KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korak po korak na putu do bete +

+67
tetreb
Veca77
cicsa80
megica-pegica67
ivi
zvoncica36
noja
djole42
saska1
maki79
BiKsi :)
mamilicka
tisa
nina :)
missile
bebica mala
Dacaa
bebko
mijaki
M.
bibi.libi
red
Anavi
Tanja83
Ina(t)
Malina
pegaz
saška
makica84
lilly13
Niny
KoMetaK
vikica800
korpica
medolino
Bubica28
veki1
MAAKKI
anela
jaca*caca
Orline
daxi011
Vuchica
menora72
JocY
dr mali pariz
SannI-AlL
heart84
Gramatika
dragana76ns
bulevarka
Mali Princ
hany
ananana
ahosame
Jelica
Tinche
OKacica
lilya
sareni leptir
ninica2
darling_buds
Ema78
anak
bak
LaFolie
Erata
71 posters

Strana 18 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Sledeći

Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 18 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od OKacica 4/10/2012, 09:04

Mamilicka, klomifen potrazi u apoteci Igor u Resavskoj, posto ga nema u regularnoj prodaji ima ga tamo na crno, uzvoz iz Bosne, proizvodja sa Kipra. Apoteka je vrlo cudna, i zavsino kako se dopadnes apotekarkama platices ga 650-850rsd, znaci strasno, ali sta da se radi, barem se moze naci. A mozes ako imas nekog u Bosni, da zamolis da ti kupi, ili u bilo kojoj zemlji u okruzenju... O zemljo Srbijo...

ljubav

OKacica
OKacica

Broj poruka : 1352
Datum upisa : 13.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 18 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od Ema78 4/10/2012, 09:09

Mamilicka, dobrodosla...

Ako si iz Beograda, klomifena ima u apoteci Igor, u Resavskoj ulici. Imas na netu i broj telefona.

Pozz !!!

A moje koracaljke,cekalice, bockalice, evo vam mog recepta za potitivnu betu... vezbanje, korekcija ishrane, metformin, klomifen , iui i na kraju dobar sinuzitis kao slag na tortu !!! Bez apstinencije pred IUI, iako je doktor to striktno naglasio, po mogucstvu neko dobro drndanje po autobusu posle ( ja sam otisla kod mojih). Sve sastojke lepo smuckati, zaciniti " dobronamernim " savetima , krckati na temperaturi od 37 stepeni, a zatim 10 dana od iui otici i izvaditi krv, a po dobijanju rezultata se srusiti sa stolice.

Ne znam da li me krsta bole od trudnoce,ili od parketa.
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 4/10/2012, 09:10

Dobro bre Okacice, dokle cemo ti i ja bas u svemu da se preklapamo !!!! Zeno, ajd da se preklopimo i u pozitivnoj beti !!! To bi bilo divno !!!
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 4/10/2012, 09:18

tisa ::
Ema78 :: Daco, nisam ni ja verovala u IUI, al uspelo nam je iz prve, pri cemu je uzorak sperme bio los, nismo apsitirali ( love ), mm ima ta prokleta asa, koja su vise indikacija za ICSI, nego za IUI... i eto, bum tras i ja trudna...

U zivotu zaista nema pravila !!!

Bila bi strašna fora ako si ustvari zatrudnela taj dan pre IUI sreca

yes

lol! lol! lol!
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od OKacica 4/10/2012, 09:45

Ema78 :: Dobro bre Okacice, dokle cemo ti i ja bas u svemu da se preklapamo !!!! Zeno, ajd da se preklopimo i u pozitivnoj beti !!! To bi bilo divno !!!

Neverovatno draga, ahahha, stalno se preklapamo u postovima, i sto je najgore pisemo sustiniski ISTE stvari, a vec smo se preklopile za godisnjicu braka (tacnije ISTI dan vencanja) a i za testiranje na Torlaku smo bile tamo ISTI dan... Volela bih da se preklopimo i za betu, ali kako vreme prolazi polako gubim nadu, jer osim celodnevnoh bolova stomaka i grudi od pre dva dana, nemam vise nikakve simptome. Ne reagujem ni na utrogestan,u smislu da imam pratece pojave, nisam imala iste ni kad sam uzimala klomifen, kao da sam slon a ne zena, ahahahahhaha...

Iskreno mislim da ce biti corak ovaj mesec, ali hvala ti na lepim zeljama cvet , ima vremena za ispunjenje neki sledeci put zagrljaj .
OKacica
OKacica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ahosame 4/10/2012, 10:27

Okacica ::
Ema78 :: Dobro bre Okacice, dokle cemo ti i ja bas u svemu da se preklapamo !!!! Zeno, ajd da se preklopimo i u pozitivnoj beti !!! To bi bilo divno !!!

Neverovatno draga, ahahha, stalno se preklapamo u postovima, i sto je najgore pisemo sustiniski ISTE stvari, a vec smo se preklopile za godisnjicu braka (tacnije ISTI dan vencanja) a i za testiranje na Torlaku smo bile tamo ISTI dan... Volela bih da se preklopimo i za betu, ali kako vreme prolazi polako gubim nadu, jer osim celodnevnoh bolova stomaka i grudi od pre dva dana, nemam vise nikakve simptome. Ne reagujem ni na utrogestan,u smislu da imam pratece pojave, nisam imala iste ni kad sam uzimala klomifen, kao da sam slon a ne zena, ahahahahhaha...

Iskreno mislim da ce biti corak ovaj mesec, ali hvala ti na lepim zeljama cvet , ima vremena za ispunjenje neki sledeci put zagrljaj .

a mozda bude i bas sad, bas kad se ne nadas i ne ocekujes.... yes sreca iznenađenje

cveće
ahosame
ahosame

Broj poruka : 389
Godina : 46
Datum upisa : 03.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od OKacica 4/10/2012, 10:31

Ahosame draga twiny hihi, zagrljaj .
OKacica
OKacica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ahosame 4/10/2012, 11:42

Okacica ::Ahosame draga twiny hihi, zagrljaj .

twin-okaciceeeee zagrljaj zagrljaj zagrljaj
ahosame
ahosame

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anak 4/10/2012, 12:24

Biksi, nisu tvoji koraci kobajagi, pravi su oni - oni od 7 milja. I odvešće te do trudnica
anak
anak

Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 4/10/2012, 13:40

Dacoo, evo bas sam se vratila iz KOnzilijuma i sada cu nekog da ubijem, dok mi ne stignu rezultati. Nesto sam se malo i zabrinula, jer sam nekako sva splasla od juce, nema vise toliko jakog pritiska u stomaku...al me zato sinusi razbijaju, ne pamtim da sam ovako dugo bila smrkava.

Jos lab u kome sam prvi put dala krv ne prima vise uzorke za danasnju analizu, mogu tek sutra.Tako da, ne mogu da uporedjujem nalaze iz dve razlicite laboratorije. Al, nek bude kako biti mora...

Biksi, na pravom si putu! igra Samo nastvi tako veselo !!!

A svima ostalima saljem jedan veliki usne

BUlevar, znam da znas !!! vv

Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od M. 4/10/2012, 13:41

Ja sam za betu uvek išla u Biomedicu na slaviji, bude gotovo za sat vremena, toliko otprilike imam strpljenja lol!
M.
M.

Broj poruka : 317

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od OKacica 4/10/2012, 13:50

M. ::Ja sam za betu uvek išla u Biomedicu na slaviji, bude gotovo za sat vremena, toliko otprilike imam strpljenja lol!

Hehehe, lol!

ljubav
OKacica
OKacica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Erata 4/10/2012, 14:24

Dacaa ::E bas me obradovaste ovim novim informacijama!Super kod mene su zamrznute 4blaste doktor vv Erato nisam u toku da li se i ti spremas za fet kad si istrazivala?Mjaki,lilly13 lilya c
Ema jel sutra ponavljas betu? beta vv

Ma ne, spremam se za prvu VTO, ali sam kopala, tražila i svašta čitala. Pa recimo, ako mi uspe iz prvog puta, ne znači da neću hteti još dece. Vratiće se mama po svoje smrzliće sreca
Erata
Erata

Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Erata 4/10/2012, 14:27

Da, našla sam još i da ima neka fora sa endometrijumom. U toku stimulacije i klasičnog postupka, svi ti hormoni utiču i na endometrijum...a kada se radi FET, prirodnija je ta situacija sa endometrijumom i veće su sanse da se bebac zakači. Tako nekako... zagrljaj
Erata
Erata

Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 4/10/2012, 15:18

Hej devojke, treba mi pomoc...

Stigli su mi rezultati bete, radjene u KOnzilijumu, i iznose 68 mIU/ml, beta iz elilaba pre dva dana je bila 21,6 IU/L. Ono sto me zbunjuje sto su i jednima i drugima ref. vrednosti od 0-5,ali su im razlicite jedinice. Znam da su mi u Konzilijumu rekli da ne uporedjujem, ali ... hemija mi nikad nije bila jaca strana... Danas 28 dc, kasni mi jedan dan.

U svakom slucaju, ponovicu i u subotu u Konzilijumu, jer me zaista brine ova moja prehlada.
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 4/10/2012, 15:21

pa vidis da raste, ne znam sta ti nije jasno
hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ahosame 4/10/2012, 15:25

Ema78 :: Hej devojke, treba mi pomoc...

Stigli su mi rezultati bete, radjene u KOnzilijumu, i iznose 68 mIU/ml, beta iz elilaba pre dva dana je bila 21,6 IU/L. Ono sto me zbunjuje sto su i jednima i drugima ref. vrednosti od 0-5,ali su im razlicite jedinice. Znam da su mi u Konzilijumu rekli da ne uporedjujem, ali ... hemija mi nikad nije bila jaca strana... Danas 28 dc, kasni mi jedan dan.

U svakom slucaju, ponovicu i u subotu u Konzilijumu, jer me zaista brine ova moja prehlada.

pa ema mili u brojiocu i mili u imeniocu moze da se skrati, to ti je 0.001 puta, ili 10^(-3)...dakle, mIU/mL=0.001*IU/0.001*L=IU/L, dakle 68IU/L, a to ti je trostruko u odnosu na prethodnu vrednost. To je to, zar ne? ljubav
ahosame
ahosame

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od OKacica 4/10/2012, 15:29

Ahosame, bravo sa ovim 10^(-3) ljubav ...

Ema, sve je jasno, imas veliku beturinu!!!!!

love
OKacica
OKacica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 4/10/2012, 15:31

Aho, shvala, cim sam poslala , setila sam se tog detalja. Panika, sta ces... Hany, mislim da sam sve vec objasnila, al hvala !!!!

Nego, meni je hit moja recenica da mi kasni 1 dan... Ne kasni mi jedan dan, jer pijem progesteron, a tesko da pod njim ( I pod trudnocom) mogu da dobijem... Lude li zene !!! Shocked
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 4/10/2012, 15:32

Dobro bre Okacice, dokle vise !!!!! Very Happy

Ljubim te !!!

Ha ha ha h ah a
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 4/10/2012, 15:33

Mislim da istom brzinom i kucamo, posto poruke lete u isto vreme !!!
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od OKacica 4/10/2012, 15:35

Ema78 ::Dobro bre Okacice, dokle vise !!!!! Very Happy

Ljubim te !!!

Ha ha ha h ah a

Ema, pocinjem da verujem da si ti ja, a ja ti u nekom paralelnom univerzumu, ahahahahhahahahahahah, i ja tebe ljubim TRUDNJACO nasa love !

usne
OKacica
OKacica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 4/10/2012, 15:40

Sto onda znaci da si i ti trudna !
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od OKacica 4/10/2012, 15:43

Ema78 :: Sto onda znaci da si i ti trudna !

Moze biti a i ne mora da znaci, ahhahahahahahhaha, sreca ...

trudnica ? molitva
OKacica
OKacica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 4/10/2012, 15:44

ljubav
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 18 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu