Januarska jubilarna jutra
+50
bak
agata
beta
MARA
dra00
mijaki
Orline
fight&faith
korpica
Milijana
maus
hany
cufta
BiKsi :)
Shizika
missile
cicsa80
Tinushka
dragmilk
saska1
JAmajka
Tinche
lenjivica
Mirjana
Struzzo
Botox
djole42
zoxa
Niny
SannI-AlL
dragana76ns
Ema78
KoMetaK
ninica2
plavaptica
cici
nena beba
LaFolie
dr mali pariz
penelope
Gramatika
HappyGirl
SladZana
MAAKKI
Vuchica
lilya
Bjanka
buby
Simona
caci
54 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 26 od 40
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Januarska jubilarna jutra
Ninice dobro si prosla ako nisi nista polomila. Stavljaj obloge jer ce tek da boli.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Cufto tacno tako, tako sam i ja prst sredila, htjela deset stvari odjedom, sad ne mogu jos uvijek casu fino da uzmem, da ne pominjem slozeniju radnju.
Pa takoje,svi smo uvek u nekoj zurbi,uhvatim sebe cesto dok pijem kafu isplaniram dan sta cu i kako cu i onda krecem da radim deset stvari istovremeno i svatim da tako neide,pa se tek onda skontam odakle da krenem i ide lakse i lepse :) ali sta cu to mi je drugi put da padnem niz iste stepenice otkako zivim u ovoj kuci bojim se treci put cu ih razbiti definitivno
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Koliko je super ova priča iz maminog stomaka!
Ninice, odmaraj i stavljaj obloge, baš bzvz što si pala, jbg.
Ninice, odmaraj i stavljaj obloge, baš bzvz što si pala, jbg.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Ma procice nista nisam slomila,ugruvala sam se samo Ja sad citala Simoninu pricu i uh ne mogu doci sebi
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Kiksi :) ::Koliko je super ova priča iz maminog stomaka!
Ninice, nadam se da se nisi bas mnogo povredila .
Ja tek sad stigoh do kompa, Ana je definitivno odbacila spavanje kao totalno gubljenje vremena, zapravo sve joj je glupo i nepodnosljivo osim da je mama nosi po ceo dan i mozda ponekad nahrani Padam od umora, a ako ovo potraje dijeta mi nece ni trebati.
Ljubim vas sve
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Prosla ponoc, odok u krevet, ali da vam postavim kafu za dobor jutro!
KO moja poslednjih dana!! Sutra ce mi biti poslednja takva
KO moja poslednjih dana!! Sutra ce mi biti poslednja takva
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Dobro jutro drugari.
Ja sam jutros fino poranila i spremila se da idem da dam briseve u Higijenski, predala uput, otcekala dobru turu, a onda teta na salteru kaze 'ovo se radi svim danima osim petkom'
Ja sam jutros fino poranila i spremila se da idem da dam briseve u Higijenski, predala uput, otcekala dobru turu, a onda teta na salteru kaze 'ovo se radi svim danima osim petkom'
Dobro jutro!
Cufta
Ninice dobro si prosla...
Ptico, Anci resila da ne gubi vreme na snove
Meta
Anestezija, zubar...da nije Lole, moje snajke i zubarke i Maje, moje drugarice toze zubarke ne znam sta bi radila Sa Anom cesto svratim do njihovih ordinacija, kada nije guzva i kada smo u prolazu. Ana sedne na stolicu, pregledaju joj zubice, ona se igra sa igrackama koje su u cekaonici...I da OBAVEZNO anestezija, to se podrazumeva Ima sprej kojim se naprsce mesto uboda, tako da bar ja, nista ne osetim, samo kasnije kako mi deo usne trne...I onda moze akcija.
Ema kako je bilo juce kod kolega?
Biksaco spremas slavu. Treba li pomoc?
Marija joj...kako nisi proverila...
Evo ga petak i sledi 2 dana uzivancije.
Cufta
Ninice dobro si prosla...
Ptico, Anci resila da ne gubi vreme na snove
Meta
Anestezija, zubar...da nije Lole, moje snajke i zubarke i Maje, moje drugarice toze zubarke ne znam sta bi radila Sa Anom cesto svratim do njihovih ordinacija, kada nije guzva i kada smo u prolazu. Ana sedne na stolicu, pregledaju joj zubice, ona se igra sa igrackama koje su u cekaonici...I da OBAVEZNO anestezija, to se podrazumeva Ima sprej kojim se naprsce mesto uboda, tako da bar ja, nista ne osetim, samo kasnije kako mi deo usne trne...I onda moze akcija.
Ema kako je bilo juce kod kolega?
Biksaco spremas slavu. Treba li pomoc?
Marija joj...kako nisi proverila...
Evo ga petak i sledi 2 dana uzivancije.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Maus, nije mi palo na pamet, mada nisu nigdje ni naznacili bas sam pogledala danas, ali dobro sad znam
Anci je nocna pticica
Anci je nocna pticica
korpica :: ...
Tinchi,Missile,Simona,Ninice,Maus,Hani,Grama,Vuchice.....ma sve cure
Ja sam od danas na bolovanju,da se psihicki i fizicki pripremim za laparaskopiju.U ponedeljak idem u bolnicu a u utorak operacija
Korpice,
zagrljaj i za tebe i srećno
ninica2 ::Ma procice nista nisam slomila,ugruvala sam se samo Ja sad citala Simoninu pricu i uh ne mogu doci sebi
Ninice,
pročitah o padu, malo si me i nasmejala sa strahom za stepenice... Ali mi je žao što zbog pada naravno, nadam se da ti je već bolje Još te i ja ispotresah sa pričom ali to je ipak jedna priča sa srećnim krajem :)
Jamajka,
i mene boli kičma od prekjuče. Kod mene je to hronično jer mi je otkriveno da imam dva spojena pršljena. Neke zime sam provela sasvim ukočena a sad se čuvam i ako bolovi ipak počnu, diklofen, tako me je savetovala lekarka, nemam ja šta da čekam, može da bude samo gore. Sad me zove majka pa kaže da i nju i sestru bole zglobovi, čula sam da je ovih dana meteorološka situacija takva da pogoduje bolovima u kostima... Tako da saosećam i želim ti da ti brzo bude bolje...
Vidim pričale ste o zubarima. I ja treba da idem, hoću da vodim i Vilenjaka da i njegove zube moja zubarka malo pogleda... Već me unapred obavestio da neće da ide Inače ja spadam u one hrabrije u tom pogledu... Nije da volim da popravljam zube ali se i ne plašim. Čak sam dugo plombe radila na živo tek sam u poslednje vreme počela da tražim injekcije... Tako da se nadam da ću takav stav preneti i na Vilenjaka... On inače voli doktore, dugo je hteo da bude doktor, tek je pre neki dan promenio pa bi da bude veterinar. Ali čini mi se da ga zubari i zubarke baš ne oduševljavaju, no pokušaću da ga nekako namamim kod moje zubarke...
za sve Kutanjke Januarke.
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
U bre Maus, tebe bas maze kod zubara.... anestezija u sppreju.... au... inace, ima jos bolja fora, samo je retko ima kod nas na trzistu i nije bas jeftino, a to je anestezija u gelu, sa razlicitim ukusima. Vinja i ananas su hit, da ih pojedes kao puding.Steta samo sto se retko nalaze...
A sto se tice mog druzenja, sa jedne strane mi je bio jako tesko, jer mi nedostaje posao, ali to nema veze sa bolom ili anestetijama! Sa druge strane sasvim ok, sredila sam dva zuba koja su me dugo mucila, u smislu da znam da treba da se zamene te plombe, a nikako da sednem u stolicu. Idem i danas, resila sam da sredim sve sto mogu, da ne razmisljam narednih 5- 6 godina. Verovatno necu imati ni vremena.
A sto se tice mog druzenja, sa jedne strane mi je bio jako tesko, jer mi nedostaje posao, ali to nema veze sa bolom ili anestetijama! Sa druge strane sasvim ok, sredila sam dva zuba koja su me dugo mucila, u smislu da znam da treba da se zamene te plombe, a nikako da sednem u stolicu. Idem i danas, resila sam da sredim sve sto mogu, da ne razmisljam narednih 5- 6 godina. Verovatno necu imati ni vremena.
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Dan Jutra!
Ustala sam umornija nego sto sam legla Na sve to sam zaspala sa glavoboljom i brobudila se sa jos jacom. Pms
Idem da probam da prezivim danas, sutra iz kreveta ne ustajem
U nedelju slava, mi ove godine ne slavimo posto deda nije bas kako treba a baba i deda jos uvek slave, mada mama i ja sve spremamo. Moj deda je veliki komunista bio i ostalo, tako da je slava i bez kolaca, popa... vise kao povod da se okupe prijatelji i mi. Na zalost, s obzirom na godine, prijatelja zivih vise nema, ostali samo mi najuza familija. Tako da ove godine nema nista od slavljenja.
Ali mi slavi troje kumova i komsiluk A u ponedeljak trebam kod dr u Novi Sad kako sve da ukolpim, pojma nemam.
Vazno da su vesela okupljanja, lako cemo uklopiti.
Udavih ja vas na sabajle, a sto....
Ljubim vas sve, redom
Ustala sam umornija nego sto sam legla Na sve to sam zaspala sa glavoboljom i brobudila se sa jos jacom. Pms
Idem da probam da prezivim danas, sutra iz kreveta ne ustajem
U nedelju slava, mi ove godine ne slavimo posto deda nije bas kako treba a baba i deda jos uvek slave, mada mama i ja sve spremamo. Moj deda je veliki komunista bio i ostalo, tako da je slava i bez kolaca, popa... vise kao povod da se okupe prijatelji i mi. Na zalost, s obzirom na godine, prijatelja zivih vise nema, ostali samo mi najuza familija. Tako da ove godine nema nista od slavljenja.
Ali mi slavi troje kumova i komsiluk A u ponedeljak trebam kod dr u Novi Sad kako sve da ukolpim, pojma nemam.
Vazno da su vesela okupljanja, lako cemo uklopiti.
Udavih ja vas na sabajle, a sto....
Ljubim vas sve, redom
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Dobro jutro.
kisaaaaa,mrzim kisu,...ako vec treba nesto da pada ne ka to bude snjeg a ovaku ...uzas jedan
Ja na poslu,pijuckam kafu i cackam po netu dok ne pocne posao.
bak mila pa za slavlje se uvek nage vremena.
maus ,zavidim vam kako se radujete petkom i vikendom,meni u petak pocinje posao al sta ces meni nedelja u utorak ili sredu
Ninice ..nadam se da ce sve brzo proci
Cuftice ..tvoje price uvek
Zubara mi ne spominjite iako imam vrlo dobru zubarko jako nerado odlazim kod nje
Ljubim vas sve redom moje K- devojke
kisaaaaa,mrzim kisu,...ako vec treba nesto da pada ne ka to bude snjeg a ovaku ...uzas jedan
Ja na poslu,pijuckam kafu i cackam po netu dok ne pocne posao.
bak mila pa za slavlje se uvek nage vremena.
maus ,zavidim vam kako se radujete petkom i vikendom,meni u petak pocinje posao al sta ces meni nedelja u utorak ili sredu
Ninice ..nadam se da ce sve brzo proci
Cuftice ..tvoje price uvek
Zubara mi ne spominjite iako imam vrlo dobru zubarko jako nerado odlazim kod nje
Ljubim vas sve redom moje K- devojke
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Dobar dan, nemam bremena sve da citam, ali Cuftu moram da potpisem.
Imam najboljeg zubara na svetu i kod njega odlazim bez ikakvog straha. Anestezija se podrazumeva, ali ja je obozavam. Taj osecaj utrnulosti, to mi je strava
Ninice, zeno draga, cuvaj se bre.
Marija, kamo slidze tamo na temi o ljubimcima?
Ajd odo da radim.
PETAK!!!!!!
cufta :: Ninice, ti ni niz stepeniste ne umes da silazis a moras kod zubara. Samo ti Zuba nedostaje.
Svi stalno zurimo, i ne mislimo trenutno o stvarima koje radimo, zato se i povredjujemo. Nismo normalni, sve je kao vaznije od nas. I nista ne moze da ceka. Zasto? Raspolutice se planeta ako se to u tom momentu ne zavrsi?
Imam najboljeg zubara na svetu i kod njega odlazim bez ikakvog straha. Anestezija se podrazumeva, ali ja je obozavam. Taj osecaj utrnulosti, to mi je strava
Ninice, zeno draga, cuvaj se bre.
Marija, kamo slidze tamo na temi o ljubimcima?
Ajd odo da radim.
PETAK!!!!!!
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Lilya slabo imam ovdje u komp na poslu slika, ali bice ovih dana, casna izvidjacka
Masem, a ne vidim vas... Lenka sinoc dobila temperaturu i nocas smo bas slabo spavali... vise dremali... sad zaspala, i ja odoh u horizontalu....
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Dobro jutro. Kisa, bljak...
Zubari, nisam odusevljena( sto bi rekao moj bratanac), ali jesam savesna i redovna na tom polju. Sto se mene tice, anesteziju obozavam i kad bi mogla opsta, rado bih je prihvatila. Ja koristim sada porodiljsko, da izmenjam plombe zadjabe , imam novu tetka zubu koja mi bas ne uliva poverenje, to me jedino brine .
Odoh sad, da obavim sto vise posla dok mi dete spava, verovatno je ova kisa smorila, inace u ovo vreme odavno nije spavala.
Sve vas
Zubari, nisam odusevljena( sto bi rekao moj bratanac), ali jesam savesna i redovna na tom polju. Sto se mene tice, anesteziju obozavam i kad bi mogla opsta, rado bih je prihvatila. Ja koristim sada porodiljsko, da izmenjam plombe zadjabe , imam novu tetka zubu koja mi bas ne uliva poverenje, to me jedino brine .
Odoh sad, da obavim sto vise posla dok mi dete spava, verovatno je ova kisa smorila, inace u ovo vreme odavno nije spavala.
Sve vas
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Jadni zubari i ginekolozi...
Omrazena grupa, bez koje se ne moze...
Omrazena grupa, bez koje se ne moze...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Ja volim ginekologe
Joj, marija, kakav shit. Gore od toga je kad spremis bebu po ovoj zimi i odvedes je na kontrolu i vakcinu, pomeris dojenje i spavanje a kad dodjes tamo dr zamenila smenu. Jos ja zvala da proverim pre, za svaki slucaj iako me mm zezao, ali se niko nije javljao u call centru DZ satima.
Dobro vam jutro, cure, tj. dan.
Mm danas rodjendan, pa smo i srecni i malo tuzni jer ide uskoro opet na nekoliko meseci, pa nas dvoje ostajemo sami. Doci ce baka, kao pomoc, ali nije to isto. Al sta da se radi, dok god ne nadje neki drugi posao tako ce biti.
Ko ono rece kako ne voli zubare i ginekologe, nadjoh se Te sto mi zaviruju po rupama ne volem ni ja. Mada sam ranije bila gora i za jedne i za druge, za stomatologe me kuma navikla, a za ginekologe data situacija- oguglala sam
Dobro vam jutro, cure, tj. dan.
Mm danas rodjendan, pa smo i srecni i malo tuzni jer ide uskoro opet na nekoliko meseci, pa nas dvoje ostajemo sami. Doci ce baka, kao pomoc, ali nije to isto. Al sta da se radi, dok god ne nadje neki drugi posao tako ce biti.
Ko ono rece kako ne voli zubare i ginekologe, nadjoh se Te sto mi zaviruju po rupama ne volem ni ja. Mada sam ranije bila gora i za jedne i za druge, za stomatologe me kuma navikla, a za ginekologe data situacija- oguglala sam
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Eee, bak, otvorila sam dnevnik
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Vid'la
Ja sam na ginekologa oguglala, apsolutno mi nje tesko da odem, skinem se, siri noge, sve radnje radim Ali stvarno mi je sad sasvim svejedno, mrzim jedino cekaonice i price
Ja sam na ginekologa oguglala, apsolutno mi nje tesko da odem, skinem se, siri noge, sve radnje radim Ali stvarno mi je sad sasvim svejedno, mrzim jedino cekaonice i price
Dobar dan, KutanjKe!
Orle, srećan rođendan tm-u!!! Idem u tvoj RD!
Zubare i ginekologe VOLIM! Posebno zubare. Kad zub zaboli, raspametim se od sreće kad se približim zubaru! Ozbiljno!
Orle, srećan rođendan tm-u!!! Idem u tvoj RD!
Zubare i ginekologe VOLIM! Posebno zubare. Kad zub zaboli, raspametim se od sreće kad se približim zubaru! Ozbiljno!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
bak ::Ja sam na ginekologa oguglala, apsolutno mi nje tesko da odem, skinem se, siri noge, sve radnje radim
Bak, potpisujem!!!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 26 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu