KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korak po korak na putu do bete +

+67
tetreb
Veca77
cicsa80
megica-pegica67
ivi
zvoncica36
noja
djole42
saska1
maki79
BiKsi :)
mamilicka
tisa
nina :)
missile
bebica mala
Dacaa
bebko
mijaki
M.
bibi.libi
red
Anavi
Tanja83
Ina(t)
Malina
pegaz
saška
makica84
lilly13
Niny
KoMetaK
vikica800
korpica
medolino
Bubica28
veki1
MAAKKI
anela
jaca*caca
Orline
daxi011
Vuchica
menora72
JocY
dr mali pariz
SannI-AlL
heart84
Gramatika
dragana76ns
bulevarka
Mali Princ
hany
ananana
ahosame
Jelica
Tinche
OKacica
lilya
sareni leptir
ninica2
darling_buds
Ema78
anak
bak
LaFolie
Erata
71 posters

Strana 19 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Sledeći

Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 19 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od ahosame 4/10/2012, 15:58

Ema78 :: Sto onda znaci da si i ti trudna !

jeste, jeste, emice i ona je...samo se praaaaavi.... hihihihiihihihi
vv vv vv
ahosame
ahosame

Broj poruka : 389
Godina : 46
Datum upisa : 03.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 19 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od ahosame 4/10/2012, 16:00

Okacica ::
Ema78 :: Sto onda znaci da si i ti trudna !

Moze biti a i ne mora da znaci, ahhahahahahahhaha, sreca ...

trudnica ? molitva

ma trudna si i ti sreco moja, samo jos nisi obavestena...
a si si...
d b vv vv bb d vv x bravo bravo
ahosame
ahosame

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ahosame 4/10/2012, 16:01

Ema78 ::Aho, shvala, cim sam poslala , setila sam se tog detalja. Panika, sta ces... Hany, mislim da sam sve vec objasnila, al hvala !!!!

Nego, meni je hit moja recenica da mi kasni 1 dan... Ne kasni mi jedan dan, jer pijem progesteron, a tesko da pod njim ( I pod trudnocom) mogu da dobijem... Lude li zene !!! Shocked

mislis, trudne li zeneeee..... osmeh srce yes
ahosame
ahosame

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ahosame 4/10/2012, 16:04

Okacica ::Ahosame, bravo sa ovim 10^(-3) ljubav ...

Ema, sve je jasno, imas veliku beturinu!!!!!

love

si videla, a, a? profesionalna deformacija, sta ces... Shocked

lol!

to ti je ono kad hasa vidi muju kako sedi u hladu i gleda u daljinu... i prilazi mi hasa i kaze: bolan mujo, ti to sedis i razmisljas? ...a mujo blago podigne pogled i kaze: ..jok...samo sedim....

b  b  b  b  b
ahosame
ahosame

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 4/10/2012, 16:07

Bravo Ema, i više nego dupla beta, ČESTITAM, baš si me obradovala igracice igracice igracice igracice igracice igracice vv vv vv vv vv igracice igracice igracice igracice
Vuci nas za nosiće roda
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anak 4/10/2012, 16:16

Ema, čestitam igracice
anak
anak

Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 4/10/2012, 16:25

ema ovo je rezultat koji smo cekali, cestitam!!!! a ahosame me je odusevila poznavanjem jedinica merenja, ja nista nisam razumela lol!

mijaki

Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 4/10/2012, 16:31

Evo skuvala sam kafu, i i razmisljam o ovoj beti i iui... ja sam sve radila suprotno od onog sto su mi savetovali pojedini lekari, cak sam i dozu metformina sama sebi odredila. Samo sam slusala sebe i ono sto mi je telo govorilo. Lekari su mi se uglavnom smejali i odmahivali rukom na neke moje izjave, a da sam isla po tome , a protiv sebe, ne znam da li bi se ovako zavrsilo, tj pocelo. Ne kazem da treba kontrirati lekarima, meni su neki od njih dosta pomogli, ali ne treba im ni slepo verovati.
Ja sam trenirala i posle iui, kao sto sam vec napisala nismo apstinirali ni dan, nisam htela da pijem antibebi pilule, nisam pristala na dozu od 2x 850 mg metformina, tvrdila sam da imam redovne ovulacije i kada je nalaz pokazivao drugacije,da su moji hormoni ok...
Poslusala sam ih oko ishrane, oko treniranja, oko klomifena i izbora metode. Tako da, zajednickim snagama smo dosli da sam ja po prvi put trudna, iako ja ne mogu jos uvek da poverujem u to.

Ne znam kako ce ovo ici dalje, ali i ovo je ogroman korak.

Sve vas vucem za nosice i saljem vam bebecu prasinu....

roda vv
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od M. 4/10/2012, 16:56

Ema78 :: Evo skuvala sam kafu, i i razmisljam o ovoj beti i iui... ja sam sve radila suprotno od onog sto su mi savetovali pojedini lekari, cak sam i dozu metformina sama sebi odredila. Samo sam slusala sebe i ono sto mi je telo govorilo. Lekari su mi se uglavnom smejali i odmahivali rukom na neke moje izjave, a da sam isla po tome , a protiv sebe, ne znam da li bi se ovako zavrsilo, tj pocelo. Ne kazem da treba kontrirati lekarima, meni su neki od njih dosta pomogli, ali ne treba im ni slepo verovati.
Ja sam trenirala i posle iui, kao sto sam vec napisala nismo apstinirali ni dan, nisam htela da pijem antibebi pilule, nisam pristala na dozu od 2x 850 mg metformina, tvrdila sam da imam redovne ovulacije i kada je nalaz pokazivao drugacije,da su moji hormoni ok...
Poslusala sam ih oko ishrane, oko treniranja, oko klomifena i izbora metode. Tako da, zajednickim snagama smo dosli da sam ja po prvi put trudna, iako ja ne mogu jos uvek da poverujem u to.

Ne znam kako ce ovo ici dalje, ali i ovo je ogroman korak.

Sve vas vucem za nosice i saljem vam bebecu prasinu....

roda vv

Završiće se porođajem krajem juna lol! Super je nova beta, čestitam! Još da vidite koliko meškova ima Very Happy Prvih dana inače beta ne mora uopšte da raste pravilno, tako da je sve moguće vv
M.
M.

Broj poruka : 317

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 4/10/2012, 17:09

He he M., i mene to zivo zanima, posto em sam imala dva folikula, em i kod mene i kod mm ima blizanaca u najuzoj porodici. A to bi tek bila fora... em prva IUI, pa uspela, em blizanci ili bliznakinje... Ali, za to cu morati da se strpim jos jedno nedlju dve !!!!
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ahosame 4/10/2012, 18:02

mijaki ::ema ovo je rezultat koji smo cekali, cestitam!!!! a ahosame me je odusevila poznavanjem jedinica merenja, ja nista nisam razumela lol!

draga, nema tu sta da se (ne) razume...jedinice su iste, samo je faktor drugaciji... Wink
ahosame
ahosame

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 4/10/2012, 18:21

Bila sam malo odsutna, ne mogu da pohvatam konce...
Shvatih da je Ema trudna! Korak po korak na putu do bete + - Page 19 612963 Korak po korak na putu do bete + - Page 19 725654 Korak po korak na putu do bete + - Page 19 900131 Korak po korak na putu do bete + - Page 19 543728
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 4/10/2012, 23:13

Ema pa to je bas lepa beta, cestitam od srca v v v
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 5/10/2012, 00:18

Hvala devojke, od ovog mog pospanog srce , sto ne moze da spava !!!
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tisa 5/10/2012, 10:46

Imam pitanjce za devojke koje su radile VTO u Frontu - da li se tokom stimulacije tamo ostaje celo pre podne, ili si izmedju UZ (koji je u 8 ako sam dobro shvatila) i terapije (koja je oko 13h?) slobodan? Hvala unapred i srećno svima!
tisa
tisa

Broj poruka : 24
Datum upisa : 22.03.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 5/10/2012, 11:01

Slobodan si, teoretski, ali uz POCINJE u 8, a ima po 15/20 zena, pa dok dodjes na red.... Pa jos ako ima puno zena koje su pred kraj stimulacije, njima se radi kolor dopler koji traje po 15-20 min, sve u svemiu to trajeeeee. Dok se svaka svuce, obuce....

Spremi se na mogucnost da i do 10-10 i 30 cekas uz, a terapija pocinje vec od 12 ako si na dugom protokolu, onda ne znas sta ces sa sobom tih sat i po-dva
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 5/10/2012, 11:02

Tisa, ne moras da ostajes celo prepodne, kad zavrsis sa uz imas slobodno do pola 12 kad pocinju terapije. Osim ako naravno nemas jos neku obavezu ( dopler, anketa...) Obicno ti kazu slobodni ste do tad i tad
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 5/10/2012, 11:42

Joco, zeno mislim jutros na tebe. Kako ide cekanje? Kad je beta? Kako si?
bak
bak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 5/10/2012, 11:49

Bak love
Leskarim, dobro sam nemam nikakvih simptoma...hmmm zbunjen a beta mi je sledeci petak, znaci jos nedelju dana... ko prezivi pricace..
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 5/10/2012, 11:54

Of, najgorih nedelju dana Rolling Eyes Ajd drzi se, sta da ti kazem, ujedaj ako ti se ujeda, placi ako ti se place, izvoljevaj i pricaj s mrvicama love
bak
bak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 5/10/2012, 12:01

Jocy, saljem ti bebecu prasinu !!!! bb

A sto se tice simptoma, ja prvih nedelju dana nisam osecala ama bas nista, mozda je jedino bilo neobicno sto mi se pojavio neki mlecni sekret, koji nikad ranije nisam imala, ali i to je proslo za par dana. Evo i sada, dve nedelje od IUI, kada znam da sam trudna, ne osecam nesto spektakularno. Sve sto osecam moze da bude posledica i prehlade koju vucem vec nedelju dana. Malo me bole krsta ujutru, al bolela su i pre, mozda su mi cula malo osetljivija, i malo golicljiviji donji deo stomaka, al sve je to pocelo juce prekjuce.
A to cekanje....ne znam da li ima nesto gore od toga!!!!
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Erata 5/10/2012, 14:02

Pa dobro, ako ima neka studentkinja, može spremiti ispit za tih 15 dana u čekaoni! Bože sačuvaj!
Erata
Erata

Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 5/10/2012, 14:21

Jocy, javlja se zeno da znamo kako si radost radost radost
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 5/10/2012, 14:22

Jocy ::Bak love
Leskarim, dobro sam nemam nikakvih simptoma...hmmm zbunjen a beta mi je sledeci petak, znaci jos nedelju dana... ko prezivi pricace..

Sad videh da si se javila v
U sta li sam gledala da mi je znati Rolling Eyes
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 5/10/2012, 14:34

Joci, navijam! igra
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 19 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu