Korak po korak na putu do bete +
+67
tetreb
Veca77
cicsa80
megica-pegica67
ivi
zvoncica36
noja
djole42
saska1
maki79
BiKsi :)
mamilicka
tisa
nina :)
missile
bebica mala
Dacaa
bebko
mijaki
M.
bibi.libi
red
Anavi
Tanja83
Ina(t)
Malina
pegaz
saška
makica84
lilly13
Niny
KoMetaK
vikica800
korpica
medolino
Bubica28
veki1
MAAKKI
anela
jaca*caca
Orline
daxi011
Vuchica
menora72
JocY
dr mali pariz
SannI-AlL
heart84
Gramatika
dragana76ns
bulevarka
Mali Princ
hany
ananana
ahosame
Jelica
Tinche
OKacica
lilya
sareni leptir
ninica2
darling_buds
Ema78
anak
bak
LaFolie
Erata
71 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Jocy, još samo malo.....
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Jocy, drzi se! Jos malo pa trocifrena beta!!!
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Jocy drzim fige za sledeci petak da nas obradujes veeelikom beturinom. Molim te ako odem pre tvoje bete u bolnicu sibni sms da znam kolika je trocifrena beta.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Jocy navijam stižu rode
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Drage kutakinje, koracaljke, bockalice i sve koje cekate betu, neka vam je sa srecom
Prosli put sam otvarala dnevnik, ali ovaj put mi se nesto nije dalo. Ustvari, ovaj put je jako malo ljudi znalo da idem i kad idem u postupak, zasto, ni sama ne znam , tako mi doslo
Neke od vas vec znaju da mi je ovo druga vto.
Prva neuspela u Jevremovoj , dugi program 32 menopura primila, 12 folikula, 7 jc, 3 vracena. B<1
Ovaj put je drugacija prica, Visegradska i kratki program .
Od 5.-25.dc pila jasmin. 2dc pocela sa diferelinom, a od 3dc sa stimulacijom.
Za 10 dana stimilacije primicu 13 gonala i 5 merionala.
8.dc estardiol mi je bio 1195 ( ne znam koje su ref.vrednosti u Visegradskoj, ali kazu da je to ok)
tada mi ukinut merional, i gonal smanjen sa 2 na 1 ampulu.
Danas, 10.dc radjen mi je UZ , 9 folikula.( svi su oko 14-15 mm) i debljina endometrijuma je 7,6mm
U nedelju uvece treba da primim stop inekciju Ovitrel.
Planirana aspiracija je za utorak.
Eto toliko od mene za sada
Jocyyyy navijam za teba dan posle mog transfera ti radis betu
Ljubim vas sve
Prosli put sam otvarala dnevnik, ali ovaj put mi se nesto nije dalo. Ustvari, ovaj put je jako malo ljudi znalo da idem i kad idem u postupak, zasto, ni sama ne znam , tako mi doslo
Neke od vas vec znaju da mi je ovo druga vto.
Prva neuspela u Jevremovoj , dugi program 32 menopura primila, 12 folikula, 7 jc, 3 vracena. B<1
Ovaj put je drugacija prica, Visegradska i kratki program .
Od 5.-25.dc pila jasmin. 2dc pocela sa diferelinom, a od 3dc sa stimulacijom.
Za 10 dana stimilacije primicu 13 gonala i 5 merionala.
8.dc estardiol mi je bio 1195 ( ne znam koje su ref.vrednosti u Visegradskoj, ali kazu da je to ok)
tada mi ukinut merional, i gonal smanjen sa 2 na 1 ampulu.
Danas, 10.dc radjen mi je UZ , 9 folikula.( svi su oko 14-15 mm) i debljina endometrijuma je 7,6mm
U nedelju uvece treba da primim stop inekciju Ovitrel.
Planirana aspiracija je za utorak.
Eto toliko od mene za sada
Jocyyyy navijam za teba dan posle mog transfera ti radis betu
Ljubim vas sve
Anavi- Broj poruka : 416
Godina : 48
Datum upisa : 16.05.2011
Anavi, da ovaj put bude uspesan i da sledece godine dobijete blizance :))))))) drzim fige!!!!!
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Anavi srećno i da ovaj put bude uspješan navijam jako
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
maki79 ::Jocy drzim fige za sledeci petak da nas obradujes veeelikom beturinom. Molim te ako odem pre tvoje bete u bolnicu sibni sms da znam kolika je trocifrena beta.
Javljam Maki obavezno
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
Hvala vam svima na bodrenju, niko me ne razume ko vi
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
Ema,tako mi je drago!Velika sreća da ti uspe iz prve,fantastično! Imam pitanje,kada kažeš da si promenila ishranu,na šta konkretno misliš?
Jocy,najgori period,famozne dve nedelje,ali biće sve OK. Ovaj slatkiš je za tebe
Bulevar,evo prašine a evo i tvojih pilića
Anavi,jako lep izveštaj! Puno sreće
Devojke,
Jocy,najgori period,famozne dve nedelje,ali biće sve OK. Ovaj slatkiš je za tebe
Bulevar,evo prašine a evo i tvojih pilića
Anavi,jako lep izveštaj! Puno sreće
Devojke,
jaca*caca- Broj poruka : 599
Godina : 47
Datum upisa : 02.03.2011
Koračaljke drage, ljubim vas, želim da vam ceo postupak i svaki korako do velike bete bude blagosloven!
I prašim!
I prašim!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
E nista ne postižem kako se vratih sa odmora! Tek skontah da Jocy čeka betu, tako da navijam silnooooooooooooooooooooo!
A i bulevar čeka betu, i opet navijam silnoooooooooooooooooooooooo!
Anavi je blizu stopa, nek bude finih jc!
Ima li još koja cura da je u postupku ili da čeka betu?
A i bulevar čeka betu, i opet navijam silnoooooooooooooooooooooooo!
Anavi je blizu stopa, nek bude finih jc!
Ima li još koja cura da je u postupku ili da čeka betu?
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Anavi jos malo i mazices stomacic sa svojim bebicama
Bulevar,Jocy,Menora drage i dalje navijam za vas i vase mrvice
Bulevar,Jocy,Menora drage i dalje navijam za vas i vase mrvice
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Ček ček, je li i Menora u postupku, navijam i ja da joj se zvezde slože i da zabebi!
Ne pitah vas, a htedoh. Dobila sam bila na moru, danas mi je negde 17. dan ciklusa, već par dana me bole grudi, razvališe, i pojačan sekret neverovatno, da li je moguće da i ja konačno imam ovulaciju, šta mislite, posle sto godina i mojih policističnih jajnika? Ne sećam se da su me grudi bolele na sredini ciklusa, već pred dobijanje, ranije, kad sam imala češće ovulacije! Prepipavala sam se , i na desnoj (.) imam sa strane nesto kao pločicu neku, ne umem da objasnim, moraću da odem i kod ginekologa da me još neko prepipa kako treba, po svoj prilici, ako me ove grudi ne prestanu! Inače, meni je stalno ovulacija kasnila, nije nikad bila školska.
Ne pitah vas, a htedoh. Dobila sam bila na moru, danas mi je negde 17. dan ciklusa, već par dana me bole grudi, razvališe, i pojačan sekret neverovatno, da li je moguće da i ja konačno imam ovulaciju, šta mislite, posle sto godina i mojih policističnih jajnika? Ne sećam se da su me grudi bolele na sredini ciklusa, već pred dobijanje, ranije, kad sam imala češće ovulacije! Prepipavala sam se , i na desnoj (.) imam sa strane nesto kao pločicu neku, ne umem da objasnim, moraću da odem i kod ginekologa da me još neko prepipa kako treba, po svoj prilici, ako me ove grudi ne prestanu! Inače, meni je stalno ovulacija kasnila, nije nikad bila školska.
Biksi mačko , imaš ovulaciju znači muž je nadrljao za vikend
Obično je pojačan sekret i znaju da bole jako grudi i/ili stomak sve zavisi od osobe.
Hvala devojke na podršci , Jaco moja pilići su preslatki moraću ih ukrasti
Ninuška jel ti stiglo više to pismo ? Kada krećeš u nove pohode ?
Obično je pojačan sekret i znaju da bole jako grudi i/ili stomak sve zavisi od osobe.
Hvala devojke na podršci , Jaco moja pilići su preslatki moraću ih ukrasti
Ninuška jel ti stiglo više to pismo ? Kada krećeš u nove pohode ?
bulevarka- Broj poruka : 836
Datum upisa : 16.02.2012
Nego razmišljam nešto da uradim test pre Bete šta vi mislite koji dan ? Poludeću više od ovog čekanja mislim da je ovo ubedljivo najgori deo lakše bi mi bilo da sam dobila još 50 injekcija nego ovo majke mi
Biksi :) ::Prepipavala sam se , i na desnoj (.) imam sa strane nesto kao pločicu neku, ne umem da objasnim, moraću da odem i kod ginekologa da me još neko prepipa kako treba, po svoj prilici, ako me ove grudi ne prestanu! Inače, meni je stalno ovulacija kasnila, nije nikad bila školska.
Biksi, i ja ima mdisplaznu plocu u levoj (.), tako je zovu onkolozi, to nije nista, kaze dr hormoni uticu na to... Neka te prepipa hirurg bolje nego ginekolog, za svaki slucaj, ali sigurno je to od hormona. Znaci, rade
darling_buds- Broj poruka : 181
Datum upisa : 24.06.2012
bulevar80ns ::Nego razmišljam nešto da uradim test pre Bete šta vi mislite koji dan ? Poludeću više od ovog čekanja mislim da je ovo ubedljivo najgori deo lakše bi mi bilo da sam dobila još 50 injekcija nego ovo majke mi
NE! Nemoj test ,izdrži još malo,meni je dao lažnu nadu prošli put i bilo mi je još gore! Biće sve OK! Idi na posao ,šalim se...
Ajde evo ih otvaraj prozore
jaca*caca- Broj poruka : 599
Godina : 47
Datum upisa : 02.03.2011
Mislim da me JacaCaca pitala za ishranu... Meni je sve to u sklopu th za IR. Znaci, jedem na dva, dva i po sata, tri glavna obroka i tri uzine. Naravno desi se da mi dan bude lud, ali maksimalno se trudim, pa koliko uspe. Uglavnom jedem svo povrce, i kuvano, i peceno i dinstano, voce u manjoj meri, a od mesa piletinu, curetinu i povremeno teletinu ili junetinu. Zitarice sve, samo integralen. Ne jedem nista konzervirano, suhomesnato samo kada odem negde, mleko i mlecne proizvode izbegavam, sem jogurta. Tu mislim na kravlje mleko, a volim kozje i ovcje, i to jedem, tj pijem. Slatkise kako kad, desi se da danima ne pomislim na njih, a naidje dan pa pojedem boga oca. Ne pijem nista gazirano, a od kako pijem metformin, ni alkohol, sto bi znacilo da pijem samo vodu.
Nema przenog i pohovanog, mada mi se omakne ponekad, al to je recimo jednom u dva meseca. Citruse, sem limuna ne jedem ako ih jedem onda samo zimi, jedem voce i povrce u sezoni... I to je uglavnom to...
I vezbanje, metformin i ovakav nacim ishrane su mi doneli 9 kg manje, to bi Okacica rekla, zmijsko telo, i evo sada trudnocu, koju za sada ok podnosim, kao i da nisam trudna. Videcemo za dalje.
Bila kod nutricioniste, endokrinologa i interniste, i eto...
Nema przenog i pohovanog, mada mi se omakne ponekad, al to je recimo jednom u dva meseca. Citruse, sem limuna ne jedem ako ih jedem onda samo zimi, jedem voce i povrce u sezoni... I to je uglavnom to...
I vezbanje, metformin i ovakav nacim ishrane su mi doneli 9 kg manje, to bi Okacica rekla, zmijsko telo, i evo sada trudnocu, koju za sada ok podnosim, kao i da nisam trudna. Videcemo za dalje.
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Zamisli mene u ovakvom stanju na našem poslu mislim da bi ih sve poubijala , popunili bi se oni obrasci Važno nam je vaše mišljenje ko od šale i pitali bi ljudi šta ova lujka ovde radi ?
Hvala cure, muž me napada svaki dan, po ceo dan ili treba da stavim drugi smajli , tak da više ja "nadrljam" neg on! Iako se ne bi reklo, ja škorpija, on ovan! No udarila njegova vatra, sto posto, a i na moru baš proradila hemija, jopet kod nas, valjda se i ja opuštam! Šanse za prirodnu nemamo, al ostaje nam da pokušavamo, što bi on rekao! Naše je da radimo na tome!
Bulevar, ja sam iz koze htela da iskocim dok sam cekala betu. I super je ispalo sto sam se razbolela, pa sam htela ili ne morala da radim betu zbog th. U svakom slucaju, test urina ne reaguje pre 10/11 dana po oplodjenju, Beta se pojavljuje u krvi verovatno par dana po oplodjenju.
U sustini, ili jesi ili nisi trudna, to je prosto. Ono sto je bitno je kako ces da reagujes ako rezultat bude lazno negativan,sta onda, ili ako pokaze jako malu vrednost bete, onda ces da razmisljas sta de desava. Meni nije bilo svejedno kada sma videla 21,6, malo mi je laknulo kada sam videla 68,0 , al potpuno cu da se opustim tek kada vidim, tj cujem bebu na uz.
Zato, zvaci ti jos malo sebe, makar tamo do srede, cisto sporta radi !!! Drzim fige i saljem ti bebecu prasinu !!!
U sustini, ili jesi ili nisi trudna, to je prosto. Ono sto je bitno je kako ces da reagujes ako rezultat bude lazno negativan,sta onda, ili ako pokaze jako malu vrednost bete, onda ces da razmisljas sta de desava. Meni nije bilo svejedno kada sma videla 21,6, malo mi je laknulo kada sam videla 68,0 , al potpuno cu da se opustim tek kada vidim, tj cujem bebu na uz.
Zato, zvaci ti jos malo sebe, makar tamo do srede, cisto sporta radi !!! Drzim fige i saljem ti bebecu prasinu !!!
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Moraću nema mi druge . Kako kažu ko čeka taj dočeka . Verujem da ću i ja dočekati veliku i lepu
Bulevar, ja nikad kucni test nisam radila pre bete i obecala sam sebi da cu ga uraditi tak kad budem videla lepu trocifrenu betu jednog dana. Onako filmski cu da se kao iznenadim. E jednim i ja da budem glavna glumica u tom filmu
A ti ces tako sledeceg vikenda kada budes videla lepu i veliku betu
Cure, nemam smajlice kad kucam preko telefona, ali znajte da za sve navijam
A ti ces tako sledeceg vikenda kada budes videla lepu i veliku betu
Cure, nemam smajlice kad kucam preko telefona, ali znajte da za sve navijam
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Ema78 :: Mislim da me JacaCaca pitala za ishranu... Meni je sve to u sklopu th za IR.
Ema, daj preporuku za nutricionistu koji zna da radi sa IR i to personalizovano. Ja ne znam ni za jednog, a ne bih da lutam i dajem pare.
darling_buds- Broj poruka : 181
Datum upisa : 24.06.2012
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +