Nasa jutra u martu
+10
adriatika
TetaSneki
nadalina
mijica
terka
Hitron-Luka
maja76
Jelence
rsrce
maus
14 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 11 od 11
Strana 11 od 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Nasa jutra u martu
Dobar dan!
Ujna Jelence cestitam :cheers: :cheers: :cheers: Bas lepa vest. Takodje sve cestitke i ujaku Saletu,kao i roditeljima.
Nekice znam da si ostala bez daha od prelepe prirode.Kada putujem na more prolazim bas tuda uvek napravimo malu pauzu,jer stvarno treba zaustaviti auto i diviti se toj lepoti.
Gogsi bas si vredna.U stvari sve smo vredne i na ovom forumu su samo NAJ NAJ NAJ!!! :aa1: Odoh u setnju sa Nadjom i da uplatim dobitni tiket.
Ujna Jelence cestitam :cheers: :cheers: :cheers: Bas lepa vest. Takodje sve cestitke i ujaku Saletu,kao i roditeljima.
Nekice znam da si ostala bez daha od prelepe prirode.Kada putujem na more prolazim bas tuda uvek napravimo malu pauzu,jer stvarno treba zaustaviti auto i diviti se toj lepoti.
Gogsi bas si vredna.U stvari sve smo vredne i na ovom forumu su samo NAJ NAJ NAJ!!! :aa1: Odoh u setnju sa Nadjom i da uplatim dobitni tiket.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Dobar i uspesan dan vam zelim!
Bas sam vas se uzelela, nema me ovih dana, mada sam par puta zvirkala da vidim otprilike sta se desava, ali nisam nista pisala. Internet je bio malo neposlusan, usporio je skroz tako da dok bi nesto napisala prosla bi svetlosna godina
Jelence sve najbolje ponosnim roditeljima i malom Stefanu i neka ih sreca prati.
Maus svidja mi se izjava "dobitni tiket", vidim neko vec trlja rukice, a trljacemo ih zajedno prvom prilikom kada odigramo jedan zajednicki!
Happy nista bolje ne opusta od plivanja, mozda je nekad bolje ne razmisljati o svakakvim posledicama, pa kad bismo o svemu tako razmisljali gde bi nas to dovelo. Samo se ti zatezi
Bas sam vas se uzelela, nema me ovih dana, mada sam par puta zvirkala da vidim otprilike sta se desava, ali nisam nista pisala. Internet je bio malo neposlusan, usporio je skroz tako da dok bi nesto napisala prosla bi svetlosna godina
Jelence sve najbolje ponosnim roditeljima i malom Stefanu i neka ih sreca prati.
Maus svidja mi se izjava "dobitni tiket", vidim neko vec trlja rukice, a trljacemo ih zajedno prvom prilikom kada odigramo jedan zajednicki!
Happy nista bolje ne opusta od plivanja, mozda je nekad bolje ne razmisljati o svakakvim posledicama, pa kad bismo o svemu tako razmisljali gde bi nas to dovelo. Samo se ti zatezi
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Vratila sam se iz skitnje i sta da kazem DIVAN DAN
Jelence duso, pa je propusila jutros da vam cestitam , stidim se, stidim....
Neka je mali Stefa ziv i zdrav i bude pravi dasa kad poraste i cuva svoju sekicu lepoticu!!!!
Jelence duso, pa je propusila jutros da vam cestitam , stidim se, stidim....
Neka je mali Stefa ziv i zdrav i bude pravi dasa kad poraste i cuva svoju sekicu lepoticu!!!!
Nekica- Broj poruka : 528
Godina : 48
Datum upisa : 04.02.2008
Da znate da je danasnji dan bio kao stvoren za setanje i skitanje. A sutrasnji dan je kao stvoren za druzenje i trac partije
Ja sutra krecem oko 7h za BG. Svraticu do drugarice koja je danas kupila suprefakt(jedva sam ga nasla,posle 1000976336 okrenutog br. telefona). Skoro se uselila u svoj stan i jos ga nisam videla. Dugo sam razmisljala sta da joj kupim. I na kraju sam se odlucila za prelepu saksiju i dracenu.Ona voli biljke i znam da ce se oduseviti.
Ja sutra krecem oko 7h za BG. Svraticu do drugarice koja je danas kupila suprefakt(jedva sam ga nasla,posle 1000976336 okrenutog br. telefona). Skoro se uselila u svoj stan i jos ga nisam videla. Dugo sam razmisljala sta da joj kupim. I na kraju sam se odlucila za prelepu saksiju i dracenu.Ona voli biljke i znam da ce se oduseviti.
Bravo mišice za dracenu, poželi drugarici srećan i blagosloven život u tom novom stanu
Nego cure nemoj da omanete jer skazaljke na satu treba pomeriti
Nego cure nemoj da omanete jer skazaljke na satu treba pomeriti
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Hvala na cestitkama devojke,Misicu super da si uspela,bas mi je drago,ali u buduce ako budes imala problema ZOVI ME imala sam ja nekoliko resenja za to.
Ostale zenskice ljubac za Vas
Ostale zenskice ljubac za Vas
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Jeco cestitam od srca....
Neka je mala dusa ziva i zdrava, :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: ...
Misicu pozdravi prijateljicu i cestitaj useljene....(Koja je to biljka dracena)?
Nekice obavezno aparat svak put sa sobom
Neka je mala dusa ziva i zdrava, :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: ...
Misicu pozdravi prijateljicu i cestitaj useljene....(Koja je to biljka dracena)?
Nekice obavezno aparat svak put sa sobom
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Hvala draga moja.Znam ja da se mogu osloniti i na tebe i na sve devojke na ovom forumu Problem je bio sto sam kasno saznala da ta apoteka nije nabavila supr. a subota je,ne znam dokle rade apoteke,samo sam razmisljala tel. u ruke i okreci brojeve apoteka po Sapcu i Beogradu.Bitno je da sam nabavila suprefakt.Jelence ::ali u buduce ako budes imala problema ZOVI ME imala sam ja nekoliko resenja za to.
maus ::Znam ja da se mogu osloniti i na tebe i na sve devojke na ovom forumu
Dobro jutro curke urmašice forumašice E ovaj dan je stvoren za naše druženje. Nekica i Mišica su verovatno krenule ili će uskoro.Devojke srećan put!
Baš mi žao što nećemo sve biti zajedno ali ima vremena ...
Baš mi žao što nećemo sve biti zajedno ali ima vremena ...
Dobro jutro devojke,sta kazete kakav divan dan za vidjanje slatkih urmasica :)
Ljubac
Ljubac
Gde ste vi spavalice.
Aktivne preko vikenda a danas spavate.
Ma dobro.Ponedeljak je to.Ali lep dan.Za ove buduce mamice posebno.
A i dan je produzen.Jes` da ne mogu da se razbudim ujutru ali popodne je divno.
Jedva cekam da obucem nove stvari.Uglavnom bele.Od sandala, tasne do suknje sa visoki struk.Bas uzivam u tome.
A sto imam jednu bluzu.Bas bi mogla biti i trudnicka.
A bela.Uf,uf.
Aktivne preko vikenda a danas spavate.
Ma dobro.Ponedeljak je to.Ali lep dan.Za ove buduce mamice posebno.
A i dan je produzen.Jes` da ne mogu da se razbudim ujutru ali popodne je divno.
Jedva cekam da obucem nove stvari.Uglavnom bele.Od sandala, tasne do suknje sa visoki struk.Bas uzivam u tome.
A sto imam jednu bluzu.Bas bi mogla biti i trudnicka.
A bela.Uf,uf.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
:bounce: :bounce: :bounce: e draga bas me nasmeja,sta ti je zensko sve ,sve ,al se docerati mora
Adriatika imaš pravo, obožavam kad se promeni godišnje doba pa izvučem staru garderobu, a ona mi izgleda ko nova. A još kad promenim i posao, onda ti to dođe kao da mi je sva garderoba nova, jerbo niko ne zna koliko sam godina nosila istu
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
Curke, jutro i dan vam predivni bili!
Ja volim toplije vreme samo zato što ne podnosim tonu stvari na meni, sve me to guši i opterećuje BRAVO ZA LETO I PROLEĆE! :cheers: Nego sad kad istrče tinejđerke sa adutima u sred bela dana kao da su na plaži , redovno nemam pojma gde da gledam E ta vrsta estradne garderobe me TOTALNO IZLUĐUJE!
Adriatika Sneki baš ste me nasmejale a inače mnogo volim belo!
Ja volim toplije vreme samo zato što ne podnosim tonu stvari na meni, sve me to guši i opterećuje BRAVO ZA LETO I PROLEĆE! :cheers: Nego sad kad istrče tinejđerke sa adutima u sred bela dana kao da su na plaži , redovno nemam pojma gde da gledam E ta vrsta estradne garderobe me TOTALNO IZLUĐUJE!
Adriatika Sneki baš ste me nasmejale a inače mnogo volim belo!
HappyGirl ::BRAVO ZA LETO I PROLEĆE! :cheers: Nego sad kad istrče tinejđerke sa adutima u sred bela dana kao da su na plaži , redovno nemam pojma gde da gledam E ta vrsta estradne garderobe me TOTALNO IZLUĐUJE!
Ti si moj Bog
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Veselo, veselo.
Vidi se da je Prolece prihajalo. :flower:
Happy danas sam u sivo-beloj kombinaciji.Sofisticirano.
Mada bih vise volela, kao Jelence, da kupujem bebironu.
Vidi se da je Prolece prihajalo. :flower:
Happy danas sam u sivo-beloj kombinaciji.Sofisticirano.
Mada bih vise volela, kao Jelence, da kupujem bebironu.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Dace Bog uskoro Adriatika,videces.
Strana 11 od 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 11 od 11
Dozvole ovog foruma: