vas dvoje provodite ove vrele dane?

Bubi kako je tata?

Tanja zmaju zeno strava si! Bravo za jos jedan obilazak nase Mede:aa31:

Maaki drago mi je sto si izbacila sav nagomilan stres.

Lucija mila ajd ti kod mene na bazen. Ti, Anci i ja tri koke ima da budemo najglavnije na bazenu.

Zene sve vas pozdravljam i ljubim!
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 24/6/2013, 09:59

Cufto lepo ja kazem obuci tom detetu kupaci i posalji ga vamo kod druge mame, ne bi li se malo probrckalo sa nama...a ima tu i svog momcica..ljubac veeeeliki
dacans
dacans

Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 24/6/2013, 11:49

Auuuuu, Novosađani deluju dok Cvrle spava Rolling Eyes
Da ne bude "ko pre devojci..." :shock:Mora da ima neka poslovica i u našu korist...iščeprkaću je ja LaughingRazz
Elem, noćas se setih da nisam Tanji zmaju rekla da joj se divim i zahvaljujem što je još jednom posetila Medu. queencvet 
Pošto vas je Mišica kraljica sve pobrojala, da ne ponavljam. Sve vas volem i obećavam da ću paziti kaovzaskačem, kako vas ne bi spucala srčka Wink
Mihajlo majstore, lepi dečače, dobro doš'o! Zdrav, srećan i dugovečan bio srcasrcasrcasrcasrcasrcasrcasrcasrcasrcasrcasrcasrca
Majko bulevarko čestitam čestitamočestitamočestitamočestitamočestitamočestitamočestitamočestitamočestitamočestitamočestitamo
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 24/6/2013, 11:51

Kakva sam ja slepica v
Mišu, avatar je za istop osmeh srceosmeh srceosmeh srce
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 24/6/2013, 11:57

Jutros sam L probudila za jaslice (jer je legla u ponoc). Sela je na nosu, ja otisla u kuhinju i cujem TUP (glava po laminatu) i plač. Zaspala na nosi i prevrnula se na stranu Very Happy. Na kraju smo se obe smejale.

Kometok, ne razumjem se u TESE, ali u najvijanje da sve prodje super se razumem, i to cu raditi iz sve snage

Unistio me rumunski autobus... uzas!!!
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 24/6/2013, 11:58

Iju ja tek sada vidim Mišev novi avatar  jeeeeee....kakava princeza radost
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 24/6/2013, 12:25

Misicu naočare

Sad se pitam da nisam ja Luciju rodila? Very Happy
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 24/6/2013, 12:35

Dan jutra .
I danas dosta vruce...jedva sam stigla na poslu.
Prvo da izljubim Medolinu...draga svaki put kad vidim da si pisala,znam da si sve blize i blize pobedi ljubavljubav
Jeste misu ...svage su postale cesce i intenzivnije kad smo ozbiljnije poceli da radimo na bebu. Tolerancija nam je pala ,cini mi se ispod nule. Juce smo pricali i pricali do kozna kad u noci. Dogovorili smo se da i dvoje damo sve od sebe da nebude vise svaga i oboje smo se slozili kad da su svage pocele da se javljaju od kad smo poceli da radimo na bebi. Dogovorili smo se i da vise necemo nista da radimo. Da ako treba da bude,dogodi ce se. Ako je to razlog .....
Videce mo.
Tata je dosta bolje, juce skinuli drenove i ustao je i setao i danas isto. Boze hvalati.
Juce sam se cula sa parizankom...mi pricamo a u pozadini cujem bb istoph se. Videcemo se najverojatnije u sredu. Jedva cekam.
Mimo ljubim te u tvom slatkom avatru,ljubim Luciju u glavicu...i naseg novog clana kutka Mihajlo ...bulevarko c Cvrleta u muskim gacama kad videh lovelove daco tvoja dva angela ljubavljubav
Lilya nocas sam te sanjala...zajedno smo vezbali yogu...kako mi samo fali pokusala sam sam kod kuce ali mi neide, imas neki savet??
...i mene potresla tragedija u moracu.... koliko sam puta tuda prolazila....
Odoh sad ljubavljubav
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 24/6/2013, 12:38

Dan!

OMA da primetim - Mihajlo, medeni mali!!!!! radost Da se istopiš dok ga gledaš!

A kakva je to princeza sa srce-naočarama!!!!  love naočare likeitAna iz grada Lozana! Lepota!

Videh i Cvrleta love i Andreja love i Minu love na zadnjih par strana, epa više nego dovoljno da me obuzme pozitivna energija, da mi nabace osmeh na lice i da zaboravim na sve gluposti, ali baš gluposti, koje me nerviraju ovih dana. Naravno - poslovne gluposti, koje nemaju veze s realnim poslom, nego s ljudima. Eto, ima ih raznih, al ova deca na Kutku me vrate u realnost i podsete šta je najvažnije. Tako da neću sebi da dižem fT4 zbog kojekakvih likova. Laughing

Kod mene ništa posebno novo, osim što se na privatnom planu nerviram što odmah u maju ne uradeh ja histeroskopiju, pa u akciju, nego čekam ja kojekakve mutacije i šta već, to je moglo i paralelno. Al sad posle bitke svi generali pametni.

I tako, imam posla, sve vas pozdravljam, pa se pišemo.....

d

P.S. Svakog jutra pre polaska na posao uzmem malo Mišicinog meda, i pomislim na nju i Anu i odlazak u Lozanu. Wink Kao da je juče bilo. Da ne pominjem koliko mislim na Iv.
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 24/6/2013, 12:39

A sad i Medolinu da pozdravim i kažem koliko se divim njenoj hrabrosti! Sve je bliže pobedi!  yes 

ljubav
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 24/6/2013, 12:42

cufta ::Jutros sam L probudila za jaslice (jer je legla u ponoc). Sela je na nosu, ja otisla u kuhinju i cujem TUP (glava po laminatu) i plač. Zaspala na nosi i prevrnula se na stranu Very Happy. Na kraju smo se obe smejale.
Lutka jedna Lepa!!!!! naočare
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od emilie 24/6/2013, 12:46

dobar dan,vesele cice osmeh srce kako ste ? kod mene veselo od jutros malena zeli vani.ali kako kad je toplo? zato sam joj napunila kadicu i brckala se...dok sam ja sredila stan i sredila sebe Laughing    cufto,zamisljam je kako se prevrnula sa nose ,dusa mala..tako se i moj bratanac prevrnuo ali on se nije prbudio.nego morala snaja da ga vrati u krevetac Laughing   Caci,sa muzem je samo mozda neka faza...nadam se da ce proci. Mihailo,dusa mala.kako je lep dok spava srca Maus,a tvoj avatar je med medeni igracice nadam se da je tvoje dete ,da ne pobrkao opet lol!
  Medo,tako mi je drago da si dobro i da sve ide kako treba osmeh srce
emilie
emilie

Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 24/6/2013, 12:52

Miss, nikad se ne zna sta je za sta dobro

Caci, odlicno ste sredili stvari. Podsetila me vasa prica na pricu sa TV. Pre neki dan je bila reportaza o prvoj bebi (sada vec odraslom coveku) iz epruvete kod nas. On je rekao da su njegovi roditelji odmah posle njega spontano dobili jos jedno dete. Kažu DLM "stvari bolje hodaju kad ne misliš na prodaju"

A sada nesto lepo i dirljivo

https://www.youtube.com/watch_popup?v=UJrSUHK9Luw
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 24/6/2013, 17:36

Nikako da sednem i ko covek ovde napisem jedan poduzi post u kojem bih sve pomenula Rolling Eyes

Prvo da pozdravim Medu i pozelim joj brz i sto laksi oporavak.
Daci i Tanji da kazem da su zene za medalju i da im skidam kapu za sve sto cine.
Mirkin vencic takodje prelep i toliko divan gest yes

Onda, Bulevarki da kazem da joj je sin prelep osmeh srce
Caci, iskreno se nadam da ce sada sve ici bolje kada ste ti i tm seli i o svemu porazgovarali.
Misice, novi avatar, nema tog smajlica koji bi mogao da docara moju odusevljenost.
Parizani uzivaju, Bak uziva, ako tako i treba.
Miss, malo si nam zauzeta, ja bih rekla Very Happy
Meta, ja ti vec sve rekla. Svakako bi trebalo da tm ponovi spermogram.
Vidim da se planira druzenje na moru :aa15:Misice i Siz, to bi bilo divno.
Nina, nadam se da ce tvojoj mami uskoro biti bolje.
Bubi, kako je tvom tati? Rece pre neki dan da ima nekih problema sa stomakom.
Cufta, draga, stvarno peh sa tim bazenom Rolling Eyes
Biksi, sta se cita ovih dana? Ako se dobro secam pitala si za preporuku za knjigu.
Cicsa, c
Makkii, Sladjo, Emili, Orlicka, sve vas stiskam d

Hvala i ovde na lepim zeljama za divan dan, kao sto sam tamo na cestitkama napisala sestra mi je ipak najlepsi poklon priredila: imace jos jednu bebu, u petak je bio UZ i jos jedno srculence kuca i rucice masu srcasrcasrcasrcasrcasrca:aa5:Tetkino pile Laka ce biti uskoro stariji brat yes
Nisam htela da pisem do prvog UZ. Ja sam znala da je trudna jos dok smo bili kod njih, nije ni ona znala. Jos mi kaze da sam luda i da ce drugo dete pricekati i mi se vratimo i ona me zove i kaze da sam bila u pravu. Tako sam znala i prvi put kad je ostala trudna i kad se poradjala. Kako ne znam, ali eto nekako znam. Valjda zato sto mi je sestra.
Laka sada bolje hoda i verovatno ce to njegovo sepanje za koji dan proci. A zasto je to radio niko ne zna Rolling Eyes

A Milutinko, Milutinko je nas cakani predivni macorcina i mnogo ga volimo osmeh srce
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 24/6/2013, 18:30

NIšta još ne čitam Lilya!

Tvojoj seki želim mirnu trudnoću, a tebi da uskoro kreneš sekinim stopama!

Da ljubnem medolino, nadam se da je danas još bolje i da su joj izvadili drenove!

I ovde da poskočim za pozitivnu betu od naše Lafolie, presrećna sam zbog nje i njenog dragog!

ddddddddddddddddddddddddddddddddd

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 24/6/2013, 18:59

Bravo Lili za sestru i tvoje osecaje u vezi sa njom

Folie pozitivna beta????????????? Coveceeeeeeeeeeeeeeee   likeitlikeitlikeitlikeitlikeitlikeitlikeitlikeitlikeitlikeitlikeit

Bilo nekad u staroj Grckoj...

Zena resila da se uda, pa je pitala filozofa Aristipa za savet.
 Mudrac joj rece,, Lep ce te najverovatnije izdati.
Ruzan ti se nece svidjati.
 Siromasan ce te upropastiti,
a bogat ce tobom vladati.
 Izaberi sta ces od toga najlakse podneti.
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 24/6/2013, 19:04

Ako vaš muškarac:
1. Ne pije
2. Ne psuje
3. Ne ljuti vas
4. Ne sedi za kompjuterom
5. Ne ide sa prijateljima da gleda utakmice...
Onda ga bocnite nekim štapom, jer izgleda da je umro.

Junska topla jutra stizu svuda - Page 35 Cleardot
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 24/6/2013, 19:31

lilyo, chestitke tvojoj sestri. Uskoro ce ona naslutiti tvoju trudnocu, a ako nece ona hoce Milutin! yes
Missile, kad ti je najpogodnije uraditi histero?
Zaboravih zagrliti makkii grljenje, drago mi je da si se uspjela osloboditi stresa.
Mishice, kako to preko 2 sedmice odmora u inostranstvu, srbijanska burzoazijo Razz, a znak raspoznavanja u Makarskoj - crvena petokraka? lol!
Ove dvije, Tanja i KoMeta, samo me postide, ja ne bih stigla u sedmici dana uraditi shto one u danu uspiju. ascvet
Joj, cufta, kod mm su 3. i 4. jako povezani, 1.,2. i 5. ga sasvim opisuje, imam li razloga za brigu?
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 24/6/2013, 19:41

svima da mahnem :)
posebno
medo, lafolie, caci cvetcvetcvet

kako je prijalo danasnje osvezenje, zar ne :)
mada sam cini mi se pospana, al ok, malo odmora od one zege :)
sitno brojimo do kupanja i krpa i lege, 
lepe snove svima d
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 24/6/2013, 19:43

Nemas Shizi, sto neko rece pre neki dan, svi su oni manje-vise isti.....
   A vas dve me samo mamite sa tom Makrskom, kad pobegnem odavde od svih i pridruzim vam se......a imam i pionirski maramu i petokraku i zastave.... Very Happy
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 24/6/2013, 19:46

Odlichno cufto, josh da utvrdimo repertoar pjesama. d
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 24/6/2013, 20:02

vladam materijom i pratim, samo javite redosled
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 24/6/2013, 20:30

Eheeeeeeeeeeeeeeeeej zeneeeeeeeeeeeeeeeeeee dje steeeeeeeeeeeee!!!!

Lafeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zenoooooooooooo TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Presresrecna sam zbog tebe:aa15:srecasrecasrecasrecasrecasrecasrecasrecasrecasrecasrecasrecasrecasrecasrecasrecasrecasrecasrecasrecasrecasrecasrecasrecasreca

Shiz pa eto 2 nedelje, zasluzila sam:PNego da primimo i Cuftu,a? Cufto zeno sacuvala si maramu i kapu pionirsku, jooj kako ti zavidim, nemas pojma. Posto prodajes?
Pesme, zna se
Od Vardara pa do Makarske:D
Jugoslavijo Jugoslavijooooooooo

Lilya super! Pozdravi seku. I Lule je bolje, ma divno!
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 24/6/2013, 20:33

Neee Maus, dale su mi je nove generacije. Svakog 25. maja sam nosila pionirsku maramu na poslu, pa sam dobila i znacku i kapu od novih generacija. Ta je marama svima budila nezne emocije, niko nije imao nikakav zao komentar

Onda tako "od Vardara preko Marakarske do Triglava"....
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 35 od 40 Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu