Najlepsa jutra u martu
+41
twinsi
bobica83
MARA
mijaki
Mirjana
dacans
Botox
lilya
cufta
korpica
tetreb
dragmilk
Orline
BiKsi :)
zoxa
HappyGirl
JAmajka
cicsa80
caci
MAAKKI
Gramatika
missile
Bjanka
cici
Tanja83
Vuchica
bak
plavaptica
neca73
bulevarka
KoMetaK
Tinche
SladZana
LaFolie
nena beba
nina :)
hany
Ema78
Milijana
dr mali pariz
maus
45 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 26 od 32
Strana 26 od 32 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32
Re: Najlepsa jutra u martu
Oooooo evo i novih clanova.......krug s eprosiruje svaki dan. P;ela sa decom, a danas i Bubi. DIVNO!
Bak, lepo da ti bude u tom gnježđenju!
Maus carice, ovo je proba za Loto i kucu na Mljetu. Ovo je znak da uplaćuješ loto. Mada nam i Lili pomaže i uplaćuje.
nervira me što ne mogu lepo da vas pratim poruku za porukom, ali na poslu nam je ogranicen Internet, vrlo malo stvari možemo da "otvorimo" i gledamo. Kutak ne možemo. Mogu sa telefona, ali za to mi uvek treba više vremena koje tamo nemam.
Mili, naravno da ćeš da učiš, nema nepotrebnog znanja. Ko yna kada to sve može da se isplati Miss....tako li je?
Bak, lepo da ti bude u tom gnježđenju!
Maus carice, ovo je proba za Loto i kucu na Mljetu. Ovo je znak da uplaćuješ loto. Mada nam i Lili pomaže i uplaćuje.
nervira me što ne mogu lepo da vas pratim poruku za porukom, ali na poslu nam je ogranicen Internet, vrlo malo stvari možemo da "otvorimo" i gledamo. Kutak ne možemo. Mogu sa telefona, ali za to mi uvek treba više vremena koje tamo nemam.
Mili, naravno da ćeš da učiš, nema nepotrebnog znanja. Ko yna kada to sve može da se isplati Miss....tako li je?
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Samo da vam mahnem. Tri majstora trenutno zavavaju razne stvari. Ispostavilo se da jedan od njih mi zna celu mamini familiju
Kuhinja spakovana, soba isto, ostaje kupatilo i garderoba i cipele.
Sutra ribanje, u subotu u 8 selidba. Divno smo zi eli ovih 7 godina u Beogradu, svaki dan mi je bio poseban
Nadam se da ce nam ovde biti samo bolje i lepse.
Na sve mislim, ali zaista nemam kad da pisem
Kuhinja spakovana, soba isto, ostaje kupatilo i garderoba i cipele.
Sutra ribanje, u subotu u 8 selidba. Divno smo zi eli ovih 7 godina u Beogradu, svaki dan mi je bio poseban
Nadam se da ce nam ovde biti samo bolje i lepse.
Na sve mislim, ali zaista nemam kad da pisem
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Ćufto, postoji neka izreka 'svaki rad se isplati', to podrazumeva i učenje. Moje iskustvo kaže da je apsolutno tačna!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Sve isto mislimmissile ::bubi80 ::Dobar dan Jutra!
Zelim i ovde da vas pozdravim i da vam se pridruzim jer mi se bas svidjate!sve do jedne!
Ja sam kao i mnoge od vas uz pomoc VTO rodila tri andjela dva decaka i devojcicu koji sada imaju 18 meseci.Nadam se da cemo se lepo i dugo druziti.Naravno da cu traziti i dozvolu za roditeljski dnevnik cim ugrabim malo vise vremena pa nas potrazite i tamo! Dok vam pisem ovo moji indijanci se penju po stolu pa cu morati da vas pozdravim jer je kod nas lep dan pa cemo u setnju!
Bubi, dobrodošla!!!! Svaka čast, trojke, i molim te, obavezno otvori RD!!!!
Missile, što ti je mističan avatar
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Lilyo, mogu misliti kako se osecas:)) ako se u nesto "razumem" ti su selidbe, ne smem reci koliko sam ih imala poslednjih godina...
Ali mi se bas dopalo ono sto si napisala, da cete u novi dom uneti zasigurno puno ljubavi!
Maus bravooooooooo!!!!!!
Blesava Bak lezi na jajima:))
Jos nesto sam htela...Da,ne mogu da se nagledam ove lepe dece..Obozavam blizance:) Prizeljkujem i mantram za jedan par:)
..pre svega,ajde vise to prolece,koje ce doneti ovde vidim mnogo rodaaaaaaa
Ali mi se bas dopalo ono sto si napisala, da cete u novi dom uneti zasigurno puno ljubavi!
Maus bravooooooooo!!!!!!
Blesava Bak lezi na jajima:))
Jos nesto sam htela...Da,ne mogu da se nagledam ove lepe dece..Obozavam blizance:) Prizeljkujem i mantram za jedan par:)
..pre svega,ajde vise to prolece,koje ce doneti ovde vidim mnogo rodaaaaaaa
Bjanka- Broj poruka : 480
Datum upisa : 13.07.2012
Mi bili u skitnji kod moje sestre... njen sin (4 meseca mlađi od L je bio na sajmu automobila), a drugi u stomaku, dolazi početkom maja.
Pravo da vam kažem jedva čekam vikend da se naodmaram.
Pravo da vam kažem jedva čekam vikend da se naodmaram.
Ja zaboravila da cestitam Misici na dobitku Gde je telefon tu je i 7 na Loto-u
Bubi dobrodosli svo cetvoro
Ana ludi ponovo, evo mi je u krilu i besno protesvuje jer joj je dosadno...Odoh dalje
Bubi dobrodosli svo cetvoro
Ana ludi ponovo, evo mi je u krilu i besno protesvuje jer joj je dosadno...Odoh dalje
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Dobro jutro
Jutro Ćufta..
Jutro svim ostalim divnim devojkama
Ajd ustajte vam kalaisano...diž se
Jutro svim ostalim divnim devojkama
Ajd ustajte vam kalaisano...diž se
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Dobro jutro!
Na Čukarici nije sunčano. Kišica, vetrina, sreća da je petak. Šta li nam radi trudnaja Bak?
Na Čukarici nije sunčano. Kišica, vetrina, sreća da je petak. Šta li nam radi trudnaja Bak?
Bak? Pa spava kao sve trudnice. Ja stigla ranije na neki periodični pregled pa sedim u kolima još par minuta. Ma Miss nije ni ovde sunčano, nego to ja dozivam Sunce
Jutro jutra!
Vreme je bljak!!! Vetar i kisa...
Danas vodilm batu da mu ispiraju usi...ima li neko iskustva? Kazu da ne boli...al da je neprijatno...
Lep dan zelim svima, odoh da mu dam dorucak.
Vreme je bljak!!! Vetar i kisa...
Danas vodilm batu da mu ispiraju usi...ima li neko iskustva? Kazu da ne boli...al da je neprijatno...
Lep dan zelim svima, odoh da mu dam dorucak.
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Dobro jutro i hvala na dobrodoslici svim curama!
Kod nas suncano jutro ali vetrovito.Ja pijem svoju drugu kafu od jutros jer smo mi ranoranioci.
Maus cestitam tel svaka cast! nikad nemam srece u tim igrama!
Lilly srecna selidba i najvaznije je da u novi stan i unesete mnooogo ljubavi!
Bak mazi stomacic i odmaraj!
Sve ostale cure pozdravljam i zelim lep dan!
Kod nas suncano jutro ali vetrovito.Ja pijem svoju drugu kafu od jutros jer smo mi ranoranioci.
Maus cestitam tel svaka cast! nikad nemam srece u tim igrama!
Lilly srecna selidba i najvaznije je da u novi stan i unesete mnooogo ljubavi!
Bak mazi stomacic i odmaraj!
Sve ostale cure pozdravljam i zelim lep dan!
bubi80- Broj poruka : 521
Godina : 44
Datum upisa : 07.07.2011
Dobro jutro!
Maus cestitam, svaka cast
Bak kako si, kako prolazi vrijeme? Uzivaj i mazi stomacic
Tinche, sta je razlog ispiranja usiju?
Kod moje djece je bio problem prekomjernog lucenja voska sto je izazivalo zacepljenje i bol. Dali su nam da sami ispiramo (razlog lakse im je bilo tako, mislim na dr) hidrogenom. Nakapa se po tri do pet kapi, saceka se pet minuta pa se okrene da iscuri. Zatim se dobro ocisti stapicima samo ono sto se vidi (ne duboko). Taj postupak se ponavlja po tri puta - tri puta na dan.
Ne boli, ali pretpostavljam da je neprijatno jer hidrogen zapjeni, pa ono pucketanje stvara taj cudan osjecaj. Moji su plakali, ali ne znaci da ce i Batica. Ovo pod pretpostavkom da ce na taj nacin da rade.
Ja nisam mogla da vjerujem koliko je toga izaslo
Hvala na kafici!
I kod nas je vrijeme uzasno i tako ce biti naredna tri dana. Kisan vikend, katastrofa.
Lijep dana svima zelim, PETAK je!
Maus cestitam, svaka cast
Bak kako si, kako prolazi vrijeme? Uzivaj i mazi stomacic
Tinche, sta je razlog ispiranja usiju?
Kod moje djece je bio problem prekomjernog lucenja voska sto je izazivalo zacepljenje i bol. Dali su nam da sami ispiramo (razlog lakse im je bilo tako, mislim na dr) hidrogenom. Nakapa se po tri do pet kapi, saceka se pet minuta pa se okrene da iscuri. Zatim se dobro ocisti stapicima samo ono sto se vidi (ne duboko). Taj postupak se ponavlja po tri puta - tri puta na dan.
Ne boli, ali pretpostavljam da je neprijatno jer hidrogen zapjeni, pa ono pucketanje stvara taj cudan osjecaj. Moji su plakali, ali ne znaci da ce i Batica. Ovo pod pretpostavkom da ce na taj nacin da rade.
Ja nisam mogla da vjerujem koliko je toga izaslo
Hvala na kafici!
I kod nas je vrijeme uzasno i tako ce biti naredna tri dana. Kisan vikend, katastrofa.
Lijep dana svima zelim, PETAK je!
twinsi- Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012
Dobr jutro vidim da ste bile vredne :)))
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
MAAKKI ::Dan jutra
Procitala ja nesto, a upamtila nista osim da je Maus dobila telefon, cestitam, sad je krenulo nemoj da stajes (loto, bingo, greba.....)
Novim curama zelim dobrodoslicu
Pcelice deca su ti premedena, jedva cekam rd
Bubi trojke i tvoj rd jedva cekma
Ja sam nesto u bljak raspolozenju, jer mi se samo takve stvari i desavaju, zato i ne pisem puno, ali nekako verujem da ce i ovaj period da prodje.
Nego da napisem sta uradih danas, lepo imala zakazano kod interniste (onog mladog i pristupacog) i rekla mi sestrica kada sam zakazivala 28.03., ja naravno zapamtila i ne gledam sta je napisala, odem jutros, lepo predam knjizicu, kad ista ta koja mi je zakazala kaze pa vi niste danas, danas dr uopste ne radi, ja naravno njoj da imama zakazano, kaze ona i pokaze na papiru da je za 29.03., i ja se naravno pocnem smejati, sta cu sad moram ponovo sutra, ali steta sto nisam barem srela dr. Eto zena u godinama, sta da se kaze
nisi znala
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Twinsi...dve upale za tri meseca...zbog viska tog voska. Kod nas na insitutu to rade sa spricevima i toplim...necim. Saznacu danas. Svi mi rekose da cu da se zacudim koliko ce izaci.
Znam da je neprijatno...ali je gore kada upalu ima. Kako god, stisnucu ga pa neka izdrzi...
Znam da je neprijatno...ali je gore kada upalu ima. Kako god, stisnucu ga pa neka izdrzi...
Nije to zbog godina, nego uzbuđenje zbog susreta s internistom. Vodi računa danas, radiće ti EKG.MAAKKI ::
Nego da napisem sta uradih danas, lepo imala zakazano kod interniste (onog mladog i pristupacog) i rekla mi sestrica kada sam zakazivala 28.03., ja naravno zapamtila i ne gledam sta je napisala, odem jutros, lepo predam knjizicu, kad ista ta koja mi je zakazala kaze pa vi niste danas, danas dr uopste ne radi, ja naravno njoj da imama zakazano, kaze ona i pokaze na papiru da je za 29.03., i ja se naravno pocnem smejati, sta cu sad moram ponovo sutra, ali steta sto nisam barem srela dr. Eto zena u godinama, sta da se kaze
Čula sam i ja da je neprijatno, ali moj drug Batak će sigurno biti na visini zadatka! Piši kako ste prošli!!!!!Tinche ::
Mišice, ja tvoju rečenicu Ja odlepih, msm u Blicu.... shvatila figurativno, i tek sad sam ukapirala da si ti stvarno srećna dobitnica!!!!
Au, ženo, al te hoće... Iskoristi ovaj period, trk da uplatiš loto, bingo, redom....
Devojke, nešto mi bljak atmosfera na poslu, jedva čekam 16:00 da se vratim kući. Možda usput prošetam, ali bar sam blizu doma svoga. Nek vam je dan vedriji nego meni
Dobro jutro drugari.
Kao sto moja sugradjanka kaze, kisa i ne vidi joj se kraja
Tinche, ne boli ali jeste neprijatno, i ovdje rade spricevima i nekakvom toplom vodom ali sve je posle lakse kad izadje to cudo.
Ja danas napokon idem na da primim diplomu, mada koliko mi trenutno treba mogu slobodno da je zadrze jos
Bak se uobrazila od kad je pa se ne javlja
Ljubim vas sve kuckamo se kasnije
Kao sto moja sugradjanka kaze, kisa i ne vidi joj se kraja
Tinche, ne boli ali jeste neprijatno, i ovdje rade spricevima i nekakvom toplom vodom ali sve je posle lakse kad izadje to cudo.
Ja danas napokon idem na da primim diplomu, mada koliko mi trenutno treba mogu slobodno da je zadrze jos
Bak se uobrazila od kad je pa se ne javlja
Ljubim vas sve kuckamo se kasnije
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Tinche nama je posle ispiranja bilo dobro, vise nisu imali upale. Takodje su nam rekli da ispiranje ponovimo sa vremena na vrijeme, ali ne precesto i da ce se lucnje voska samo po sebi normalizovati. Tako je i bilo.
Javi kako ste prosli!
Javi kako ste prosli!
Dobro jutro devojke!
Hvala na dobrodoslici i komplimentima
Bak, trudnicice, samo odmaraj!
Tince, ja ceo zivot imam problema sa usima. Ispiranje jeste neprijatno ali stvarno ne boli. Pri tom jako pomaze da ne dodje do ponovne upale.
Misice, cestitke.
Poljubac svim devojkama i preslatkoj decici!
Hvala na dobrodoslici i komplimentima
Bak, trudnicice, samo odmaraj!
Tince, ja ceo zivot imam problema sa usima. Ispiranje jeste neprijatno ali stvarno ne boli. Pri tom jako pomaze da ne dodje do ponovne upale.
Misice, cestitke.
Poljubac svim devojkama i preslatkoj decici!
pcelica- Broj poruka : 282
Godina : 46
Datum upisa : 17.10.2011
Da malo odmjenim Cuftu
Udala se mlada podgoricanka, pa otisla na pijacu. Ide od tezge do tezge, ali nista ne kupuje. Dolazi do jedne bakice i stala da razgleda.
Bakica: uzmi djete vidi kako je fino!
Podgoricanka: jeste bako, ali je skupo!
Bakica: aaaaaaaaaaaaa nije dijete skupo, nego si se ti lose udala!
Udala se mlada podgoricanka, pa otisla na pijacu. Ide od tezge do tezge, ali nista ne kupuje. Dolazi do jedne bakice i stala da razgleda.
Bakica: uzmi djete vidi kako je fino!
Podgoricanka: jeste bako, ali je skupo!
Bakica: aaaaaaaaaaaaa nije dijete skupo, nego si se ti lose udala!
Dobro jutro,
Tek sad stigoh do kmpjutera i svog radnog mesta, malo sam se smucala po firmi
Kod nas malo oblacno, malo suncano, al je toplo
Tino, javi kako je prosao BataK.. mada ne sumnjam u njega
Daco, kako je Mina?
Bobice, dobrodosla ti i tvoja tri andjela Svaka cast!
Maki, danas sa zgodnim doktorom, a?
Planiram soping sutra ili nedelju. TC Forum slavi rodjendan, pa imaju neke akcije, a kako sam ja zena od akcije, nema smisla to da propustim
Tek sad stigoh do kmpjutera i svog radnog mesta, malo sam se smucala po firmi
Kod nas malo oblacno, malo suncano, al je toplo
Tino, javi kako je prosao BataK.. mada ne sumnjam u njega
Daco, kako je Mina?
Bobice, dobrodosla ti i tvoja tri andjela Svaka cast!
Maki, danas sa zgodnim doktorom, a?
Planiram soping sutra ili nedelju. TC Forum slavi rodjendan, pa imaju neke akcije, a kako sam ja zena od akcije, nema smisla to da propustim
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Jutro!
Sama sam sa decpm,kao i naredni tri nedelje,pa mi već žalo neobično...kasnije se peru zubi
Obde opet nekoliko tomova ispisano i ništa ne stigoh da počitam.
Prosvetlite me-
Mima- osvojila si neku nagradu-koju i u čemu?
Lilyo-jeste li se uselili-sa srwćom draga.
Meta-uživaj u porodici i srećan vam Uskrs!
Tino,sad će podne-mislim na vas!
Vidim neke nove cure-možda i nisu toliko nove-ako su dosad posmatrači bile
Cure-dobroa nam došle!
Bak-mislim na teee!!
odoh malo na sudove sad.
Dolaze nam i Novosađani-imaju raspust pa ćemo se malo družiti...
Sve u svemu-divan bikend svima želim!
Sama sam sa decpm,kao i naredni tri nedelje,pa mi već žalo neobično...kasnije se peru zubi
Obde opet nekoliko tomova ispisano i ništa ne stigoh da počitam.
Prosvetlite me-
Mima- osvojila si neku nagradu-koju i u čemu?
Lilyo-jeste li se uselili-sa srwćom draga.
Meta-uživaj u porodici i srećan vam Uskrs!
Tino,sad će podne-mislim na vas!
Vidim neke nove cure-možda i nisu toliko nove-ako su dosad posmatrači bile
Cure-dobroa nam došle!
Bak-mislim na teee!!
odoh malo na sudove sad.
Dolaze nam i Novosađani-imaju raspust pa ćemo se malo družiti...
Sve u svemu-divan bikend svima želim!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Strana 26 od 32 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 26 od 32
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu