Najlepsa jutra u martu
+41
twinsi
bobica83
MARA
mijaki
Mirjana
dacans
Botox
lilya
cufta
korpica
tetreb
dragmilk
Orline
BiKsi :)
zoxa
HappyGirl
JAmajka
cicsa80
caci
MAAKKI
Gramatika
missile
Bjanka
cici
Tanja83
Vuchica
bak
plavaptica
neca73
bulevarka
KoMetaK
Tinche
SladZana
LaFolie
nena beba
nina :)
hany
Ema78
Milijana
dr mali pariz
maus
45 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 8 od 32
Strana 8 od 32 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 32
Re: Najlepsa jutra u martu
Miro draga ne mozes ti to izbeci nikako..jedino bas sve da izbegavas..a to ne da nije resenje nego ...pa rodjendani su pravi raj za decu..to se i pravi za i zbog njih (generalno svoju decu nikad bolesnu nisam vodila pa razmisljam da ni drugi nece bolesnu voditi...ali nikad ne znas ko je u periodu inkubacije i to razumem da te mozda plasiali ne treba taj strah da te vodi kroz zivot)..ja obozavam da vodim moju decu na rodjendane i u igraonice..a i oni to obozavaju..nego doteraj ti naseg smekera i u provod krenite..ljubim vas
p.s. nasa mala drugarica starija tri meseca od Andreja pre tri dana dobila zauske..pitam ja pa gde zakaci..znam da ne ide u vrtic da ima stariju sestru u osnovnoj skoli koja je zdrava, nisam cula da je jos neko u nasoj okolini imao..kad kaze njena majka...od vakcine koju je primila(deo vakcine je i protiv zausaka )..eto toliko o tome kako ih mozemo odn ne mozemo sacuvati
p.s. nasa mala drugarica starija tri meseca od Andreja pre tri dana dobila zauske..pitam ja pa gde zakaci..znam da ne ide u vrtic da ima stariju sestru u osnovnoj skoli koja je zdrava, nisam cula da je jos neko u nasoj okolini imao..kad kaze njena majka...od vakcine koju je primila(deo vakcine je i protiv zausaka )..eto toliko o tome kako ih mozemo odn ne mozemo sacuvati
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Evo i mene ...
Ne mogu da verujem protiv cega sve sada prave vakcine...pa to su sve decije bolesti koje smo i mi prelezale kao male... Najnejasnija mi je vakcina protiv hepatita, jr znam da traje oko deset godina, pa treba jos dodatna doza...U cemu je caka vakcinisati dete sa neformiranim imunim sistemom, protiv bolesti koja je u decijem periodu redja nego komplikacije od iste.A onda posle deset godina ponavljati dozu... OK mi je vakcinisanje ljudi koji su izlozeni profesionalnom riziku, ali ovo mi je suludo...Ili je takav oblik vakcine koji je trajan za ceo zivot... Ili vakcina protiv morbila...
Ne mogu da verujem protiv cega sve sada prave vakcine...pa to su sve decije bolesti koje smo i mi prelezale kao male... Najnejasnija mi je vakcina protiv hepatita, jr znam da traje oko deset godina, pa treba jos dodatna doza...U cemu je caka vakcinisati dete sa neformiranim imunim sistemom, protiv bolesti koja je u decijem periodu redja nego komplikacije od iste.A onda posle deset godina ponavljati dozu... OK mi je vakcinisanje ljudi koji su izlozeni profesionalnom riziku, ali ovo mi je suludo...Ili je takav oblik vakcine koji je trajan za ceo zivot... Ili vakcina protiv morbila...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Dobar dan i dovidjenja! KOmeta!
Cufto, moje iskreno saucesce!
Kakva nedelja, uh, nadam se samo da je poslednja! Danas sam vodila konferenciju, veceras u kafanu, patneri nas vode, ne moz' se odbije, iako ne znam sta cu da jedem, a od sutra sam na Zlatiboru do petka! Bar cu da stiskam Bixi, pa se radujem!
Cufto, moje iskreno saucesce!
Kakva nedelja, uh, nadam se samo da je poslednja! Danas sam vodila konferenciju, veceras u kafanu, patneri nas vode, ne moz' se odbije, iako ne znam sta cu da jedem, a od sutra sam na Zlatiboru do petka! Bar cu da stiskam Bixi, pa se radujem!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Cuftice, primi moje saucesce. Bas brzo...
Happy "skinula" reputaciju!!! Ale aleeeeeeeeeee!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
"Još jedan prođe dan....." kao u onoj pesmi iz pozorišta u kući.
Ema, zato što antitela napravljena za Hepatitis B ipak u naaajvećem broju slulčaja traju CEO život. Nema ponavljanja kada se završi kompletna vakcinacija. Ne prenosi se samo krvlju nego i SEKSOM, eto zato je dobro vakcinisati se.
Dečije boleszi mogu imati ozbiljne komplikacije, npr, varičela u 2% sluačaja daje encefalitis. U naše vreme toga nije bilo, ali nemoj zaboraviti da pre 100g nije bilo ni Penicilina pa je život ni vek vio oko 40g u proseku.
BAK!
Naš dan je bio...... . Posao, kao posao, ali oko 17h mm javlja kako je Luciju vodio niz stepenice i da mu ne bi pala kada je poletela on je zadržao, ali mu se čini da je povredila lakat.
I tu kreće moja panika.....koleginica mi kaže da je to najčešća povreda kod dece o najčešće se javlja u 2g. Ortoped to namesti očas......i kreće juranjava. ja da završim započeti posao, da ga ostavim nekome...... oni dolaze, jurim po INternetu ko je dežuran. Lucja samo sedi, čuti i desnom rukom pridržava levu da je ne boli.
Odlazimo u "institu za majku i dete" koji je dežuran. A tamo zaposleni kao iz bajke. Neki divni ljudi, dragi, topli......nije bila gužva brzo su nas prozvali. Ušli tamo, doktor divan, rekao da ja sednem, da se stavim u krilo i da probam da joj odvojim zdravu ruku od bolesne. Vidim ja da se doktor yove Marko kao njen Bog - ujak (onaj što je našao pasoš prekasno ), i dok sam ja to izgovorila on je napravio par čarobnih poteza, i izlečio ruku. Za par sekundi, nije se ni gicnula, a kamoli plakala. rekao nam je da je pustim po hodniku da koristi ruku i da za 10 minuta dođemo po izveštaj. Bol je odmah prestao, ona dohvatila Barnija da jede..... i najzad kod kuće.
Daco, sve će to proći, ovaj je odvratan virus. Prvi put u životu sam imala 6 dana temperaturu.....zato to toliko traje.
Kao što rekoh , svi ćemo sutra na dolazak proleća, Bobicin i Milanov rođendan biti zdravi!!!!!
Mili, jel' prebroja ona sva vozila i sve uznjih? Ti nekada nosiš i 34, a dušmani nek' umru!
Vidim da se u SU i PG ovh dana najbolje provodi!
Ptico, drž' se!
Ema, zato što antitela napravljena za Hepatitis B ipak u naaajvećem broju slulčaja traju CEO život. Nema ponavljanja kada se završi kompletna vakcinacija. Ne prenosi se samo krvlju nego i SEKSOM, eto zato je dobro vakcinisati se.
Dečije boleszi mogu imati ozbiljne komplikacije, npr, varičela u 2% sluačaja daje encefalitis. U naše vreme toga nije bilo, ali nemoj zaboraviti da pre 100g nije bilo ni Penicilina pa je život ni vek vio oko 40g u proseku.
BAK!
Naš dan je bio...... . Posao, kao posao, ali oko 17h mm javlja kako je Luciju vodio niz stepenice i da mu ne bi pala kada je poletela on je zadržao, ali mu se čini da je povredila lakat.
I tu kreće moja panika.....koleginica mi kaže da je to najčešća povreda kod dece o najčešće se javlja u 2g. Ortoped to namesti očas......i kreće juranjava. ja da završim započeti posao, da ga ostavim nekome...... oni dolaze, jurim po INternetu ko je dežuran. Lucja samo sedi, čuti i desnom rukom pridržava levu da je ne boli.
Odlazimo u "institu za majku i dete" koji je dežuran. A tamo zaposleni kao iz bajke. Neki divni ljudi, dragi, topli......nije bila gužva brzo su nas prozvali. Ušli tamo, doktor divan, rekao da ja sednem, da se stavim u krilo i da probam da joj odvojim zdravu ruku od bolesne. Vidim ja da se doktor yove Marko kao njen Bog - ujak (onaj što je našao pasoš prekasno ), i dok sam ja to izgovorila on je napravio par čarobnih poteza, i izlečio ruku. Za par sekundi, nije se ni gicnula, a kamoli plakala. rekao nam je da je pustim po hodniku da koristi ruku i da za 10 minuta dođemo po izveštaj. Bol je odmah prestao, ona dohvatila Barnija da jede..... i najzad kod kuće.
Daco, sve će to proći, ovaj je odvratan virus. Prvi put u životu sam imala 6 dana temperaturu.....zato to toliko traje.
Kao što rekoh , svi ćemo sutra na dolazak proleća, Bobicin i Milanov rođendan biti zdravi!!!!!
Mili, jel' prebroja ona sva vozila i sve uznjih? Ti nekada nosiš i 34, a dušmani nek' umru!
Vidim da se u SU i PG ovh dana najbolje provodi!
Ptico, drž' se!
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Dacoooo U prvi mah sam pocela da mislim da ovde neko ima nesto protiv mene licno al onda videh tvoje objasnjenje i setih se da sam ja isto jednom ucinila Mrvici, al shavtila mnogo kasnije nego ti, kad se vec napravila drama ovde
Mm otiso na fudbal, deca pospala, Lenka meni u krilu, a ja moram da perem kosu jer mi je Milena bljucnula u istu, pa mi smrdi do besvesti a mrzi meeee...
Popodne nam bilo drustvo neko na druzenju i pored nase dve jos dvoje od 14 i 13 meseci,... cokolade i smokija svuda, igracaka i flasica, a na sve, Lenka rasturila Lego
Mrtva sam umorna.....al vidim kometa je gora od mene...i odmarace sa Bixi
I bas volim sto vise nema reputacije, samo jos + i - da odu i kompletni smo...
Odoh da vidim malo kako ide akcija...
Sad se vratih, Cufta pisala u medjuvremenu Kakav dan stvarno, sreca da ste tu gde jeste, ovde bi joj samo sredili lakata za stalno
Popisah sve, a obzirom da je sve to bilo za civilnu odbranu, dodatno mi je bilo smesno, bas ce neko u rat mojim kamionima za prevoz hleba
Mm otiso na fudbal, deca pospala, Lenka meni u krilu, a ja moram da perem kosu jer mi je Milena bljucnula u istu, pa mi smrdi do besvesti a mrzi meeee...
Popodne nam bilo drustvo neko na druzenju i pored nase dve jos dvoje od 14 i 13 meseci,... cokolade i smokija svuda, igracaka i flasica, a na sve, Lenka rasturila Lego
Mrtva sam umorna.....al vidim kometa je gora od mene...i odmarace sa Bixi
I bas volim sto vise nema reputacije, samo jos + i - da odu i kompletni smo...
Odoh da vidim malo kako ide akcija...
Sad se vratih, Cufta pisala u medjuvremenu Kakav dan stvarno, sreca da ste tu gde jeste, ovde bi joj samo sredili lakata za stalno
Popisah sve, a obzirom da je sve to bilo za civilnu odbranu, dodatno mi je bilo smesno, bas ce neko u rat mojim kamionima za prevoz hleba
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
nemoj ti da se zezaš. Kamioni za prevoz hleba su u svakoj prilici
N A J V A Ž N I J I !!!!!!!
Da, ova (Ko) meta čuda čini.....
N A J V A Ž N I J I !!!!!!!
Da, ova (Ko) meta čuda čini.....
Nema vas, garant kitite kucu cvecem za sutrasnji dicek proleca. odoh onda i ja u horizontalu
Jaoooo...ja samo da vam ispricam i odlazim....
Juce u toku radnog vremena izasla ja nesto do parkinga da uzmem iz kola i posle 10 minuta me zove portir i kaze da je dolazio gazda otpada koji se nalazi odmah pored naseg placa i da je pitao ko sam ja i kaze: Mnogo se razocarao kad sam mu rekao da si udata i da imas dvoje dece Ja pocnem da se smejem i kazem: Pa mene samo neki sa otpada mogu da traze A once: Nemoj da zajebavas, covvek ima kintu... nego sta da mu kazem ako dodje sutra?
Pa mm i ja se smejemo cele veceri... ne znam ko je veci retard, da l portir il ovaj otpadni.... majko moja kuda ide ovaj svet
Juce u toku radnog vremena izasla ja nesto do parkinga da uzmem iz kola i posle 10 minuta me zove portir i kaze da je dolazio gazda otpada koji se nalazi odmah pored naseg placa i da je pitao ko sam ja i kaze: Mnogo se razocarao kad sam mu rekao da si udata i da imas dvoje dece Ja pocnem da se smejem i kazem: Pa mene samo neki sa otpada mogu da traze A once: Nemoj da zajebavas, covvek ima kintu... nego sta da mu kazem ako dodje sutra?
Pa mm i ja se smejemo cele veceri... ne znam ko je veci retard, da l portir il ovaj otpadni.... majko moja kuda ide ovaj svet
Milijana ::Jaoooo...ja samo da vam ispricam i odlazim....
ha ha ha
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Lucija junak nas mali nadam se da rukica ne boli
O ljubavi u dalekom gradu, ljubim da prođe lakat
Hrabro se držala, svaka čast
Hrabro se držala, svaka čast
Ne idu daleko Tu oko otpada se zadrže uglavnom! Lele i kukuMilijana :: A once: Nemoj da zajebavas, covvek ima kintu... nego sta da mu kazem ako dodje sutra?
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Jos me mm drnda, kaze: Sta ti fali da budes gazdarica
Mili bitno je da si gazdarica nije bitno cega
Nemoj on mnogo da se zeza, zaj... su ti s kintom
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Narocito kad portir navodadzise
Moram da se nasmejem i to od srca, otpad je zakon !!!!
Inace Cufto, znam ja da se hep b prenosi i sexom, ali gde ce dete od 10 godina da se sexa, ne daj boze? Koliko znam, ta vakcina se daje po rodjenju. Pre ima smisla vakcinisati dete pre puberteta...
Moja vakcina zahteva buster dozu, primila sam je 2003., a vakcine koje trenutno Batut daje odraslima, takodje zahtevaju buster dozu, provereno !!! Nisam pristalica da se deca vakcinisu tek tako, jer je neko izmislio vakcinu...Nemam nista protiv standardne vakcinacije, ali mi vakcina protiv hep., i morbila recimo ne deluje dovoljno ubedljivo.
Inace Cufto, znam ja da se hep b prenosi i sexom, ali gde ce dete od 10 godina da se sexa, ne daj boze? Koliko znam, ta vakcina se daje po rodjenju. Pre ima smisla vakcinisati dete pre puberteta...
Moja vakcina zahteva buster dozu, primila sam je 2003., a vakcine koje trenutno Batut daje odraslima, takodje zahtevaju buster dozu, provereno !!! Nisam pristalica da se deca vakcinisu tek tako, jer je neko izmislio vakcinu...Nemam nista protiv standardne vakcinacije, ali mi vakcina protiv hep., i morbila recimo ne deluje dovoljno ubedljivo.
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Mili gazdarica na otpad Mogu da zamislim portira koliko je bio vazan u celoj prici
Saljem Luciji jedan veliki poljubac
Ana i ja se danas setale pored Dunava, kakav velicanstven prizor ...mnogo ljudi sa fotoaparatima slikali reku i nebo. Toliko me je bilo obuzelo romanticarsko raspolozenje da nas je na kraju uhvatio pljusak pa je mama trcala sprint gurajuci kolica....ko Nikola Kojo u "Andjelima"
Gde mi ode reputacija
Ana i ja se danas setale pored Dunava, kakav velicanstven prizor ...mnogo ljudi sa fotoaparatima slikali reku i nebo. Toliko me je bilo obuzelo romanticarsko raspolozenje da nas je na kraju uhvatio pljusak pa je mama trcala sprint gurajuci kolica....ko Nikola Kojo u "Andjelima"
Gde mi ode reputacija
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Veče, Jutra. Evo prođoše diskusije na koracima i o donaciji Kutka, pa se sad lagano vraćam u normalu.
Jamajka, srećan rođendan tvojoj mami, neka danas krene oporavak za nju.
Sve pomenute i nepomenute devojke
Još da skine minus, plus kako hoćeTinche ::
Ma da! ljubim L ručicu da prođe, duša mala medena!cufta :: Nema vas, garant kitite kucu cvecem za sutrasnji dicek proleca. odoh onda i ja u horizontalu
Jamajka, srećan rođendan tvojoj mami, neka danas krene oporavak za nju.
Sve pomenute i nepomenute devojke
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
cufta drugarica nam je bas veliki heroj ispala na mamu sigurno hrabra
mila eto sanse da se neplanirano opet udas .
mila eto sanse da se neplanirano opet udas .
nina :)- Broj poruka : 5182
Datum upisa : 06.07.2011
plavaptica ::Mili gazdarica na otpad Mogu da zamislim portira koliko je bio vazan u celoj prici
Gde mi ode reputacija
ha ha ja prvo primetih kod tebe da je nema pa kod mene
Samo se smejte vi gazdi s otpada. Koliko ja vidim kulturno se raspitao kod portira, (naravno portiri sve znaju) ima posao i kintu. Da nisi udata Mili ja bi ti toplo preporučila upoznavanje.
Uzgred moj muž je portir a vi se sad smejte koliko hoćete.
Nego da pređem na stvar. Otvorena je sakrivena tema o ovoj novoj akciji pa možda kad podmirite muževe, decu, ostalu rodbinu, lepo se najedete, napijete i ispričate u ovoj kafani u predahu svratite na sakrivenu temu jer nam treba i logistika a ne samo pare Posebno su nam potrebne pismene žene željne pisanja lepih pisama i one tehnički potkovane za pravljenje prezentacija, klipova...
Ajd žive bile i lepu noć provele
Ako nemate pristup skrivenom delu javite mi na pp da vas kliknem
Fala do neba!
Uzgred moj muž je portir a vi se sad smejte koliko hoćete.
Nego da pređem na stvar. Otvorena je sakrivena tema o ovoj novoj akciji pa možda kad podmirite muževe, decu, ostalu rodbinu, lepo se najedete, napijete i ispričate u ovoj kafani u predahu svratite na sakrivenu temu jer nam treba i logistika a ne samo pare Posebno su nam potrebne pismene žene željne pisanja lepih pisama i one tehnički potkovane za pravljenje prezentacija, klipova...
Ajd žive bile i lepu noć provele
Ako nemate pristup skrivenom delu javite mi na pp da vas kliknem
Fala do neba!
Poslednji izmenio HappyGirl dana 19/3/2013, 23:40, izmenjeno ukupno 1 puta
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
De ces bolje, ja sam inzenjer logistike u slobodno vreme, kad nisam gazdarica na otpad(U)HappyGirl :: jer nam treba i logistika a ne samo pare
sad stvarno idem da spavam
HappyGirl :: ... jer nam treba i logistika a ne samo pare
Samo bre trazis nesto!!! Pa gde zoves zene, sad ce zurka ocas posla?!
Cufto, dobro da je L dobro i da je dr bio fin i namestio sve.
Gazdarice na otpad, znas li ti koliko baletanki i 'aljinceta mozes da kupis za pare na gazdu na otpad?!?! ce se popismanis, vidim ja
Ja dosla pre 1h sa vecere u kafani! ZUrka mi je ove cele nedelje! Naravno da se jos nisam spakovala, samo sam probala da posredim za sobom, ko da imam 3 mala deteta koliki sam haos juce i danas napravila, stalno trazeci nesto po kuci! Bixi ne stiskam, ne da se stisnuti
NEgo, ne znam jeste li bile nekad u restoranu Lorenzo&Kakalamba. Ja bila prvi put pre par nedelja i odusevila se, veceras nas vodile kolege iz NOrveske opet tamo, pa samo da vam pokazem detalj - mlin za biber! Sve sto nikad niste videle tamo postoji, svi stilovi, sve izmesano, kuvar ispod stakla na podu, dama koja lezi na jednom uzivsenju polugola i cita knjigu (ziva, ziva! ), stotine lutkica nacickane jedna pored druge kao naslon za klupicu... ma svasta nesto!
Evo i mlina za biber, ziva nisam bila dok ga nije samleo da me ne zalepi ovim o glavu!
Aj laku noc i dobro jutro!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Strana 8 od 32 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 32
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 8 od 32
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu