Moja Anci
+42
heart84
Shizika
SladZana
hany
bubi80
nena beba
dragmilk
Sofka
dacans
JAmajka
Tanja83
missile
BiKsi :)
cicsa80
makababy
MARA
Sami
Tinche
Simona
nina :)
buby
Gramatika
Masha UK
dr mali pariz
Botox
penelope
cufta
HappyGirl
korpica
Orline
ninica2
MAAKKI
medolino
maus
cici
KoMetaK
caci
bak
Milijana
dragana76ns
Mirjana
plavaptica
46 posters
Strana 17 od 24 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24
Re: Moja Anci
Ja to razmutim u malo vode i stavim u spric. Milena se navukla samo tako. kad vidi spric odmah zeva
Sad kad gledam slike, tvoja prica mi postaje prilicno bliska.... i vase noci, naravno
Sad kad gledam slike, tvoja prica mi postaje prilicno bliska.... i vase noci, naravno
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Da Mili, noci su nam lude. Nocas mm i ja sedimo na krevetu, gledamo se i smejemo onako totalno bunovni....a nase dete vitla po istom...sa jednog kraja na drugi...penje se uz naslon Vec je svanulo kada se konacno uspavala.
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
plavaptica :: Da Mili, noci su nam lude. Nocas mm i ja sedimo na krevetu, gledamo se i smejemo onako totalno bunovni....a nase dete vitla po istom...sa jednog kraja na drugi...penje se uz naslon Vec je svanulo kada se konacno uspavala.
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
E kad je vidim tako medenu, razbarusene kosice, sa vragolastim idejama u najavi i sa tim carobnim osmehom.........rastopim se, rado bih se igrala sa njom i u tim kasnimmm satima
Ona ce biti umiljati vragolan svoje vrste [Only admins are allowed to see this image]
Ona ce biti umiljati vragolan svoje vrste [Only admins are allowed to see this image]
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Danas smo napunili 9 meseci
Meni je ovo vreme proletelo, moja beba porasla.
Imamo dva zubica, donju i gornju jedinicu. Mislim da joj rastu jos najmanje dva, nervozna je dan i noc, pomaze nam Efferalgan i nunanje i mazenje
Sve je sladja, pravi je mali zvrk, ali je i jako umiljata i sarmira sve oko sebe.
Pokusavamo da hodamo , uspravi se sa poda uz dvosed i lagano se pridrzavajuci dodje do fotelje. Cipelice ne trpi, odmah pokusava da ih skine.
Ne govorimo nista, niti nas to previse zanima Ne znam tacno kada deca uce one stvari tipa... Gde je pametna glava....zeka pije vodu...Pa, pa...ali nas to ni najmanje ne zanima
Ja je volim svakog dana sve vise, ponekad se i uplasim koliko.
Imamo dva zubica, donju i gornju jedinicu. Mislim da joj rastu jos najmanje dva, nervozna je dan i noc, pomaze nam Efferalgan i nunanje i mazenje
Sve je sladja, pravi je mali zvrk, ali je i jako umiljata i sarmira sve oko sebe.
Pokusavamo da hodamo , uspravi se sa poda uz dvosed i lagano se pridrzavajuci dodje do fotelje. Cipelice ne trpi, odmah pokusava da ih skine.
Ne govorimo nista, niti nas to previse zanima Ne znam tacno kada deca uce one stvari tipa... Gde je pametna glava....zeka pije vodu...Pa, pa...ali nas to ni najmanje ne zanima
I šta sad da prokomentarišem kad sam ostala bez teksta i s osmehom do ušiju Ana, luče jedno, poješću ti bre te tvoje sličke, pošto si mi ti daleko!!!plavaptica ::[img][Only admins are allowed to see this image][/img]
Bravo za tako lepo napredovanje, lepoto mala!!!!plavaptica ::Danas smo napunili 9 meseci
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
SRećnooooooooo u ovom 9. mesecu i još dalje od toga!
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Srecan ti devetti mali rogendancic mala slatka devojcice
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Juhu-nismo dugo kod vas bili,a vi već korake pravite,drugi zubić nikao...
Prvo-čestitamo deveti mesecdančić! super ste i u visini i sa kilažom- jesu moji lepo teži,ali ja volim te zgodne cice-jer su i okretnije.
Vidim-vi još vrtešku držite na krevecu...naša je svaka davno ulogu izgubila.
Ona je preslatka čupavica.
Tico, glođe li krevetac,stolicu?
Imate li vi cipelice šetalice?
Ljubim vas,slatke-i vi ste ono neki kremić-euro
Prvo-čestitamo deveti mesecdančić! super ste i u visini i sa kilažom- jesu moji lepo teži,ali ja volim te zgodne cice-jer su i okretnije.
Vidim-vi još vrtešku držite na krevecu...naša je svaka davno ulogu izgubila.
Ona je preslatka čupavica.
Tico, glođe li krevetac,stolicu?
Imate li vi cipelice šetalice?
Ljubim vas,slatke-i vi ste ono neki kremić-euro
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
E lepo me rasplaka! Sve te razumem
Nek ti je srećan 9. mesecdančić, srećice čupavice [Only admins are allowed to see this image]
Nek ti je srećan 9. mesecdančić, srećice čupavice [Only admins are allowed to see this image]
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
srećno draga lepoto što 'no kaže Ćufta..i deveti mesec i mnogo toga na dalje..ljubimo je tako lepuuuuuuuuuuuuuuuuu...mlogo je lepa..cakana...medena...baš mnogo
dacans- Broj poruka : 926
Datum upisa : 25.05.2012
Hvala drage
Pariz, glodje sve sto joj dodje do usta.
Mnogo, mnogo je nervozna....zubici je namucise...niti jede niti spava kako treba Pre neki dan je sebi raskrvarila desni zubicem koji joj je izasao , ja sam se odsekla
Inace napisah, cipelice smo dobili, ali br 17 i knap su nam sada( bar se meni tako cini ), tako da kad prohoda lepo one ce vec biti male i moracemo da kupimo nove. Duboke su do clanka i deluju mi mnogo kruto, tesko mi je da zamislim da bebama bas takva obuca odgovara.
Pariz, glodje sve sto joj dodje do usta.
Mnogo, mnogo je nervozna....zubici je namucise...niti jede niti spava kako treba Pre neki dan je sebi raskrvarila desni zubicem koji joj je izasao , ja sam se odsekla
Inace napisah, cipelice smo dobili, ali br 17 i knap su nam sada( bar se meni tako cini ), tako da kad prohoda lepo one ce vec biti male i moracemo da kupimo nove. Duboke su do clanka i deluju mi mnogo kruto, tesko mi je da zamislim da bebama bas takva obuca odgovara.
aha-ne sećam s e Tico, te info za cipe. Ciciban su baš savitljive i te duboke-no,njoj će svakaqko biti potrebne veće.
Glodanje...muke,nespavanje...muka da te uhvati dok zubi ne niknu.
Šta nam je sledeće na meniju odrastanja ?
aha-ne sećam s e Tico, te info za cipe. Ciciban su baš savitljive i te duboke-no,njoj će svakaqko biti potrebne veće.
Kako ste spavali, ako ste spavali, drugari?
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Standardno Probudimo se oko 12h, pa se ponovo uspavamo oko pola 5, a zatim budjenje oko 7 i tako
Evo sad se odvalila od spavanja probudila se pre pola sata, sta cemo nocas raditi nemam pojma, ali ja sam spremna spavala sam sa njom.
Evo sad se odvalila od spavanja probudila se pre pola sata, sta cemo nocas raditi nemam pojma, ali ja sam spremna spavala sam sa njom.
plavaptica ::
[img][Only admins are allowed to see this image][/img]
Ljubim ti crne okice,čupava lepotice.
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
[Only admins are allowed to see this image] Kad ne možeš protiv njih, a ti im se pridruži! [Only admins are allowed to see this image]plavaptica ::
Preslatka je Anči, baš! Bravo i za korake!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
E Ptico, kod vas veselo i danju i nocu
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Videh novi avatar, pa samo naiđoh da kažem da je ovo okato bebe sve lepše!!!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
I ja svaratih iz istih razloga! Anči je medena skroz na skroz! [Only admins are allowed to see this image]missile ::Videh novi avatar, pa samo naiđoh da kažem da je ovo okato bebe sve lepše!!! [Only admins are allowed to see this image]
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
[quote="plavaptica"]
ooooooooooooo vidi molim te pampers, pa bodic...Anuska ti si medenjakovicka prava. Sad bi te gnjavila do besvesti!
ooooooooooooo vidi molim te pampers, pa bodic...Anuska ti si medenjakovicka prava. Sad bi te gnjavila do besvesti!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Da, da...kad se presvlacimo uspeh je da stignemo da stavimo cist pampers...a ostalo ako moze moze.... Preslvacenje se cesto pretvori u rvanje....nekad nas je potrebno dvoje...da ne poverujes
Inace kupili smo ogradicu i juce je prvi put postavili. Prvo je bila ocajna sto je ostavljena u "kafezu" i sve vreme se borila sa mrezicom pokusavajuci da izadje....kasnije je shvatila da unutra moze biti i zabavno. Postavicu neke fotkice cim ih prebacim.
Volimo vas tete, hvala na lepim recima
Inace kupili smo ogradicu i juce je prvi put postavili. Prvo je bila ocajna sto je ostavljena u "kafezu" i sve vreme se borila sa mrezicom pokusavajuci da izadje....kasnije je shvatila da unutra moze biti i zabavno. Postavicu neke fotkice cim ih prebacim.
Volimo vas tete, hvala na lepim recima
Strana 17 od 24 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu