Januarska jubilarna jutra
+50
bak
agata
beta
MARA
dra00
mijaki
Orline
fight&faith
korpica
Milijana
maus
hany
cufta
BiKsi :)
Shizika
missile
cicsa80
Tinushka
dragmilk
saska1
JAmajka
Tinche
lenjivica
Mirjana
Struzzo
Botox
djole42
zoxa
Niny
SannI-AlL
dragana76ns
Ema78
KoMetaK
ninica2
plavaptica
cici
nena beba
LaFolie
dr mali pariz
penelope
Gramatika
HappyGirl
SladZana
MAAKKI
Vuchica
lilya
Bjanka
buby
Simona
caci
54 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 27 od 40
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Januarska jubilarna jutra
bak ::Ja volim ginekologe
Orlicka, srecan rodjendan tm.
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Orli katastrofa, nisu svjesni kako otezavaju ponekad svojim postupcima, ali sta je tu je. Ja da sam zvala svakako se ne bi javili, jer se ne javljaju kad zovem za rezultate.
A gore od zubara je miris ordinacije, a od ginekologa redovi i cekanje.
Drage moje dame
A gore od zubara je miris ordinacije, a od ginekologa redovi i cekanje.
Drage moje dame
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Dobar dan,
sedoh da popijem kafu,od 6h sam na nogama.I ja sam jutros predala neke briseve na analizu,onda išla do opštine,pa u Palatu pravde,jureći razne potvrde i papire.Srećom,uspela sam sve da završim(baš sam zadovoljna),a da se ni malo ne nerviram.Na poslu sam do 19h.Uveče nam dolaze prijatelji na kartanje,grickalice ,pivo i vino..,jedva čekam.
Orli,srećan rođendan tm!
Vidim da ste se raspisale na temu zubara i ginekologa,da i ja prokomentarišem...Sa zubima nikada nisam imala problema,redovno idem na kontrole,menjam stare plombe i imama divnog zubara.Na ginekologe sam,što reče Bak "oguglala."
Mili,ljubi Lenče,da što pre ozdravi.
Curice,
sedoh da popijem kafu,od 6h sam na nogama.I ja sam jutros predala neke briseve na analizu,onda išla do opštine,pa u Palatu pravde,jureći razne potvrde i papire.Srećom,uspela sam sve da završim(baš sam zadovoljna),a da se ni malo ne nerviram.Na poslu sam do 19h.Uveče nam dolaze prijatelji na kartanje,grickalice ,pivo i vino..,jedva čekam.
Orli,srećan rođendan tm!
Vidim da ste se raspisale na temu zubara i ginekologa,da i ja prokomentarišem...Sa zubima nikada nisam imala problema,redovno idem na kontrole,menjam stare plombe i imama divnog zubara.Na ginekologe sam,što reče Bak "oguglala."
Mili,ljubi Lenče,da što pre ozdravi.
Curice,
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
i ja i jabak ::Ja volim ginekologe
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Ema78 ::Jadni zubari i ginekolozi...
Omrazena grupa, bez koje se ne moze...
I najbogatija medj' lekarima
I kod nas temepartura kao kod Mili. Zvali me iz jaslica da Lucija ima temperaturu i da izgleda da ima boginje. Nije visoka, pipam ja to, ne merim. Razocarali me vise puta onidigitalni toplomeri, pa se vise ne druzimo. Ima tufne koje stvarno izgledaju kaovarciela, ali na cudnim mestima, malo, ne svrbe. Ona sem sto je bleda, izgleda super, raspolozena, jede, pije, igra se....
ode ova nedelja, nadala sam se snegu, ono kisa.
Ninice, kako modrice?
Poslednji izmenio cufta dana 18/1/2013, 17:33, izmenjeno ukupno 1 puta
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Bilo nekad, vise nije, na zalost...
Pojedini ce pre da daju pare da napune usta silikonima neko da uklone kamenac!
Pojedini ce pre da daju pare da napune usta silikonima neko da uklone kamenac!
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Cufto, ako se ispostavi da su boginjice...organizujemo druzenje. Jurim ih vec neko vreme!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Idi bre Ema, vecina ni ne zna sta je kamenac . kako onda da ga skida?
Nikako, jer su im toliko zategnuta usta od silikona, da ne mogu da ih otvore.
Danas cekam kod ovog mog zubara, i sa mnom jos jedna dama. Gledam ja nju ispod oka onako, i mislim se, jadan li je taj kolega koji ce njoj da radi, nema sanse da moze da joj "dohvati" vise od cetvorke...Ja jesam pristalica silikona, i prva imam da sredim (.)(.) kada zavrsim sa radjanjem, ali stvarno pocinje da bude izazov raditi u ustima botoksiranih pacijenata.
Danas cekam kod ovog mog zubara, i sa mnom jos jedna dama. Gledam ja nju ispod oka onako, i mislim se, jadan li je taj kolega koji ce njoj da radi, nema sanse da moze da joj "dohvati" vise od cetvorke...Ja jesam pristalica silikona, i prva imam da sredim (.)(.) kada zavrsim sa radjanjem, ali stvarno pocinje da bude izazov raditi u ustima botoksiranih pacijenata.
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Sve govori u prilog boginja, mada pojede sve cokoladice. Pusti ti druzenja, mene su tako vodali, ja se igrala sa decom i nista. Dobih kada niko nije imao, odnosno ne znam od oga sam ih dobila. Moje majke kolega je tako vodao svoje dete, ono dobilo boginje, ali i zapaljenje mozga, jedva je prezivelo. Od onda, u mojoj okolini, niko nikoga ne voda.
Tinche- Broj poruka : 6399
Datum upisa : 08.08.2009
Ema, botoks ide do prve trecine lica od ociju na dole, a dole Hijaluron (kada je koza u pitanju). Ima velikih majstora zanata koji mogu botoks i nize da stave a da ne povrede facijalni nerv.
Btw, kada bihoslabila, a za to nema nade, ne vratih se dijeti, odmah bi' ponovila Botoks oko ociju i na celu.
Btw, kada bihoslabila, a za to nema nade, ne vratih se dijeti, odmah bi' ponovila Botoks oko ociju i na celu.
Uh te boginje... Bad bzvz.
Ema, oko mene mnoge nasilikonirane i botoksirane. Zaista ni jedna ne izgleda mladje. O ekstremima iz sveta estrade ne bih ni da pricam da me u snu ne preplase. Ja nisam protiv estetske hirurgije do trenutka kada to ne predje u pokusaj zena od preko 35+ godina da izgledaju kao da imaju 19 ili 20.
Ema, oko mene mnoge nasilikonirane i botoksirane. Zaista ni jedna ne izgleda mladje. O ekstremima iz sveta estrade ne bih ni da pricam da me u snu ne preplase. Ja nisam protiv estetske hirurgije do trenutka kada to ne predje u pokusaj zena od preko 35+ godina da izgledaju kao da imaju 19 ili 20.
Da se ispravim nemam nista protiv ni kad se zene podvrgavaju ekstremnim podmladjivanju, da tako kazem, samo se meni licno to ne dopada. Da me ne shvatite pogresno da ne daj boze nekog osudjujem zbog silikona ili botoksa ili cega god.
Lili, carice gde ti to radis Nemam ni ja nista protiv, iako bih na sebi samo ove dve stvari uradila, od cega mi je naravno mnogo teze da oslabim
[img][/img]
cufta dali su stvarno biginje jer sam ja 2 puta vodila mariju ali su bile lazne nego dr kaze da je to od ujeda nekog insekta ili da je alergicna na nseto ali se to njoj svake godine dobije oko novembra ili cak i u februaru i nije nista cak sam i pre neki dan primetila isto to i lepo je namazala tom kremoz sto sam prvi put dobila i odma se povuklo da to nije to
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Moguce Nina, pogotovo sto razni virusi mogu napraviti razne ospe. Jedino sto zaista govori u prilog Variceli je providna loptica u sredini svake tufne. Bas kao herpes zoster sa tom lopticom, a izazivac je isti. To me je ponukalo da budem sigurna u uciteljicine pretpostavke. Ipak te uciteljice po celu godinu gledaju te boginje. Drugih boginja vise ni nema, promenila se vremena.
PREDNOST SRBIJE U ODNOSU NA EVROPU
-Možeš u komšiluk na kafu čim ustaneš, 7-8 ujutru vikendom, nije problem-O komšo, dobro jutro, sad ću ja da metnem za još jednu, taman da ne pijem sama...
- Majstor koji ti je radio kupatilo, postane obavezno tvoj kućni prijatelj, pa nastavi da dolazi i na slavu i rodjendane, roštilje.
- U prodavnici na kraju tvoje ulice možeš usput da uzmeš šta ti treba i da kažeš platiću kad se budem vratio
- Sa kumovima si rod rodjeni, pa te i njihova deca smatraju familijom-Ajde sine, idi zovi kuma, sutra pečemo onu plećku iz sela
- Možeš da raspališ roštilj gde god ti se svidi, a da te ne apse
- Da nikad ne popiješ samo jedno piće, zbog prirodne ravnoteže- Ajde, brate, pa došao si na dve noge, valjda!
- Da dođeš na rodjendan prijatelju drugi dan, jer prvi nisi mogao
- Da odvrneš muziku do daske kad te pesma strefi
- I još da proslaviš rođenja, krštenja, ispraćaje i dolaske, kupovinu i prodaju, početke i krajeve, zbog malera i jer se valja!!
Eto i šta ćeš više od života!!:-))))
-Možeš u komšiluk na kafu čim ustaneš, 7-8 ujutru vikendom, nije problem-O komšo, dobro jutro, sad ću ja da metnem za još jednu, taman da ne pijem sama...
- Majstor koji ti je radio kupatilo, postane obavezno tvoj kućni prijatelj, pa nastavi da dolazi i na slavu i rodjendane, roštilje.
- U prodavnici na kraju tvoje ulice možeš usput da uzmeš šta ti treba i da kažeš platiću kad se budem vratio
- Sa kumovima si rod rodjeni, pa te i njihova deca smatraju familijom-Ajde sine, idi zovi kuma, sutra pečemo onu plećku iz sela
- Da nikad ne popiješ samo jedno piće, zbog prirodne ravnoteže- Ajde, brate, pa došao si na dve noge, valjda!
- I još da proslaviš rođenja, krštenja, ispraćaje i dolaske, kupovinu i prodaju, početke i krajeve, zbog malera i jer se valja!!
cufta :: PREDNOST SRBIJE U ODNOSU NA EVROPU
zato nam je dobro sto zivimo u srbiji jer nemamo nikakvog ogranicenja da idemo u goste jer kod njih treba da se najavis par dana ranije a ne da banes ko sto mi radimo i da budemo srecni kad nam neko dodje
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
cufta ::Lili, carice gde ti to radis Nemam ni ja nista protiv, iako bih na sebi samo ove dve stvari uradila, od cega mi je naravno mnogo teze da oslabim
U DB-u
Vece cure
Juce i danas se bas polemise o zubarima,zato me i nema i sad iz prikrajka,zabolece me od muke.Mrzim zubare,jos kao dete
S druge strane,sto rekla Bak,ginekolozi mi jos i dragi.Dal od silnog odlazenja se saziveh sa njima,pa mi mili
Sad se sita ismejah.Prekopiracu vam tekst a ima i snimak na you tube
Dva holandska voditelja odlučila su da iskuse kontrakcije koje svaka žena ima pred porođaj kako bi dokazali da su žene slabiji pol i da je to razlog zašto tako teško podnose bolove prilikom porođaja.
YouTube Screenshot
YouTube Screenshot
U svojoj emisiji "Zamorčići" Denis Storm i Valerio Zena rade svakakve ludorije, a u poslednjoj su odlučili da iskuse bolove porođaja.
Otišli su jednu kliniku u Holandiji gde pomoću elektro stimulacija svako može osetiti koliko zaista boli porođaj. Iako sama simulacija traje samo dva sata, za razliku od pravog porođaja koji može potrajati i dva dana, obojica su zaključili da je to jedno od najbolnijih iskustava koji su imali.
Pre početka eksperimenta obojica su sa podsmehom pitali medicinske sestre da li će možda i oni vrištati i psovati kao što to rade žene. I nasmejali su se kad su im sestre rekla da je to zagarantovano.
Kao i pri pravom porođaju, krenuli su sa blagim kontrakcijama, čiji bol su njih dvojica prikrili smejanjem, međutim kada je prošlo izvesno vreme i kada su počeli bolovi kontrakcija pred sam porođaj, njih dvojica su vrištali, skakali i stiskali jastuke.
Na kraju obojica su se složila da je celokupno iskustvo jednako mučenju i zapitali se da li žele da i njihove žene prođu kroz takvo jedno iskustvo.
Juce i danas se bas polemise o zubarima,zato me i nema i sad iz prikrajka,zabolece me od muke.Mrzim zubare,jos kao dete
S druge strane,sto rekla Bak,ginekolozi mi jos i dragi.Dal od silnog odlazenja se saziveh sa njima,pa mi mili
Sad se sita ismejah.Prekopiracu vam tekst a ima i snimak na you tube
Dva holandska voditelja odlučila su da iskuse kontrakcije koje svaka žena ima pred porođaj kako bi dokazali da su žene slabiji pol i da je to razlog zašto tako teško podnose bolove prilikom porođaja.
YouTube Screenshot
YouTube Screenshot
U svojoj emisiji "Zamorčići" Denis Storm i Valerio Zena rade svakakve ludorije, a u poslednjoj su odlučili da iskuse bolove porođaja.
Otišli su jednu kliniku u Holandiji gde pomoću elektro stimulacija svako može osetiti koliko zaista boli porođaj. Iako sama simulacija traje samo dva sata, za razliku od pravog porođaja koji može potrajati i dva dana, obojica su zaključili da je to jedno od najbolnijih iskustava koji su imali.
Pre početka eksperimenta obojica su sa podsmehom pitali medicinske sestre da li će možda i oni vrištati i psovati kao što to rade žene. I nasmejali su se kad su im sestre rekla da je to zagarantovano.
Kao i pri pravom porođaju, krenuli su sa blagim kontrakcijama, čiji bol su njih dvojica prikrili smejanjem, međutim kada je prošlo izvesno vreme i kada su počeli bolovi kontrakcija pred sam porođaj, njih dvojica su vrištali, skakali i stiskali jastuke.
Na kraju obojica su se složila da je celokupno iskustvo jednako mučenju i zapitali se da li žele da i njihove žene prođu kroz takvo jedno iskustvo.
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
hahahah korpice, upravo sam gledala na sajtu b92
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Zene dobro vece!
Cufta kako je Lucija? Da li su definitivno boginje?
Mili a Lensi, kao je ona?
Ih pa koja od nas ne voli ginekoloZe?
Ana spava, Milan sa njom, zagrljeni, ja cekam da se zavrsi masina, malo gledam tv, malo Kutak, malo neka igrica i sad mi se uopste ne spava.
Cufta kako je Lucija? Da li su definitivno boginje?
Mili a Lensi, kao je ona?
Ih pa koja od nas ne voli ginekoloZe?
Ana spava, Milan sa njom, zagrljeni, ja cekam da se zavrsi masina, malo gledam tv, malo Kutak, malo neka igrica i sad mi se uopste ne spava.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Vece jutrima i dragim zenskama
Ja sam bolje,jos malo bolucka ali nista strasno.Simona jeste kraj srecan ali me ubila cela prica,predivna,tuzna,ma nemam reci
Mausice ja sam malopre gledala taj snimak i naglas se smejala na fb,mm me samo pogledao sta mi je jer sam nabila slusalice a on nije video sta gledam hahahahhaaaa ko im je kriv,nek su probali
Ljubim vas sve
Ja sam bolje,jos malo bolucka ali nista strasno.Simona jeste kraj srecan ali me ubila cela prica,predivna,tuzna,ma nemam reci
Mausice ja sam malopre gledala taj snimak i naglas se smejala na fb,mm me samo pogledao sta mi je jer sam nabila slusalice a on nije video sta gledam hahahahhaaaa ko im je kriv,nek su probali
Ljubim vas sve
ninica2- Broj poruka : 1841
Datum upisa : 26.08.2011
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 27 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu