Drina-lepotica medju rekama
+18
bebko
bak
catherine290505
dr mali pariz
cicsa80
BiKsi :)
KoMetaK
djole42
megica-pegica67
alo-alo
maja76
HappyGirl
Nekica
Jelence
vakic
adriatika
TetaSneki
maus
22 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Putovanja Srbija
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Drina-lepotica medju rekama
Drinsko jezero,kod Malog Zvornika(nekih 30-ak km od LO) Teta sneki, ova lepota ti je sigurno poznata. Drugarica ima ovde vikendicu i avgust mesec je rezervisan za provod kod nje.
Kanjon Drine cija je dubina 700-100m predstavlja drugi kanjon po veleicini u Srbiji, posle kanjona Tare(1300m) i treci u svetu posle kanjona Kolorada(1800m).
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Re: Drina-lepotica medju rekama
Poznata mi je, ali svejedno slike su predivne i dobro je da se podsetim.
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 55
Datum upisa : 11.12.2007
Mislim da i vrapci znaju koliko volim Drinu i da svaki vreo letnji dan provodim na toj prelepoj reci. Saljem vam slike mesta gde se uvek kupam. Jos uvek je u fazi sredjivanja. Jedan Loznicanin je kupio ceo taj plac i sredjuje ga za sledecu sezonu. Vec ima mini fudbal i odbojka na pesku. Bice i teniski tereni i teren za basket. Klackalice, ljuljaske ...sve je postavljeno. Ali idemo redom.
Za najmladje. Nasipa se dosta sljunka kako bi napravili bazencice za decu. Bice super. Lepa, topla, mirna voda i kamencica u izobilju.
Mol koji ulazi u Drinu. Sa leve strane je za decu, kao i sa desne strane mola. A mi stariji mozemo da skacemo sa mola pravo u Drinu. Jedva cekam.
Ovo je sa desne strane mola. Jos uvek nasipaju sljunak, kako bi umirili reku i kako bi klinci mogli uzivati.
Milan silazi niz drvene stepenice do mola, a ja se suzdrzavam da ne skocim u vodu. Tako je lepa i tako lepo mirise.
Pogled sa mola na kucice koje su jos u izgradnji. Ima ih oko 10-ak. Ima jednokrevetnih, dvokrevetnih, trokrevetnih i cetvorokrevetnih.
Ove kucice su gotove.Ulazili smo unutra i bas je sa ukusom sredjeno. Drveni kreveti, zaluzine...super.Levo od kucica su drvene klupice i stolovi, a izmedju su klackalice i ostale zanimacije za decu. Levo od toga je mesto za kampere(satore ili prikolice). Dakle moze da se bira:kucice ili sator,pa ko voli nek izvoli.
Za najmladje. Nasipa se dosta sljunka kako bi napravili bazencice za decu. Bice super. Lepa, topla, mirna voda i kamencica u izobilju.
Mol koji ulazi u Drinu. Sa leve strane je za decu, kao i sa desne strane mola. A mi stariji mozemo da skacemo sa mola pravo u Drinu. Jedva cekam.
Ovo je sa desne strane mola. Jos uvek nasipaju sljunak, kako bi umirili reku i kako bi klinci mogli uzivati.
Milan silazi niz drvene stepenice do mola, a ja se suzdrzavam da ne skocim u vodu. Tako je lepa i tako lepo mirise.
Pogled sa mola na kucice koje su jos u izgradnji. Ima ih oko 10-ak. Ima jednokrevetnih, dvokrevetnih, trokrevetnih i cetvorokrevetnih.
Ove kucice su gotove.Ulazili smo unutra i bas je sa ukusom sredjeno. Drveni kreveti, zaluzine...super.Levo od kucica su drvene klupice i stolovi, a izmedju su klackalice i ostale zanimacije za decu. Levo od toga je mesto za kampere(satore ili prikolice). Dakle moze da se bira:kucice ili sator,pa ko voli nek izvoli.
Poslednji put izmenio maus dana 17/10/2008, 13:49, izmenio ukupno 2 puta
Na samom ulasku je mini ergela konja. Ima ih 6. Mogu se i jahati i jako su mirni i mazni. Milan me je juce jedva odvojio od njih. Takodje su tu i prave karuce, pa ko zeli moze i da se vozi. Njih nisam slikala, ali sledecom prilikom -obecavam.
Levo odavde je mesto za odbojku na pesku i mesto(koje je ogradjeno zicom) za mini fudbal.
Restoran gde je izvrsna hrana-vise puta provereno. Jedino mi se ne svidja sto su stavili PVC stolariju. Sve je u etno stilu i mnogo lepse bi bilo da su stavili zaluzine. Sa desne strane restorana su dve ogromne vrbe i prave duboku hladovinu. Ni njih nisam slikala zato sto su tu bili neki , ja mislim fudbaleri i nisam htela da pomisle da njih slikam. Inace su zauzeli pola baste.Pravo je stazica koja vodi do reke.desno od staze ce biti 3 teniska terena i 2 terena za basket.
Milan nije hteo da ponese naocare pa se bori sa Suncem. A u daljini je magarence Djura koji nije bio raspolozen za slikanje ili je upamtio moje maltretiranje od prosli put pa je brze-bolje pobegao kada me je video.
A sad malo ja. Uzivam u lepoti dana i prirode. Malo je falilo da zaspim.
Pogledajte kako je voda cista!!!
I na kraju-DRINSKI KIT, RAMBO ILI RAZBIJAC..jao kolika sam...
Levo odavde je mesto za odbojku na pesku i mesto(koje je ogradjeno zicom) za mini fudbal.
Restoran gde je izvrsna hrana-vise puta provereno. Jedino mi se ne svidja sto su stavili PVC stolariju. Sve je u etno stilu i mnogo lepse bi bilo da su stavili zaluzine. Sa desne strane restorana su dve ogromne vrbe i prave duboku hladovinu. Ni njih nisam slikala zato sto su tu bili neki , ja mislim fudbaleri i nisam htela da pomisle da njih slikam. Inace su zauzeli pola baste.Pravo je stazica koja vodi do reke.desno od staze ce biti 3 teniska terena i 2 terena za basket.
Milan nije hteo da ponese naocare pa se bori sa Suncem. A u daljini je magarence Djura koji nije bio raspolozen za slikanje ili je upamtio moje maltretiranje od prosli put pa je brze-bolje pobegao kada me je video.
A sad malo ja. Uzivam u lepoti dana i prirode. Malo je falilo da zaspim.
Pogledajte kako je voda cista!!!
I na kraju-DRINSKI KIT, RAMBO ILI RAZBIJAC..jao kolika sam...
Poslednji izmenio maus dana 17/10/2008, 13:51, izmenjeno ukupno 1 puta
Maus ovo je prelepo. Mnogo mi se sviđa. Svaka čast tom čiki za taj poslovni potez. On će napraviti pravo izletište, gde možeš da provedeš vikend. Stvarno je prelepo.
A ti nisi KIT, ti si naša Mama Mišica
A ti nisi KIT, ti si naša Mama Mišica
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 55
Datum upisa : 11.12.2007
Prelepo, raj na zemlji.
Misicu lepa si trudnica, nema sta.
Misicu lepa si trudnica, nema sta.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 54
Datum upisa : 08.01.2008
prelepo za uzivanje
A ti si prelepa trudnica
A ti si prelepa trudnica
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
E drugarice trudnice fala na fotkama stvarno su prelepe,a ti si toliko lepa trudnica da sam odusevljena.
Ljubac i maz za Anu
Ljubac i maz za Anu
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
STA RECI!!!!!
Prosto ne znam sta je lepse, priroda ili Misica?????
Trudnjaca si za 10, nema sta, pobedila si!!!!!!!
Prosto ne znam sta je lepse, priroda ili Misica?????
Trudnjaca si za 10, nema sta, pobedila si!!!!!!!
Nekica- Broj poruka : 528
Godina : 48
Datum upisa : 04.02.2008
Au draga moja, ovo je divota!Da mi se sve raspitaš, oću muža da dovedem u kućicu da uživamo Planiramm neki put za prvi maj pa ako mi se to izjalovi oću u kućice.Mm mnogo voli reku
A ti nikad lepša. Milan se sigurno još više zaljubiška u tebe sad
A ti nikad lepša. Milan se sigurno još više zaljubiška u tebe sad
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Moram da primetim draga Misice da si friz promenila, malo ti je jos porasla kosa i super izgledas lepotice
maja76- Broj poruka : 3181
Datum upisa : 03.01.2008
Stvarno si superiska!
I mnogo si nam zgodna trudnica
a za slicice nemam reci
I mnogo si nam zgodna trudnica
a za slicice nemam reci
alo-alo- Broj poruka : 686
Datum upisa : 04.09.2008
Maus slike su prelepe, kakav raj za odmor i oci , a ti si mi preslatka trudnica super mi iegledas
megica-pegica67- Broj poruka : 1686
Godina : 57
Datum upisa : 06.01.2008
Jos malo lepote, posto je sve sredjeno. Jes da nije Tasos, ali je prelepo. I necu namerno da postavim sve slike zato sto zelim da dodjete ovde i zajedno uzivamo
Kucice su sve sredjene, vec ima dosta gostiju, ponajvise Engleza. Znaju ljudi sta valja
Konji, plemenite zivotinje obozavam ih. Imamo i zdrebe A magare Djuro se sakrio negde u hlad, nisam ga mogla naci.
Hrana je izvrsna, uverila se licno, vise puta jela. Evo jedan mali deo baste, koja je ispod dve velike vrbe. Ana se sunca i pita se gde nestade ova moja mama, sad je bila tu.
Klackalice , ljuljske, tobogani, pesak...Nadjino carstvo
Drina...moja ljubav
Odbojka na pesku, fudbal, tenis, basket,jahanje,voznja camcima...ma uzivancija.
Sta cekate???
Kucice su sve sredjene, vec ima dosta gostiju, ponajvise Engleza. Znaju ljudi sta valja
Konji, plemenite zivotinje obozavam ih. Imamo i zdrebe A magare Djuro se sakrio negde u hlad, nisam ga mogla naci.
Hrana je izvrsna, uverila se licno, vise puta jela. Evo jedan mali deo baste, koja je ispod dve velike vrbe. Ana se sunca i pita se gde nestade ova moja mama, sad je bila tu.
Klackalice , ljuljske, tobogani, pesak...Nadjino carstvo
Drina...moja ljubav
Odbojka na pesku, fudbal, tenis, basket,jahanje,voznja camcima...ma uzivancija.
Sta cekate???
Auu draga definitivno bi ovo trebalo posetiti. Bas su mi se motalo po glavi pre jedno mesec dana te kućice da odem sa mm, ali promenih plan. U svakom slučaju sigurno ćemo svratiti a kada vidćemo. Fotkica sa Anom na travi je šećerasta skroz, a i sa Nađom
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Fantasticno
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Maus, sta jos reci sem , a sto rece Hapyyca slike sa malenom Anom i Nadjom su najlepse, medenjaci mali slatki .
megica-pegica67- Broj poruka : 1686
Godina : 57
Datum upisa : 06.01.2008
I evo mlko sličica sa odmora.....Drina....moja duševna hrana.....
Malo se veslalo......
Čitalo,spavalo.....
Ovde se ručkalo....Vrelo ili reka zvana Godina jer je duga 365m
Posle 200km voznje po Tari....
Malo se veslalo......
Čitalo,spavalo.....
Ovde se ručkalo....Vrelo ili reka zvana Godina jer je duga 365m
Posle 200km voznje po Tari....
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Djole, lepe su ti slicice,samo nema one gde se veselilo, ne znam jesi li je skinula ili se mnogo lumpovalo pa sama otisla lukofaz radi svoj posao, sve lepo pise na slici!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Divne fotke, vidim baš ti bilo loše! Leškarenje na travici, reka, odmor za oči i dušu! Videh te i odmah poželeh da te stisnem! Eeeeh, što nismo malo bliže!
Kako bi, ta reka je valjda najkraća u Evropi, svetu, gde li?
Kako bi, ta reka je valjda najkraća u Evropi, svetu, gde li?
BiKsi :)- Broj poruka : 22704
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
bas, bas sve!
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Đolesku,al si ti uživalaaaaaaaa
divne su slike,a ti si skinula dosta kg...vidi se...
e moj Robinsonko!!
divne su slike,a ti si skinula dosta kg...vidi se...
e moj Robinsonko!!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 47
Datum upisa : 29.01.2010
Drina, najlepsa reka na svetu , odrsla sam pored nje mnogo mi nedostaje...
Slike su divne, sve!
Slike su divne, sve!
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Divne slike, i ja sam veeeliki zaljubljenik u drinu, kuma mi je iz B Baste, pa bas cesto idemo i uvek se iznova divim
A ti izgledas
A ti izgledas
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Auuu Đole tebi skidanje kg baš dobro ide-daj neki savet
Lepo si uživala, jedva čekam da mi pričaš
Lepo si uživala, jedva čekam da mi pričaš
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009