KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+52
Milijana
*AIDA*
dragana76ns
Akijeva
key
bak
viktorija
pegaz
seka 35
MIRKA85
MAAKKI
buby
heart84
KoMetaK
Xena
Shizika
Zoka83
lolipop
Kamilica
natalija
Mrvica
lilya
djole42
Sneza
maus
Neeela
Nefertari
rada78
lena
anak
noja
bebko
Mirjana
cicsa80
Tanja83
darija79
lilly13
missile
saška
Mali Princ
Botox
cufta
Orline
makababy
shenon
Marija86
BiKsi :)
mijaki
stefi :*
dragmilk
Bokicalepotica
dr mali pariz
56 posters

Strana 14 od 40 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od dragmilk 16/5/2012, 21:16

Orle, ptico nebeska, drago mi je da je AC prosla ok. Sad miruj i uzivaj osmeh srce
dragmilk
dragmilk

Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od dragmilk 16/5/2012, 21:17

stefi :* ::ori sta je to AC?zasto si radila?promaklo mi je...
jooj Mijaki ja sam usla u 18.nedelju pa mi se tek sad nazire stomak kao kad se prejedes,mojoj sestri je bukvalo 6 meseci nije primecivao,nosila je nekako ledjno...ja idem u utorak da se gledamo,nisam 3 ned.jedva cekam sunny
AC amniocentezai
dragmilk
dragmilk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragmilk 16/5/2012, 21:19

[quote="dragmilk"]
stefi :* ::ori sta je to AC?zasto si radila?promaklo mi je...
jooj Mijaki ja sam usla u 18.nedelju pa mi se tek sad nazire stomak kao kad se prejedes,mojoj sestri je bukvalo 6 meseci nije primecivao,nosila je nekako ledjno...ja idem u utorak da se gledamo,nisam 3 ned.jedva cekam sunny
AC amniocenteza edit mi fali
dragmilk
dragmilk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saška 16/5/2012, 21:25

Orli super za odrađenu AC sad odmaraj i uživaj sunny

saška

Broj poruka : 309
Datum upisa : 06.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zoka83 16/5/2012, 21:38

Orli, superiska! Samo odmaraj i uzivaj!
Miro, tiba je naočare
Trudnjace, veeeeliki zagrljaj
Zoka83
Zoka83

Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 16/5/2012, 22:28

mijaki ::mirce, ja odoh sada da proucavam tvoju bebicu, nista ne vidim, nije mi se jos oko naviklo na ove snimke sa UZ

Bojana86 ::hehe miro, super za uz, mada i ja na tim slicicama nista zivo ne vidim, vidim tvoj stomak, ali bebu jok :)
Ma šta vam je ljudi? Pa skicirala sam i strelicom spojila skicu i sliku. Inače, ovaj UZ je super i bebac se odlično vidi, ali slike uvek ispadnu grozne Rolling Eyes

Mijaki, pretiše mi ranijim porođajem zbog nekih bezveznih nalaza, svega i svačega, pa se ja navikla na tu ideju da ćemo se razdvajati još u sedmom. Međutim, kako trudnoća odmiče, moji rezultati su sve bolji Laughing Ako ovako nastavim, možda me porode na jesen  b

Zoka83 ::
Miro, tiba je naočare
c
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilly13 16/5/2012, 23:14

al ste se raspisale Very Happy bitno da ima očemu da se piše

Nela drago mi je da se krvarenje kod ćerke smirilo i nadam se da nećete imati više takvih strahova

Darija naočare izvještaj je super

Miro na tvojim slikama slabo šta raspoznajem ali zato nam ti pomažeš svojim crtanjem, ljubac tebi i malom bosančerosu

Orli sad malo odmaraj, nadam se da će rezultati biti ok, kad uopšte očekuješ rezultate?

moji rezultati dabl testa super, baš sam sretna

ostale trudnice i mame d
lilly13
lilly13

Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 16/5/2012, 23:30

Lilly, bravo za dobre rezultate igra igra igra (a sve mi se nešto čini da sam ti već čestitala Shocked )
Uzvraćamo srbijansko, bosanskim poljupcem ljubav
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 17/5/2012, 00:31

Napisah mail, i ode... Rolling Eyes

Devojke, sve divni izvestaji danas! Cestitam vam svima!Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 439215

Orli, bas steta sto se nismo poklopile...Bitno je da je AC dobro prosao, a sve drugo cemo lako Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 779578 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 191975

Mi smo ovako prosli:

2500gr Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 745955

Porodjaj za oko 3 nedelje, verovatno, ctg od sada svaki drugi dan, i u zavisnosti od toga odredjujemo tacan datum.
Tako cesto pracenje ce nam dati mogucnost da se par dana ranije dogovorimo za porodjaj, jer se kontrakcije na ctg-u ranije vide, bar par dana i kazu kad ce porodjaj. Zivela tehnika Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 569534

Da li ce biti CR ili vaginalno - opet videcemo od trenutka i situacije.
Rekao mi je da odem i kod Sumarac da proverimo kako je tsh i stitna.
I dobila sam spisak sta treba od analiza krvi pred porodjaj.
Eto.
Inace, beba se kao i obicno, krije. A sto vise pokusava da ga slika, sve vise stavlja ruke na lice, i gura lice u posteljicu - po sistemu - micite se vise, hocu da se odmaram Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 779578

Ljubim vas sve!
Mali Princ
Mali Princ

Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 17/5/2012, 00:32

Jos samo Bokica lepotica da nam javi kako je prosla Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 490909
Mali Princ
Mali Princ

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 17/5/2012, 00:57

Prinče, bravo za odličan izveštaj, 2500gr i tehniku g g g osmeh srce
Baš odlični izveštaji danas radost
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 17/5/2012, 08:37

Spavalice trudnice, di ste?
Prinče, bravo za dušu malu!Samo ona nek nastavi lepo da napreduje,pa još malo...UPOZNAVANJEEEE! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 11031 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 612963
Vidim ja da bi tvoj Ljupče tebe na prirodnjaka Very Happy
Lilly13,bravo za dabl! Inače, rezultati AC se čekaju nekoliko nedelja...
Jutros sam poranila, jer sam bila u labu.
Popodne UZ,a posle njega stižu nalazi.
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 17/5/2012, 08:38

Ljub za trudnice
Mirce ja vidim glavu bas se vidi lepo,
Prince mashala za 2,5 kg vejiki smo, tura batica maminih decaka sunny
Prince sto tako puno ctg ?
Ja sam samo jedan u 36 i bio ok i vise ne, a porodjaj u 38 + bio i jednim nedeljno na uz,
A mislim da nemoze bas odrediti tacno kad ce i biti porodjaj
mozda uhvati kontrakcije, svakako svakodnevno osetis bebanu,
al ok sto je sigurno sigurno je, samo malo cim.
Sve lepe vesti i izvestaji radost
Orli odmaraj super za ac osmeh srce

noja
noja

Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 17/5/2012, 09:53

jutro lepih izvestaja, kao sto vec mnogi pre mene rekose....

lilly super za dabl, ja se nadam da cu posle dabl testa biti nekako mirnija...jel takav osecaj?

prince, ostalo je jos samo malo, ima li treme? bebana inma da naraste taman preko 3kg do porodjaja, skolski...stidljivko mali...

pariz, cekamo danasnji izvestaj, da vidimo sta nam rade Dusan i Ivonica Wink

....ja vas sve poljubac

mijaki

Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 17/5/2012, 11:24

Hvala, drage moje Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 75087

Noja, dr tvrdi, a i tekst koji sam ostavila na temi CTG, da se bebi ni materici nista ne desava a da CTG to ne registruje par dana ranije. Jednostavno krecu kontrakcije i jos neke promene koje mi ne osecamo,a ctg registruje. Na taj nacin ce nam ostati 3-4 dana za pripremu za porodjaj ili ne daj Boze, da treba u par sati da se obavi.To je jednostavno kontrola i bebe i majke, u ovom periodu cak korisnija od uz.
Jednostavno, na ovaj nacin apsolutno nema sansi da dodje do "iznenadnog" porodjaja.

Cak je i moja sestra koja je vodila u Visegradskoj,kod Dukanac isla ceo 8mesec - prvo na nedelju dana, pa 2x nedeljno, pa na drugi dan i na kraju svako dan do porodjaja.

Mijaki, nema treme. Ja toliko imam poverenja u Ljubica i tim koji me tamo vodi da sam bas skroz rasterecena.
Veca mi je briga juce bila da li sam iskljucila vodi koju sam pustila na salatu...rekoh bicu na pregledu jedno 2.5sata - da ne poplavim komsije lol!

Pari, veceras Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 779578 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 779578 za Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 995453 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 995453 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 439215.
Moram jedan poseban kiss Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 582639 za Dusana - sta cu to mi je najomiljenije musko ime a i slaba sam na decake Embarassed , izvini Ivona Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 490909.

Sve vas Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 670661 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 766699
Mali Princ
Mali Princ

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 17/5/2012, 11:28

Trudnice drage da krenem Very Happy

Prvo malenoj Andrei da cestitam 3. mesec osmeh srce Mama Nojo ljubi devojcicu lepoticu.

Maro i ti Lolu iscmaci. Uf kakva je...da je smazes Very Happy

Mrvice ljubi Vukasina!

Mala danas virkanje. Da mases mojim drugarima i navijam za dobre nalaze.

Bojana srecna 13. nedelja trudnoce. Citam da si bila kod cika zube i da je sve ok. Odlicno.

Mali Prince za 3 nedelje porodjaj. Juhuuuuuuuuuuu jos malo jos malo radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost Bravo za dobre rezultate ks i urina g g g g g g

Orliska bravo za odradjenu AC. Sada lezi, miruj, misli na nas i uskoro dolazi muzic. Nadam se da se frizura nije pokvarila Very Happy

Mijaki srecna 9. nedelja trudnoce. I meni je u trudnoci muka pocinjala tacno u 14h. I tako sve do 12 nedelje.

Darija srecna 11. nedelja trudnoce. Super je slicica sa uz lol! I bravo za dobru ks.

Stefi tebi srecna 18. nedelja trudnoce.

Miro spavalice kako prespava ??? Super je slika bosancerosa vrcka, a tvoj stomak je prelep.

Lilly13 bravo za dobre nalaze dabl testa i srecna 13. nedelja trudnoce.

Rado78, Bokice lepotice ff

Neela drago mi je zbog Vase cerke i zelim joj mirnu i laganu trudnocu.

Da vas je jos vise na ovim stranama i da mi uvek bude potrebno min 15 minuta da vas sve iscitam f

maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lena 17/5/2012, 11:30

Divni izvestaji, jos veceras cekamo Pariz sa UZ... Very Happy Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 582639

Inace, ne ceka se na rezultat AC nekoliko nedelja, to je bilo nekad... meni su bili gotovi - i kovertirani - za 12 dana...
lena
lena

Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilly13 17/5/2012, 11:48

mijaki ::lilly super za dabl, ja se nadam da cu posle dabl testa biti nekako mirnija...jel takav osecaj?

ja sam sebi dala rok da će mi biti lakše kad prođem 12 nedelju, za dabl sam nekako vjerovala da će biti ok (ali svejedno bila mi frka) Wink
kad sam pričala sa mamom prije koju nedelju i rekla joj kako čekam da prođe 12 nedelja, pogledala me u čudu i rekla: ma daj molim te , ne pretjeruj, tebi je problem bio da ostaneš trudna a ne da izneseš trudnoću - ne lupaj gluposti, naravno da će sve biti dobro. Moja mama je ''reala brutala'' kao i ja, pa mi je bilo malo lakše i malo sam se opustila. Danas sam popila zadnji utrogestan i estrofem, dabl je ok, prgurala 12 nedelja i sad se mogu opustiti, valjda
lilly13
lilly13

Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 17/5/2012, 11:49

Lilly13 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 612963

Maus, lena Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 679696
Mali Princ
Mali Princ

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 17/5/2012, 11:54

lilly13, bravo za majku :) volim takve ljude, realne i direktne....
<3
maus, hvala , mada ja to racunam tek od sutra Very Happy
prince, znaci jos malo ostalo :) znam da si nesto spomenula prirodni porodjaj
bilo bi zaista lepo da ga dozivis ako ti je to zelja :)
i ja se tome nadam, mada su me odma ispeskakali sa malim karlicnim merama, i sad se ja uzdam u to da ce mi beba nece biti glavata lol! i da cu se do termina dovoljno rasiriti da ona nesmetano prodje :)
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 17/5/2012, 12:01

Dakle, prinche, torba je spremna? Very Happy pegla se odvija doslovce punom parom?
Odlichno shto su ti otvorene opcije za porodjaj i shto te prate. likeit Josh malo pa nece biti skrivanja, samo mazenje i ljubljenje.
zagrljaj
Orli, bravo za uradjenu AC. g
Pariz danas ide na UZ? Pokushat cu poviriti vecheras da se divim slichicama. Very Happy
Trudnice, svima srcasti poljupci
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bokicalepotica 17/5/2012, 12:48

Drage moje ja sam bila juce na CTG-u i to je dobro.Radio mi je UZ ali samo protoke i zadovoljan je.Hvala Bogu,da je nesto dobro.Doslo mi u trenutku da mu poljubim ruku Very Happy Svake nedelje cemo to raditi CTG i protoke.Ukljucivao je dopler pustao bebino srce,gledaao mozak bebin da li ima isto cirkulacije,nesto merio,pratio i na kraju rekao da je sve dobro.Secer koji merim iz prsta,posto sam kupila aparat pa ga merim 3x dnevno je relativno dobar.To znaci da mi je za 5 dana ,2 puta secer bio jednom 7.4 a drugi put 7.1.To mu se nije dopalo i odma me je pitao da li je bilo nekog ne pridrzavanja u ishrani.Ja mu rekla da nije da se strogo pridrzavam dijabeticne ishrane.Epa onda kaze on ako se pojsavi jos jednom secer od 7 i vise morace da mi uvedu insulin terapiju. affraid Ju ja u cudu pored bockanja sa fraxijem,nifelata,utrogestana,pored bockanja mojih prstica za secer,merenja pritiska 2x dnevno,gvozdje 2x dnevno,jos da se bockam i za insulin. No No
dodjem ja kuci,ispricam mm sve to,a on mi kaze pa sto si slagala coveka sto mu nisi rekla da si jela jagode Shocked (zaboravila sam )
daj Boze da je od toga,samo da se ne bockam.Nije meni bas zbog bockanja izdrzacu jos malo,posto ce porodjaj biti ranije.Nego nesto mi to petljanje sa insulinom bas zez! Da li sam ga dovoljno dala,malo mi to ozbiljno za rukovanje.

Inace bebica je oko 2000g.Dobila sam bonus jos od nedelju dana da ne idem u bolnicu.Pa cemo videti opet sl. nedelje sta ce biti.Cim odem u bolnicu znaci da je porodjaj blizu.Najvaznije je da i pored moje lose posteljice o kojoj niko nista ne zna,bebica i dalje dobija sve kako treaba.
vv vv b b

Prince super za nalaze,bas mi je drago da sve ide kako treba ff

Trudnicice ostale veliki pozdrav za sve!!!!!!!
Bravo za sve dobre rezultate d d d
Bokicalepotica
Bokicalepotica

Broj poruka : 437
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 17/5/2012, 13:28

maus ::Trudnice drage da krenem Very Happy

Prvo malenoj Andrei da cestitam 3. mesec osmeh srce Mama Nojo ljubi devojcicu lepoticu.

Maro i ti Lolu iscmaci. Uf kakva je...da je smazes Very Happy

Mrvice ljubi Vukasina!

Mala danas virkanje. Da mases mojim drugarima i navijam za dobre nalaze.

Bojana srecna 13. nedelja trudnoce. Citam da si bila kod cika zube i da je sve ok. Odlicno.

Mali Prince za 3 nedelje porodjaj. Juhuuuuuuuuuuu jos malo jos malo radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost Bravo za dobre rezultate ks i urina g g g g g g

Orliska bravo za odradjenu AC. Sada lezi, miruj, misli na nas i uskoro dolazi muzic. Nadam se da se frizura nije pokvarila Very Happy

Mijaki srecna 9. nedelja trudnoce. I meni je u trudnoci muka pocinjala tacno u 14h. I tako sve do 12 nedelje.

Darija srecna 11. nedelja trudnoce. Super je slicica sa uz lol! I bravo za dobru ks.

Stefi tebi srecna 18. nedelja trudnoce.

Miro spavalice kako prespava ??? Super je slika bosancerosa vrcka, a tvoj stomak je prelep.

Lilly13 bravo za dobre nalaze dabl testa i srecna 13. nedelja trudnoce.

Rado78, Bokice lepotice ff

Neela drago mi je zbog Vase cerke i zelim joj mirnu i laganu trudnocu.

Da vas je jos vise na ovim stranama i da mi uvek bude potrebno min 15 minuta da vas sve iscitam f

Ne mogu sve da povatam, zato se grebem od Misice i sve potpisujem i sve vas poljubci poljubci poljubci
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 17/5/2012, 13:35

Shizika ::Dakle, prinche, torba je spremna? Very Happy Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 569209 se odvija doslovce punom parom?
Odlichno shto su ti otvorene opcije za porodjaj i shto te prate. Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 612963 Josh malo pa nece biti skrivanja, samo mazenje i ljubljenje.
Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 14 670661

Draga, torba nije spremna, jer se za Jevremovu ne sprema nista. Odes laganica, kao na kaficu, sve je obezbedjeno. Samo stavis LK i krstenicu (i moju i md) u tasnu, i na izlazu dobijes bebu Very Happy

Bokice, kad si bila - ja oko 18, a u 17 sam imala ctg. Ljubic je stvarno extra, licno bih ga uramila, delim tvoje misljenje Very Happy
Bice to sve ok. E, sad kako meris secer - da li posle jela pravis pauzu od 2h ili? Ne brini se, i da ti da insulin, to je kratkotrajno, i min doze.

cmokic za sveeeeeeeeeeeeeee
Mali Princ
Mali Princ

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bokicalepotica 17/5/2012, 14:01

Prince dobra ti je ta za jevremovu  b odes kao na kaficu,a izadjes sa bebicom.

Ja sam bila u 14h na ctg-u jedno pola sata i cim je dosao odma me je primio prvu,posto su samo protoci pa to ide brzo.
Bokicalepotica
Bokicalepotica

Broj poruka : 437
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 14 od 40 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu