Moja Anci
+42
heart84
Shizika
SladZana
hany
bubi80
nena beba
dragmilk
Sofka
dacans
JAmajka
Tanja83
missile
BiKsi :)
cicsa80
makababy
MARA
Sami
Tinche
Simona
nina :)
buby
Gramatika
Masha UK
dr mali pariz
Botox
penelope
cufta
HappyGirl
korpica
Orline
ninica2
MAAKKI
medolino
maus
cici
KoMetaK
caci
bak
Milijana
dragana76ns
Mirjana
plavaptica
46 posters
Strana 6 od 24 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24
Re: Moja Anci
Moje dete je nocas spavalo od 10 uvece do 11 sati jutros Dala sam joj samo flasicu negde oko 2 nocas i to je onako u snu popila. Sta joj bi ne znam, ali se probudila veoma vesela i orna za igru.
Prvo smo se igrali svi zajedno, a onda je ostavili u nasem krevetu samu sa zveckama raznim i izasli. Nista, ne buni se, ja povremeno gvirnem kroz odskrinuta vrata, ona premesta zveckice iz ruke u ruku, stavlja ih u usta i prica im nesto
Inace bas mi je nekako u poslednjih par dana mnogo zrelija, bas ume da komunicira tokom igre, da pokaze sta joj se dopada, sta joj je zanimljivo i grimasama i nekim svojim glasovima.
Posto smo uveli dva obroka, jedan slatki koji obozava i slani kojim i nije tako odusevljena, sada je pocela za vreme slanog obroka da izvodi neke grimase kao da ce da povrati, kao gadi se, stresa, sva se zacrveni. Moja majka je danas bila prisutna dok smo se hranile i zena se isprepadala, naravno cim sam sklonila ciniju i uzela je u narucje, pojavio se siroki osmeh na njenom licu i pobednicki izraz lica.
Sinoc se igrala sa cuclom nekih pola sata, pokusavala je da je stavi u usta sama. Pokusala sam da je snimam ali se u medjuvremenu vec iznervirala, tako da nisam uspela. Prvo uzme cuclu jednom rukom, pa je gleda i odmerava, prebaci u drugu, pa ponovo gleda, okrece i na kraju je lagano prinosi ustima i posto naravno nikako da potrefi pravu stranu, besno baci cuclu i pocne da place. U stanju je to da ponavlja po ko zna koliko puta.
Eto to mi radimo ovih dana. Naravno i zubi nas mnogo zeke i nerviraju, a po svemu sudeci nece jos skoro da izbiju.
Prvo smo se igrali svi zajedno, a onda je ostavili u nasem krevetu samu sa zveckama raznim i izasli. Nista, ne buni se, ja povremeno gvirnem kroz odskrinuta vrata, ona premesta zveckice iz ruke u ruku, stavlja ih u usta i prica im nesto
Inace bas mi je nekako u poslednjih par dana mnogo zrelija, bas ume da komunicira tokom igre, da pokaze sta joj se dopada, sta joj je zanimljivo i grimasama i nekim svojim glasovima.
Posto smo uveli dva obroka, jedan slatki koji obozava i slani kojim i nije tako odusevljena, sada je pocela za vreme slanog obroka da izvodi neke grimase kao da ce da povrati, kao gadi se, stresa, sva se zacrveni. Moja majka je danas bila prisutna dok smo se hranile i zena se isprepadala, naravno cim sam sklonila ciniju i uzela je u narucje, pojavio se siroki osmeh na njenom licu i pobednicki izraz lica.
Sinoc se igrala sa cuclom nekih pola sata, pokusavala je da je stavi u usta sama. Pokusala sam da je snimam ali se u medjuvremenu vec iznervirala, tako da nisam uspela. Prvo uzme cuclu jednom rukom, pa je gleda i odmerava, prebaci u drugu, pa ponovo gleda, okrece i na kraju je lagano prinosi ustima i posto naravno nikako da potrefi pravu stranu, besno baci cuclu i pocne da place. U stanju je to da ponavlja po ko zna koliko puta.
Eto to mi radimo ovih dana. Naravno i zubi nas mnogo zeke i nerviraju, a po svemu sudeci nece jos skoro da izbiju.
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
plavaptica ::Moje dete je nocas spavalo od 10 uvece do 11 sati jutros Dala sam joj samo flasicu negde oko 2 nocas i to je onako u snu popila. Sta joj bi ne znam, ali se probudila veoma vesela i orna za igru.
Da juče nisu i ona i Cvrle ustaliu 4h, možda me ovo jutrošnje istovetno ponašanje ne bi ostavilo bez teksta. Ovako, ja sam
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Sad bas napisah na jutrima, sve prepisuju jedan drugog Ne znam sta bih rekla, ima neka tajna veza
Garant
ma sta je sad ovo?! Zar nisam planirala Anu i Gramatikinog sina?
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
cufta ::ma sta je sad ovo?! Zar nisam planirala Anu i Gramatikinog sina?
Vidiš, Ćufto, Cvrle je već veliki momak, tako da devojka takve gleda! Džaba sam ja onako oduševljena Anom!
Ko pre devojci- njegova devojka!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Kao u dobra stara vremena, momci treba da se nadmecu da osvoje devojku, a ne ko danas devojcice sto se cupaju i tuku zbog momka.Krajnje je vreme da se to promeni
plavaptica ::
Kao u dobra stara vremena, momci treba da se nadmecu da osvoje devojku, a ne ko danas devojcice sto se cupaju i tuku zbog momka.Krajnje je vreme da se to promeni
Aha, pa ste nas našle!
da, da sve vas sa decacima ima vas puno: Nina, Pariz, ti, Orao, Mirjana, Simona, Lena, Caci, Struzzo, Tince.......da me izvinu sve one koje nisam navela. I one se sa svojim sinovima takmice za sve nase devojke.
cufta kod mene se takmice obadvoje miki za devojcice a marija ze decake
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Anci je medenica sa tim veselim okama, a kompletic je presladak
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010
Hvala Bogu pa ima ko da se takmiči, a sve lepa deca
Anči
Anči
Mirjana ::Hvala Bogu pa ima ko da se takmiči, a sve lepa deca [Only admins are allowed to see this image]
Anči [Only admins are allowed to see this image]
A kada svekrvama proradi instinkt.... [Only admins are allowed to see this image]
Ćuti, vi'š da se uspešno foliram Zar ne zvučim kao da sam normalna?Gramatika ::
A kada svekrvama proradi instinkt.... [Only admins are allowed to see this image]
Mirka, to je to! To su NORMALNE svekrve! [Only admins are allowed to see this image]
Gramatika :::Aha, pa ste nas našle! :lol!
cufta ::da, da sve vas sa decacima ima vas puno: Nina, Pariz, ti, Orao, Mirjana, Simona, Lena, Caci, Struzzo, Tince.......da me izvinu sve one koje nisam navela. I one se sa svojim sinovima takmice za sve nase devojke.
Gde jos ima toliko dobrih dasa na jednom mestu, a pristizu i noviMirjana ::Hvala Bogu pa ima ko da se takmiči, a sve lepa deca
Uh, to moze biti bas cupavo, valja se pripremitiGramatika ::Mirka, to je to! To su NORMALNE svekrve!
Svratih da vas poljubim tako lepe
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Pripremajte se vi, i mi ćemo, Bože zdravlja!
A za sada da u Aninom dnevniku izljubim sve ove naše kandidatkinje i kandidate mile! [Only admins are allowed to see this image]
A za sada da u Aninom dnevniku izljubim sve ove naše kandidatkinje i kandidate mile! [Only admins are allowed to see this image]
plavaptica ::...
Simona, ni ja sebe ne zamisljam ovako, ali fotografije su surovo realne
Ma nisam to mislila, prekritična si... Nekako sam mislila da si crnka, da deluješ oštrije a na slikama nežna plavuša.
Pozdravčići za tebe i Anči
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
[quote]Simona ::
Nekako sam mislila da si crnka, da deluješ oštrije
Aaaa Simona, hvala na komplimentu
Pokusavam sama da stavim dudu u usta
[img][Only admins are allowed to see this image][/img]
.... i dalje pokusavam
Nisam uspela
...A sada se malo igram
...pa onda malo gledam crtani
Taja me muci
... a maja me mazi
img][Only admins are allowed to see this image][/img]
Eto drage tete, to ja radim ovih dana
.... i dalje pokusavam
Nisam uspela
...A sada se malo igram
...pa onda malo gledam crtani
Taja me muci
... a maja me mazi
img][Only admins are allowed to see this image][/img]
Eto drage tete, to ja radim ovih dana
kakve egzibicije anci izvodi,ma prava gimnasticarkaljubi je ujna...
makababy- Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011
O cvetiću šareniću kako si samo medena [Only admins are allowed to see this image]
definitivno na kutku imamo najlepse devojcice....a ja sam luda za devojcicama...svaki put me ocaraju
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
"Cveticu sareni" - bravo Mirce! Ovo joj najlepse pristaje!
Strana 6 od 24 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu