KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Januarska jubilarna jutra

+50
bak
agata
beta
MARA
dra00
mijaki
Orline
fight&faith
korpica
Milijana
maus
hany
cufta
BiKsi :)
Shizika
missile
cicsa80
Tinushka
dragmilk
saska1
JAmajka
Tinche
lenjivica
Mirjana
Struzzo
Botox
djole42
zoxa
Niny
SannI-AlL
dragana76ns
Ema78
KoMetaK
ninica2
plavaptica
cici
nena beba
LaFolie
dr mali pariz
penelope
Gramatika
HappyGirl
SladZana
MAAKKI
Vuchica
lilya
Bjanka
buby
Simona
caci
54 posters

Strana 14 od 40 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

Januarska jubilarna jutra - Page 14 Empty Re: Januarska jubilarna jutra

Počalji od nina :) 10/1/2013, 12:13

maus nadam se da ce ana da ozdravi brzo.ja sam jutros otisla da trazim isto celu krvnu sliku deci jer mariji 2 g nisam radila a za mikija neznam kad su vadili.dr mi dala upute za sutra i cak sam dobila brufen na recept sto nisam zadnjih godinu dana onako pitala jer volim da imam kuci uvek jedan neotpakovan za nedalj boze .zato vam i kazem da ga ima u apotekama sad.jer marija kad je dosla imala je anemiju jednom smo kontrolisali cposle i dr je rekla u granicama normale i nikako opet da proverimo jer jede sve i svasta jer kao preko hrane ce se popraviti pa cu lepo sutra da vidim sta kaze
nina :)

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 10/1/2013, 15:13

Dobar dan cure.
Meni bas i nije No
Rogak od mm juce je umro u sarajevu,iznenada,jako smo potreseni,nismo mogli da idemo,otisla je samo moja zaova,jer je na raspustu. Jako nam je tesko jer je bio predobar covek a ostavio je i dvoje male dece Sad Sad
na polu sam i povremeno mi suze same klizu niz lice.
A juce i danas sam na poslu po celi dan,vracam dane koleki koji me je menjao kad sam bila u Beogradu.
Ana usne da nam brzo ozdravis
cufta umorn ali kroasani ispali super,koga briga za kalorije yes
Nina nadam se da ce ks slika deci biti dobra
odoh sad.....otera me pogled na saat...upravo je pogreb sada...i opet suze Sad
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 10/1/2013, 15:26

Caci, idemo dalje!
Nista od spavanja, nije islo. Ne mozes spavati kada ti se ne spava. Idem po L.
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 10/1/2013, 15:38

I ja sam nocas bila vredna, pravila kolace neke sa kokosom. Ispali su super, sto i nije tako uobicajeno kada sam ja glavni sef, a sto se kalorija tice-atomska bomba. Nema vete, od nedelje dijeta Januarska jubilarna jutra - Page 14 561840 Wink
Ana brzo nam ozdravi Januarska jubilarna jutra - Page 14 639820
Caci Januarska jubilarna jutra - Page 14 863904
Zene Januarska jubilarna jutra - Page 14 522523
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 10/1/2013, 18:00

Ptico, ni za mene nije uobicajeno da ispadne super. Izgleda da nam je bas islo danas (nocas)...ovog datuma.
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 10/1/2013, 20:23

Caci zao mi je v

Kod nas je danas nekakva ledena kisa, nije za setnju a da odmaram vise ne mogu,danima sam u kuci. Sad gledam prognozu i ne pise se dobro, sve nekakva kisa dosadna, raj za viruse i ostale havancice.

Anci da brzo ozdravis malecka cvet
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 10/1/2013, 20:26

caci zao mi je

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 10/1/2013, 21:28

Nina, tek sad vidim da si me pitala za stanje. Stanje se danas malo popravilo, manje krvarim, mada je bilo obilno, ali nista alarmantno, kako mi je i dr najavio. Betu nisam radila, nekako mi nije imalo smisla...imala sam kuci jos jedan test pa sam njega uradila i bio je - tako da nisam dalje nista osim krvne slike koja je ok. U pon napokon pocinje moja dr pa cu fino kod nje na pregled i casicu razgovora.

osmeh srce
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 10/1/2013, 22:10

zao mi je marija ja sam se nadala da je ipak samo lazno krvarenje ali kako kazes bolje da odes kod svoje dr da vidis sta ona kaze zasto se to desilo mozda ce ti ona znati reci

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 10/1/2013, 22:51

cufta ::Ptico, ni za mene nije uobicajeno da ispadne super. Izgleda da nam je bas islo danas (nocas)...ovog datuma.

lol!
Imala ja tako svetli momenat i za Novu Godinu, napravila neku tortu koja je takodje dobro ispala, dosli nam gosti, ja ponosno krecem da izvadim istu iz frizidera i da isecem, udarim laktom o vrata, prevrnem posluzavnik, a moje remek delo zavrsi na podu. Embarassed Razz Doslo mi da se rasplacem, dok su se svi ostali cepali od smeha. Jos gosti rodbina mm, ajd da su moji bilo bi mi lakse Rolling Eyes
plavaptica
plavaptica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 10/1/2013, 23:03

Very Happy nista ti ponovi tortu pa ih ponovo zovi ali neka neko drugi ih posluzi Wink
hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 10/1/2013, 23:09

Veče, Jutra!
Caci, žao mi je. No
Mišice, da nam Ana brzo ozdravi, još sutra da bude bolje. srca
Ptico, ja obično sve elemente torte napravim dobro, ali kad nafilujem, to je užas! Nakrivo, neugledno, a ne znam ni da ukrasim. Onda gosti na jedvite jade se usude da probaju, pa se iznenade. lol! Šteta za tvoju tortu.
Umorna sam, ništa posebno ni zanimljivo kod mene, osim da smo obezbedili NAJZAD veći deo para za predstojeću prašku avanturu. Very Happy Igralo mi danima levo oko, mora biti da je zbog toga! lol!
laku noć vam želim, uskoro ću u horizontalu. Sleep
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 10/1/2013, 23:26

I ja ću ubrzo u krevet,mrtva sam umorna.Čuvala sam danas decu naših kumova(3 i 6 god)...i pala s nogu.Koliko energije treba za decu..,još u mojim godinama.Divno smo se igrali,pevali,skakali..,pa onda mazili,ljubili(moj omiljeni deo),a onda kad sam krenula kući i oni su hteli da pođu.Zbog obaveza koje imam sutra,nisam ih povela,te ostadoše uplakani.

Miss,super što ste obezbedili novac za Prag.Želim vam,da po povratku iz Praga skupljate pare za bebi opremu. beba u kolicima

Imam snage još da popijem čaj i odoh u krevet.Laku noć.
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 10/1/2013, 23:37

Dobro vece, evo me prvi put danas.
Misu, nadam se da je Ancika vec sada bolje.
Caci, bas si me rastuzila, a i onako nisam bila bas najbolje, prilicno sam se potresla sinoc i danas ne prestaje, sve zbog ubistva u mom gradu. Ne znam ljude, al mi nije jasno kako neko moze da puca u dete No
I onako sam danima slsjdfjdg zbog Milene, ali se nadam da je ovo poslednja etapa zbog odvikavanja, i da ce kad prodje, konacno ona biti normalna.
Celog dana sam nsto radila, ali sada ne mog da se setima sta... da, bila kod Lenke u vrticu i toliko su je nahvalili, da mi na kraju bi neprijatno. jes da je sve tacno, al vise nisam znala sta da odgovaram...
Svratila sam i kod kineza i kupila silikonske kalupe za projice, pa veceras jedosmo neke sa pecenicom...mmmm...
I da, htedoh da kupim krzneni prsluk u PS-u, al se prodao i vise nece dolaziti...
Na kraju dana mi stize prica od kolege, a ujedno i nekog daljeg brata mm-a, da se pre 2 meseca razveo, a zena ostavila decu kod njega, 2 sina, od 4 i 9 godina.
I eto, bas nekako smoran dan...Milena ga zavrsila (naravno) placuci, a Lenka povracajuci...ja cu sada citajuci neku knjigu koju uzeh iz biblioteke..
Laku noc...

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 11/1/2013, 00:19

I kod mene bezveze raspolozenje...... muci me nesanica, spava mi se a ne mogu da zaspim... Do sada smo i beba i ja vilenile istovremeno, a danas je prvi dan kada je bebac bio aktivan preko dana, i prvo vece kako je miran... a ja opet imam oci kao tiganje...

Cula sam za zlocin o kome Milijana prica, uzas jedan...
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 11/1/2013, 09:20

Dobro jutro svima!

Caci, zao mi je...Tuzno...
Mili, citala sam juce u novinama, strasno. I da ti se raspolozenje brzo vrati. Kako je Lenka?
Jamajka ludovanje juce x x x x x sa kumicima x x x x
Miss odlicno za novac. Bice og bebica na Kutku, znam, osecam...
Ptico koji maler. Ja se uvek toga plasim kada iznosim tortu Laughing
Hany usne
Ema da se i tebi ubrzo vrati dobro raspolozenje.
Biksi rode kako je prosla slava? Ostade li koji kolac da navratim Very Happy
Djole masem ti Very Happy
Bak i tebi masem.
Nema nam Bebko ff
Tinche juhuuuuuuuuuu ff
Maro sta rade momci?
Miro jel tetkino jos u gostima?
Cufta sta radis? Si na poslu?
Mala moja ljubi zvezde da pukne.
Lilya gde si ti ovih dana???
Meta uziva na Kubi i brcka se u toplom morETU.
Bubili bi trebala danas da kuva kafu, matorka jedna, puni 34 godine i jos neke poslastice da servira. Bubi srecan ti i ovde rodjendan. Da si ZIVKO I ZDRAVKO ljubav
Zene sve vas grlim i ljubim ljubav
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 11/1/2013, 09:22

E da, zaboravih napisati da je Ana dobro. Od juce nema temperaturu. Moracu na temi napisati kako uspevamo oblogama i cajevima da pobedimo temperature i kasalj.
Idem da kuvam kafu.
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 11/1/2013, 09:26

Januarska jubilarna jutra - Page 14 Coffee7
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 11/1/2013, 11:06

Jutro
Caci zao mi je.
Bravo za Anu koja je bolje.
I cekam da vidim kako skidate tem,posto mi poslednji put u sep nismo nicim uspeli da je skinemo osim sirupom.
Kasalj i nekako resim prirodnim dzidzamidzama ali tem ne
Mili i meni takve stvari nisu jasne no sta da se radi.
Nadam se da ces vec sutra biti bolje,hoce da bude lose raspolozenje i u ovim trenucima kao prestajes dojiti.Mene je u tom periodu bas drmalo.
Bubi srecan rodjendanko.
Mili gledala sam i ja taj prsluk u PS-u i nisam ga kupila posto sam slicni dobila iz Nemacke.
Misu hvala na pitanju momci su dobro Viktor u vrticu,Vuk ceka goste i pravi se vazan.
Ljubim sve curkle i stiskam
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 11/1/2013, 12:23

Dobar dan,
Jutros otkucah post, al sad tek videh da ga nisam poslala v
Bravo za Anciku g
Dan mi je poceo saznanjem da sam dobila a da u kuci imama samo jedan tampon i jedan ulozak koji nadjoh medju decijim igrackama Shocked Napolju je padala kisa, a ja bila sama sa MIlenom koju sam morala da vodim kod lekara jer kaslje kao sivonja, i zamislite, promukla od plakanja affraid A kako i ne bi, place i dere se za sve zivo Mad Onda sam je ostavila kod sveki, otisla u nabavku i kod frizera, a sad moram i po Lenku u vrtic.... Kuca je u haosu, a sinoc je sve bilo lepo sredjeno i cisto fd
Lence je dobro, sinoc joj se verovatno smucilo jer je na brzinu popila mleko, ne znam, nista mi drugo en pada na pamet, ispovracala je ceo trosed, malo se umirila i posle po starom.
Eto, mm opet ne radi tri dana, ponedeljak ispade neradan dan, pa se nadam malom odmoru i verovatno, nekoj skitnji ponovo....

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 11/1/2013, 12:32

jamajka vidis kaoko je sa decom tog uzrasta meni je tako svaki dan da panem sa nogu i kad pogledas neznam kad m idan brze prodje ali necu da se zalim jer smo to teli a zelim i tebi da se sto pre doseli jedno nemirno dete da trckaras po ceo dan za njim
miss navijam da praska avantura zavrsi sa makar 1 bebom
milijana u zadnej vreme sam dosta slucajeva cula da se ljudi razvedu i da deca ostanu kod mm jer tako se lepo dogovore jer zena nama para da ih izdrzava ili joj je vise dosta obaveza oko dece i kaze nek se malo i otac bori sa njima
nadam se da ce ti lenka brzo ozdraviti i da ce je vise to povracanje zaobilaziti
maus super sto je ana bolje ona je nas veliki borac

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 11/1/2013, 12:36

milijana piusale smo malopre zajedno post izgleda
poznato mi je da u momentu zaboravim da uzmem kako ja kazem pelene za mene mislim ulozak kad ono samo 1 pa trci uradnju ali imam srece sto je na 200 m od mene radnja i market preko puta pa kako kad gde odem.
ja sam mislila da se lenka opet razbolela dobro je sto nije
milijana je stvarno cudo kad od plakanja moze toliko da promukne mala pametnica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 11/1/2013, 13:20

Dan jutra Very Happy

Ne stignem da vas pratim ali evo samo da se upisem, kod mene nema nista novo osim sto me ubise ovi praznici, al ajd sada idem samo u goste pa ce da bude lakse. Danas slobodna pa sam iskoristila vreme da napokon dovedem kucu u red, operem silan ves koji se nagomilao, sad sam na pauzi pa rekoh da vas procitam. cveće cveće cveće
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 11/1/2013, 13:21

Dan, Jutra!
Frka na poslu ne postizavam! Shocked Ponedeljak je kod nas neradan san, pa žurim da završim svašta. Nadam se da nam neće skidati i taj dan od godišnjeg. Rolling Eyes
Nisam čula za zločin, a koliko pročitah- sad se plašim da potražim da pročitam. Pa to je užas, malo dete povrediti! Mad
Bubili, mamo Dunjina, srećan ti rođendanko! cvet
Mišice, odlično ti je današnje postrojavanje. Very Happy Jel MetaK još na Kubi? Rolling Eyes Au, ala ona uživa! igra sunny Lili je u Slo, koliko se sećam. Rolling Eyes Wink
Ema, super ti je beba! igra Samo nek se ona tebi javlja, i sve školski do kraja da gurate. g
Bak, danas je PETAK! igra
Devojke, sve do jedne d
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 11/1/2013, 13:42

Januarska jubilarna jutra - Page 14 338438 Januarska jubilarna jutra - Page 14 338438
Baba izvela Anu u setnju, a ja bi sada trebalo da prionem na ususavanje, ali mi se nesto ne da. Intenzivno se bavim time kako da registrujem auto sto bezbolnije i umiljavam bankarskim sluzbenicima ne bi li mi udelili koji cek na lepe oke Januarska jubilarna jutra - Page 14 690119 :lol:Za sada slaba vajda.
Mili procitala sam za taj uzas No
Ana ozdravila Januarska jubilarna jutra - Page 14 725654 Januarska jubilarna jutra - Page 14 729680
Zene Januarska jubilarna jutra - Page 14 543728uzivajte u danasnjem :sunny:danu.
plavaptica
plavaptica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 14 od 40 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh