Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+52
Milijana
*AIDA*
dragana76ns
Akijeva
key
bak
viktorija
pegaz
seka 35
MIRKA85
MAAKKI
buby
heart84
KoMetaK
Xena
Shizika
Zoka83
lolipop
Kamilica
natalija
Mrvica
lilya
djole42
Sneza
maus
Neeela
Nefertari
rada78
lena
anak
noja
bebko
Mirjana
cicsa80
Tanja83
darija79
lilly13
missile
saška
Mali Princ
Botox
cufta
Orline
makababy
shenon
Marija86
BiKsi :)
mijaki
stefi :*
dragmilk
Bokicalepotica
dr mali pariz
56 posters
Strana 32 od 40
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Ooorli bravo za kuronju pisonju!!!!!
Mere uzv variraju prvo i od samog aparata a i bekane se mrdaju pa retko kad su skroz mirne da dr moze bas lepo da ih izmeri, ne brigaj brigu
Mere uzv variraju prvo i od samog aparata a i bekane se mrdaju pa retko kad su skroz mirne da dr moze bas lepo da ih izmeri, ne brigaj brigu
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
sto bi rekla moja sestra:"Jesi li svesna da u sebi sad nosis jedan mali penis?"mijaki :: sto bi rekla moja koleginica ''nosim muskarca'' a meni to tako slatko...
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
Orli, prvo pa bosanceros
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010
Orle, bese tako i kod mene, zurila na pocetku, pa stala sa merama, a posle je malo i kasnila.....konacno je na taj nacin vise nisu ni merili, samo po gramima. i ti ulazis sada u taj period. Mene to nista nije plasilo, jer znam da nasa merenja su onoliko tacna koliko nam tehnika omogucava. Vazno mi je bilo da je AC bila dobra, i da ona raste......za sve ostalo me bolelo uvo. A vreme ide i radi svoje.....i onda odjednom, hop - eto i deteta!
Dobro je da se momak vec prikazuje, neka je mladji , i mm je mladji
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Hahaha, da te ne čuje mmdragmilk ::Orli, prvo pa bosanceros
Mada je sam rekao da je bolje da liči na mene. Ja ću da dodam lep na tatu a pametan na mamu
cufta ::Orle, bese tako i kod mene, zurila na pocetku, pa stala sa merama, a posle je malo i kasnila.....konacno je na taj nacin vise nisu ni merili, samo po gramima. i ti ulazis sada u taj period. Mene to nista nije plasilo, jer znam da nasa merenja su onoliko tacna koliko nam tehnika omogucava. Vazno mi je bilo da je AC bila dobra, i da ona raste......za sve ostalo me bolelo uvo. A vreme ide i radi svoje.....i onda odjednom, hop - eto i deteta!
Znači da ako je na mamu, sve je rešeno.
Mada opasna konkurencija na forumu
Pariz, ti i tuli ste od starta govorile da je muško. I moja mama, iako je navijala za curicu od ranije.
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Ma da, junačina od starta!!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Orle, sjajnooooo! Muskoooooo! Eto Andriki jos jednog drugara!!!
Za koliko dana su ovi iz tog tvog laba uradili analizu? Ne secam se datuma kad si tacno radila AC...
Trudnjace, sve vas !!!
Za koliko dana su ovi iz tog tvog laba uradili analizu? Ne secam se datuma kad si tacno radila AC...
Trudnjace, sve vas !!!
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
HihihiNefertari ::sto bi rekla moja sestra:"Jesi li svesna da u sebi sad nosis jedan mali penis?"mijaki :: sto bi rekla moja koleginica ''nosim muskarca'' a meni to tako slatko...
Nisam još sasvim
Leno, drugar, nego šta
12-13 dana, slično kao tebi
heart84 ::KUC,KUC.... PRIMATE LI NOVU TRUDNICU
Ja danas završila za možda pola sata, ali sam čekala naredna 4 da dr izađe iz operacione i da mi mišljenje za bolovanje. Dakle, u jednom momentu sam zamalo počela da plačem u čekaonici!Mali Princ ::
Ja sam juce provela pola dana na ctg-u... Prvo sat - mali kao na vrtesci, nista nije vredelo, pa setnja i sokic - pauza oko 1h, pa opet, ali ne da se tako lako zavarati vrteo se opet...
Tako da sam vam bila na pregledu od 14.30-skoro 19 ... Pa mi onda kazu - ctg - caskom ces
Desetak dana kažeš?
Sitno
Šta ti je bre? I ja te razumem Išla sam svake nedelje i sad' opet to radim!mijaki ::
meni je doktorka Sonja poslala tako divan mail da sam se rasplakala (doduse to bas i nije tesko u poslednje vreme) i rekla mi da slobodno idem na UZ na svake dve nedelje da nista ne skodi i da je u mom slucaju to skroz razumljivo i neophodno...eto znala sam da me ipak neko razume....
orline ::Ćuftice de si
Stigli mi rezultati amniocenteze
Hvala Bogu sve je u redu,
orline :: normalan muški kariotip!
Balerina
orline ::
Juče smo bili na UZ kod moje dr, više zbog supruga...nije dugo trajao, malo mere da uzme, meni bitno da vidim da skače posle AC. Samo što je naslonila sondu, Q iskoči (ćuna na bosanskom) A mamu ti tvoju, jure te nedeljama okrećeš guzicu, sad kad stigli rezultati, skidaš gaće
Nefertari ::
sto bi rekla moja sestra:"Jesi li svesna da u sebi sad nosis jedan mali penis?"
Znači, prvi put u životu mogu nekome da kažem, nešto poput...u ne mogu, sramota je
Moj izveštaj: Fino se danas načekah! Ma, čitav dan mi je propao, a i mm-u koji mi je glumio taxistu.
Na kraju, ipak sam zadovoljna.
Svi rezultati sem HPL-a su dobri
Dr rekao da se ne sekiram uopšte, jer 99% žena nikad nije ni radilo taj test pa su iznele trudnoću do kraja i sve je bilo u redu sa bebom. Fraxy mi je pojačan na 0.4, pa za nedelju dana (ako su trombociti i ddimer OK a HPL pada) idemo na 0.3 na 12h-ukupno 0.6ml dnevno.
I još nešto. ZAVRŠILA SAM SA PAPIROLOGIJOM PORODILJSKO OTVORENO!
Toliko od mene, odoh da vidim šta sam sve propustila
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Heart, dobrodosla na ove strane, i vuci nas za nosice da se doselimo i mi sto pre
Orlic, mirisalo i meni na baletana zbog otkucaja srca, ali sam se nekako nadala da ce ti ispuni zelja za balerinom. Nista, moraces da saljes muza opet na sluzbeni put za neku godinu, a ja navijam da se iznenadis kao Marija Mali guzonja, video tatu, pa odah da mu se pohvali pisom! Junacina, prava! Kakav ce to borac u zivotu biti!
Orlic, mirisalo i meni na baletana zbog otkucaja srca, ali sam se nekako nadala da ce ti ispuni zelja za balerinom. Nista, moraces da saljes muza opet na sluzbeni put za neku godinu, a ja navijam da se iznenadis kao Marija Mali guzonja, video tatu, pa odah da mu se pohvali pisom! Junacina, prava! Kakav ce to borac u zivotu biti!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Orlineeeee bravo za rezultate AC!
Josh par sedmica pa bi mogla i ti polako da se pochnesh raspitivati o anesteziji.
Josh par sedmica pa bi mogla i ti polako da se pochnesh raspitivati o anesteziji.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
orline ::Hahaha, da te ne čuje mmdragmilk ::Orli, prvo pa bosanceros
Mada je sam rekao da je bolje da liči na mene. Ja ću da dodam lep na tatu a pametan na mamu
Lepo ste rekli i ti tm
Mirjana ::
Moj izveštaj: Fino se danas načekah! Ma, čitav dan mi je propao, a i mm-u koji mi je glumio taxistu.
Na kraju, ipak sam zadovoljna.
Svi rezultati sem HPL-a su dobri
Dr rekao da se ne sekiram uopšte, jer 99% žena nikad nije ni radilo taj test pa su iznele trudnoću do kraja i sve je bilo u redu sa bebom. Fraxy mi je pojačan na 0.4, pa za nedelju dana (ako su trombociti i ddimer OK a HPL pada) idemo na 0.3 na 12h-ukupno 0.6ml dnevno.
I još nešto. ZAVRŠILA SAM SA PAPIROLOGIJOM PORODILJSKO OTVORENO!
Toliko od mene, odoh da vidim šta sam sve propustila
Odlicno, Miro
opaaaa orliiiii muski muskiii to zetonja za nas
Marija86- Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
Bravo Orli!
Miro, sjajno za rezultate i sto si sve obavila sa papirima!
Mi smo bili na kontroli, dr za sad misli da ide na 39-tu nedelju - tj. za 15 dana, jer mu sve izgleda ok. Pracenje ctg-a i protoka svaki drugi dan i u slucaju potrebe raniji porodjaj, ali po njemu deluje da moze da jos izdrzi...
Miro, sjajno za rezultate i sto si sve obavila sa papirima!
Mi smo bili na kontroli, dr za sad misli da ide na 39-tu nedelju - tj. za 15 dana, jer mu sve izgleda ok. Pracenje ctg-a i protoka svaki drugi dan i u slucaju potrebe raniji porodjaj, ali po njemu deluje da moze da jos izdrzi...
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Hvala cure na lepim rečima
Marija, konkurencija je opasna, Lola je med
Mirjana, srećno ti bilo, porodiljsko znači otvoreno. Sve će to dalegne kako treba akobogda
Meta, kometo moja, samo da te ljubim.
Prinče...divno što je sve u redu
Vidim ja da ćete vi do termina lepo...dobro tebi, dobro bebi, što onda gurati na silu, a dr Ljubić zna svoj posao
Ne znam koliko ti je smorno svaki drugi dan i dalje na ctg, jedino to...ne planiraju da razredjuju?
Marija, konkurencija je opasna, Lola je med
Mirjana, srećno ti bilo, porodiljsko znači otvoreno. Sve će to dalegne kako treba akobogda
Meta, kometo moja, samo da te ljubim.
Prinče...divno što je sve u redu
Vidim ja da ćete vi do termina lepo...dobro tebi, dobro bebi, što onda gurati na silu, a dr Ljubić zna svoj posao
Ne znam koliko ti je smorno svaki drugi dan i dalje na ctg, jedino to...ne planiraju da razredjuju?
Miro, meta
Ubiste me od zezanja za balerinu, ali ja nisam ni dala taj nadimak, ja sam samo govorila da je curica dok sam čekala betu Na kraju se i ne sećam ko je rekao balerina Moram da se vratim u dnevnik , hahaha.
Sad se moram sinu debelo izviniti ...Što se mene tiče može da bude i baletan i fudbaler, ali bogami tata je zajeban po tom pitanju, kao da je on Bosanac Zato sam ja govorila curica, lakše bi njoj bilo da vrti ovog matorog oko malog prsta
Ubiste me od zezanja za balerinu, ali ja nisam ni dala taj nadimak, ja sam samo govorila da je curica dok sam čekala betu Na kraju se i ne sećam ko je rekao balerina Moram da se vratim u dnevnik , hahaha.
Sad se moram sinu debelo izviniti ...Što se mene tiče može da bude i baletan i fudbaler, ali bogami tata je zajeban po tom pitanju, kao da je on Bosanac Zato sam ja govorila curica, lakše bi njoj bilo da vrti ovog matorog oko malog prsta
Orle, bravo za dobre nalaze ac-a, bravo i za muškinju!
Trudnaje, samo da vas ljubnem!
Trudnaje, samo da vas ljubnem!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Hvala, biksi
Šizika, ne verujem ja da ću mnogo uticati na izbor anestezije Prepustiću ja to drugome...
Šizika, ne verujem ja da ću mnogo uticati na izbor anestezije Prepustiću ja to drugome...
Ne da nece da razredjuju, nego ce za nedelju dana da uvede svaki dan verovatno. Pri tom radi i proveru protoka svaki put.Jeste zamorno i sve, ali kaze dr da je to sad glavni pregled i najvazniji i da od toga sve zavisi. I najbolje se vidi kaoko je bebi - od kiseonika pa na dalje, i najbolja kontrola.
E, kad ti tako sve kaze, onda ni ne razmisljas da li je zamorno... znas da je to sve najbolje za bebu i ides...
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Orline za malog pisonju
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Pa ovde sve dobre vijesti
Orline bravo za rezultate AC
Miro nek si i ti ok sa nalazima
i ostale ljubim vas sve
Orline bravo za rezultate AC
Miro nek si i ti ok sa nalazima
i ostale ljubim vas sve
lilly13- Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010
Dobar dan trudnice!
Orliskaaaaaaaaaaaa bravo za dobre rezultate amnio JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! Deckonja
hahahahahahahaa nemoj da ga grdis. Zezator mali
Kada su rekli da Ana lici na Milana ja sam rekla:"Jeste, lici, samo sto je Ana lepa."
Bice to jedan lepotanko
Orliskaaaaaaaaaaaa bravo za dobre rezultate amnio JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! Deckonja
orline ::Samo što je naslonila sondu, Q iskoči (ćuna na bosanskom) A mamu ti tvoju, jure te nedeljama okrećeš guzicu, sad kad stigli rezultati, skidaš gaće
hahahahahahahaa nemoj da ga grdis. Zezator mali
Kada su rekli da Ana lici na Milana ja sam rekla:"Jeste, lici, samo sto je Ana lepa."
Bice to jedan lepotanko
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Orline, bravo za rezultate ac . I meni su mere po uz varirale, narocito u devetom mesecu. Dr me uveravala da je to normalno.
Prince jos malo pa cemo I ja sam se porodila 39+2. Dr insistirala da sacekamo sto duze jer je sve bilo ok. Kaze svaki dan bebi znaci. A ja sam radila ctg samo dva puta. Svaki dr razlicito. Novakovka kaze ona isto cuje otkucaje na uz, a pri tom jos nesto pogleda. Znaju oni sta rade. Jesi uzbudjena?
Miro, super za nalaze, sad si mirna.
Sve vas puno pozdravljamo Vukasin i ja...
Prince jos malo pa cemo I ja sam se porodila 39+2. Dr insistirala da sacekamo sto duze jer je sve bilo ok. Kaze svaki dan bebi znaci. A ja sam radila ctg samo dva puta. Svaki dr razlicito. Novakovka kaze ona isto cuje otkucaje na uz, a pri tom jos nesto pogleda. Znaju oni sta rade. Jesi uzbudjena?
Miro, super za nalaze, sad si mirna.
Sve vas puno pozdravljamo Vukasin i ja...
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Orli super vijesti momčina čestitam miro rezultazi dobri odlično samo opušteno
saška- Broj poruka : 309
Datum upisa : 06.10.2011
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Strana 32 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu