Septembarska jutra!
+50
Mali Princ
nina :)
ciklama
SannI-AlL
lilly13
zoxa
hany
daca32
saška
Tinche
brinbili
lolipop
medolino
red
senka
dr mali pariz
anak
nacKa
cufta
Milijana
dragana76ns
JocY
Gramatika
caci
Orline
korpica
Xena
MAAKKI
BiKsi :)
dra00
cicsa80
Botox
maus
Mrvica
bulevarka
LaFolie
missile
djole42
bobica83
Tanja83
MARA
ZarPtica
KoMetaK
bak
HappyGirl
mijaki
Ema78
lilya
Mirjana
mamajednogprinca
54 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 16 od 23
Strana 16 od 23 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23
Re: Septembarska jutra!
Jutra drage moje!!!
Mi stigli,uzivali,u petak stigli i sad cemo malo da se primirimo
Vidim ovde zavladali prirodni radovi pa ne bi bilo lose da se malo pricuvam
Bravo za sve nove trudnaje
Sve vas puno ljubim i radujem se susretu 3 novembra kao i Majinom boljitku
Majo,mislim na tebe i za tvoje zdravlje
Devojke
Mi stigli,uzivali,u petak stigli i sad cemo malo da se primirimo
Vidim ovde zavladali prirodni radovi pa ne bi bilo lose da se malo pricuvam
Bravo za sve nove trudnaje
Sve vas puno ljubim i radujem se susretu 3 novembra kao i Majinom boljitku
Majo,mislim na tebe i za tvoje zdravlje
Devojke
Tanja83- Broj poruka : 1272
Godina : 41
Datum upisa : 01.05.2011
Tinche, tek videh. ČESTITAM OD SRCA
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Zoxa CESTITAM!!!
Devojke sve vas ljubim!!!
Tanja, lepo rece, moramo da se pripazimo, vidis sta rade ovi letnje/jesenji radovi
Devojke sve vas ljubim!!!
Tanja, lepo rece, moramo da se pripazimo, vidis sta rade ovi letnje/jesenji radovi
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Zoxa čestitam draga....od srca želim laganu trudnoću....Baš je krenulo na kutku sa prirodnjacima....uh, još malo nas kada bi se zaređalo....biće,biće....ljubim trudnice novopečene naše...Tina Zoxa
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Dobro vece...
Stvarno poteralo. I kuma moje sestre posle neuspele VTO ostala prirodno trudna. Sad je treci mesec...
Orle, pa ja sam imala dva carska za 14 meseci
Mrtva sam. Od jutros, ne znam gde sve nisam bila i sta nisam uradila Isla sa Milenom u banku, pa u nabavku kasica, pa svratile u park po Lenku i baku, pa ih uspavala i onda otisla u firmu da ispravljam neke gluposti...pa u Deciju zastitu isto...pa na feniranje, onda na brzinu, nahranila decu, zbuckala koh i neke slane zanimacije, jer su nam dolazili gosti, okupala Lenku, ispratila muza na druzenje sa drugom koji je nocas stigo iz Nemacke, uspavala Milenu i evo sada sa vama se druzim... Kad sad ovo procitam, ne verujem sama sebi, al sreca pa imam mali grad, brza kola i dobru decu, te nije neizvodljivo...
Tince, sta bi na virkanju? Gde da te jurim?
Tanjuska, svrteste se u kucu znaci
Ja se navukla na neku glupu knjigu, lagano stivo, al navlaci i ne ispustam je iz ruku, cak ni dok dojim Milenu Resila sam veceras da je zavrsim, ne mogu vise da se vucem...
Ajd odoh da citam.
Nema Misa?
Stvarno poteralo. I kuma moje sestre posle neuspele VTO ostala prirodno trudna. Sad je treci mesec...
Orle, pa ja sam imala dva carska za 14 meseci
Mrtva sam. Od jutros, ne znam gde sve nisam bila i sta nisam uradila Isla sa Milenom u banku, pa u nabavku kasica, pa svratile u park po Lenku i baku, pa ih uspavala i onda otisla u firmu da ispravljam neke gluposti...pa u Deciju zastitu isto...pa na feniranje, onda na brzinu, nahranila decu, zbuckala koh i neke slane zanimacije, jer su nam dolazili gosti, okupala Lenku, ispratila muza na druzenje sa drugom koji je nocas stigo iz Nemacke, uspavala Milenu i evo sada sa vama se druzim... Kad sad ovo procitam, ne verujem sama sebi, al sreca pa imam mali grad, brza kola i dobru decu, te nije neizvodljivo...
Tince, sta bi na virkanju? Gde da te jurim?
Tanjuska, svrteste se u kucu znaci
Ja se navukla na neku glupu knjigu, lagano stivo, al navlaci i ne ispustam je iz ruku, cak ni dok dojim Milenu Resila sam veceras da je zavrsim, ne mogu vise da se vucem...
Ajd odoh da citam.
Nema Misa?
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Ne stizem bas da pratim, al' kad dodjem uvek lepe vesti. Moj jedini komentar na ove divne iznenadne trudnoce je:
LUDNICAAAAAA klik
Zoxa, bravo! nek je sa srecom i lagano do kraja!
LUDNICAAAAAA klik
Zoxa, bravo! nek je sa srecom i lagano do kraja!
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
Jutro drage moje,
Ne stigoh ceo dan da se javim., pa rekoh da iskoristim dok Cvrle sisa. Imala sam turbo dan, kao Mili. Isla po bebin pasos, uradila slike za bake i deke, kupila krevetac, vodila Cvrleta kod lekara, spakovala nas, (posto sam oprala 4 masine vesa) sve sredila, okupala dete, pa sebe i legla. Za par sati krecemo. Budite nam dobri, zdravi i veseli.:*****
Ne stigoh ceo dan da se javim., pa rekoh da iskoristim dok Cvrle sisa. Imala sam turbo dan, kao Mili. Isla po bebin pasos, uradila slike za bake i deke, kupila krevetac, vodila Cvrleta kod lekara, spakovala nas, (posto sam oprala 4 masine vesa) sve sredila, okupala dete, pa sebe i legla. Za par sati krecemo. Budite nam dobri, zdravi i veseli.:*****
Poslednji izmenio Mirjana dana 19/9/2012, 07:06, izmenjeno ukupno 1 puta
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Šta je ovo? Nije valjda da moram kafu sama da pristavim?
Šta nam je s Anči? Ne mogu nigde da nađem
Namazah još nokte i da Cvrle sisa, pa palimo.
Sve vas
Šta nam je s Anči? Ne mogu nigde da nađem
Namazah još nokte i da Cvrle sisa, pa palimo.
Sve vas
Ja cu da stavim dorucak, posto je Mirka stavila kafence
Mirka srecan vam put i lep provod!
I ja cu da vam mahnem samo. Ja nisam imala milion akcija, samo jednu, ali je pooootrajala. Krenula u utorak ujutru u2 za Budimpestu, stigla tamo u 9 juce, isprezentovala sta je trebalo, zavrsila u 15h i krenula odmah za Bg. Stigla sam sinoc oko 22h i zakovala se u krevet. Jos mi se spava koliko me umorio put. Lep dan vam zelim!
Mirka srecan vam put i lep provod!
I ja cu da vam mahnem samo. Ja nisam imala milion akcija, samo jednu, ali je pooootrajala. Krenula u utorak ujutru u2 za Budimpestu, stigla tamo u 9 juce, isprezentovala sta je trebalo, zavrsila u 15h i krenula odmah za Bg. Stigla sam sinoc oko 22h i zakovala se u krevet. Jos mi se spava koliko me umorio put. Lep dan vam zelim!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Jutro drage.
Miro srecan put i lepo se provedite.
Ja pijuckam prvu kafu posto sam nahranila Vukasina. Sad uzivamo, on u ljuljasci, prica sa svojom prvom zveckom a ja zujim po netu. Jos malo pa cemo negde u setnju, pa makar i do centra.
Tanja, stigli? Jedva cekam slicice!
Misice, gde si? Kako je Ana
Miro srecan put i lepo se provedite.
Ja pijuckam prvu kafu posto sam nahranila Vukasina. Sad uzivamo, on u ljuljasci, prica sa svojom prvom zveckom a ja zujim po netu. Jos malo pa cemo negde u setnju, pa makar i do centra.
Tanja, stigli? Jedva cekam slicice!
Misice, gde si? Kako je Ana
Mrvica- Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010
Dan Jutra oko podneva
Maus, nema te, jel nam Ancica ok?
Nesalelo, samo vi budite vredni, mozda i vas iznenadi jedno malo
Mrvice, ja kad zamislim vas dvoje, kafica, terasa, beba guce, bas mi nekako toplo oko srca
Tanja i Mali prince, samo se vi pazite, a sta bi vam falilo jos po koje, vidite da vam lepo ide
Nesto razmisljam ovih dana, nema nam Kamilice, Bebka, nekih bas redovnih devojaka. Nadam se da nesto pametno rade
Ili ih ko mene mrzi da kuckaju
Biksi nam se brcka, i tako.....
Repi nam slabo svraca
Meta, Mili, Miro, svaka vam cast
I ja sam se ovih dana ubacila u 3. nisam jos u 4., ne preterujmo
Sutra idem kod alergologa, ajd da vidim sta ima pametno da mi kaze, sta cemo za sledecu trudnocu, da li nesto ukljuciti, u ovoj dobih koprivnjacu, da li je slucajnost ili ne....
Eto, kuckamo se
Maus, nema te, jel nam Ancica ok?
Nesalelo, samo vi budite vredni, mozda i vas iznenadi jedno malo
Mrvice, ja kad zamislim vas dvoje, kafica, terasa, beba guce, bas mi nekako toplo oko srca
Tanja i Mali prince, samo se vi pazite, a sta bi vam falilo jos po koje, vidite da vam lepo ide
Nesto razmisljam ovih dana, nema nam Kamilice, Bebka, nekih bas redovnih devojaka. Nadam se da nesto pametno rade
Ili ih ko mene mrzi da kuckaju
Biksi nam se brcka, i tako.....
Repi nam slabo svraca
Meta, Mili, Miro, svaka vam cast
I ja sam se ovih dana ubacila u 3. nisam jos u 4., ne preterujmo
Sutra idem kod alergologa, ajd da vidim sta ima pametno da mi kaze, sta cemo za sledecu trudnocu, da li nesto ukljuciti, u ovoj dobih koprivnjacu, da li je slucajnost ili ne....
Eto, kuckamo se
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Prolazimo pored LO i pitamo se gde su nasi delfini s Mljeta. Zato grlimo pogledom sve sto. vidimo
Dobar dan,
Evo meee, a ovde pusto
Stvarno, nema nekih redovnih devojaka
Danas cujem od sutra neki kijamet i odmah izvadim zimske jakne iz ormana i potrpam u masinu Sto je sigurno, sigurno je....
Od jutros bila malko u setnji sa MIlenom (Lence standardno s bakom u parku) i kupila Lencetu brdo nekih bluzica... nameracila sam se da kupim i brdo novih serpi pa isla u izvidnicu Eto... nic novo...a opet svasta...
Mirka, srecan put i lep provod u Bosni.
Evo meee, a ovde pusto
Stvarno, nema nekih redovnih devojaka
Danas cujem od sutra neki kijamet i odmah izvadim zimske jakne iz ormana i potrpam u masinu Sto je sigurno, sigurno je....
Od jutros bila malko u setnji sa MIlenom (Lence standardno s bakom u parku) i kupila Lencetu brdo nekih bluzica... nameracila sam se da kupim i brdo novih serpi pa isla u izvidnicu Eto... nic novo...a opet svasta...
Mirka, srecan put i lep provod u Bosni.
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Dan cure
Zoxa, čestitam tebi i tvom mužiću! Neka ti trudnoća bude kao tvoje torte, SAVRŠENA!
Oduševile ste me ti i tinche.Neka Bog da pa neka se nastavi ovako
Zoxa, čestitam tebi i tvom mužiću! Neka ti trudnoća bude kao tvoje torte, SAVRŠENA!
Oduševile ste me ti i tinche.Neka Bog da pa neka se nastavi ovako
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Da se na brzinu javim. Juce ujutru su nas ostavili u bolnici jer je od 3 ujutru povracala na 10 minuta. Izasli smo danas.Primila 2 infuzije i 2 pencilina inekcije. Bila je pravi junak,neverovatno koliko me je odusevila svojim ponasanjem. Cak i kada su je boli u saku da nadju venu i kada sam joj rekla da mama ide kuci po stvari. Sada joj je bolje,spava, nije povracala od sinoc.
Pisemo se kasnije.
Pisemo se kasnije.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Jao Maus, bezveze!
Ali tvoja hrabra Ana će da se izbori! Ljubimo da prođe!
Ali tvoja hrabra Ana će da se izbori! Ljubimo da prođe!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Datum upisa : 16.03.2011
maus ::Da se na brzinu javim. Juce ujutru su nas ostavili u bolnici jer je od 3 ujutru povracala na 10 minuta. Izasli smo danas.Primila 2 infuzije i 2 pencilina inekcije. Bila je pravi junak,neverovatno koliko me je odusevila svojim ponasanjem. Cak i kada su je boli u saku da nadju venu i kada sam joj rekla da mama ide kuci po stvari. Sada joj je bolje,spava, nije povracala od sinoc.
Pisemo se kasnije.
Ijaoj bre...
Ajd samo da ste kod kuce i da je ona bolje
Hrabrica jedna nasa mala Da sto pre prodje. Veeeeliki stisak za malu hrabricu
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
E jadna mala Anči, pa sve po njoj Hrabrica mala
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
ljubac za Anci hrabricu!!! da sto pre prodje!
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
Dan cure !
Ljubim Ančicu hrabricu i zelim joj brz oporavak !
Ja danas umalo the crknuti htedoh....
Otišla do pijace da kupim tegle (j*bale me i tegle i zimnica ) i prolazeći pored grozdja ,osici malenoj se zasvidjala moja košulja i ona se tiho i lagano prilepila ......sednem u auto ...vozim ...i odjednom osetim takav bol u levoj ruci...bacim pogled ....osa bode moju belu debeljuškastu ručicu....
Regularno smanjim brzinu ,desni migavac ,parkiram auto....uklonim osu i zaoku ,otvorim torbu da nadjem deksazon (alergična sam samo tako ) i ustanovim da je debilka jutros promenila torbu i nisam prebacila tabletice
E ondaK sam neregularnom brzinom vozila do prve apoteke ,tu sazvakala 4 deksazona a onda laganica do hitne po bocku !
I tako ....pošto preziveh odoh sutra za LE na UZ pa da vidimo kad krećemo....
Ljubim vas sve i stiskam jako !
Ljubim Ančicu hrabricu i zelim joj brz oporavak !
Ja danas umalo the crknuti htedoh....
Otišla do pijace da kupim tegle (j*bale me i tegle i zimnica ) i prolazeći pored grozdja ,osici malenoj se zasvidjala moja košulja i ona se tiho i lagano prilepila ......sednem u auto ...vozim ...i odjednom osetim takav bol u levoj ruci...bacim pogled ....osa bode moju belu debeljuškastu ručicu....
Regularno smanjim brzinu ,desni migavac ,parkiram auto....uklonim osu i zaoku ,otvorim torbu da nadjem deksazon (alergična sam samo tako ) i ustanovim da je debilka jutros promenila torbu i nisam prebacila tabletice
E ondaK sam neregularnom brzinom vozila do prve apoteke ,tu sazvakala 4 deksazona a onda laganica do hitne po bocku !
I tako ....pošto preziveh odoh sutra za LE na UZ pa da vidimo kad krećemo....
Ljubim vas sve i stiskam jako !
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Jao , Djole....ja bih verovatno umrla !!!Od straha...Inace, poslednji put kada ne je ujela pcela, bila sam osnovna skola(od tada hvala bodu nista), ujela me je za obrvu, pa ostala zaoka....celo lice mi je bilo nateceno danima, a kasnije je bilo plavo danima....
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
maus poljubi mi tu nasu malu hrabricu nadam se da joj je sad skroz dobro
djole super da si mogla da vozis pored tolikih bolova
djole super da si mogla da vozis pored tolikih bolova
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Uh, Đole, to je opasna stvar! Hvala Bogu da se sve dobro završilo!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Datum upisa : 16.03.2011
Misu nas tvoje dete je prava legenda, hrabrica prava i svaka joj cast.
Djole uh bas zaj... Regularno ili ne bitno da je tebi dobro.
Mu smo ceo dan u lutanju. Planiramo i sutra ako vreme dozvoli.
Djole uh bas zaj... Regularno ili ne bitno da je tebi dobro.
Mu smo ceo dan u lutanju. Planiramo i sutra ako vreme dozvoli.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010
sta se bre sve ovde dogadja! Maus, ljubi Anicu hrabricu, da se sutra ujutru probudi sasvim zdrava, cila i orna!!!
Djole, ja bih se onesvestila od straha, ali stvarno! Svaka ti cast kako si to sve izvela!!!!
Ostale ljubim, svi dobri....i neka tako i ostane.
Djole, ja bih se onesvestila od straha, ali stvarno! Svaka ti cast kako si to sve izvela!!!!
Ostale ljubim, svi dobri....i neka tako i ostane.
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Strana 16 od 23 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23
Similar topics
» Septembarska jutra
» Septembarska jutra
» Septembarska jutra
» Septembarska jutra
» Septembarska-jesenska jutra
» Septembarska jutra
» Septembarska jutra