KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+52
Milijana
*AIDA*
dragana76ns
Akijeva
key
bak
viktorija
pegaz
seka 35
MIRKA85
MAAKKI
buby
heart84
KoMetaK
Xena
Shizika
Zoka83
lolipop
Kamilica
natalija
Mrvica
lilya
djole42
Sneza
maus
Neeela
Nefertari
rada78
lena
anak
noja
bebko
Mirjana
cicsa80
Tanja83
darija79
lilly13
missile
saška
Mali Princ
Botox
cufta
Orline
makababy
shenon
Marija86
BiKsi :)
mijaki
stefi :*
dragmilk
Bokicalepotica
dr mali pariz
56 posters

Strana 32 od 40 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Nefertari 30/5/2012, 20:48

Ooorli bravo za kuronju pisonju!!!!!
Mere uzv variraju prvo i od samog aparata a i bekane se mrdaju pa retko kad su skroz mirne da dr moze bas lepo da ih izmeri, ne brigaj brigu
Nefertari
Nefertari

Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Nefertari 30/5/2012, 20:54

mijaki :: sto bi rekla moja koleginica ''nosim muskarca'' a meni to tako slatko...
sto bi rekla moja sestra:"Jesi li svesna da u sebi sad nosis jedan mali penis?" lol!
Nefertari
Nefertari

Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragmilk 30/5/2012, 20:54

Orli, prvo pa bosanceros likeit srca
dragmilk
dragmilk

Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 30/5/2012, 20:55

Orle, bese tako i kod mene, zurila na pocetku, pa stala sa merama, a posle je malo i kasnila.....konacno je na taj nacin vise nisu ni merili, samo po gramima. i ti ulazis sada u taj period. Mene to nista nije plasilo, jer znam da nasa merenja su onoliko tacna koliko nam tehnika omogucava. Vazno mi je bilo da je AC bila dobra, i da ona raste......za sve ostalo me bolelo uvo. A vreme ide i radi svoje.....i onda odjednom, hop - eto i deteta!
Dobro je da se momak vec prikazuje, neka je mladji , i mm je mladji
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 30/5/2012, 21:16

dragmilk ::Orli, prvo pa bosanceros Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 612963 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 21831
Hahaha, da te ne čuje mm lol!
Mada je sam rekao da je bolje da liči na mene. Ja ću da dodam lep na tatu a pametan na mamu Wink

cufta ::Orle, bese tako i kod mene, zurila na pocetku, pa stala sa merama, a posle je malo i kasnila.....konacno je na taj nacin vise nisu ni merili, samo po gramima. i ti ulazis sada u taj period. Mene to nista nije plasilo, jer znam da nasa merenja su onoliko tacna koliko nam tehnika omogucava. Vazno mi je bilo da je AC bila dobra, i da ona raste......za sve ostalo me bolelo uvo. A vreme ide i radi svoje.....i onda odjednom, hop - eto i deteta!
Dobro je da se momak vec prikazuje, neka je mladji , i mm je mladji

Znači da ako je na mamu, sve je rešeno. lol!
Mada opasna konkurencija na forumu lol!

Pariz, ti i tuli ste od starta govorile da je muško. I moja mama, iako je navijala za curicu od ranije.
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 30/5/2012, 21:24

Ma da, junačina od starta!!
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lena 30/5/2012, 22:26

Orle, sjajnooooo! Muskoooooo! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 995453 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 995453 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 995453 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 447640 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 447640 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 447640 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 729680 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 98473 Eto Andriki jos jednog drugara!!!

Za koliko dana su ovi iz tog tvog laba uradili analizu? Ne secam se datuma kad si tacno radila AC...

Trudnjace, sve vas Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 582639 !!!
lena
lena

Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 30/5/2012, 22:51

Nefertari ::
mijaki :: sto bi rekla moja koleginica ''nosim muskarca'' a meni to tako slatko...
sto bi rekla moja sestra:"Jesi li svesna da u sebi sad nosis jedan mali penis?" lol!
Hihihi lol!
Nisam još sasvim Razz

Leno, drugar, nego šta Very Happy
12-13 dana, slično kao tebi
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 30/5/2012, 23:05

heart84 ::KUC,KUC.... PRIMATE LI NOVU TRUDNICU osmeh srce
lol! srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca

Mali Princ ::
Ja sam juce provela pola dana na ctg-u... Prvo sat - mali kao na vrtesci, nista nije vredelo, pa setnja i sokic - pauza oko 1h, pa opet, ali ne da se tako lako zavarati vrteo se opet...
Tako da sam vam bila na pregledu od 14.30-skoro 19 Shocked... Pa mi onda kazu - ctg - caskom ces Rolling Eyes
Ja danas završila za možda pola sata, ali sam čekala naredna 4 da dr izađe iz operacione i da mi mišljenje za bolovanje. Dakle, u jednom momentu sam zamalo počela da plačem u čekaonici! Mad

Desetak dana kažeš? Laughing
Sitno srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca

mijaki ::
meni je doktorka Sonja poslala tako divan mail da sam se rasplakala (doduse to bas i nije tesko u poslednje vreme) i rekla mi da slobodno idem na UZ na svake dve nedelje da nista ne skodi i da je u mom slucaju to skroz razumljivo i neophodno...eto znala sam da me ipak neko razume.... Very Happy
Šta ti je bre? I ja te razumem yes Išla sam svake nedelje i sad' opet to radim!

orline ::Ćuftice Very Happy de si

Stigli mi rezultati amniocenteze Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 275568
Hvala Bogu sve je u redu,
f
orline :: normalan muški kariotip!

Balerina  b  b  b srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca

orline ::
Juče smo bili na UZ kod moje dr, više zbog supruga...nije dugo trajao, malo mere da uzme, meni bitno da vidim da skače posle AC. Samo što je naslonila sondu, Q iskoči Laughing (ćuna na bosanskom) A mamu ti tvoju, jure te nedeljama okrećeš guzicu, sad kad stigli rezultati, skidaš gaće lol!
 b  b  b  b  b  b  b  b  b  b

Nefertari ::
 b  b
Znači, prvi put u životu mogu nekome da kažem, nešto poput...u ne mogu, sramota je Embarassed Laughing

Moj izveštaj: Fino se danas načekah! Ma, čitav dan mi je propao, a i mm-u koji mi je glumio taxistu.
Na kraju, ipak sam zadovoljna.
Svi rezultati sem HPL-a su dobri f
Dr rekao da se ne sekiram uopšte, jer 99% žena nikad nije ni radilo taj test pa su iznele trudnoću do kraja i sve je bilo u redu sa bebom. Fraxy mi je pojačan na 0.4, pa za nedelju dana (ako su trombociti i ddimer OK a HPL pada) idemo na 0.3 na 12h-ukupno 0.6ml dnevno.
I još nešto. ZAVRŠILA SAM SA PAPIROLOGIJOM radost radost radost radost radost PORODILJSKO OTVORENO!igra igra igra radost radost
Toliko od mene, odoh da vidim šta sam sve propustila cveće
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 30/5/2012, 23:39

Heart, dobrodosla na ove strane, i vuci nas za nosice da se doselimo i mi sto pre Very Happy srca
Orlic, mirisalo i meni na baletana zbog otkucaja srca, ali sam se nekako nadala da ce ti ispuni zelja za balerinom. Nista, moraces da saljes muza opet na sluzbeni put za neku godinu, a ja navijam da se iznenadis kao Marija roda Mali guzonja, video tatu, pa odah da mu se pohvali pisom! lol! osmeh srce Junacina, prava! Kakav ce to borac u zivotu biti! yes
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 31/5/2012, 00:09

Orlineeeee d trudnica d bravo za rezultate AC! g
Josh par sedmica pa bi mogla i ti polako da se pochnesh raspitivati o anesteziji. Very Happy
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragmilk 31/5/2012, 00:30

dragmilk ::Orli, prvo pa bosanceros Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 612963 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 21831
Hahaha, da te ne čuje mm lol!
Mada je sam rekao da je bolje da liči na mene. Ja ću da dodam lep na tatu a pametan na mamu Wink
lol!
Lepo ste rekli i ti tm yes cvet
dragmilk
dragmilk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragmilk 31/5/2012, 00:33

Mirjana ::
Moj izveštaj: Fino se danas načekah! Ma, čitav dan mi je propao, a i mm-u koji mi je glumio taxistu.
Na kraju, ipak sam zadovoljna.
Svi rezultati sem HPL-a su dobri f
Dr rekao da se ne sekiram uopšte, jer 99% žena nikad nije ni radilo taj test pa su iznele trudnoću do kraja i sve je bilo u redu sa bebom. Fraxy mi je pojačan na 0.4, pa za nedelju dana (ako su trombociti i ddimer OK a HPL pada) idemo na 0.3 na 12h-ukupno 0.6ml dnevno.
I još nešto. ZAVRŠILA SAM SA PAPIROLOGIJOM radost radost radost radost radost PORODILJSKO OTVORENO!igra igra igra radost radost
Toliko od mene, odoh da vidim šta sam sve propustila cveće

Odlicno, Miro igracice
dragmilk
dragmilk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marija86 31/5/2012, 07:47

opaaaa orliiiii muski muskiii lol! to zetonja za nas yes osmeh srce
Marija86
Marija86

Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 31/5/2012, 09:04

Bravo Orli!

Miro, sjajno za rezultate i sto si sve obavila sa papirima!

Mi smo bili na kontroli, dr za sad misli da ide na 39-tu nedelju - tj. za 15 dana, jer mu sve izgleda ok. Pracenje ctg-a i protoka svaki drugi dan i u slucaju potrebe raniji porodjaj, ali po njemu deluje da moze da jos izdrzi...

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 523476 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 648765 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 522523 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 522523 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 522523 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 522523
Mali Princ
Mali Princ

Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 31/5/2012, 09:56

Hvala cure na lepim rečima Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 275568

Marija, konkurencija je opasna, Lola je med Very Happy

Mirjana, srećno ti bilo, porodiljsko znači otvoreno. Sve će to dalegne kako treba Very Happy akobogda

Meta, kometo moja, samo da te ljubim.
Prinče...divno što je sve u redu Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 561840
Vidim ja da ćete vi do termina lepo...dobro tebi, dobro bebi, što onda gurati na silu, a dr Ljubić zna svoj posao Very Happy
Ne znam koliko ti je smorno svaki drugi dan i dalje na ctg, jedino to...ne planiraju da razredjuju?
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 31/5/2012, 10:01

Miro, meta lol!
Ubiste me od zezanja za balerinu, ali ja nisam ni dala taj nadimak, ja sam samo govorila da je curica dok sam čekala betu Laughing Na kraju se i ne sećam ko je rekao balerina lol! Moram da se vratim u dnevnik , hahaha.
Sad se moram sinu debelo izviniti Laughing...Što se mene tiče može da bude i baletan i fudbaler, ali bogami tata je zajeban po tom pitanju, kao da je on Bosanac Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 404938Zato sam ja govorila curica, lakše bi njoj bilo da vrti ovog matorog oko malog prsta Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 995453
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 31/5/2012, 10:03

Orle, bravo za dobre nalaze ac-a, bravo i za muškinju!

Trudnaje, samo da vas ljubnem!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 31/5/2012, 10:07

Hvala, biksi Very Happy
Šizika, ne verujem ja da ću mnogo uticati na izbor anestezije Wink Prepustiću ja to drugome...
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 31/5/2012, 10:34

Ne znam koliko ti je smorno svaki drugi dan i dalje na ctg, jedino to...ne planiraju da razredjuju?

Ne da nece da razredjuju, nego ce za nedelju dana da uvede svaki dan verovatno. Pri tom radi i proveru protoka svaki put.Jeste zamorno i sve, ali kaze dr da je to sad glavni pregled i najvazniji i da od toga sve zavisi. I najbolje se vidi kaoko je bebi - od kiseonika pa na dalje, i najbolja kontrola.
E, kad ti tako sve kaze, onda ni ne razmisljas da li je zamorno... znas da je to sve najbolje za bebu i ides... Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 196545 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 275568
Mali Princ
Mali Princ

Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od heart84 31/5/2012, 10:44

Orline g g g za malog pisonju bebe
heart84
heart84

Broj poruka : 3091
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilly13 31/5/2012, 11:18

Pa ovde sve dobre vijesti Very Happy
Orline bravo za rezultate AC
Miro nek si i ti ok sa nalazima

i ostale trudnica ljubim vas sve usne usne usne usne usne usne usne usne
usne usne usne usne usne usne usne usne usne usne usne usne usne
lilly13
lilly13

Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 31/5/2012, 11:45

Dobar dan trudnice!

Orliskaaaaaaaaaaaa bravo za dobre rezultate amnio radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! Deckonja x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

orline ::Samo što je naslonila sondu, Q iskoči Laughing (ćuna na bosanskom) A mamu ti tvoju, jure te nedeljama okrećeš guzicu, sad kad stigli rezultati, skidaš gaće lol!

hahahahahahahaa nemoj da ga grdis. Zezator mali lol!

Kada su rekli da Ana lici na Milana ja sam rekla:"Jeste, lici, samo sto je Ana lepa." Very Happy
Bice to jedan lepotanko yes
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 31/5/2012, 12:05

Orline, bravo za rezultate ac igra . I meni su mere po uz varirale, narocito u devetom mesecu. Dr me uveravala da je to normalno.
Prince jos malo pa cemo d d d f I ja sam se porodila 39+2. Dr insistirala da sacekamo sto duze jer je sve bilo ok. Kaze svaki dan bebi znaci. A ja sam radila ctg samo dva puta. Svaki dr razlicito. Novakovka kaze ona isto cuje otkucaje na uz, a pri tom jos nesto pogleda. Znaju oni sta rade. Jesi uzbudjena?
Miro, super za nalaze, sad si mirna.
Sve vas puno pozdravljamo Vukasin i ja...
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saška 31/5/2012, 12:47

Orli super vijesti momčina čestitam d d d miro rezultazi dobri odlično samo opušteno ljubav

saška

Broj poruka : 309
Datum upisa : 06.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 32 od 40 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu