KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)

+60
maja76
*AIDA*
JocY
mijaki
dr mali pariz
Tanja83
SannI-AlL
maus
missile
SladZana
cicsa80
Shizika
dragana76ns
hany
viktorija
lolipop
pcelica
bubi80
catherine290505
nesalela
Marija86
buby
gagax81
Orline
key
Zoka83
tuli
Nefertari
heart84
dra00
cici
penelope
dacans
Mrvica
ninica2
Sofka
zoxa
djole42
Struzzo
MAAKKI
Vuchica
korpica
caci
maki79
lilya
Gramatika
MARA
nina :)
LaFolie
Botox
cufta
Milijana
JAmajka
BiKsi :)
Simona
makababy
Tinche
bak
plavaptica
KoMetaK
64 posters

Strana 31 od 35 Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Sledeći

Ići dole

Mali Pariz- Zvezde su medju nama :) - Page 31 Empty Re: Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)

Počalji od plavaptica 9/7/2013, 19:10

Zvezdanici, kako ste porasli medovi jedni:12a: osmeh srce 
Bicikle su vam mnogo lepe i nadam se da cete ovog leta uzivati u njima:aa14: 
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Mali Pariz- Zvezde su medju nama :) - Page 31 Empty Re: Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)

Počalji od dr mali pariz 9/7/2013, 19:17

Taman smo se picnuli za šetnju iiiii...pljusak-fuj.
No-VEST DANA-
DUCI MALOPRE KAKIO U NOŠUUUUUUU
Jest da imamo olakš.okolnost-znamo kad će. Baba kupila muzičku nošu još pre deset i više dana,i nemamo vremena dete na nošu da poytavmo,i eto,posle ručka ga postavili,on se igrao sa tatom i obavio čovek.
i od tad šolja ne prestaje da svira Very Happy
Miss-jeste,u utorak je rođus-tad i slavimo .Very Happy
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 9/7/2013, 22:01

Bravo za kakenje u nosu!!! Mali veliki covek! :-)))
Jos i Iv kad se pokaki.... blizanci, dve sjajne zvezde, dvostruka radost:-))))

mijaki

Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pcelica 9/7/2013, 22:23

Bravo Duci, momcino igra  .
Nama je Anja jednom kakila i vise nece a Simon pruza opasan otpor cim vidi nosu. Stvarno nije lako stavljati ih. Jedna osoba ne moze da ih pohvata. Nemam pojma, kako cemo to savladati. Mozda te muzicke pomazu?!
Ljubimo vas puno i da zvezdanici sto pre skinu pelene. ljubav
pcelica
pcelica

Broj poruka : 282
Datum upisa : 17.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 9/7/2013, 22:25

ahaahhaha,upišaću se od smeha....
rekoh da noša ne staje s pevanjem...i još nije stala-i melodija happy birthd.
ubija mozak polako...hhahhahha,i muž uleće u kupatilo,stavlja jedan peškir...stavlja drugi preko zvučnika...ništa je ne remeti....otvara mašinu i gura je sa svim peškirima. Brže bolje zatvara mašinu,ko da će, u najmanju ruku , aždaja izleteti iz nje....
ne čuje se više!
hip,hip,huraaaa!
misija uspela.ubio ju je Wink
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 9/7/2013, 22:27

Bravo za Ducija as ali nosa mi nije jasna Shocked 
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 9/7/2013, 22:27

hahahaha,Pčelice,ne kupuj muzičku,ako ti je život mio Very Happy
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 9/7/2013, 22:54

Bravo Duci!!! On je bas resio da dodceka u fulu 1. rodjendanac! Very Happy 
Sta radi Iv, jel uspeva da dodje d oizrazaja od bate? Wink 
Ljubim vas puno zvezdanici!
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 9/7/2013, 23:09

Hahaha , Meta, Iv je u svemu opreznija...vrlo-i to mi se dopada kod nje. :-$
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zoka83 9/7/2013, 23:48

osmeh srce  Znas da mislim na vas i kad me nema Very Happy 
Zoka83
Zoka83

Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 10/7/2013, 06:51

Kakva smejurija kod vas sa nosom lol!

Bravo za Ducija bravo

Pari, moja sestra je malca cim je mogao da sedi stavljala na nosu ujutru kada ustane i posle spavanja i desavalo joj se da danima menja pelene samo od piskenja. Kaze da je to spas. Da sto pre dodjete do faze nose da i ti malo danes dusom, a i vasi nivcanici Very Happy
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 10/7/2013, 08:49

dr mali pariz ::
DUCI MALOPRE KAKIO U NOŠUUUUUUU
Bravo!!!! g

dr mali pariz ::
rekoh da noša ne staje s pevanjem...i još nije stala-i melodija happy birthd.
ubija mozak polako...hhahhahha,i muž uleće u kupatilo,stavlja jedan peškir...stavlja drugi preko zvučnika...ništa je ne remeti....otvara mašinu i gura je sa svim peškirima. Brže bolje zatvara mašinu,ko da će, u najmanju ruku , aždaja izleteti iz nje....
ne čuje se više!
hip,hip,huraaaa!
misija uspela.ubio ju je Wink
A što ne uzvadite baterije? Rolling Eyes

dr mali pariz ::Hahaha , Meta, Iv je u svemu opreznija...vrlo-i to mi se dopada kod nje. :-$
Malena gospođica Iv! srce Poljubi je u nogicu od mene!!!!!
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pcelica 10/7/2013, 09:38

Jaooo, mogu misliti, te melodije izludjuju. Nama se pre neki dan upalila muzika na biciklicu koji je na terasi. Niko nije ni prolazio a bas se tesko pali. Kada je krenulo da nize melodije, Simon cici od srece, lupa u vrata od terase. Mi sokirani Shocked . Mirko kaze, bice horor, ako nastavi i kada izvadim baterije Very Happy . U svakom slucaju, preskacem muzicku nosu Razz .
Ljubimo hrabrog decaka i opreznu devojcicu osmeh srce osmeh srce
pcelica
pcelica

Broj poruka : 282
Datum upisa : 17.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 10/7/2013, 10:21

Hahaha, Miss-pa nismo baš toliko nesrećni slučajevi...
baterija se ne menja-mislim-ne postoji mogućnost-sem da razvališ i iščupaš.
No-noša je neumorna-i dalje Very Happy ali i Duci-kakio i jutros u nju..ja ga zanimala Wink
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 10/7/2013, 10:23

pčelice...i meni je jutros bio horor-ja na šolji,bunovna,a iz mašine tanan,dobro poznat zvuk Wink
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 10/7/2013, 10:31

Moja drugarica ima tu nosu kaze da prestaje da svira tek kad je potpuno suva. Ona uzme papirni ubrus pa je susi. Probaj tako ako niste to probali do sad :)
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od heart84 10/7/2013, 12:09

Duci [Only admins are allowed to see this image]

Nosa je hit  b  b  b  b 
heart84
heart84

Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 11/7/2013, 12:14

Bravo za Zvezdanića, on već kao veliki! A noša, to mu dodje kao muzički instrumenti, nikad ih ne kupujem deci za rodjus jer znam da će roditeljima da presednu! :)

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 11/7/2013, 15:21

Bravo za kakiiiš!!!!!!

Muškarcima je ta kaka mnogo važna u životu! igracice igracice igracice 
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 11/7/2013, 19:53

Bravoo Duci bb bb ...kakva nosa nemam reči  
Iv duso ljubim te pretpazlivu ljubav ljubav ljubav 
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 11/7/2013, 22:02

hahahaha...noša tema sedmice Wink
pa jbga-ko kupuje noše za rođus ?! Very Happy
Moram nešto da podelim sa vama....
Ja ODLEPIM kad me Ivona netremice gleda s obožavanjem. ODLEPIM. NIKAD NIKO ME TAKO ČISTO VOLETI NEĆE!!
I dan danas mi oči suze kad Dušana gledam duže od desetine sekundi... A on je to provalio, pa mu se oči smeju, kaoda kaže- ma daj mama, ne smaraj...volim i ja tebe...
ALI ja vas, deco moja obožavam...ljubavlju za koju stvarno nisam znala da može biti realna... Obožavam celim bićem-disala bih ih svaki tren,al ne želim da budem davež roditelj. Upijam i upijala bih svaki njihov uzdah, Dušanovo sigurno upiranje prstom- on zna šta hoće, on je takav hedonista i ja već čitam nj. život.
Padam na Ivoninu emociju koja je otvorena samo prema nama-za druge-...ona se retko smeje,ozbiljna je...-i već je vidim obazrivu,i večno budnu nad bratom.
Čudno je to,kako roditelj brzo počne svoju decu da kapira. I eto, kao da unapred vidi njihove pute...
Pa šta se to onda u nekom čudnom trenutku nekih roditelja desi da oni sami zabluse i ne prepoznaju potrebu za pomoći kod svoje dece...Šta se desi da roditelj ogluvi na detetovu potrebu???
Bože,aamo zdravlja i pameti nam daj!
Veliki su mi..nekako poslednjeg ovog meseca baš izrasli,sazreli. Pa pričaju-hodaju...sve vipe kontakt sa nama traže. Noću takođe.
Ivona se probudi oko pet pola šest,ustane u svom krevecu,izvadi dudu i traži...traži da je ubacimo kod nas,a onda se prevrće od tate do mene ne znajući kome će pre...a ja se topim,i u svojoj ukočenosti, a smejem svojim predroditeljskim stavovima-dete u krevet-ne-nikako!Wink
a što? kako da joj odolim i ne pružim sigurnost koju često od svojih roditelja ni sama nisam dobijala...
Dušan mora da ostvari fiz.kontakt sa nekim od nas dok spava. Nj. krevetac je pripojen uz naš bračni,skinuta ta strana,te je dojam da on ustvari i spava sa nama...kako on mazi po ruci...ja ae topim. Mazio je i još dok je bio sasvim mali,dok pije mleko-koje i dan danas obožava-pa ga stoga i zovemo-Mlekadžija. Very Happy
Jakog je temperamenta i izgorećemo i muž i ja osmišljavajući mu nove zadatke ,obavwze i igrarije...explorer tatin,a mamin lepotan.
Svuda skreće pažnju na sebe-to ga hrani---ljubi ga deda po kojem je ime dobio.
Brinem za Iv i njenu osetljivost. Nju i kad grdimo,ona se zna toliko uzbuditi da iziritira želudac,pa joj krene kiselina,ili povraćanje zbog nje. Kiselina joj krene i kad se mnogo zaigra-jurca...ne bih da joj to kasnije predstavlja problem.
Brata ona obožava-jurca za njim,smeje mu se,ali ga i zasmejaava. Voli da se guzelja njemu ispred nosa, a onda kad je on ujede za dupe,onda protestvuje. Voli i on nju-krišom ih posmatram-oči mu bre sijanu dok je gleda,ali ne znam odakle mu vrlo često poriv da svoju ručicu zarije do njene glave i kosu iz korena čupa...Ona i kad mu krene ka glavi,nežno ga pomazi...ah,sestre...
Eto, to su moje Zvezde-velike bekane i mala moja deca,i vasceli život.
ljubim vas!
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 11/7/2013, 22:07

Ti bre nisi normalna...rasturi me ovim postom...skroz...skroz...
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 11/7/2013, 22:13

i mene
hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 11/7/2013, 22:13

Rastopih se, ali bukvalno!!! Predivni su Dezdanici tvoji...vasi!!!
A divna si i ti mamO...sto nama prenosis sta ti je grudima...svaki svoj osecaj i dozivaljaj.
Ne, ti neces omanuti u slusanju...neces ni u davanju. Takva si rodjena i satkana...dajes mnogima oko sebe tacno sta im treba...pa zato znam i da ce Zvezde imati tebe kao najveceg zivotnog prijatelja, najjaci oslonac...
Volim vas!!!!
srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca 
Tinche
Tinche

Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 11/7/2013, 22:13

A sad se cerekam zbog nose hahahahaha

Kada Dusan silni obavi veliku nuzdu nosa ne prestaje da svira...da se zna:lol!:
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 31 od 35 Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu