KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)

+60
maja76
*AIDA*
JocY
mijaki
dr mali pariz
Tanja83
SannI-AlL
maus
missile
SladZana
cicsa80
Shizika
dragana76ns
hany
viktorija
lolipop
pcelica
bubi80
catherine290505
nesalela
Marija86
buby
gagax81
Orline
key
Zoka83
tuli
Nefertari
heart84
dra00
cici
penelope
dacans
Mrvica
ninica2
Sofka
zoxa
djole42
Struzzo
MAAKKI
Vuchica
korpica
caci
maki79
lilya
Gramatika
MARA
nina :)
LaFolie
Botox
cufta
Milijana
JAmajka
BiKsi :)
Simona
makababy
Tinche
bak
plavaptica
KoMetaK
64 posters

Strana 32 od 35 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35  Sledeći

Ići dole

Mali Pariz- Zvezde su medju nama :) - Page 32 Empty Re: Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)

Počalji od maus 11/7/2013, 22:14

Tinche ::Rastopih se, ali bukvalno!!! Predivni su Dezdanici tvoji...vasi!!!
A divna si i ti mamO...sto nama prenosis sta ti je grudima...svaki svoj osecaj i dozivaljaj.
Ne, ti neces omanuti u slusanju...neces ni u davanju. Takva si rodjena i satkana...dajes mnogima oko sebe tacno sta im treba...pa zato znam i da ce Zvezde imati tebe kao najveceg zivotnog prijatelja, najjaci oslonac...
Volim vas!!!!
srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca 

sad me Tina dotuce...
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Mali Pariz- Zvezde su medju nama :) - Page 32 Empty Re: Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)

Počalji od dr mali pariz 11/7/2013, 22:51

da,sad i vi mene rasplakastežal to sam ja-što na umu ili rcu-to na drumu...ili cesti Wink
a hoćete i da se nasmejete?
Noša je besomučno svircala do jutros. Kad joj je Duci podario šta je imao-zanemelsa od sreće valjda...hahhahahha-zapušio joj usta!!!gotiiooooovooooooo..valjda beće biti horor iznenađenja...
hahahhaha,kakva epizoda...
Hany,daće.Bog što pre da osetiš ovo o čemu pišem.
Tino, ja se stvarno nadam da me sluh ta njih neće izdati, ali ni u šta aigurna nisam.
Samo se nadam...
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zoka83 11/7/2013, 23:36

Jos kad progovore, pa se u sred noci probude, cvrsto te stisnu i kazu "dodji meMe". Ti hoces i dalje da imas taj "predroditeljski" stav, pa pokusas da ih vratis u krevetac, a oni ti tuzno uzvrate "nemoj da ideC" smajli angel  Uh, sve znam.... A ti to sve jos bolje opises, pesnikinjo moja osmeh srce  Ljubim vas svo cetvoro!
Zoka83
Zoka83

Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 12/7/2013, 09:01

dr mali pariz ::
Ja ODLEPIM kad me Ivona netremice gleda s obožavanjem. ODLEPIM. NIKAD NIKO ME TAKO ČISTO VOLETI NEĆE!!
I dan danas mi oči suze kad Dušana gledam duže od desetine sekundi... A on je to provalio, pa mu se oči smeju, kaoda kaže- ma daj mama, ne smaraj...volim i ja tebe...

Padam na Ivoninu emociju koja je otvorena samo prema nama-za druge-...ona se retko smeje,ozbiljna je...-i već je vidim obazrivu,i večno budnu nad bratom.
I ja sam je tako doživela, ipak ono njeno pevanje dok sam je nosila me je skroz bilo raspilavilo. Iako je bila ozbiljna. Neverovatno je senzibilna, draga, za srce prijemčiva, a opet nekako i krhka. I kao da u sebi nosi neki najlepši dragulj. A malkice mi je i mistična. Već sam pisala, obećavam ovo je poslednji put - tako mi je divno i drago to dete, moje žensko Kutak mezimče! srca srca srca

Ivona se probudi oko pet pola šest,ustane u svom krevecu,izvadi dudu i traži...traži da je ubacimo kod nas,a onda se prevrće od tate do mene ne znajući kome će pre...a ja se topim,i u svojoj ukočenosti, a smejem svojim predroditeljskim stavovima-dete u krevet-ne-nikako!Wink
a što? kako da joj odolim i ne pružim sigurnost koju često od svojih roditelja ni sama nisam dobijala...

Jes vala, potpuno se slažem s tobom.

Jakog je temperamenta i izgorećemo i muž i ja osmišljavajući mu nove zadatke ,obavwze i igrarije...explorer tatin,a mamin lepotan.

Meni je još neverovatnije kako oni jako rano počnu da ispoljavaju svoj karakter. Inače, Parižanko, opet si napisala post koji tera suze na oči, divno je, naravno. Otprilike tako ja zamišljam roditeljstvo, tj taj jedinstveni osećaj.

Mnogo vas volim i pozdravljam i želim sve najbolje što može da vam se desi.

ljubav
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 12/7/2013, 09:45

Pari citajuci tvoje postove samo raste ionako velika zelja za beba osmeh srce 
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pcelica 12/7/2013, 09:59

Predivno Pari srca srca srca 
Naravno da cete zadrzati tu bliskost ceo zivot! Ako to zaista zelis bice tako. Ja jos uvek kada zagrlim svoju mamu, srce mi se topi. Tu sam sigurna i zasticena a vec matora Very Happy . Nadam se da ce i moja deca osecati tu vrsu bliskosti prema meni i taji, uvek.
Ljubimo vas Zvezdanici!
pcelica
pcelica

Broj poruka : 282
Datum upisa : 17.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 12/7/2013, 10:35

srca srca Kako je tvoj post prepun ljubavi i neznosti......kako je sve lpo receno srca srca 
Suze su mi oci nakvasile dok sam ga citala yes 
Zive bile i ti tvoja predivna prelepa porodica zagrljaj zagrljaj 
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 12/7/2013, 10:48

Miss,mila, SladŽo- sve vas to čeka-i zaista-ništa više od toga nije važno. Ali ništa. Zato često i kažem-samo zdravlja da nam je-sve se prevazilazi,a ženi je jako potrebno da živi život majke...jako.
Caci,Čelice,i ostale majčice...sve vi to već znate-ništa manje i ništa više-sve je tako,eto,Čelica i sama kaže- i matora Wink oseća tu snagu majku kad zagrli.
Ljubim vas sve što uvek imate sluha za moje reči-nekad grube,nekad glupe,a često samo emocijom protkane.
Još u detinjstvu sam se igrala uloge majke-i ne prema lutkama samo...kad sam sama bila, zamišljala sam da imam ćerku...vodim je za ruku, hranim...
Kako su mi godine prolazile, često sam se pribojavala da tu ulogu nikad neću ostvariti...često...
ali nikad ni pomislila nisam da ću biti blagoslovena ovakvom decom.
Bože,hvala ti!
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 12/7/2013, 12:28

Ljubim vas sve što uvek imate sluha za moje reči-nekad grube,nekad glupe,a često samo emocijom protkane.
Još u detinjstvu sam se igrala uloge majke-i ne prema lutkama samo...kad sam sama bila, zamišljala sam da imam ćerku...vodim je za ruku, hranim...
Kako su mi godine prolazile, često sam se pribojavala da tu ulogu nikad neću ostvariti...često...
ali nikad ni pomislila nisam da ću biti blagoslovena ovakvom decom.
Bože,hvala ti!

Ima žena dara da prenese osećanja na papir i gotovo. Prefesiju nije promašila, definitivno! Ni onu poslovnu, a ni onu najvažniju, roditeljsku!
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 12/7/2013, 12:29

Izvinjavam se, nisam htela da napišem profesiju, nego poziv.
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 12/7/2013, 13:09

ljubim!
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nesalela 12/7/2013, 13:33

U parižankice....pa baš znaš da pogodiš u srce....čitam kako pišeš i sve razumem, dugo sam noćima gledala u krevetac sa nevericom da je moja-naša...što bi neki reklli bila zaljubljena u nju...ali sve je to normalno....to su naši anđeli mili i naše srce što kuca, pogled na svet, na život sve, sve se promeni ulogom majke....bar kod mene...mnogo stvari na tv-u sam mogla da gledam a sada nemam želudac za to....Znači cvrca neće svima da se smeška, možda je i dobro, da je ne gnjavi svako Very Happy A dušan mora tik uz vas, sada je to vreme , pa neće ceo život tako spavati, ja se bunim da Staša spava sa nama iz jednog prostog razloga, probudim se ukočena, nenaspavana jer se ona samo nabija uz mene, uz mene i uz mene, ja dođem do ivice i gotovo, na podu sam, i tako to traje noću....zato ona zaspi na našem krevetu mi je prebacimo i laku noć....Još malo i 1. rođendanko....da vidiš tek kako ćeš se osećati kada budu pevali pesmicu danas nam je divan dan, ja sam htela da svisnem od uzbuđenja, od sreće i mislila sam da će mi srce pući kada su sva deca pevala Staši tu pesmu, zaista sam se tako osećala....Verujem da ćeš i ti...Ljubim vas medići medeni...usne usne usne 
nesalela
nesalela

Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 12/7/2013, 14:28

Što reče Mima, ti nisi normalna kakve postove pišeš! Wink  Razvaljuješ i tačka. Jedva čekam da osetim to što ti pišeš, nekako se ne mogu prizvati ti osećaji, dok nisu stvarni, bar kod mene, ponekad zamišljam kako li ćemo izgledati kad stigne beba, hoćemo li se pretvoriti u neke druge nas, hoćemo li biti "tupavo" nasmešeni stalno, i hoćemo li se držati onih stavova za koje  smo stalno prčali da mi tako nećemo, kad vidimo neke roditelje, a dosta je toga, znaš i sama, pa i spavanje s detetom, izmedju ostalog. Hoćemo li biti popustljivi, bolećivi i slično...
Ljubim mi Zvezdaniće prasiće! Baš ih super opisuješ, a ja se nadam da ću imati neku priliku da ih stisnem i upoznam i uživo, jer iz tvoje priče deluju baš zanimljivo, svako na svoj način!srca srca srca srca 

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 12/7/2013, 15:03

I ja procitah jos sinoc, ali ostadoh bez teksta.... srca srca srca Porodico zvezdana, zelim da svakim danom sve vise uzivate u svojoj sreci i zajednickom zivotu family
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 13/7/2013, 04:56

Pari, zeno draga, kakve postove ti pises srca srca srca srca srca 

Tvoja iskrenost posebno obara s nogu osmeh srce
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 13/7/2013, 19:42

Joooj parizanko, svaka ti je kao u Njegosa:-)))
Mene nije tesko rasplakati a tvoj post me je rastavio.... cista emocija, reci koje su opisale ljubav bas onakvu kakva jeste...
ljubi zvezde najsjajnije....

mijaki

Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 14/7/2013, 21:19

pripremate li se za divan dan? d 
LaFolie
LaFolie

Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 14/7/2013, 21:38

sad se sporet pusi garant :)
jedva cekam fotkice sa stola :) mmmm
jos pre neki dan procitah onaj post, divan....
sta god da napisem, vec su cure rekle, majstor si u prenosenju emocija :)
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 14/7/2013, 21:41

Neznam dali cemo na moru imati internet....zato zelim da vam kazem par reci
srca srca srca srca srca srca srca srca 
Prosla je godinica cela otkako su zvezde rogene.Nama je godina proletele jako brzo,verujem i vama. Masirajuci stomacice zbog grcica,pa prva kasica,pa prvi zubic pa prvo samostalno stojenje,pa prve reci..mama...pa prve korake,pa i prva kakica u raspevanoj nosi......toliko se toga izdesavalo a vi ste samo rasli i koracali i grabali napred u zivotu. Opkruzene sa puno ljubavi, sa puno neznosti...vi ste izrasli i dosao je VAS DIVAN DAN....VASA PRVA SVECICA NA TORTI....IVONA I DUSAN OD SVEG SRCA VAM ZELIM OD LEPSEG NAJLEPSEG GRLIM VAS I LJUBIM I JAKO SAM SRETANA STO SAM IMALA PRILIKU UPOZNATI VAS srca srca srca srca srca 
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 14/7/2013, 23:08

Caci, sestro, rasplaka me!!
Hvala najlepše- baš tako kako kažeš.
užuvajte na moru i ljubi mi Markića!!
Lafe-prepredivan ticker!! da,spremamo se.
Botoxice-najlepši avatar do sad! Šporet preživeo,a i ja.
Filovi zalivani suzama-samo da gosti ne moraju kutlačana torte jest.
Wink
Još jednom , cure,divne ste-zaista!! sve do jedne!!
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 15/7/2013, 12:02

Od tih suza, torte mogu biti samo jos sladje yes 
Kakav ce divan dan sutra biti srca srca srca srca srca srca srca srca
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nesalela 15/7/2013, 12:23

Jedva čekam sutrašnji izveštaj i slike....torte će biti baš zato super ukusne....ne sumnjam uopšte a drugari na visini zadatka....ljubim vas do sutrašnjeg pisanja....usne usne usne 
nesalela
nesalela

Broj poruka : 3879
Datum upisa : 22.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pcelica 15/7/2013, 16:27

Jel uzbudjenje raste? osmeh srce osmeh srce 
Ne sumnjam da ce sutra biti jedan od najlepsih dana u vasem zivotu!
Ljubimo vas puno. Uzivajte! ljubav
pcelica
pcelica

Broj poruka : 282
Datum upisa : 17.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 15/7/2013, 16:43

Uh, emocije, emocije, emocije.... a tek sutra!
sreca sreca 
Sto rece Lilya, bice to najukusnije torte, sigurna sam, jer ja glavni sastojak - ljubav, ona najiskrenija i najveca, ljubav koju si godinama cekala i koja ti je sad napunila srce! srca srca srca srca
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bubi80 15/7/2013, 22:30

I mene si mnogo dirnula postom!
Stvarno ne znam sta bih rekla!
Sve je kako si napisala i svaka majka to oseti isto.
Pogotovo posle duge borbe!

A za torte ne sumnjam!Samo mogu biti sladje!

Srecno vam bilo Zvezdice sjajne!

Ljubim vas ljubav
bubi80
bubi80

Broj poruka : 521
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 32 od 35 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu