Moja Anci
+42
heart84
Shizika
SladZana
hany
bubi80
nena beba
dragmilk
Sofka
dacans
JAmajka
Tanja83
missile
BiKsi :)
cicsa80
makababy
MARA
Sami
Tinche
Simona
nina :)
buby
Gramatika
Masha UK
dr mali pariz
Botox
penelope
cufta
HappyGirl
korpica
Orline
ninica2
MAAKKI
medolino
maus
cici
KoMetaK
caci
bak
Milijana
dragana76ns
Mirjana
plavaptica
46 posters
Strana 20 od 24 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Re: Moja Anci
Ako stigneš pre meneOrline ::Dolazim i vodim je.
Meeeeeeed, meeeeeeed, meeeeeeeed
Ptičice, a ti kao vino, sve si lepša!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
plavaptica :: [Only admins are allowed to see this image] Hvala vam svima [Only admins are allowed to see this image]
Ana i mama zapocinju dan, a za Aninu frizuru se pobrinuo njen taja
[img][Only admins are allowed to see this image][/img] [Only admins are allowed to see this image]
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
[Only admins are allowed to see this link]
Evo jednog vk, konacno i to naucih da postavim. Ana u pohodu na sporet.
Inace sada vec stojimo samostalno, bez pridrzavanja ....hodanje uz namestaj je usavrseno do maksimuma.
Naucili da tasimo, da odmahujemo prstom kada je nesto Ne
I dalje volimo da se igramo sa starijom decom, pre neki dan nam je bio u gostima decak koji je 5. razred. Sreci nikad kraja, bila je odusevljena, cak i kad padne i udari se, u svakom drugom slucaju bi plakala na sav glas, ali dok je on bio tu ona se samo nasmeje i nastavi dalje
Veceras smo je ostavili kod babe dok smo bili u gostima, joj njene srece kada nas je ugledala da dolazimo, iako se kod babe super provodila....mama je naravno ostala i pristala da je nosi do kuce, umesto voznje u kolicima
Evo jednog vk, konacno i to naucih da postavim. Ana u pohodu na sporet.
Inace sada vec stojimo samostalno, bez pridrzavanja ....hodanje uz namestaj je usavrseno do maksimuma.
Naucili da tasimo, da odmahujemo prstom kada je nesto Ne
I dalje volimo da se igramo sa starijom decom, pre neki dan nam je bio u gostima decak koji je 5. razred. Sreci nikad kraja, bila je odusevljena, cak i kad padne i udari se, u svakom drugom slucaju bi plakala na sav glas, ali dok je on bio tu ona se samo nasmeje i nastavi dalje
Veceras smo je ostavili kod babe dok smo bili u gostima, joj njene srece kada nas je ugledala da dolazimo, iako se kod babe super provodila....mama je naravno ostala i pristala da je nosi do kuce, umesto voznje u kolicima
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Bravo za VK, koji je fantastičan Pozeri naši mali, medeni, najmedeniji
A šta kažeš, voli starije društvo Ovaj moj baš i ne. Juče mu je bila devojka, a nju kad vidi sav treperi i peva Ostale drugare, ne pozdravlja tako vidno i tako zvučno
Ajoj guzare jedne u štraftastim pantalonama! Preslatka je Anči! A vidi se da će biti šica mica!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
plavaptica ::
[img][Only admins are allowed to see this image][/img]
Pa ona mi je sve slaaaaaaaadja...a guzica sto voli da se snima i kako ume da pozira [Only admins are allowed to see this image]
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Ona je skroz medena i lepaaaaaaaa,i ne lici na mamu
Mama narvno da uvek sija pored ovakve lepotice.
Anina kosa je prelepa,pojela bih je sa tom slatkom frizuricom i tim loknama.
;Ljubim
Mama narvno da uvek sija pored ovakve lepotice.
Anina kosa je prelepa,pojela bih je sa tom slatkom frizuricom i tim loknama.
;Ljubim
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Pa...nije baš da ne liči Ja bih rekla da ima puno maminog
Bozanstvena devojcica...bas me ostavila bez teksta vasa poslednja slika
dacans- Broj poruka : 926
Datum upisa : 25.05.2012
o cupka mala preslatka je joj pojela bi je
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Bravo za Ancikinu frizuru za koju se taja pobrinuo Odlican friz
Vk je prelep i tico sada raspali po vk. Uzivancija je gledati Anu lepotu
Vk je prelep i tico sada raspali po vk. Uzivancija je gledati Anu lepotu
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Vidim, i kod vas se ništa ne postizava, kao kod nas jer ako glavu okrenem, eto ga, pojede mi kremu
Ljubim vas
Ljubim vas
Samo da ljubnem moju medenicu [Only admins are allowed to see this image]
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Nema oci,a ja odatle uvek polazimMirjana ::Pa...nije baš da ne liči Ja bih rekla da ima puno maminog
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Tico, tu si,na Jutrima te ima...gde si da postaviš neki novi friz ili akciju?
Spremate se za rođus?
Je l preskočih negde izveštaj od somatopeda?
Ljub za dlugalicu crnkicu
Spremate se za rođus?
Je l preskočih negde izveštaj od somatopeda?
Ljub za dlugalicu crnkicu
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Anci je predivna devojcica ! Zvrk medeni! Bravo za korake i spretnost.
Uzivala sam u vasem prelepom dnevniku .
Ljubimo vas puno!
Uzivala sam u vasem prelepom dnevniku .
Ljubimo vas puno!
pcelica- Broj poruka : 282
Datum upisa : 17.10.2011
Hvala vam tete nase drage sto svracate u nas dnevnik i sto nam svasta lepo pisete
O da, spemamo se za prvi rodjus, ne bas nesto detaljno jos uvek, ali mami je taj dan svakog minuta na pameti.
Godina je proletela, a moja beba je vec prava devojcica i pravi mali zvrk. Vise ne miruje cak ni dok spava...tada verovatno prozivljava ceo prethodni dan i stalno se tumba, u snu ustaje, pa se vraca u krevet i tako dok se konacno ne razbudi Opasnica je inace, voli da privlaci paznju, kada nam neko dodje odmah mu pokazuje sve sto zna i odusevljava se ako joj taj neko pokaze koliko je odusevljen Stariju decu i dalje neizmerno voli i stalno ih po gradu trazi pogledom i prati sta rade. Ima brata od 4.5 godine za kojim je prosto luda....mm je pre neki dan izjavio kako je skoro ljubomoran kada je prisustvovao sceni gde Ana grli svog batu Bogdana uz takav uzdah da smo svi ostali zaprepasceni. Nas dvoje takav tretman jos nismo imali
Sve je veca maza. Ujutru se probudi oko 7 da pije mleko i tada je prebacim kod nas u krevet....sreci nikad kraja...okrece se cas do mene cas do mm...zavuce se i ceka da je ceskamo i tako dok se ne uspava ponovo. Sledece budjenje je u 9 i tada krece zurka Svuda bi da stigne, sve da dohvati i opipa...daljinski, case, flase, upaljac, naocare...i jos mnogo toga su joj omiljene igracke....sa svojima se uopsta ne igra niti je interesuju. Zavlaci se ispod stola, ispod kreveta, ulazi u ves masinu, sucilicu, pretura po fijokama.... i tako do kasno uvece, kada ja potpuno slomljena se strovalim u fotelju i malo gledam kroz TV pa na spavanje. Kako stalno trcim za njom i ponavljam Ne, ona se svaki put okrene i mahne mi uz osmeh Bilo ko drugi ako joj nesto ne dozvoli, baca se u most i neutesno place koliko ima glasa, a potom ujeda
Vrlo smo blizu da prohodamo, pusti se dva tri koraka, ali vrlo nesigurno. Najcesce nosi nesto u ruci i tada verovatno ima osecaj da se za nesto drzi pa se odvazi. Govori mama, tata, bata, baba i jos mnogo toga sto stalno ponavlja ali nemam pojma sta znaci, a definitivno znaci nesto. Imamo pet zubica i sesti samo sto nije izasao.
Eto to je moja dusa sa svojih 11 meseci
O da, spemamo se za prvi rodjus, ne bas nesto detaljno jos uvek, ali mami je taj dan svakog minuta na pameti.
Godina je proletela, a moja beba je vec prava devojcica i pravi mali zvrk. Vise ne miruje cak ni dok spava...tada verovatno prozivljava ceo prethodni dan i stalno se tumba, u snu ustaje, pa se vraca u krevet i tako dok se konacno ne razbudi Opasnica je inace, voli da privlaci paznju, kada nam neko dodje odmah mu pokazuje sve sto zna i odusevljava se ako joj taj neko pokaze koliko je odusevljen Stariju decu i dalje neizmerno voli i stalno ih po gradu trazi pogledom i prati sta rade. Ima brata od 4.5 godine za kojim je prosto luda....mm je pre neki dan izjavio kako je skoro ljubomoran kada je prisustvovao sceni gde Ana grli svog batu Bogdana uz takav uzdah da smo svi ostali zaprepasceni. Nas dvoje takav tretman jos nismo imali
Sve je veca maza. Ujutru se probudi oko 7 da pije mleko i tada je prebacim kod nas u krevet....sreci nikad kraja...okrece se cas do mene cas do mm...zavuce se i ceka da je ceskamo i tako dok se ne uspava ponovo. Sledece budjenje je u 9 i tada krece zurka Svuda bi da stigne, sve da dohvati i opipa...daljinski, case, flase, upaljac, naocare...i jos mnogo toga su joj omiljene igracke....sa svojima se uopsta ne igra niti je interesuju. Zavlaci se ispod stola, ispod kreveta, ulazi u ves masinu, sucilicu, pretura po fijokama.... i tako do kasno uvece, kada ja potpuno slomljena se strovalim u fotelju i malo gledam kroz TV pa na spavanje. Kako stalno trcim za njom i ponavljam Ne, ona se svaki put okrene i mahne mi uz osmeh Bilo ko drugi ako joj nesto ne dozvoli, baca se u most i neutesno place koliko ima glasa, a potom ujeda
Vrlo smo blizu da prohodamo, pusti se dva tri koraka, ali vrlo nesigurno. Najcesce nosi nesto u ruci i tada verovatno ima osecaj da se za nesto drzi pa se odvazi. Govori mama, tata, bata, baba i jos mnogo toga sto stalno ponavlja ali nemam pojma sta znaci, a definitivno znaci nesto. Imamo pet zubica i sesti samo sto nije izasao.
Eto to je moja dusa sa svojih 11 meseci
Evo ga mamin cicak....nisam lepo uspela ni da snimim kako se igra...jer sve sto mama radi ili ima je najzanimljivije na svetu.
[youtube] [Only admins are allowed to see this link]
[youtube] [Only admins are allowed to see this link]
Ne mogu da verujem , i ja Mihaila zovem čičak mamin ovih dana
A link ne radi, sad sma probala da otvorim
A link ne radi, sad sma probala da otvorim
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
[Only admins are allowed to see this image]
makababy- Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011
Palmica . Super klip, preslatka je.
Ja iskopirala sredinu i uspela otvoriti .
Ja iskopirala sredinu i uspela otvoriti .
pcelica- Broj poruka : 282
Datum upisa : 17.10.2011
Anci lepotice pa ti si vec prava vragolanka
ljubim te tako medenu
ljubim te tako medenu
Sofka- Broj poruka : 1494
Godina : 52
Datum upisa : 09.11.2010
plavaptica ::Evo ga mamin cicak....nisam lepo uspela ni da snimim kako se igra...jer sve sto mama radi ili ima je najzanimljivije na svetu.
[Only admins are allowed to see this link]
Strana 20 od 24 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu