KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli

+36
ciklama
JAmajka
bibi.libi
nina :)
tisa
flyki
Dacaa
Vuchica
rada78
Ema78
Marija86
smarija
Niny
Bekanicaa
tetreb
laKole
menora72
Struzzo
Tinche
BiKsi :)
korpica
Erata
missile
KoMetaK
jaca*caca
Jelica
Mirjana
MAAKKI
SannI-AlL
dra00
lilya
medolino
HappyGirl
dragana76ns
plavaptica
Ambra
40 posters

Strana 9 od 16 Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Sledeći

Ići dole

KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli - Page 9 Empty Re: KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli

Počalji od Ema78 30/11/2012, 16:10

Krk, sto se tice pozitivnog rezultata na betu, ja sam se razbolela 7 dana posle IUI, i morala sam da znam jesam ili nisam trudna, zbog terapije, tako da sam 10. dana od iui uradila betu iz krvi. I bila je dovoljno velika, da se proglasim trudnicom, celih 20 i kusur jedinica. Posle sam na dva dana radila ponovo, da vidim da li proporcionalno raste, i cini mi se da je 16 dana od IUI bila 333. Mislim da je neki minimum 7 dana, a zbog razlike u trenutku usadjivanja, optimalno je 14'15 dna od IUI ili VTO, ili na kraju krajeva, ovulacije.

Ako si vec zaludna, a nemas koncentraciju, preporucujem ti knjige Pedeset nijansi...lako stivo, malo erotike, mnogo gluposti, ali se cita u jednom dahu.
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli - Page 9 Empty Re: KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli

Počalji od Ambra 30/11/2012, 16:14

Flyki uzmi da gledas ako vec nisi "breaking bad" i "homeland", odlicne su... ja trenutno gledam "fringe" :)))
Ambra
Ambra

Broj poruka : 1234
Godina : 51
Datum upisa : 06.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ambra 30/11/2012, 16:17

Hvala Ema na info :)
Ambra
Ambra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 30/11/2012, 16:19

Krk ::Ma nije meni zao para. Htela sam samo da zene imaju predstavu koliko to realno kosta i da ni malo nije jeftin sport.
Znam draga cvet
Krk :: Vi zene koje imate klince iz VTO ustvari imate VIP klince. Very Happy
Kako si to lepo rekla Laughing Sad imam prefiks za jedan od brojnih nadimaka mog deteta lol!

Krk ::a moji bolovi su idio(pa)tski.
 b  b  b  b  b
Onda je sve OK i čekamo trocifrenu betu f b b b
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ambra 30/11/2012, 16:25

Joj Mirjana, moji poznanici imaju blizance iz VTO, kako se oni zajebavaju na njihov racun, otac ih zove dugorocna investicija za starost a majka im tepa gde ste moji evrici :)))
Ja volim te ljude koji mogu da se zezaju na svoj racun i da zrace pozitivnom energijom oko sebe :)
Ambra
Ambra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 30/11/2012, 16:33

Aha Laughing Znam i ja jednu koja sinu kad padne kaže:"Čuvaj se sine, skupo si me koštao!" lol!
I ja se zezam na tu temu. Nije nam zabranjeno, a lakše ti bude. Ipak su to velike pare za naše uslove. Kad smo mi ušli u ovaj drugi uspešan postupak, ja sam digla 2500e (kredit). Toliko nam je falilo. Pa kad sam videla da sam platila 8mu ratu, hvalila sam se mojima da sam otplatila trećinu deteta Laughing
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ambra 30/11/2012, 16:39

b  b  b  b  b  b  b
E, ovaj tvoj je vredeo svaku paru. Trebala si da ostavis i baksis doktoru :)))))
Ambra
Ambra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 30/11/2012, 16:42

Krk ::Joj Mirjana, moji poznanici imaju blizance iz VTO, kako se oni zajebavaju na njihov racun, otac ih zove dugorocna investicija za starost a majka im tepa gde ste moji evrici :)))

lol!
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ambra 30/11/2012, 16:44

Sto bi reko moj muz: VTO = visoki troskovi oplodnje yes
Ambra
Ambra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 30/11/2012, 17:21

potpuno u pravu ti je mm krk
ali da uspe pa da nezalis pare ali kad neko prodje i po 5-6 ja kazem svaka im cast za tolike pare kako mi je jedna pre par godina forumasica rekla kolike pare sam dala za vto.ivi i sve te intervencije,preglede ladno sam mogla kupiti kucu u najuzem centru grada i da uzivam ali sta ce mi to uzivanje kad nemam sa kim da podelim tu raskos.mi smo najvise i zbog novca odustali jer sam tolike pare bacila djabe ali ipak smo probali jer sa nasim nalazima ko zna dali bi ikad i uspeli jer mm ima azoospermiju.ali sta nam fali i ovako imamo za koga da zivimo i da se borimo u zivotu pored ova moja dva talibana kako ih zovem u zadnje vreme

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 30/11/2012, 17:24

KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli - Page 9 951205 KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli - Page 9 951205 KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli - Page 9 951205 KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli - Page 9 951205 KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli - Page 9 951205 KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli - Page 9 951205 KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli - Page 9 951205 KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli - Page 9 951205 KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli - Page 9 951205 KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli - Page 9 951205 KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli - Page 9 951205 KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli - Page 9 951205 KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli - Page 9 951205
Evo ti ih ptičice, ili što bi rekli klinci, pičice Laughing, otvaraj prozore!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ambra 30/11/2012, 17:55

Nina, najbitnije je u zivotu naci balans i raditi stvari koje nas ispunjavaju. Nista ne moze na silu. Isto tako svako od nas ima limit, zna dokle moze i zeli da gura. :)))

Hvala Biksi :))
Ambra
Ambra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od flyki 30/11/2012, 18:03

e hvala za dojavu, bas su mi skoro hvalili tu seriju sto sad pratis... nesto u fazonu dosijea x ako se ne varam.... probacu bas da vidim hoce li me zainteresovati...

svidja mi se ta dugorocna investicija... lol!
flyki
flyki

Broj poruka : 38
Godina : 45

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ambra 30/11/2012, 18:19

jeste fazon dosijea X ali pazi ako si gadljiva i ne volis te grube scene naucne fantastike nemoj da je gledas. skini sa neta one druge 2 serije. breaking bad moras da odgledas 5-6 epizoda da bi se navukla na nju a homeland je zarazna od prve epizode :)
Ambra
Ambra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od flyki 30/11/2012, 21:37

probacu... samo sto frindge otpada...
nego veceras ima film na b92 3 kralja pa sam se nameracila da se lepo provedem sa klunijem i markom valbergom.... osmeh srce
flyki
flyki

Broj poruka : 38
Godina : 45

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 30/11/2012, 23:48

Krk, odgledaj sada sve serije koje su ikada snimljene a dopadaju ti se, jer kroz 9 meseci ces se samo prisecati tih dana lenstvovanja bebe bebe beba beba
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ambra 1/12/2012, 09:29

Hahahaha Ptico, imamo mi najjace oruzje u rezervi: babe & dede. Sreca da su oni nas napravili sa 20+ pa su jos hvala Bogu vitalni, zdravi i pravi i neki u penziji te ce lepo da se "zrtvuju" za svoje naslednike. Imamo cak i podeljene uloge: moja svekrva je sjajan tip koji ce da se brine a moja keva je izjavila da je bebeci finansijer u fazonu "kupice ti baba sve sto pozelis" yes

Inace, danas sam dobro. Popustise me oni idio(pa)tski bolovi, naspavala sam se ko sav normalan svet i tako bi rado ovu moju kucu da malo pocistim ali neka je jos koji dan. Ne mogu vise ni da se izlezavam, osecam se beskorisno.
Ambra
Ambra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 1/12/2012, 20:36

Kako beskorisno Krk, kad nosis dva ceda u sebi :))) pusti kucu, navikavaj se na nered KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli - Page 9 439215
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 1/12/2012, 23:29

dragana76ns ::Kako beskorisno Krk, kad nosis dva ceda u sebi :))) pusti kucu, navikavaj se na nered KRK - prvi put VTO a samopouzdanje na nuli - Page 9 439215
Tako je queen lol!
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ambra 2/12/2012, 09:44

Jes vala, gde da maltretiram Jefteliju i Jefimiju i od malih nogu ih upoznajem sa onim od cega svaka prosecna zena pokusava ceo zivot da pobegne, pogotovo ako ima religioznog muza kome vera ne dozvoljava da uzme u ruke usisivac lol!
Ambra
Ambra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 2/12/2012, 11:18

Krk,bas je veseo ovaj tvog dnevik a vidim bice jos veseliji kraj Very Happy
Prasim u to ime vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv
I saljem rodice roda roda roda roda roda roda roda roda roda
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ambra 2/12/2012, 13:19

Zene da ja vas pitam nesto.. Sta kaze medicina, kad moj seksualni zivot moze da predje iz onog medicinskog u onaj realni posle et? Razz Razz

To je jedno pitanje, a drugo je da bi ja trebalo da dobijem po kalendaru negde izmedju 5-og i 7-og decembra dok najranije betu mogu da radim 8-og. Sta se sad desava, veštica ako dodje to znaci da je sve propalo ili ne? Mrzi me da guglam i da citam tudja iskustva, lakse mi da pitam.
Ambra
Ambra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 2/12/2012, 13:44

Odgovor na prvo pitanje , za sada je sve samo na medicinskom nivou Laughing Meni je dr rekla nista od seksa tokom celog postupka i prvih 12 nedelja, e sad ti ces videti sta ce ti reci posle beta
Drugo, ako se ne daj Boze desi da se pojavi veštica , radis betu svakako. Nadam se da u toj dilemi neces ni biti i da ce sve proteci skolski i sa najboljin mogucim ishodom vv
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jelica 2/12/2012, 22:18

Krk, meni je dr rekla sex ne sme iz dva razloga: prvi je zbog jajnika koji su ti ogromni i oteceni i od takvih pokreta bi moglo svasta im se desiti, a drugo je sto se materica grci pa to bas i nije poželjno...tako da ti je dozvoljena apstinencija :-) samo.[i]
Jelica
Jelica

Broj poruka : 742
Datum upisa : 18.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 2/12/2012, 22:26

Hm...našta ona misli Laughing Sneg, jorgan, prokrvljenost materice sex Laughing
Mi to uopšte nismo radili u trudnoći Rolling Eyes
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 9 od 16 Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu