KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+52
Milijana
*AIDA*
dragana76ns
Akijeva
key
bak
viktorija
pegaz
seka 35
MIRKA85
MAAKKI
buby
heart84
KoMetaK
Xena
Shizika
Zoka83
lolipop
Kamilica
natalija
Mrvica
lilya
djole42
Sneza
maus
Neeela
Nefertari
rada78
lena
anak
noja
bebko
Mirjana
cicsa80
Tanja83
darija79
lilly13
missile
saška
Mali Princ
Botox
cufta
Orline
makababy
shenon
Marija86
BiKsi :)
mijaki
stefi :*
dragmilk
Bokicalepotica
dr mali pariz
56 posters

Strana 25 od 40 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 25 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Mali Princ 24/5/2012, 17:58

Seko, presladak je! Pravi smeker! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 25 934446
Mali Princ
Mali Princ

Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 25 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od mijaki 24/5/2012, 17:59

o strahovima ovde vidim niko ne prica ili ne bar puno, valjda da ne priziva maler!

a ja se danas tako lose osecam, totalno sam pala...

juce mi nije bilo muka, i nastala je panika u mojoj glavi, da nije stalo bekanino srce...pa onda ko izmisli ovaj internet, svasta nesto procitah, pa odoh u v.m.
danas sam se nazdrala cega god sam stigla, kako bi mi opet bilo muka pa da mi kao bude lakse...

ne mogu ni sa kim ni da pricam, mm samo vice cuti i ne baksuziraj, mami kada nesto pomenem, ona se potrese...a ja, ja se samo nadam da je sve ok, i plasim se da ovoliki strah i plasenje ne prizovu neko zlo... ali sta cu, strah je jak i ne mogu protiv njega

u ponedeljak je konacno UZ i moram da verujem da ce sve biti prelepo i da je moj bum baba bum poceo da pliva u maminom stomaku...

mijaki

Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 24/5/2012, 18:05

Mijaki, samo se opusti!
Meni ni jedan jeini sekund nije bilo muka, niti sam imala bilo kakvu tegobu.
Jedno popodne krvarenje.
Uglavnom, moras da savladas strah i brige za sve, jer viideces, stalno se nesto brine - kad boli sto boli, kad ne boli sto ne boli, ziga/ne ziga i sve u krug...
Meni i sad kad iscuri utrogestan muka da odem u wc, ali to je j jednostavno tako.
Treba d aprestanes po ceo dan da preispitujes telo, osecaje i sl. Nadji nesto da se zanimas - gledaj neki film, zovi nekoga u goste i sl., samo gledaj da te stvari i teme nemaju veze sa trudnocom.
I, naravno, ostavi taj net! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 25 639820 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 25 490909
Mali Princ
Mali Princ

Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 24/5/2012, 18:08

uh polako Mijaki, batali doktor gugla utripovaces se bezveze
Nefertari
Nefertari

Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 24/5/2012, 18:13

MIjaki, Princ ti lepo kaze, tokom tih 9 meseci covek se vro lako istripuje. idi napolje, iako je kisa u celoj zemlji
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 24/5/2012, 18:19

hvala vam devojke, sad otplakah partiju i odoh napolje (da poslusam cuftu), nisam izasla od ponedeljka...

proci ce me, valjda je od hormona, a i opet mi je malo muka (cudno bi bilo da nije, obzirom sta sam sve pojela)....

mijaki

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 24/5/2012, 18:54

Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 24/5/2012, 19:44

Seko, divan ti je Patrik! Ima prelepe oči! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 25 779578 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 25 779578 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 25 779578 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 25 779578 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 25 779578 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 25 779578

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 24/5/2012, 20:15

Mijaki, sve što ti je Princ rekla, i ja bih...
moraš se opustiti, odagnaj više te oblake, ženo-uživaj jer si blagoslovena!
Šetaj, gledaj stvarčice za decu...čitaj časopise...UŽIVAJ!
Seko, Patrik je MED!! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 25 196545plavooki Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 25 576626
Mrvo, pitanje o silikonskim bradavicama postavi na roditeljskim temama Very Happy Jest da i ovde mame dolaze, ali ipak češće tamo.
No, reci mi-silikonski kateter...ima li nekih oznaka, brojeva...ili su univerzalni?
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 25/5/2012, 09:54

Mijaki, sve ima da bude super, videces
znas i sama koliko sam ja dramila i kolko sam ja potonula, pa eto...
ocigledno smo sve razlicite u tim prvim nedeljama, razlicito dozivljavamo sve to....
ali zaista sve zene su ovde u pravu kada su mi i tada rekle da se treba opustiti
nemoj se zatvarati u kuci, prosetaj, bar do parkica nekog, lagana setnja ce ti prijati da malo skrenes misli....
ljubim te! videces u ponedeljak kako srce kucka bum baba bum i smirices se :****

ostalim okruglicama dobro jutro....

mene sada zanima kako ovaj moj ticker baby gaga racuna te mesece , ja mislila da ce danas on da predje na cetvri mesec, a on izgleda nece iz treceg lol!
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 25/5/2012, 09:56

a videh sada tamo kod njih na sajtu
oni racunaju tek one tamo nedelje kada budemo 14+1 da ulazimo u cetvrti mesec....
moze i tako :)
Botox
Botox

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 25/5/2012, 10:02

Vidi draga. Tvoja beba će možda glasnije da plače nego druge, čim neće još da pređe. Usavršava se mali čovek lol!
Šalim se naravno. Slatko mi je to što ti piše ispod sličice!
Uglavnom...stvarno bi trebalo da pređe Rolling Eyes
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od shenon 25/5/2012, 10:43

Draga Mijaki
Sta bih ti pametno rekla kad se i ja ponekad tako osecam.
Valjda ce te brige proci kad ugledamo svoje pilice, a onda doci neki drugi problemcici Very Happy
Mene zaokupirali neki drugi problemi, moj pastorak zivi sa nama, 8. razred divno dete, nikad problema sa njim kad ono zakljucena jedinica iz matisa, morala danas da idem da molim da ga puste da odgovara za 2 ali nece ni da cuju. Ovo je za neku drugu temu, ali meni je to sad ogroman problem i bas me boli stomak od svega.
Glavu gore draga, zasluzila si da sve bude ok sa bebicom. Mene prica sa mamom smiruje, cak sam joj i trazila da bude uz mene sto duze moze.
Ako vec ides na net onda gledaj slike bebaca i budi na forumima o garderobii, forumima o najlepsim imenima a batali gde se raspravlja o problemima.

A ja mogu da bacim u vodu onaj moj post o tome kako cu u Frontu odrzavati trudnocu. Otisla tamo za dabl i rekoh da zakazem i odmah sledeci ultrazvuk kad ono sestra ne da! Ja joj kazem da ultrazvuk u mom Domu Zdravlja ne radi a ona ce meni da to ne moze biti istina i da verovatno nece lencine da rade jer krecu godisnji! Po.....la sam. Oterase me definitivno kod privatnika ili da cekam 2.5 meseca kad mogu ponovo u Front na kontrolu. Auuu al sam besna, grrrrrrrr. I onda me dr pita sto sam u grcu?
Odoh po rezultate dabl testa i urinokulture i da pokusam da se smirim. Cini mi se da osecam blage menstrualne bolove a mama mi kaze da trazim od dr blage antidepresive jer je i ona tako, medjutim bojim se....

E Bojana, mene ko god da pita koji sam mesec sad ja kazem 4. iako nije puna 14. nedelja.
shenon
shenon

Broj poruka : 448
Datum upisa : 16.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 25/5/2012, 10:52

sad gledam raspored rada lekara u mom dz
i vidim da ponedeljkom je dan za trudnice kod moje dr (mada moze bilo koji dan,a li taj je posebno naznacen kao dan za trudnice)
pa mogla bih otici u ponedeljak to da obavim, ako moze da vidim bebicu
u utorak imam isto da obavim neke stvari, papiroloske prirode
i onda sam mislila da odem kod mojih na par dana, cisto malo da odmorim, to bi mi super bilo!
ili ipak da odem pocetkom juna, jer mi tada i sestra dolazi tamo....

shenon jesi li ti u bg?
ja idem u dom zdravlja savski venac, promenila sam svoju dr, i sada krecem kod Jankovicke, cula sam o njoj samo pohvale....
a videcu kada budem otisla....
Botox
Botox

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stefi :* 25/5/2012, 10:59

Mijaki znam kako ti je,ja nikako nisam mogla da se opustim,al nemoj mucnine pobogu da te plase to je svakako sastavni deo,ja sam prva tri meseca sve iskusila i krvarenje,i bolove u stomaku,znaci toliko me je boleo na momente da nisam znala sta se desava,pa mucnine,pa glavobolje,sad se nekako sve utisava,ja sam opustenija,samo osluskujem bekanu kako se migolji...nadji stvarno neku zanimaciju i ne placi unapred,ja sam stalno bila u pokretu i sada sam. cvet

Broj poruka : 553
Datum upisa : 16.03.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 25/5/2012, 11:33

Šenon, stvarno bezobrazluk...
Ne znam šta bih ti rekla, jer ne znam kako u BG stvari funkcionišu, raspitaj se, pa ako možeš, menjaj i DZ.
javi nalaze dabl testa i U.K.
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od shenon 25/5/2012, 11:35

Bojana, ja sam u DZ Zvezdara kod nacelnice ali nije zena kriva sto im sonda crkla i ne mogu da je zamene, rade samo vaginalne preglede za male trudnoce, znaci do 3.meseca. Lepo mi je dala uput za Front ali tamo mi ne veruju, rekli mi da nazovem za 10 dana pa da mi zakazu za dva meseca.
I muz me uverava da ne panicim da nema potrebe ici svaki mesec, ali eto, ja hocu cesce.
shenon
shenon

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od heart84 25/5/2012, 11:38

Mijaki zagrljaj

Seko kako je sladak, pravi secerko Very Happy
heart84
heart84

Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 25/5/2012, 11:38

haos, nemam reci....
zato sam ja i promenila svoju dr
iako je bila prim. dr
ali sam se natezala sa njom za svaku glupost
i rekoh sebi da mi to ne treba, zelim da odem na te preglede rasterecena
a ne da mi dize pritisak i da moram da na misice molim svaki uz i sl....

me znam, ako ti nije frka ti sacekaj, ali mozes i promeniti dr, pa se prebaciti negde gde im bar ta osnovna aparatura radi...
Botox
Botox

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 25/5/2012, 12:03

hvala vam drugarice moje...
danas je bolje, muka mi je pa sam mirna Wink evo ne mracim vec isijavam sunny

shenon, bezobrazuku u nasem zdravstvenom sistemu covek nikako da se dovoljno nacudi! strasno! javljaj nalaze Dabl testa, mislimo na tebe...

sve vas zagrljaj

mijaki

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 25/5/2012, 12:20

Seko on je med medeni, a okice likeit sestro slatka
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 25/5/2012, 13:01

Seko prelep jeeeeeee frajer mamin plavooki sunny
Trudnice sve vas ljubim uzivajte u trudnoci osmeh srce
noja
noja

Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od shenon 25/5/2012, 14:21

Urinokultura: zasejane podloge su ostale bez porasta.
Kod dr idem u ponedeljak radi doznaka a rekla je ako bude sterilno da cu raditi nesto iz krvi zbog povecanih leukocita ali zaboravih sta. Ma ja mislim da to nije nista strasno.
Dabl ne znam da tumacim a i slabo da ga procitam:
CRL 70mm
NT 1.60mm
nasal bone present,
Ta 3 razumem
ovo ne:
fb-hCG 16ng/ml 0,49 Corr.MoM
PAPP-A 3,7mIU/ml 0,90 Corr.MoM
shenon
shenon

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od shenon 25/5/2012, 14:26

Eh edit:
videh ima jos
rizik godina 1:522
biochm.risk + NT <1:10000 below cut off
trisomy 13/18 + NT <1:10000 below cut off
shenon
shenon

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 25/5/2012, 16:07

Zbog povišenih leukocita ćeš možda raditi CRP
Dabl test ti je odličan Šenon, opuštencija!!
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 25 od 40 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu