Moja Anci
+42
heart84
Shizika
SladZana
hany
bubi80
nena beba
dragmilk
Sofka
dacans
JAmajka
Tanja83
missile
BiKsi :)
cicsa80
makababy
MARA
Sami
Tinche
Simona
nina :)
buby
Gramatika
Masha UK
dr mali pariz
Botox
penelope
cufta
HappyGirl
korpica
Orline
ninica2
MAAKKI
medolino
maus
cici
KoMetaK
caci
bak
Milijana
dragana76ns
Mirjana
plavaptica
46 posters
Strana 5 od 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
Re: Moja Anci
anci je na mamu povukla gen za gimnastiku jos malo pa na fitnes a ja sam mislila da je duza,da je bar 70 cm bar tako deluje...anci lepotica mala...
makababy- Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011
Da, da sportasica. Taja bi da je upise na borilacke vestine cim malo poraste, kaze da je ne bi neko slucajno maltretirao
Covek je juce sav bio ponosan na svoju ceru kada je posteno isutirala u stomak doktorku. Komentar je bio " a el si videla kako ne dozvoljava nikom da je muci"
Covek je juce sav bio ponosan na svoju ceru kada je posteno isutirala u stomak doktorku. Komentar je bio " a el si videla kako ne dozvoljava nikom da je muci"
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Ja mislim da je bolje tata da se uspise pa da je brani. Neka njega malo tamo greskom tkom treninga lupaju po glavi, rukama, nogama......
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Pravo zboris
Znam da ni meni kada sam kao dete htela da treniram karate, tata nije dao bas zbog tih batina koje se tokom treninga izdobijaju.
Znam da ni meni kada sam kao dete htela da treniram karate, tata nije dao bas zbog tih batina koje se tokom treninga izdobijaju.
srecan vam peti mali rogendancic
samo rastite i budite zdravi
i ko kaze da Tv nevalja za decu znas da je moj Marko naucio engleski gledajuci bumerang i sad je prvi u svojoj generaci u skoli za engleski
nedajem samo da gleda one glupe crtice gde se tuku i bore se i pucaju,zasad jos mogu da ga kontrolisem
Ana ma uvek osvoi sa svojom frizuricom
samo rastite i budite zdravi
i ko kaze da Tv nevalja za decu znas da je moj Marko naucio engleski gledajuci bumerang i sad je prvi u svojoj generaci u skoli za engleski
nedajem samo da gleda one glupe crtice gde se tuku i bore se i pucaju,zasad jos mogu da ga kontrolisem
Ana ma uvek osvoi sa svojom frizuricom
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
secate se onoih klinaca sto ih povremeno prikazu na TV, kako su pre skole naucili engleski. Bio je cak jedan mali koji ne naucio nemacki!
Caci u pravu si, Ana ima duzu kosu od mene
ne znam da li si cula,jetros na jutarnjem programu pricaju o nekom sveckom casopisu za decu do sada je si devojcice bile obucene kao barbike a decaci kao spajdermeni.od ove godine devojcice su spajdermeni a decaci se igraju sa barbikama,na znam da li bi darku bilo pravo da anci bude spajdermen
makababy- Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011
Mislim da bi mu teze palo da je kojim slucajem decak, pa da se igra sa barbikama ili eventualno bude tako obucena Spajdermena mozda nekako i svari, osim ako je taja ne navuce na lov
Caci hvala na cestitkama i komplimentima
Cufto, ja obozavam kratke frizure
A tacno je da danas deca uglavnom uz crtace i sl. nauce engleski pre skole samo tako.
Caci hvala na cestitkama i komplimentima
Cufto, ja obozavam kratke frizure
A tacno je da danas deca uglavnom uz crtace i sl. nauce engleski pre skole samo tako.
tek sad vidim da ovde nisam pisala...al sam vas pratila...anci je slatka crnkica...i vec 5 meseci...masala...
a sto se tice crtanih filmova i sli ja nisam protiv...ali dunji ne dam da gleda ceo dan..moze ujutru...i uvece i mogu reci da posto uglavnom lezim pored nje kad gleda neki crtani primecujem da je dosta fraza pokupila odatle..bukvalno cele recenice "hajde mama ti to mozes" to nody govori marti ili tako nekako..pa sam tim i dunja meni... juri ajsu po stanu i vice joj "stoj u ime zakona" to je gagavi takodje nody..i jos milion...tako "odraslih" recenica...tako da ako se pazljivo izabere sadrzaj crtanog moze imati i koristi
a sto se tice crtanih filmova i sli ja nisam protiv...ali dunji ne dam da gleda ceo dan..moze ujutru...i uvece i mogu reci da posto uglavnom lezim pored nje kad gleda neki crtani primecujem da je dosta fraza pokupila odatle..bukvalno cele recenice "hajde mama ti to mozes" to nody govori marti ili tako nekako..pa sam tim i dunja meni... juri ajsu po stanu i vice joj "stoj u ime zakona" to je gagavi takodje nody..i jos milion...tako "odraslih" recenica...tako da ako se pazljivo izabere sadrzaj crtanog moze imati i koristi
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Ubih se od smeha zbog ovih hit pesama koje se sviđaju tvom bratancu i Luciji
Ja sam u trudnoći odgledala mnogo crtaća, birajući šta smem da pustim svom detetu, a šta ne. Baby TV nemamo, ne znam kako. Ove koje imamo mu neću dati da gleda ni pod razno. Zato sam mu snimila gomilu crtaća i pustim mu da gleda koliko hoće, a to znači po pola sata maximum. Više voli da se igra samnom
Bravo za vakcinu i napredovanje
Tvoja Anči je baš aktivna ovaj moj je u poređenju s njom TRUT!
Ljubim
Ja sam u trudnoći odgledala mnogo crtaća, birajući šta smem da pustim svom detetu, a šta ne. Baby TV nemamo, ne znam kako. Ove koje imamo mu neću dati da gleda ni pod razno. Zato sam mu snimila gomilu crtaća i pustim mu da gleda koliko hoće, a to znači po pola sata maximum. Više voli da se igra samnom
Bravo za vakcinu i napredovanje
Tvoja Anči je baš aktivna ovaj moj je u poređenju s njom TRUT!
Ljubim
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Nemam ni ja taj baby tv, trazila sam, ali izgleda da na kds-u tog kanala nema.
Buby To "stoj u ime zakona" sam jednom prilikom cula, ali ono cela grupica iz vrtica sa vaspitacicama u setnji i vicu u glas, ja u totalnom zbunu , tek posle slucajno zakacim na onom Minimax kanalu.
Nije Cvrle trut, nego pravi Mita muskarac
Buby To "stoj u ime zakona" sam jednom prilikom cula, ali ono cela grupica iz vrtica sa vaspitacicama u setnji i vicu u glas, ja u totalnom zbunu , tek posle slucajno zakacim na onom Minimax kanalu.
Nije Cvrle trut, nego pravi Mita muskarac
Sa malim zakasnjenjem cestitam 5. mesec
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Zdravo tete
Kod nas nema bas nesto novosti, osim sto je Anci pocela da rucka svasta nesto. Pilence, telence, dziga, povrce razno a presli smo i na Humanu za velike bebe odn. na 2. I dalje smo nemirni za medalju, jutros sam je kao i svako jutro prebacila kod nas u krevet i posle krace igre mama je zaspala. Budim se, ili preciznije otvaram oci i trazim dete pored sebe gde sam je i ostavila. Trljam oci, vec sam se skroz razbudila i u panici razgrcem cebice, a Anci potpuno okrenuta za 180 stepeni, na drugom kraju kreveta, nemam predstavu kako je tamo dospela.
Evo jedne slicice, zbog naseg strikanog autfita, debelu mamu zanemarite
[img][Only admins are allowed to see this image][/img]
Kod nas nema bas nesto novosti, osim sto je Anci pocela da rucka svasta nesto. Pilence, telence, dziga, povrce razno a presli smo i na Humanu za velike bebe odn. na 2. I dalje smo nemirni za medalju, jutros sam je kao i svako jutro prebacila kod nas u krevet i posle krace igre mama je zaspala. Budim se, ili preciznije otvaram oci i trazim dete pored sebe gde sam je i ostavila. Trljam oci, vec sam se skroz razbudila i u panici razgrcem cebice, a Anci potpuno okrenuta za 180 stepeni, na drugom kraju kreveta, nemam predstavu kako je tamo dospela.
Evo jedne slicice, zbog naseg strikanog autfita, debelu mamu zanemarite
[img][Only admins are allowed to see this image][/img]
bas imate lep kompletic ko je to radio
sto se tice mame nisam je taku zamisljala a debljina je na mojoj strani od mene se sigurno jedna ipo ti mozes napraviti tako da se ne sekiras puno
sto se tice mame nisam je taku zamisljala a debljina je na mojoj strani od mene se sigurno jedna ipo ti mozes napraviti tako da se ne sekiras puno
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
ne znam sta je lepse na ovoj slici. Ona je fenomenalna totalno!
cufta ::ne znam sta je lepse na ovoj slici. Ona je fenomenalna totalno!
Što volim kada se Ćufta javi pre mene, ne moram ni da mislim ni da kuckam, samo citiram!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Hvala drage tete
Nina, mm majka je strikala za njeno najmladje unuce Ja inace ne volim mnogo strikane, heklane stvari, ali mi je uvek nekako milo kada se neko potrudi, to mi bude uvek lepse i draze nego kupljeno u prodavnici.
Grami, cekamo upoznavanje sa tvojim delijom
Nina, mm majka je strikala za njeno najmladje unuce Ja inace ne volim mnogo strikane, heklane stvari, ali mi je uvek nekako milo kada se neko potrudi, to mi bude uvek lepse i draze nego kupljeno u prodavnici.
plavaptica ::Hvala drage tete
I Anči tačno zna da nosi takvu stvar i uživa u njoj! Blagoslovene bake!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
ja znam sve to da radi mi ranije sam sestrinoj deci i bratovoj radila a otkad sam dobila moje nisam nista uzela u ruku da radim cak sam i imena radila na tim stvarima
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Prelepa je Anči a divno izgledate zajedno I ja te iz nekog razloga nisam tako zamišljala ali nekako mi se sad uklapa i nick i izgled...
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Nina, ima i na ovim pantalonicama ime, samo je taja obukao naopako pa ime ostalo na guzi
Simona, ni ja sebe ne zamisljam ovako, ali fotografije su surovo realne
Simona, ni ja sebe ne zamisljam ovako, ali fotografije su surovo realne
Jes valaGramatika ::cufta ::ne znam sta je lepse na ovoj slici. Ona je fenomenalna totalno!
Što volim kada se Ćufta javi pre mene, ne moram ni da mislim ni da kuckam, samo citiram!
Anči je
A mamu folira. Ja sam je videla u kupaćem i to je jedna super riba, ovaj ptica
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Ptico, sve isto tako mislim. raznezi me taj rucni rad
Strana 5 od 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
Dozvole ovog foruma: