Mirisna jutra u Aprilu!!!
+42
HappyGirl
bak
dragana76ns
fenix
nina :)
Republica
laKole
Tinche
bobica83
Tanja83
anak
bebko
lena
medolino
vremejezabebe
cicsa80
ciklama
Mali Princ
agata
missile
lolipop
nacKa
djole42
KoMetaK
Mirjana
maus
menora72
Jelena*
MAAKKI
Mrvica
Milijana
lilya
BiKsi :)
dra00
dr mali pariz
rada78
Orline
lilly13
korpica
Xena
Kamilica
caci
46 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 30 od 44
Strana 30 od 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Re: Mirisna jutra u Aprilu!!!
Eto, ne pozdravih dra, ni maakki, pa da se ovaj put ispravim!
Nego zaboravih jednu mi od omiljenih drugarica ovde: MAUSKA, ljubim i tebe i Anu po sto puta! I meni je onaj zagrljaj ostavio u memoriji i trotoar i raskrnicu i pravinu, ma rekla sam, trenutak za čitav život!
A zaboravila sam malopre i Hepicu pozdraviti i poljubiti! Divan vk, suze mi izmamio!
Oprostite ako sam još koju izostavila! Sve vas ljubim i stiskam!
Nego zaboravih jednu mi od omiljenih drugarica ovde: MAUSKA, ljubim i tebe i Anu po sto puta! I meni je onaj zagrljaj ostavio u memoriji i trotoar i raskrnicu i pravinu, ma rekla sam, trenutak za čitav život!
A zaboravila sam malopre i Hepicu pozdraviti i poljubiti! Divan vk, suze mi izmamio!
Oprostite ako sam još koju izostavila! Sve vas ljubim i stiskam!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Bixi, i mene si omasila, al' se ne ljutim
Samo na brzaka sam usla da vidim ovu trudnjacu i da joj kazem da odlicno izgleda!!! Vala, ako su helanke putovale po Srbiji, i imale su razlog, trebalo je istaci nogice i stomace Super su ti slidze, pucaju od ljubavi!
Stiskam vas sve, samo Bixi necu!
Samo na brzaka sam usla da vidim ovu trudnjacu i da joj kazem da odlicno izgleda!!! Vala, ako su helanke putovale po Srbiji, i imale su razlog, trebalo je istaci nogice i stomace Super su ti slidze, pucaju od ljubavi!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Meta-K, gde si curo?
Caci, sad vidim da si danas bila kod kardiologa, a da si noćas mene sanjala biće da je dobro bilo...jer ti nisam u san džabe došla.
Piši nam kad stigneš...
Kao i Bebko, da ne kažem subotar, ova naša cura nam se samo ponedeljkom javlja. Bebko, kako si,mila?
Lilyo, joj to gubljenje novčanika...nekoliko puta mi se desilo, i skoro toliko puta sam ga našla...poslednji put nisam, a sve u njemu...katastrofa.
Xeno, ne reče ti, je l' mi se izgubila bora sa vrata od pogleda na tvoje kafe
Bixo, miličice moja...ljubac veeeeeliki
Caci, sad vidim da si danas bila kod kardiologa, a da si noćas mene sanjala biće da je dobro bilo...jer ti nisam u san džabe došla.
Piši nam kad stigneš...
Kao i Bebko, da ne kažem subotar, ova naša cura nam se samo ponedeljkom javlja. Bebko, kako si,mila?
Lilyo, joj to gubljenje novčanika...nekoliko puta mi se desilo, i skoro toliko puta sam ga našla...poslednji put nisam, a sve u njemu...katastrofa.
Xeno, ne reče ti, je l' mi se izgubila bora sa vrata od pogleda na tvoje kafe
Bixo, miličice moja...ljubac veeeeeliki
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
veče Jutra,
o-ho-ho.........
dakle, kumo, a i kume
mnooogo ste nam ubavi.... a tek kako su se držale...
uzgred, boja kose ti je super, baš mi se dopada
drago mi je da vam je bilo lepo
Mima - Tršić, Drina - može, uvek ljubim Anu krem bananu
A baš sam i htela da te pitam kada se mogu rezervisati one kućice na Drini, baš mi se ide za praznike tamo...
Medo, blizanci, 15 meseci - znači samo jedno - maziti ih i gnjaviti dok ne baldišu. Uživaj i vežbaj....
Bixi, Đole, Kami
Inače, ponedeljak je bio asfhghw od obaveza, ako će biti ovakva cela sedmica ...
ma važno da smo terasu skockali za užifanciju
Danas je u mom gradu gostovao dr M. Stojković i držao predavanje o embrionima i matičnim ćelijama
Sve vas
o-ho-ho.........
dakle, kumo, a i kume
mnooogo ste nam ubavi.... a tek kako su se držale...
uzgred, boja kose ti je super, baš mi se dopada
drago mi je da vam je bilo lepo
Mima - Tršić, Drina - može, uvek ljubim Anu krem bananu
A baš sam i htela da te pitam kada se mogu rezervisati one kućice na Drini, baš mi se ide za praznike tamo...
Medo, blizanci, 15 meseci - znači samo jedno - maziti ih i gnjaviti dok ne baldišu. Uživaj i vežbaj....
Bixi, Đole, Kami
Inače, ponedeljak je bio asfhghw od obaveza, ako će biti ovakva cela sedmica ...
ma važno da smo terasu skockali za užifanciju
Danas je u mom gradu gostovao dr M. Stojković i držao predavanje o embrionima i matičnim ćelijama
Sve vas
nacKa- Broj poruka : 401
Godina : 50
Datum upisa : 13.02.2012
Metaurina ::Bixi, i mene si omasila, al' se ne ljutim
Joj, pa na tebe sam mislila kad sam pisala da se osećam ludo i normalno u isto vreme. MIslila na tebe, al eto, sram da me bude! Znaš da te voleeeeem! Ljubim tebe POSEBNO!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Bicu kratka i jasna: Pari, zeno, sta da ti kazem sem: "E to se zove zena"
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Hvala cure moje lepe...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Vece drage!Sad tek stigoh da lepo sednem i sve iscitam i da vam se javim.Nekako uvek,nedelja na ponedeljak kad sam prva tj noc,bude neprespavana.Valjda vilenim nocu kada sam druga smena ,koristim sto ne mogu kada sam prva.Zato danas,cim je stigao m sa posla rucak i u Malo i pretera,od pola 5 do 7.Sad se opet pitam sta cu raditi nocas Prvo,moram da pohvalim nase Pariz slike.Ne znam sta bih jos dodala,sto ostale cure vec nisu.Prelepa Pariz sa sve stomacicem,lep Bogami i muzic,ja necu ko Xena da crvenim,nista lose ne mislim Kumovi isto lepi,pa torta...E necu vise,Pari ce nam se uobraziti.a i sve to ona vec zna,par puta sam vec davala komentare na njen izgled Samo jos da dodam onu cuvenu Biksinu,pu pu,usrale je koke.Kad sam vec kod Biksi,a ja,a ja?!Gde pozdravcic za mene?Nema veze,evo jedan od mene.Ostale sve cure,mislim na vas i
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Veče cice mice
Ugrabih da se uključim na koji minut pred spavanje, nisu mi se danas majstori baš nešto pretjerano zadržali jer je poslijepodne nenormalno počela da pada kiša , baš je više dosadna. Nešto imam predosjećaj da će nas poslije onog nenormalnog snijega, i ove ludačke kiše pogoditi i nesnosne vrućine, ma samo ih čekam.
Pari šta reći , osim ja ću dodati onu svoju dobru staru, koju volim i ja, a znam volite i vi https://youtu.be/b0kSpfAoyZs
I jedno pitanjce, na jednoj slici iza tebe vidim jedan par, a ona ima crvenu kosu, jesi li to ti? A kućicu neću ni da komentarišem, samo je ovako gledim
Nacka gdje si ženo, kako ide dijeta, ima li đevreka?
Stisak djevojke
Ugrabih da se uključim na koji minut pred spavanje, nisu mi se danas majstori baš nešto pretjerano zadržali jer je poslijepodne nenormalno počela da pada kiša , baš je više dosadna. Nešto imam predosjećaj da će nas poslije onog nenormalnog snijega, i ove ludačke kiše pogoditi i nesnosne vrućine, ma samo ih čekam.
Pari šta reći , osim ja ću dodati onu svoju dobru staru, koju volim i ja, a znam volite i vi https://youtu.be/b0kSpfAoyZs
I jedno pitanjce, na jednoj slici iza tebe vidim jedan par, a ona ima crvenu kosu, jesi li to ti? A kućicu neću ni da komentarišem, samo je ovako gledim
Nacka gdje si ženo, kako ide dijeta, ima li đevreka?
Stisak djevojke
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Evo i mene, upadam "kukavicki pod okriljem noci" kao "zlocinacka NATO armada", al sta cete, takav je moj zivot ovih dana, sve na juris
Prvo da kazem Pari, i bas se slazes sa plakarom
Ncete mi zameriti sto sam samo letimicno procitala... ali u guzvi sam, a i nos mi se zapusio i samo se nadam da me ne slomi neka nesreca... to bi za mene sada bio luksuz
Novost jedna: stigla a bas sam se nadala da cu se malo duze odmoriti. Jes da je nije bilo 2 godine sa manjim prekidom, al meni i to malo
Ostalo sve po starom.. jurim se sa Lenkom, Mileni izgleda prestali grcevi, al sad stigla druga muka: nije kakila 5 dana i bas nemam mira zbog toga... pored toga sam uzela i da sredjujem neke ormane i malo kucu... da jurim da kupim neke zavese za kucu u selu jer planiramo za prvi maj da boravimo nekih par dana i da malo sredimo... i tako... dan mi je kratak
Odoh dalje
Prvo da kazem Pari, i bas se slazes sa plakarom
Ncete mi zameriti sto sam samo letimicno procitala... ali u guzvi sam, a i nos mi se zapusio i samo se nadam da me ne slomi neka nesreca... to bi za mene sada bio luksuz
Novost jedna: stigla a bas sam se nadala da cu se malo duze odmoriti. Jes da je nije bilo 2 godine sa manjim prekidom, al meni i to malo
Ostalo sve po starom.. jurim se sa Lenkom, Mileni izgleda prestali grcevi, al sad stigla druga muka: nije kakila 5 dana i bas nemam mira zbog toga... pored toga sam uzela i da sredjujem neke ormane i malo kucu... da jurim da kupim neke zavese za kucu u selu jer planiramo za prvi maj da boravimo nekih par dana i da malo sredimo... i tako... dan mi je kratak
Odoh dalje
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
dr mali pariz ::Za početak...uvek ljubav!
malo mene pred odlazak na svadbu
na ovoj slici kaže mama da me Ivona već napućila-usne...ne znam...možda i jeste
da, tako izgleda prelep ambijent ispred restorana Stari most
malo slatkiša za vas, pošto ih ja nisam okusila
a za kraj evo i mog leptirića milog i dragog...prosto ne mogu da zamislim da mi i ona odlazi...(za Berlin) da ne shvatite pogrešno...sve najprisnije sam po belom svetu ispratila.
Moj leptirić je bio božanstven, i kad sam je videla na ulazu restorana, sa bidermajerom od čistog đurđevka, nisam suze mogla zaustaviti...
Na svadbi nam je bilo baš lepo. Dobre su te popodnevne varijante. Mirovala sam do momenta kad sam mislila da idemo kući, pa sam podigla svog dragog da se izđuskamo zajedno sa kumom...naravno i uz njihov prvi ples smo plesali.
Nismo dugo, ali svakako da sam bila atrakcija sa tolikim stomakom na podijumu-jesam.
Moje zvezde su bile skroz dobre, i ranije smo se vratili da bismo se odmorili, tako da sam jutros spavala do 10h, a legla sat pre ponoći.
Inače sam vas iščitala i sad pojma nemam kome sam šta htela reći. sad ću se vrnuti.
A vidji kake ljepote
Pari,draga,izgledas bre ko milion dolara
Zeno,kao lutka si lepa
Stajling cista desetka.Friz,sminka,bez reci sam.Nakit,melanke,aljince,civeni nokti,ma vrh brate(sto bi rekli ovi danasnji klinci)
A i Velja izgleda za desetku,mora da si ga ti stilizovala
Stomace ko bombonce
Ma predivni ste bre
Tanja83- Broj poruka : 1272
Godina : 41
Datum upisa : 01.05.2011
Dobro jutro!
Morah se vratiT 4 stranice u rikvERAC da sve poFatam
Ajmo Gredom:
Mala ,kumo, pokusavam da nadjem reci...ISKVOTOVALA bi sve sto su predhodne Kutanjke napisale i zacrvenela bi da se vidi sa Meseca. Sve je prelepo. Naravno stomak je na prvom mestu Ivonin i Dusanov prvi odlazak na svadbu Toaleta je odlicna, sminka, friz siz, obuca, nakit, noktici A Velja...bas se vidi ljubav na prvoj slici. Prelep ste par. Torta je njam njam. Mladina vencanica mi se bas svidja. Znam kako se osecas sto ti i ta drugarica odlazi, ali za par godina cete svi zajedno kod nje u posetu E, da, te popodnevne varijante su fantasticne. Taman! A ne kada se krene sa rane zore pa se svi smore...
Loliska cuje li se tamo pesma dok se radi ili treba ja da zapevam? Jes ova kisa dosadna, ali kazu od danas nema vise. Tako da ce radovi sigurno biti zavrseni pre slave.
Bebko nic bez III smene
Lilya ajd priznaj, koliko si gomboca smazala?
Repi super ideja za elektricni bajs. Ala ce to biti nezaboravno putesestvije
Biksi druze moj, jes Cole pravi muz, tesko se takav nalazi
Nacka draga, mogu ti polsati br. telefona ili da se danas raspitam pa da ti javim kolike su cene. Mnogo bi volela da te vidim ako budes dolazila. To je Suncana reka, inace to mesto zovem drugom kucom
Korpice lud ritam kod tebe. Ja bi se tesko navikla na promene smena i verovatno bi kao i ti vilenela nocu, a ujutru zevala.
Mili srecan dolazak vestice I ljubi te dve lepotice.
Orliska draga za tebe jedan veliki
Bak sve ce biti ok
MetaK radis li radis
Idem do poste da posaljem neke papire za Begis pa se VRCEM da se druzim jos malo sa vama.
izvolite kaficu.
Morah se vratiT 4 stranice u rikvERAC da sve poFatam
Ajmo Gredom:
Mala ,kumo, pokusavam da nadjem reci...ISKVOTOVALA bi sve sto su predhodne Kutanjke napisale i zacrvenela bi da se vidi sa Meseca. Sve je prelepo. Naravno stomak je na prvom mestu Ivonin i Dusanov prvi odlazak na svadbu Toaleta je odlicna, sminka, friz siz, obuca, nakit, noktici A Velja...bas se vidi ljubav na prvoj slici. Prelep ste par. Torta je njam njam. Mladina vencanica mi se bas svidja. Znam kako se osecas sto ti i ta drugarica odlazi, ali za par godina cete svi zajedno kod nje u posetu E, da, te popodnevne varijante su fantasticne. Taman! A ne kada se krene sa rane zore pa se svi smore...
Loliska cuje li se tamo pesma dok se radi ili treba ja da zapevam? Jes ova kisa dosadna, ali kazu od danas nema vise. Tako da ce radovi sigurno biti zavrseni pre slave.
Bebko nic bez III smene
Lilya ajd priznaj, koliko si gomboca smazala?
Repi super ideja za elektricni bajs. Ala ce to biti nezaboravno putesestvije
Biksi druze moj, jes Cole pravi muz, tesko se takav nalazi
Nacka draga, mogu ti polsati br. telefona ili da se danas raspitam pa da ti javim kolike su cene. Mnogo bi volela da te vidim ako budes dolazila. To je Suncana reka, inace to mesto zovem drugom kucom
Korpice lud ritam kod tebe. Ja bi se tesko navikla na promene smena i verovatno bi kao i ti vilenela nocu, a ujutru zevala.
Mili srecan dolazak vestice I ljubi te dve lepotice.
Orliska draga za tebe jedan veliki
Bak sve ce biti ok
MetaK radis li radis
Idem do poste da posaljem neke papire za Begis pa se VRCEM da se druzim jos malo sa vama.
izvolite kaficu.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
DOBRO JUTRO MILE MOJE
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Jutro maus, izgleda smo pisale u isto vreme. Hvala na kafici
I tebi takodjedra00 ::Jutro maus, izgleda smo pisale u isto vreme. Hvala na kafici
A kada smo kod kafice, da li si probala onu Xeninu jucerasnjui kafu koja cini cuda? Meni od jutros kosa sija, manjak bora po licu...
Jutra
evo mene,
a i kafica stigla.... dan je već lepši
bez ljutnje, ja ću ovu, bojim se da od one Xenine ne postanem bebi fejs
Loli srećno danas sa majstorima, rekoše neće biti kiše. Inače, đevreka ima, najedoh se rupa... Ma reče i Lilya da ne bi možda valjalo ništa rigorozno, a ovo to i nije, samo drugačiji režim ishrane. Ujutru prosto moram doručkovati pa na posao, glupo je što sam uglavnom u velikoj gužvi celog dana i ništa ne stignem da jedem do ručka tj. do pet sati. Sada sam uvela 2 voćne užine, smanjila količinu hrane za ručak i izbacila večeru. A tek ono Mimino pićence što je.... Osećam rezultate, malko se i vide, al još uvek malko... sa velikim M
Mima srećo i ja bih tebe volela da vidim, baš, baš. Kontakt mi pošalji kako ti najviše odgovara. Ljubim rolerku medenu
Orli i orlinče, Dra, Korpice
devojke uživajte, izgleda da će biti baš lep dan danas
evo mene,
a i kafica stigla.... dan je već lepši
bez ljutnje, ja ću ovu, bojim se da od one Xenine ne postanem bebi fejs
Loli srećno danas sa majstorima, rekoše neće biti kiše. Inače, đevreka ima, najedoh se rupa... Ma reče i Lilya da ne bi možda valjalo ništa rigorozno, a ovo to i nije, samo drugačiji režim ishrane. Ujutru prosto moram doručkovati pa na posao, glupo je što sam uglavnom u velikoj gužvi celog dana i ništa ne stignem da jedem do ručka tj. do pet sati. Sada sam uvela 2 voćne užine, smanjila količinu hrane za ručak i izbacila večeru. A tek ono Mimino pićence što je.... Osećam rezultate, malko se i vide, al još uvek malko... sa velikim M
Mima srećo i ja bih tebe volela da vidim, baš, baš. Kontakt mi pošalji kako ti najviše odgovara. Ljubim rolerku medenu
Orli i orlinče, Dra, Korpice
devojke uživajte, izgleda da će biti baš lep dan danas
nacKa- Broj poruka : 401
Godina : 50
Datum upisa : 13.02.2012
Fala Vi za pozdrave i želje
I ja ću običnu kafu, de smem tu podmladjušu, pa da izgledam kao da mi je 37, neće me prepoznati
Sunce ogrejalo, odmah se lakše ustaje...Doduše, ne ustajem više po dva puta noću da piškim, samo po jednom u zoru. Jutros nijednom
Bila juče na groblju, odnela jaja kod roditelja od MM, baš bila gužva veća nego za Zadušnice. Danas dolazi majstor za klimu.
Ja mislila da krečim, bar srednji deo stana, tj dnevnu sobu i kuhinju, meni to sve spojeno, ali kad videh loli i ostale devojke odustadoh. Mada nemam mnogo nameštaja i ne bi tu majstori imali puno posla, za jedan dan gotovo. Nije puno prljavo, može i dogodine Kad dodje vreme, okrečiću jednu sobicu
I ja ću običnu kafu, de smem tu podmladjušu, pa da izgledam kao da mi je 37, neće me prepoznati
Sunce ogrejalo, odmah se lakše ustaje...Doduše, ne ustajem više po dva puta noću da piškim, samo po jednom u zoru. Jutros nijednom
Bila juče na groblju, odnela jaja kod roditelja od MM, baš bila gužva veća nego za Zadušnice. Danas dolazi majstor za klimu.
Ja mislila da krečim, bar srednji deo stana, tj dnevnu sobu i kuhinju, meni to sve spojeno, ali kad videh loli i ostale devojke odustadoh. Mada nemam mnogo nameštaja i ne bi tu majstori imali puno posla, za jedan dan gotovo. Nije puno prljavo, može i dogodine Kad dodje vreme, okrečiću jednu sobicu
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
maus ::I tebi takodjedra00 ::Jutro maus, izgleda smo pisale u isto vreme. Hvala na kafici
A kada smo kod kafice, da li si probala onu Xeninu jucerasnjui kafu koja cini cuda? Meni od jutros kosa sija, manjak bora po licu...
Ako je tako probacu i ja. Al' mislim nesto kud cu mladja mozda popijem samo jednu
Nacka duso, kada se ne slogirah sada nikada necu. Ala deru sa cenama. Samo prenociste, bez dorucka je 2.800,00 kucice koje nisu pored Drine, a dve kucice pored same Drine su po 3.400,00 A dorucak, npmr kajgana je 300,00. Preterase sve granice! Kod mene je besplatno prenociste i besplatna klopa pa izvolite
Orliska draga nije bilo celu noc pispis. pa to mora da se zalije i proslavi Duso, tuj sam, dolazim da krecim cim resis
Orliska draga nije bilo celu noc pispis. pa to mora da se zalije i proslavi Duso, tuj sam, dolazim da krecim cim resis
Hihi šta mi svašta zalivamo ovde Koja si ti kraljica
Ma ne veruje da ću krečiti, krečila sam prošle godine. Što moram svake
Neda mi se nešto. A ti dodji 'nako
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Ako si prosle godine krecila mirna si ihaaaaaaaaaaj OndaK dolazim da zalijem(bez O) mirne noci bez piskanja.orline ::Hihi šta mi svašta zalivamo ovde Koja si ti kraljica
Jutro
Popih kaficu,ali i ja kao Ori,običnu ne ide mi ova za podmlađivanje
Mala nemam reči...Ostavila si me bez teksta Prelepa si kao trudnica Ti kao Milijana gledaj da stalno budeš trudna
A šta je to sa Bak moram da odem do trudnica da vidim...
Ori ljubi mi malu balerinicu...
Maus stvarno su cene
Ja juče morala da odem na kontrolu i kaže dr da tih nekoliko kapi krvi računam kao ciklus ne mogu da verujem
Sve vas ljubim...
Popih kaficu,ali i ja kao Ori,običnu ne ide mi ova za podmlađivanje
Mala nemam reči...Ostavila si me bez teksta Prelepa si kao trudnica Ti kao Milijana gledaj da stalno budeš trudna
A šta je to sa Bak moram da odem do trudnica da vidim...
Ori ljubi mi malu balerinicu...
Maus stvarno su cene
Ja juče morala da odem na kontrolu i kaže dr da tih nekoliko kapi krvi računam kao ciklus ne mogu da verujem
Sve vas ljubim...
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
II GRUPA PAPA II GRUPA PAPA Sad sam zvala S.J. spec. pat. anatomije i rekla je da je sve ok i da je verovatno zbog predhodnog loseg uzimanja brisa, tj, oskudnog materijala takav bio predhodni nalaz( III grupa). Rekla sam joj za uradjenu kolposkopiju u petak prosli i za predlog dr da za 6 meseci ponovim PAPA i kolpo ona je rekla da je to ok i sto se samog nlaza PAPA tice da budem mirna.
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
bravo maus sada si mirnija
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Strana 30 od 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Similar topics
» Septembarska mirisna jutra