Najlepsa jutra u martu
+41
twinsi
bobica83
MARA
mijaki
Mirjana
dacans
Botox
lilya
cufta
korpica
tetreb
dragmilk
Orline
BiKsi :)
zoxa
HappyGirl
JAmajka
cicsa80
caci
MAAKKI
Gramatika
missile
Bjanka
cici
Tanja83
Vuchica
bak
plavaptica
neca73
bulevarka
KoMetaK
Tinche
SladZana
LaFolie
nena beba
nina :)
hany
Ema78
Milijana
dr mali pariz
maus
45 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 21 od 32
Strana 21 od 32 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32
Re: Najlepsa jutra u martu
DACO CARICE, u decicu te ljubim!!!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Da vam pojasnim...ljubi me Meta jer ide SUTRA na histeroskopiju i TVL..pa ajd da joj držimo fige da joj nalazi budu super..a ako nešto i ne bude da joj dr oma sredi pa da doceka ovo proleće kao
ljubim te draga i vidimo se sutra
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
ej i obrati pažnju Meta...depilacija je ključna
Draga, cim sam napisala da s icarica - ti si me zvala da mi kazes lepe info! Stvarno si CARICA!!!
Hvala ti i ovde puno! Srecom pa sam zakazala totalnu depilaciju za veceras! Nego, j..te, ja nemam spavacicu ovde! Znala sam da mora jos neki problem da se pojavi!
Hvala ti i ovde puno! Srecom pa sam zakazala totalnu depilaciju za veceras! Nego, j..te, ja nemam spavacicu ovde! Znala sam da mora jos neki problem da se pojavi!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
dacans ::Da vam pojasnim...ljubi me Meta jer ide SUTRA na histeroskopiju i TVL..pa ajd da joj držimo fige da joj nalazi budu super..a ako nešto i ne bude da joj dr oma sredi pa da doceka ovo proleće kao
Bravo Daco
Metic, sretno sutra.
Ja u guzvi, za koji dan i bez neta, samo na EDGE-u. Selidba zakazana za subotu, 30. marta, u nedelju, 24. marta su opet morali da lupaju jedan zid. Sta da vam kazem
Odo da radim i da o stanu ne mislim
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
100 puta ura za Dacu URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA \
100 puta ura za Metu URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Spavacica najmanji problem, trk u prodavnicu i kupuj. Joj Meta sto se radujem sto se radujem sto se radujeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm April je tvoj
Caci navijacice
Lilya jel treba pomoc za selidbu. ja sam uvek za povic`potegni
Spavacica najmanji problem, trk u prodavnicu i kupuj. Joj Meta sto se radujem sto se radujem sto se radujeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm April je tvoj
Caci navijacice
Lilya jel treba pomoc za selidbu. ja sam uvek za povic`potegni
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Devojke, ne znam za vas, ali meni ovo prolece nesto cudno izgleda...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
i meniEma78 ::Devojke, ne znam za vas, ali meni ovo prolece nesto cudno izgleda...
Meta, srecno sutraaaa, jupiii, vidis da ovaj Utorak na kraju i nece biti tako los...
Ljubim svu ovu preslatku kutanjsku decicu...
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Ema78 ::Devojke, ne znam za vas, ali meni ovo prolece nesto cudno izgleda...
Malo lici na ledeno doba.
Misice, hvala od srca, znas koliko si ti veeeliko Moram da kazem da nam se toliko ljudi ponudilo za pomoc da sam ja ovih dana zbog toliko nesebicne podrske ljudi oko nas jako srecna i dirnuta
Daco, jos jednom svaka cast
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Dobro jutro!
Napolju veje,kao da je januar,ali ne smeta mi-od jutros sam super raspoložena (bez nekog razloga).
Čujem od kolega da je i večeras neka utakmica ..,pozvala sam drugarice na kafu,a mm neka se snađe.Nisam vam ja kao Caci...Volim sport,ali naš fudbal -nikako.
Caci,lutko,lepo ti stoji ta zastava i kapica.
Maus, kakvu ti memoriju imaš... Ljubi mi Ančicu,tatinu mazu.
Mili,ti se baš namuči ove zime,sa prehladama,virusima,T...Želim vam da brzo ozdravite.
URAAAAAAAAAA, za Metu da ovaj april bude tvoj.
Daco .Leči indijance,da što pre ozdrave.
Odoh da radim,sve vas ljubim,posebno dečicu.
Napolju veje,kao da je januar,ali ne smeta mi-od jutros sam super raspoložena (bez nekog razloga).
Čujem od kolega da je i večeras neka utakmica ..,pozvala sam drugarice na kafu,a mm neka se snađe.Nisam vam ja kao Caci...Volim sport,ali naš fudbal -nikako.
Caci,lutko,lepo ti stoji ta zastava i kapica.
Maus, kakvu ti memoriju imaš... Ljubi mi Ančicu,tatinu mazu.
Mili,ti se baš namuči ove zime,sa prehladama,virusima,T...Želim vam da brzo ozdravite.
URAAAAAAAAAA, za Metu da ovaj april bude tvoj.
Daco .Leči indijance,da što pre ozdrave.
Odoh da radim,sve vas ljubim,posebno dečicu.
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Joj, CACI, što si mi slatka!!!!!!
Makedonsko devojče, pa jel pobedi Makedonija, koju moja mama jako voleše, pa mi dade ime po vaša narodna pesna. Kakav mi makedonski?
Ne pratim, stvarno ne znam jel ste pobedili. Nadam se da jeste, ko god bio protivnik, uključujući i nas.
Ti nam znači u aprilu stižeš u Bg
Makedonsko devojče, pa jel pobedi Makedonija, koju moja mama jako voleše, pa mi dade ime po vaša narodna pesna. Kakav mi makedonski?
Ne pratim, stvarno ne znam jel ste pobedili. Nadam se da jeste, ko god bio protivnik, uključujući i nas.
Ti nam znači u aprilu stižeš u Bg
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Razbacanko, hehehe Na more idemo sa jednom ludom ujnom koja je već najavila da će da ga nauči kako frajer pravilno hoda , tj. zabacuje noge levo i desno kako bi se stekao dojam da mu nešto smeta da hoda normalnocufta :: Mirče, Cvrle se nabucao od vežbi i pravi je razbacanko.
Bobice, Mili, Daco Šta da vam kažem, sem da poželim da dečica što pre ozdrave
I letošnje stvarčice i video zapise...kao da je pre sto godina biloplavaptica ::Gledala danas neke njene letosnje stvari...ne mogu da verujem da je bila onolicka
Meta ::Moj razgovor sa Mirom: zvni tel, ona se javlja i kaze - cujemo se kasnije u guzvi sam!!!!
maus ::
U nedelju popodne je stigao Milan. Cekale smo ga stanici. Ana je od rane zore na 25 sekundi pitala kada stize tajusica Kada je autobus stao bukvalno je uletela u autobus:"Hocu kod tate, pomerite se!!!" Zalepila se za njega, zalepila i rukama i nogama i cmakala ga je narednih 5 sati. Cak su tako i seli u auto, zalepljeni. Ja sam morala da iznesem skije, pancerice, kofer... Zna se ko je snagator u kuci A Milan...hehehehehe bas mu je nedostajala, sav se raznezio. Kaze da sam mu i ja falila, ajd da mu verujem
Prepisujem od Mišicedacans ::Da vam pojasnim...ljubi me Meta jer ide SUTRA na histeroskopiju i TVL..pa ajd da joj držimo fige da joj nalazi budu super..a ako nešto i ne bude da joj dr oma sredi pa da doceka ovo proleće kao
maus ::100 puta ura za Dacu URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA \
Uuuu, kakav problem Ćuti bre tu! Evo ja ću ti poslati spavaćicu busom, ako ne nađeš neku Samo javiMeta :: Nego, j..te, ja nemam spavacicu ovde! Znala sam da mora jos neki problem da se pojavi!
Uh što je meni lepo kad pogledam kako se sve beliEma78 ::Devojke, ne znam za vas, ali meni ovo prolece nesto cudno izgleda...
Mada bi mogla da zatvorim prozor...da mi se dete ne smrzne
Dobro jutro svima
Moj veliki muški sisar je juče najavio, posle tro sekundnog-kašlja, da je gotov Odmah se sam izolovao i ne znam kako je preživeo noć Jutros me je zvao da čuje kako smo ja i Cvrle, što znači da je živ! Osim ako mi se javlja sa onog sveta, ne želeći da me brine
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
caci ::
Evo kako sam se provela...izvikala sam se a mm kaze nevici toliko vazduh je hladan zasipnuces
Miro, muski sisar
Daco, svaka cast
Meta, kupi neku sexy Ja sam posle histero ostala trudna, Maloj i mojoj drugarici uspele VTO, i jos jednu zenicu znam da ima blizance posle histero, tako ces i ti
Milena nema T, a ja jedem jogurt i zitarice (nemam smajli koji povraca), ali stomace poselo da ispada i moram da batalim krofne
Daco, svaka cast
Meta, kupi neku sexy Ja sam posle histero ostala trudna, Maloj i mojoj drugarici uspele VTO, i jos jednu zenicu znam da ima blizance posle histero, tako ces i ti
Milena nema T, a ja jedem jogurt i zitarice (nemam smajli koji povraca), ali stomace poselo da ispada i moram da batalim krofne
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Milijana ::
Milena nema T,
Može?Milijana ::a ja jedem jogurt i zitarice (nemam smajli koji povraca), ali stomace poselo da ispada i moram da batalim krofne
Ne znam šta tačno jedeš, jer ja obožavam žitarice i jogurt
Ja sam ih dosta dugo jela sa jogurtom, pa mi se odjednom ogadilo, sad ih jedem s mlekom, dokle cu tako, ne znam, mozda se uskoro vratim jogurtu. Evo, dok kucam ovaj tekst, ova dva djavolka me cupaju za levu ruku i izvlace mi tastaturu, balansiramMirjana ::
Ne znam šta tačno jedeš, jer ja obožavam žitarice i jogurt
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010
ha ha ha Balansiraš li još uvek ili su te savladali?
Ja žitarice jedem sa svakom vrstom mleka, npr. sada sa sojinim slatkim i u svakom obliku. Obožavam žitarice
Ja žitarice jedem sa svakom vrstom mleka, npr. sada sa sojinim slatkim i u svakom obliku. Obožavam žitarice
Pa, kako se uzme, morala sam da prestanem sa kuckanjem i da ih odnesem u sobu, ko je pobedio, ne mogu reci sa sigurnoscu
Dragić, daj neku sličicu ovde, na avataru su minijaturni
imas sliku na klubu 38 i na rodjendanskoj stranici, ali evoMirjana ::Dragić, daj neku sličicu ovde, na avataru su minijaturni
Ej devojke nisam ja ono napisala da bi vi mene hvalile nego da navijamo za Metu kometu ...sto puta URA za METU sto ono kaze Misica..Misice
Elem Meta..ja imam mojih trudnickih spavacica..pa tiujutru kad budes ulazila u NS zvrcni..taman mi krecemo na posao pa da ti dam te talicne...msm ako elis indijance..imam ih u vise boja..i plave i rozle..
LJubim te i drzim fige jaaaako za sutra..i javljaj se oma posle
Lilya stvarno ako trebaju jaki muski da zasucu rukave samo kazi eto nas devojaka kod tebe caskom, ima i cvece i jagode oma da zasadimo
Elem Meta..ja imam mojih trudnickih spavacica..pa tiujutru kad budes ulazila u NS zvrcni..taman mi krecemo na posao pa da ti dam te talicne...msm ako elis indijance..imam ih u vise boja..i plave i rozle..
LJubim te i drzim fige jaaaako za sutra..i javljaj se oma posle
Lilya stvarno ako trebaju jaki muski da zasucu rukave samo kazi eto nas devojaka kod tebe caskom, ima i cvece i jagode oma da zasadimo
Dragmilk, Nikola liči na mamu A oboje su stvaaaarno medeni!!!!!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Jao drugari naši mili, kako ste medeni
Dobar dan
Ja sam ko izbacena iz masine za mlevenje mesa Spavala 2 puta po 2 sata u zadnjih 24.
Dragmilk, decica su ti preslatka
Meta
Misicin Milan je imao savrsen docek sa zimovanja
Mili, znam tacno kako ti je sa tim zitaricama Ja sam tako cesto obustavljala hranu iz pekare i zamenjivala Muslijem....uh...
Ajd u zdravlje, odoh da citam sta jos ima novo, dok mi se Ana ne probudi iz 10-minutne dremke.
Ja sam ko izbacena iz masine za mlevenje mesa Spavala 2 puta po 2 sata u zadnjih 24.
Dragmilk, decica su ti preslatka
Meta
Misicin Milan je imao savrsen docek sa zimovanja
Mili, znam tacno kako ti je sa tim zitaricama Ja sam tako cesto obustavljala hranu iz pekare i zamenjivala Muslijem....uh...
Ajd u zdravlje, odoh da citam sta jos ima novo, dok mi se Ana ne probudi iz 10-minutne dremke.
plavaptica- Broj poruka : 1463
Datum upisa : 07.07.2011
Ali te žitarice su takođe ugljeni hidrati. Odakle vam ideja da one ne goje?
Meta, ja navijam za prognoze koje su ti dali!!!!!!!!!!!!!!!!
Mm je pre par dana pokušao da se baci u trans sa kijavicom , ali se nisam ni trznula, te je velika bolest pala u zaborav.
Vidi ove Jelenu i Nikolu.....
Meta, ja navijam za prognoze koje su ti dali!!!!!!!!!!!!!!!!
Mm je pre par dana pokušao da se baci u trans sa kijavicom , ali se nisam ni trznula, te je velika bolest pala u zaborav.
Vidi ove Jelenu i Nikolu.....
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Strana 21 od 32 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 21 od 32
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu