Najlepsa jutra u martu
+41
twinsi
bobica83
MARA
mijaki
Mirjana
dacans
Botox
lilya
cufta
korpica
tetreb
dragmilk
Orline
BiKsi :)
zoxa
HappyGirl
JAmajka
cicsa80
caci
MAAKKI
Gramatika
missile
Bjanka
cici
Tanja83
Vuchica
bak
plavaptica
neca73
bulevarka
KoMetaK
Tinche
SladZana
LaFolie
nena beba
nina :)
hany
Ema78
Milijana
dr mali pariz
maus
45 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 2 od 32
Strana 2 od 32 • 1, 2, 3 ... 17 ... 32
Re: Najlepsa jutra u martu
Mili bas te pominjah po noktima... a ja na svadbe idem da djuskam..nikad ne stignem da jedem od skakanja ...e jos kad bih imala svadbe 3x nedeljno ...ulazila bih ja u sta god pozelim
Ljubac svima odoh i ja polakooooooooooooooooooo
Ljubac svima odoh i ja polakooooooooooooooooooo
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Dete mi je štucaloMilijana ::Stigla... sto mi lepi noktiiii.....
Mirka, je l si stucala?
Je l ih slikala S? Da i ja vidim to čudo
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Ja planirala danas da idem na depilaciju i kod frizera, ali od toga nije bilo nista, jer sam sat vremena cekala patronazu iz KOnzilijuma, i dok sam cekala, onako gladna, toliko mi se slosilo da mi nije palo na pamet da se pomerim sa kreveta...A tip sto je dosao smrdi na cigare na kilomerar, mada mu je sve oprosteno jer ubod nisam osetila ni malo...
Nokte mi ne pominjite, jer ja imam kratke, zbog posla, a i navike, pa ih sredjujem sama... a obozavam da vidim duge, prirodne nokte... jedino sto kao kompenzaciju za duzinu, koristim boju... uvek su mi namazani nekim tamnijim lakom, tipa krv crvene ili ljubicaste. Sada sam u fazi mat varijanti, a pre sam volela sedef...
Nokte mi ne pominjite, jer ja imam kratke, zbog posla, a i navike, pa ih sredjujem sama... a obozavam da vidim duge, prirodne nokte... jedino sto kao kompenzaciju za duzinu, koristim boju... uvek su mi namazani nekim tamnijim lakom, tipa krv crvene ili ljubicaste. Sada sam u fazi mat varijanti, a pre sam volela sedef...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Nalepšale se devojke, DIVNO! Ja i dalje čekam slike i noktiju i frizure. Nema izgovora.
Mirka, ti si stvarno moj idol, već skiciraš u glavi.
Nisi mi poslala nikakav članak, niti link o C vitmainu. Odgovoriću ti na ovo što si pomenula.
C vitamin se nalazi koje kuda, tuda svuda i lako se iskorišćava iz hrane. Za razliku od prirodnog, jako teško ga je napraviti u tabletama. U njima se često nalazi jako malo iskoristive supstance.
Ne podnosi toplotu i stajanje, pa kada ubacite limun u vreli čaj, dobijete samo miris i kiselost, od vitamina ništa.
Dovoljno ga je dnevno sasvim malo uneti, odnosno sasvim dovoljno ga tokom dana unosimo hranom. Ukoliko ga unesemo u višku, izmokrićemo ga. Ne može se iskoristiti ništa više od onog što je u tom momentu potrebno.
Moji otišli kod naših drugaram, a ja pošto sam psihički od jutros odlepila, ostala sam kod kuće da se rehabilitujem.
Mirka, ti si stvarno moj idol, već skiciraš u glavi.
Nisi mi poslala nikakav članak, niti link o C vitmainu. Odgovoriću ti na ovo što si pomenula.
C vitamin se nalazi koje kuda, tuda svuda i lako se iskorišćava iz hrane. Za razliku od prirodnog, jako teško ga je napraviti u tabletama. U njima se često nalazi jako malo iskoristive supstance.
Ne podnosi toplotu i stajanje, pa kada ubacite limun u vreli čaj, dobijete samo miris i kiselost, od vitamina ništa.
Dovoljno ga je dnevno sasvim malo uneti, odnosno sasvim dovoljno ga tokom dana unosimo hranom. Ukoliko ga unesemo u višku, izmokrićemo ga. Ne može se iskoristiti ništa više od onog što je u tom momentu potrebno.
Moji otišli kod naših drugaram, a ja pošto sam psihički od jutros odlepila, ostala sam kod kuće da se rehabilitujem.
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Cek da slikam nokte.....
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
PREDOBAR!!!
ISKUŠENJA
Otišli peder, pušač i pijanac kod doktora.
Ovaj ih je najozbiljnije upozorio;
- pedera: još jedan sex i gotov si,
- pušača: uvučeš li još samo jedan dim - gotov si,
- pijanca: popiješ li samo još jednu kap i... nema te!
I sad, sva trojica, tužni, idu ulicom i nailaze na pivnicu.
Na to, pijanac pušeći cigaretu, kaže:
- Ne mogu izdržati, moram popiti. Baci cigaretu uđe unutra, popije i ... umre!
Pušač gleda cigaretu koju je bacio pijanac i kaže: "moram povući dim".
Na to će mu peder:
- Ne saginji se, izginućemo obojica!
cufta ::
PREDOBAR!!!
ISKUŠENJA
Na to će mu peder:
ekstra
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
hany ::cufta ::
PREDOBAR!!!
ISKUŠENJA
Na to će mu peder:
ekstra
Ema78 ::
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Neznam dal je Miss već rekla, al evo svratih ovde gde vas ima najviše, da vas pozovem da bacite oko i date doprinos novoj temi na vto dnevnicima....
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
NIšta nam Bebo Miss nije rekla, nema je već 2 dana, Bak nema isto 2-3 dana. Nina nam se posle nekoliko nedelja konačno vratila!
Pa de se dede onaj link?cufta ::
Naišla sam na neki članak o nekom dr...da l beše Ruth, koji je na hrčcima dokazao da veći unos ( i to celih 5gr) sprečava nastanak ateroskleroze. Kao, onih 60mg nije dovoljno, jer se stvaraju mala oštećenja/naprsnuća na krvnim sudovima i ako nema dovoljno C vit, pa samim tim ni proizvodnje kolagena (koji je nazvao cementom), te rupe popunjava holesterol i ostele "krvne masti" (koji je nazvao malterom). Tako se masti lepe jedna na drugu i posle par godina se stvore aterosklerotične naslage, pa se odlepi tromb i ćao đaci
Eto, tako je pisalo.
Čekam nokte
I ja čekam nokte i Dacinu frizuru, a vitamin C i starenje (pa ni ateroskleroza) nemaju nikakve veze
Veče Jutra!!
Sad sam tek ispratila neka lepa jučerašnja dešavanja koja ste u nizu postavljale...krenulo se od Džekija,za kog nisam ni znala da je otišao...
Ćufta-ostadoh nema za ono što se desilo kod vas-tj.nije se desilo...ali ti je vic vrh.
Daco,slažem se-postavljaj fotku,i bez daljih izgovora
Mili i nokte i friz i depilacija i večera...svaka čast!
Negds videh i Happy-ljubim te,dušo!
Na babinama sam ys super provela, i ta 4 sata su mi prošla ko 4 minuta. Jana je med jedan maleni koji samo siki i spava-i nemovuće liči na svog ujaka
Gotovo-oči mi se aklopile...
laka vam noćca .
Sad sam tek ispratila neka lepa jučerašnja dešavanja koja ste u nizu postavljale...krenulo se od Džekija,za kog nisam ni znala da je otišao...
Ćufta-ostadoh nema za ono što se desilo kod vas-tj.nije se desilo...ali ti je vic vrh.
Daco,slažem se-postavljaj fotku,i bez daljih izgovora
Mili i nokte i friz i depilacija i večera...svaka čast!
Negds videh i Happy-ljubim te,dušo!
Na babinama sam ys super provela, i ta 4 sata su mi prošla ko 4 minuta. Jana je med jedan maleni koji samo siki i spava-i nemovuće liči na svog ujaka
Gotovo-oči mi se aklopile...
laka vam noćca .
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Uh, slikala sam sto puta, al mi nekako bez veze ispali. ne znam kako S uspe da uslika onako lepo u salonu i ne znam zasto meni nije uslikala Al ajde, da vam postavim, al da znate, 100 puta su lepsi u prirodi I sad kad sam se navukla na ovaj gel, ne znam kako cu da se skinem
Na veceri bilo lepo, najela sam se za sve pare, al nismo stigli da se ispicamo...jbt ko da se nismo videli godinama ovo kod kuce je uvek neko andvikivanje sa patuljcima Onda smo svratili u knjizaru i kupili Lenki knjigu sa kojom je zaspala
Idem sad pod tus, a vama evo noktica....
Na veceri bilo lepo, najela sam se za sve pare, al nismo stigli da se ispicamo...jbt ko da se nismo videli godinama ovo kod kuce je uvek neko andvikivanje sa patuljcima Onda smo svratili u knjizaru i kupili Lenki knjigu sa kojom je zaspala
Idem sad pod tus, a vama evo noktica....
joj stvarno izvinite sto prekidam tok ali moram da pitam da li neka zna....
prekljuce me je boleo bubreg visoko, juce nize, danas me pecka kada pi pi....
kako boli kada izlazi kamencic (mislim na mokracni kanal)?
U nekim polozajima me bas zaboli nisko, a sad sam dosla sa arobika, trcala sam
Cekam ciklus, da idem na FET, pa se sikiram da nije upala... a mene sve gluposti uvek snadju u subotu uvece
prekljuce me je boleo bubreg visoko, juce nize, danas me pecka kada pi pi....
kako boli kada izlazi kamencic (mislim na mokracni kanal)?
U nekim polozajima me bas zaboli nisko, a sad sam dosla sa arobika, trcala sam
Cekam ciklus, da idem na FET, pa se sikiram da nije upala... a mene sve gluposti uvek snadju u subotu uvece
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Lafe, ja sam imala napad bubrega i odmah da ti kazem, boli ko sam djavo. Isto kazu i za izbacivanje kamena. E sad, ti proceni koliko te boli, ako te samo zabolelo, ne verujem da je to to... al opet, nisam ja dr.... S druge strane, ne bi ti mogla na aerobik sa takvim bolovima....
Al sam jasna... samu sam sebe zbunila
Preskocite moj post
Al sam jasna... samu sam sebe zbunila
Preskocite moj post
LaFolie, kod mene je to ovako izgledalo - od jednom iz čista mira malaksala, posle pola sata piškila krv i nisam mogla da podignem glavu od nekog pulsirajućeh bola, a tek posle sat dva krenuli bolovi koji su me vezali za krevet na 10 dana. Nisam mogla ni da se nasmejem koliko me je bolelo i samo sam se znojila. Sa 63kg, spala na 48 za 2 nedelje. Ne znam da li sam ga ispiškila i kada. Kad su prestali bolovi, prestala sam i da se interesujem za to.
Mili, meni mi se baš dopadaju
Ćuftice, tako sam i mislila, al rekoh, što da ne proverim kad imam koga da pitam
Mili, meni mi se baš dopadaju
Ćuftice, tako sam i mislila, al rekoh, što da ne proverim kad imam koga da pitam
hvala puno, mene je bolelo kao da me neko udara pendrekom po bubrezima, u naletima. A imam UZ bubrega, jako puno oxalata od 3mm. Nije to neka velicina, ali su ostri.
Da li te je bolela posle besika. Ja sam se jutros nesto izvila i nasmejala, kad me je zabolelo tu oko jajnika sa iste strane gde je i bubreg, zvezde sam videla.
evo sada samo osecam kao da imam blaaguu upalu besike, mozda je istrcao
Da li te je bolela posle besika. Ja sam se jutros nesto izvila i nasmejala, kad me je zabolelo tu oko jajnika sa iste strane gde je i bubreg, zvezde sam videla.
evo sada samo osecam kao da imam blaaguu upalu besike, mozda je istrcao
Pa moguće je
Mene je bolelo sve! Leđa, stomak, bešika...kao da sam se raspadala
P.S. Nego, kako znaš kako bije pendrek?
Mene je bolelo sve! Leđa, stomak, bešika...kao da sam se raspadala
P.S. Nego, kako znaš kako bije pendrek?
prokletinje oxalati, eto sta sam nasledila, bolje da sam od mame velike (.)(.) nasledila, umesto PCOS i oxalata
Miro, ja ti lupih zeleno greskom...jbg telefon....da ne mislis da se nekom svidja sto te boleo bubteg
Cao zenske, brzinsko mahanje.
Ja sam prije desetak godina imala nesto sto su mislili napocetku da je pijesak, ali se ispostavilo da su bili gasovi u crijevima,potpuno isti bolovi kao i to sto vi opisujete samo je trajalo 48h ionda proslo. Nisam vjerovala da totako moze da boli, povracala sam od bolova....i sad ponekad krene ali preduhitrim cajevima protiv nadimanja.
Kupili smo igricu Kapital i danima se razvaljujemo...zatose ne javljam
Ja sam prije desetak godina imala nesto sto su mislili napocetku da je pijesak, ali se ispostavilo da su bili gasovi u crijevima,potpuno isti bolovi kao i to sto vi opisujete samo je trajalo 48h ionda proslo. Nisam vjerovala da totako moze da boli, povracala sam od bolova....i sad ponekad krene ali preduhitrim cajevima protiv nadimanja.
Kupili smo igricu Kapital i danima se razvaljujemo...zatose ne javljam
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Strana 2 od 32 • 1, 2, 3 ... 17 ... 32
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 2 od 32
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu